کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام دوستان عزيز.به همه افراديكه كارنت شدن تبريك مي گم.با ارزوي موفقيت براي همگي
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
case number : as9xxx

دوستان عزیز اینقدر ناراحت تعداد کارنت های افریقا و اروپا در ویزا بولتن نباشید . اگه سایت را درست میخوندید اونوقت اینقدر ناراحت نبودید. مطمئن باشید که ایرانی ها همه ویزا میگیرن و ویزا ها کم نمیاد . غیر از اونایی که واقعا مشکل خاصی مثل سربازی یا ... دارن
kcc دلیل داره که اینطوری داره اعلام میکنه. هدف انها اینه که تعداد ویزاها بصورت مساوی بین قاره ها پخش بشه. وقتی از اسیا مثلا 1050 اعلام میکنه یعنی تا 8250 . نشون میده که تعداد اسیایی ها که در این رنج قرار دارن با تعداد افریقایی ها که در رنج 17800 و اروپایی ها که در رنج 12400 قرار دارن برابر هست . یعنی میشه گفت از بین این 100000 نفر حدود 40 درصد اسیایی هستن. برای همین تعداد کمتری از اسیا اعلام میکنن ولی در واقع همین تعداد کمتر هم بیشتر از تعداد افریقا و اروپا هست. امیدوارم تونسته باشم راضیتون کنم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: darya ، sh-b
يكي از برندگان سالهاي پيش به من گفت اگر بهش فكر كني زمان خيلي دير مي گذره پس بايد بي خيال شيد تا موقعش بشه من مطمئنم هممون ويزا مي گيريم فقط خيلي عجول شديم نمي دونم چرا
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: behroozm ، sh-b ، Hamid55
دوست عزيز احتمالا"‌ به خاطر اينكه اين تاپيك به كارنت شدن اختصاص دارد كسي جواب نميدهد /
من هم چون اسپانسرم در حال حاضر در ايران است فرم را همين ماه پر مي كند ولي تاريخ را با توجه به روند سال گذشته وارد مي كند مثلا"‌ من در بهترين حالت ماه آوريل و در بدترين حالت ماه ژوئن كارنت مي شوم بنابراين فرم را به تاريخ 30 مارس امضا مي كند /ولي اگر نگراني نداري كه اسپانسرت تصميم اش عوض شود صبر كن تا كارنت بشوي و بعد برايت بفرستد / ولي من جايي اين دو ماه را كه شما نوشته اي نديده ام/

Shyمن فكر ميكنم روند كارنت شدن با توجه به سال گذشته خوب است /شما اصلا" نگران آفريقايي ها نباشيد چون هيچ كشوري نمي تواند بيش از 7 درصد كل ويزاها را به خود اختصاص دهد و ما هم تعدادمان از اين ميزان كمتر است /ويزاهاي خانواده ها به استنباط من از سايتي كه ثبت نام كردم از مشتقات ويزاي اصلي است و ربطي به برندگان اصلي ندارد( Similarly, spouses and children accompanying or following to join DV-2010 principal applicants are only entitled to derivative diversity visa status until September 30, 2010. و گرنه تصور كنيد يك خانواده ده نفره عربستاني يا بنگلادشي بايد چند تا از اين ويزاها را به خود اختصاص دهد.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: esmail ، Hamid55 ، seravin
تبريك به همه دوستان كارنت شده. موفق باشين بچه ها
تشکر کنندگان:
با اینکه خیلیها از این روند اعلام کارنت ها ناراحت هستن اما بعضی ها از جمله من به دلیل وضعیت نامشخص نظام وظیفه مون خوشحال هستیم

موفق باشید
شماره کیس: 2010AS00001xxxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June/2009
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009 July 29
تاریخ کارنت شدن کیس:-
تاریخ دریافت نامه دوم: -
تاریخ مصاحبه:-
تشکر کنندگان:
تبریک به دوستان کارنت شدهSmile
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان 8250 كه من ديدم مربوط به دسامبر است ولي بعضي از دوستان گفتن نوامبر
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
matinam نوشته: سلام به همه دوستان 8250 كه من ديدم مربوط به دسامبر است ولي بعضي از دوستان گفتن نوامبر

دوست عزیز زمان مصاحبه افرادی که در بولتن نوامبر کارنت می شوند ، دسامبر است. و بولتن نوامبر هم اکتبر اعلام می شه....
حالا پیدا کنید پرتغال فروش را....Wink
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
من الان ایمیل زدم به KCC از زمان مصاحبه خبر بگیرم. به نظرم اواخر دسامبر مصاحبه داشته باشم. می ترسم آخر سال میلادی سرشان شلوغ باشه و مثل ادارات آخر سال ایران کلی دردسر بیفتم.
تشکر کنندگان:
كاوشگر عزيز
ايمان داشته باش كه همه چي روبراه خواهد بود و هيچ مشكلي برات پيش نخواهد آمد.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام تا 8250 برای دسامبر کارنت شدن
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یه نظری درباره این کارنت های عجیب و غریب دارم
به نظرم علت کارنت شدن عجیب 7000 تایی اکتبر بخاطره حوادث بعد از انتخابات ایرانه
الان ایتالیا و خیلی کشورهای دیگه به راحتی با ایرانیها ویزا میدن و خیلی ها هم یا مشکلاتی براشون پیش اومده که میخوان برن یا بدلایل دیگه میخوان برن
آمریکا هم برای اینکه خیلی از اونایی که میخوان از ایران برن و البته لاتاری برنده شدن رو زودتر راحت کنه یه دفعه 7000 تا کارنت میکنه ولی بعد از اون سرعت رو کم میکنه و آروم آروم به روال قبل برمیگرده
این نظره من بود .(البته ببخشید مثل فیلم هندی شدش Big Grin)
تشکر کنندگان:
oc 7000
no 7200
de 8250
? ja

???????????
حدس بزنید
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
saeedhei نوشته: oc 7000
no 7200
de 8250
? ja

???????????
حدس بزنید

oc 7000
no 7200
de 8250
9301 ja

اصلش 9300 بودا! اون 1 نفر هم بهمون یه لطفی میکنن که یعنی ما به فکرتون هستیم!!!!!!
امضا: kccWink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: saeedhei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان