کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
نه کلن سیستم پیغام میده زیر 21
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
منم خودم در تعجبم ولی این احتمال رو میدم که kcc اشتباه کرده
اما سوالم اینجاست که من فرمها نامه اول رو که فرستادم و اونجا تو فرم dsp - 122 سن و مدرک خواهرم رو قید کردم و زدم high school no degree اما با این وجود اینا فرم ما رو بررسی کردن و قبول کردن و تاریخ مصاحبه برامون تعیین کردن
Dear Sir /Maddam .
Im one of selectee of Dv2010 ,my name is *** with case number 2010AS00007***at the time of registration i registered my form as a 3 member family . and due to this matter that i was 14 year- old i did not register myself as a main applicant .my father and my mother were registered as main applicant in the forms .i wondered when received my notification letter from kentucky .it mentioned my name as a main applicant , it seems there is some discrepancies between the form i filled out in the dv lottery website and the letter which i received from kentucky , i would be most greatful if you could check my forms and inform me by return if any mistake has been done in my notification letter .

your quick response is highly appreciated ,
Regards

Thank you for your inquiry.

KCC does not have the ability to retrieve or correct the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:MAY-18 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july-01- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: now- 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:dec - 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 24000 +....
تشکر کنندگان:
البته این تنها نظر من هست ...آره شانس قبولی کم هست ولی رفتنش به نظر من ضرر نداره ادم این همه پول برای یک چیزای بی ارزش می ده !!!این که به سرنوشت یک فرد بستگی داره ،شاید یک راهی باشه...ارزشش را داره
مثلا ما در سال 2009 یک فردی را در انکارا در روزهای اخر سپتامبر دیدیم که متولد هند بود(می دونید که افراد متولد هند اجازه شرکت در لاتاری را ندارند)صریحا هم قید شده حالا این خانم با یک اقای ایرانی ازدواج کرده بود و اقامت ایران را داشت و خلاصه برنده لاتاری شده بود...و اول هم کیسش رد شده بود ولی با پشتکار بیش از اندازه این خانم ویزاش را گرفت(2 ماه در انکارا موند)
اگر این خانم می گفت خوب من که می دونم کیسم رد می شه و ...هیچ وقت ویزا را نمی گرفت..
باز هم می گویم من صرفا نظرم را دادم تصمیم با خودت هست
من جای تو بودم حتما می رفتم
در ضمن سفارت انکارا خیلی با همه کنار می اید
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-b
من برای انکارا مصاحبه ام را اعلان نموده اند چکونه با آنکارا ارتباط برقرار کنم که زمان دقیق مصاحبه را بدهد
تشکر کنندگان:
(2009-11-06 ساعت 23:10)چنگیز نوشته:  من برای انکارا مصاحبه ام را اعلان نموده اند چکونه با آنکارا ارتباط برقرار کنم که زمان دقیق مصاحبه را بدهد

برای اطلاع از زمان دقیق مصاحبه اینجا و برای تماس با سفارت اینجا رو ببینید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
30vil،

اینطور که من فهمیدم خواهرت اصلا به عنوان متقاضی اصلی ثبت نام نشده بودن، درسته؟ اگه اینطوره که خیلی عجیبه، یه احتمال اینه که پدر یا مادرتون برنده شدن و اونا اسم خواهر را اشتباهی بجای برنده اصلی زدن.....برین به این جا http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
و مشخصات تاریخ تولد و فامیلی را چک کنید.ببینید تو سیستم چی دارن؟...Confirmation Number را دارین؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
30vilجان
به نظر من باز بیشتر تحقیق کن اما یادت باشه
برای برنده شدن در لاتاری 2شرط لاز م است
1.داشتن دیپلم
2.در صورت نداشتن دیپلم 2 سال سابقه کار کفایت می کند
و فکر نکنم شرایط دیگری از قبیل سن لازم باشه
اما اگر فکر می کنی چطور ممکنه یک نفر زیر 22 سال سابقه کار داشته باشه باید بگم در کشور های دیگر بچه ها حتی از اول دبیرستان باید به عنوان پاره وقت کار کنند بنابراین در انجا داشتن 2 سال سابقه کار در سن زیر 22 سال یک چیز معمول است

اما در کل به امید ما نشین این کار تخصصیه زنگ بزنkcc و شرایط را براشون توضیح بده فکر کنم انها بهتر می توانند راهنماییت کنند
اگر اینجا کسی بدون اطلاع به تو بگه برو ممکنه 4-5 ملیون خرج کنی و به هیچ جا نرسی اگر بگه نرو ،ممکنه شانسی باشه که تو بتوانی استفاده کنی اما خودت این را از خودت بگیری

اما تا اخرین لحظه نامید نشو و به پرس و جوت ادامه بده
تشکر کنندگان:
اگر محدودیت سنی وجود داشته باشه پس چرا به افراد زیر 18 سال (حتی نوزاد) تو ایران و دنیا گذرنامه فردی می دن؟
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها تا سه روز ديگه تكليف كارنت هاي ماه جديد معلوم مي شه.فكر مي كنم حداكثر تا 13000كارت بشه.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
دوست عزيز،

شما اگه به فايل PDF دستور العمل ثبت نام در لاتاري، قسمت Frequently Asked Questions، صفحه 9، سوال 18 روجوع كنيد مي بينيد كه به شما مربوط مي شه:
کد:
18. IS THERE A MINIMUM AGE FOR APPLICANTS TO APPLY FOR THE E-DV PROGRAM?
There is no minimum age to apply for the program, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application will effectively disqualify most persons who are under age 18.
آيا براي شركت در برنامه قرعه كشي لاتاري حد پايين سن وجود دارد؟

هيچ حد پايين سني براي شركت در اين برنامه وجود ندارد، اما شرايط ديپلم دبيرستان يا تجربه كاري براي هر متقاضي اصلي در زمان تقاضا، عملا سبب فاقد صلاحيت شدن افراد زير 18 سال مي شود.

[quote='30vil' pid='25141' dateline='1257501282']
من که خواهر 14 سالم برنده شده بود فکر نمیکردم ما رو قبول کنن اما 3 روز پیش که ایمیل زدم به kcc تاریخ مصاحبه ما رو 21 دسامبر اعلام کرده و گفته 23 اکتبر نامه دوم ما رو فرستادن
حالا موندم چیکار کنم
خودمونو برای ترکیه رفتن آماده کنیم یا نه
گیج شدم واقعا
کسی میتونه راهنمایی کنه ما رو از این بلا تکلیفی نجات بده
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Hamid55
سلام دوستان

سفارت آنكارا پس از چند روز كه برنامه مصاحبه ها رو نداشت امروز اعلام كرده !!

http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html

تا 8235 توي برنامه ريزيش هست تا آخر دسامبر

فكر كنم بولتن ايندفعه تا حداقل 12000 رو اعلام كنه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان:
سایت بولتین زده که بولتین دسامبر به زودی میاد بیرون:

(Upcoming month's visa bulletin: December 2009 (coming soon
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: R.F
(2009-11-07 ساعت 09:12)Ashkan78 نوشته:  دوست عزيز،

شما اگه به فايل PDF دستور العمل ثبت نام در لاتاري، قسمت Frequently Asked Questions، صفحه 9، سوال 18 روجوع كنيد مي بينيد كه به شما مربوط مي شه:
کد:
There is no minimum age to apply for the program, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application [color=#FF6347]will effectively disqualify most persons [/color]who are under age 18.

هيچ حد پايين سني براي شركت در اين برنامه وجود ندارد، اما شرايط ديپلم دبيرستان يا تجربه كاري براي هر متقاضي اصلي در زمان تقاضا، عملا سبب فاقد صلاحيت شدن افراد زير 18 سال مي شود.

[quote='30vil' pid='25141' dateline='1257501282']
من که خواهر 14 سالم برنده شده بود فکر نمیکردم ما رو قبول کنن اما 3 روز پیش که ایمیل زدم به kcc تاریخ مصاحبه ما رو 21 دسامبر اعلام کرده و گفته 23 اکتبر نامه دوم ما رو فرستادن
حالا موندم چیکار کنم
گیج شدم واقعا

اگر دقیقتر ترجمه کنید:
نیاز به داشتن یک مدرک دبیرستانی یا تجربه کاری برای هر متقاضی در زمان پر کردن فرم باعث میشود صلاحیت اکثر افراد به طور موثری کاهش یابد
خلاصه اینکه یه احتمالی هست که اون فرد رد نشه. اینکه بهتون وقت مصاحبه دادند هم این مطلبو تایید میکنه پس نا امید نشین
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Hamid55
دوست عزیز، ترجمه ای که اشکان کرده بسیار درست است، و واقعاً مفهوم جمله است. پرونده رو کی سی سی برای برسی به سفارت میفرسته. اونا هم پول مصاحبه رو شارژ خواهند کرد و البته کیس صددرصد رد خواهد شد. در مورد اشتباه اونا که متقاضی اصلی رو بجای پدر مادر اشتباه زدند، فکر نمیکنم درست باشه چون اون برگه ها بر اساس داده های ورودی شما صادر شده و اطلاعات ورودی ثبت نام کننده غلط بوده. اگر بجای شما بودم با یک وکیل صحبت میکردم که مطمين بشید پرداخت چنین هزینه ای در صورتیکه متقاضی اصلی دیپلم و سابقه کار نداره کاری بیهوده، تلف کردن هزینه و وقت است.

دوست عزيز،

کد:
There is no minimum age to apply for the program, but the requirement of a high school education or work experience for each principal applicant at the time of application [color=#FF6347]will effectively disqualify most persons [/color]who are under age 18.

(2009-11-06 ساعت 14:24)30vil نوشته:  من که خواهر 14 سالم برنده شده بود فکر نمیکردم ما رو قبول کنن اما 3 روز پیش که ایمیل زدم به kcc تاریخ مصاحبه ما رو 21 دسامبر اعلام کرده و گفته 23 اکتبر نامه دوم ما رو فرستادن
حالا موندم چیکار کنم
گیج شدم واقعا

اگر دقیقتر ترجمه کنید:
نیاز به داشتن یک مدرک دبیرستانی یا تجربه کاری برای هر متقاضی در زمان پر کردن فرم باعث میشود صلاحیت اکثر افراد به طور موثری کاهش یابد
خلاصه اینکه یه احتمالی هست که اون فرد رد نشه. اینکه بهتون وقت مصاحبه دادند هم این مطلبو تایید میکنه پس نا امید نشین

[/quote]
تشکر کنندگان:
دوستان کسی وکیل تو ایران میشناسه به من معرفی کنه
ممنون از راهنمایی همه شما امیدوارم همه شما به راحتی ویزا تون رو دریافت کنین و هیچ وقت مثل ما انقدر بلا تکلیف نباشید
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:MAY-18 -2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july-01- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: now- 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:dec - 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: 24000 +....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان