کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دو سه ماه اول، هر روز سه چهار تا کیس لاتاری بیشتر تو سفارت نمیره. ولی دو سه ماه آخر، تقریبا نصف مراجعین مربوط به لاتاری هستند.
نگران نباشید، بهتون قول میدم تا سه ماه دیگه به صورت تصاعد هندسی و وحشتناک بالا میره
در ضمن آخرین شماره 2009 آسیا، 36000 بود که اواخر جولای رفت مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، Hashem
سلام به همه دوستان kcc در جواب email من اينو فرستاده به نظر شما منظورشون چيه؟

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC.
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: saeedhei
(2009-09-23 ساعت 10:41)ALIREZA205 نوشته:  به به به ببین کی سی سی چه می کنه . اینا هم فهمیدن با ایرانیا هر کاری بکنن باز راضین به رضای خدا . شهرت ایرانی به صبرشه به صفاشه به اینه که همش باید نگران باشه وگرنه که ایران بدنیا نمیومد که . قوربون کی سی سی که آخر سر فهمیده که ایرانیا رو چجوری باید سرگرم کنه .این یه پروسه تو زندگی ما درست قرار بود انجام بشه اونم به سلامتی داره 6و8 میزنه . ما هم که فقط با 6و 8 قر می دیم چون کاری از دستمون بر نمی یاد . اونایی که هنوز current نشدن دست یادشون نرهSmile

(2009-11-14 ساعت 00:17)matinam نوشته:  سلام به همه دوستان kcc در جواب email من اينو فرستاده به نظر شما منظورشون چيه؟

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. You may contact KCC after 7 to 10 business days for information about a possible interview date. Once the interview date has been scheduled, you will receive a notification letter from KCC.

سلام دوستم
براي منم همين الان همين ايميل شمارو ارسال كرد
منظورش اينه كه بايد ما 7 تا 10 روزه كاري ديكه بهشون ايميل بزنيم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
یعنی این که شماره شما کارنت شده و برای احتمالا ژانویه در سفارت تشریف دارید.
تشکر کنندگان:
من از پاسپورت قدیمی ام کپی بفرستم یا فقط کپی پاس جدید کافیه ؟ من عضو جدیدم با
شماره کیس:2010AS00010200
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 :
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:29 jun
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
[/quote]

(2009-11-14 ساعت 11:57)adl نوشته:  من از پاسپورت قدیمی ام کپی بفرستم یا فقط کپی پاس جدید کافیه ؟ من عضو جدیدم با
شماره کیس:2010AS00010200
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 :
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:29 jun
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
دوست خوبم لطفاً سوالاتتون رو در قسمت مربوط به ان مطرح كنين

تشکر کنندگان:
DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year
این رو تو بولتن نوشته بودن که اگه اشتباه نکنم میگه ویزا ها بین 6 تا region (که فکر کنم همون اسیا آفریقا اروپا ....) هست تقسیم شده . پس نگران نباشین اروپایی ها یا آفریقایی ها ویزا هارو تموم نمی کنن .. هر جایی سهم خودشو داره .. بعدش هم گفته که هر کشور فقط 7% از ویزا هارو میتونه بگیره .. پس مثلا هندوستان که 6000 نفر برنده داره فقط 2-3 هزار نفرشون میتونن ویزا بگیرن و سهم مارو نمخورن D: ایران هم که فکر کنم از 7% کمتر برنده داره پس به هممون ویزا میرسه (البته اگه وقت برای مصاحبه برسه)..
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان: sh-b ، fairwall
چند تا مطلب...

اول اين كه منم مثل تو جايي خوندم كه هيچ گشوري بيش از 6 درصد ويزا ها رو نمي تونه بگيره. اما اگر به نتايج امسال نگاه كنيم، مي بينيم كه كشور بنگلادش قراره 6001 عدد ويزا بگيره. اين يعني بالاي 12 درصد از كل 50 هزار ويزا!!! فكر كنم اين قانون وجود داره اما رعايت نمي شه.

ضمنا هند هم اينقدر مهاجر فرستاده به امريكا كه اصلا تو لاتاري نيست.

(2009-11-14 ساعت 13:01)reignoffear18 نوشته:  DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year
این رو تو بولتن نوشته بودن که اگه اشتباه نکنم میگه ویزا ها بین 6 تا region (که فکر کنم همون اسیا آفریقا اروپا ....) هست تقسیم شده . پس نگران نباشین اروپایی ها یا آفریقایی ها ویزا هارو تموم نمی کنن .. هر جایی سهم خودشو داره .. بعدش هم گفته که هر کشور فقط 7% از ویزا هارو میتونه بگیره .. پس مثلا هندوستان که 6000 نفر برنده داره فقط 2-3 هزار نفرشون میتونن ویزا بگیرن و سهم مارو نمخورن D: ایران هم که فکر کنم از 7% کمتر برنده داره پس به هممون ویزا میرسه (البته اگه وقت برای مصاحبه برسه)..
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2009-11-14 ساعت 15:06)Ashkan78 نوشته:  چند تا مطلب...

اول اين كه منم مثل تو جايي خوندم كه هيچ گشوري بيش از 6 درصد ويزا ها رو نمي تونه بگيره. اما اگر به نتايج امسال نگاه كنيم، مي بينيم كه كشور بنگلادش قراره 6001 عدد ويزا بگيره. اين يعني بالاي 12 درصد از كل 50 هزار ويزا!!! فكر كنم اين قانون وجود داره اما رعايت نمي شه.

ضمنا هند هم اينقدر مهاجر فرستاده به امريكا كه اصلا تو لاتاري نيست.

(2009-11-14 ساعت 13:01)reignoffear18 نوشته:  DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year

B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY

Section 203© of the Immigration and Nationality Act provides a maximum of up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit immigration opportunities for persons from countries other than the principal sources of current immigration to the United States. The Nicaraguan and Central American Relief Act (NACARA) passed by Congress in November 1997 stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This reduction has resulted in the DV-2010 annual limit being reduced to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.
قرار نیست که به همه 6000 نفر از بنگلادش ویزا بدن که ایها selectee شدن و هنوز برنده کامل نیستن .. 7% از 55000 ویزا به این 6000 نفر میرسه که یعنی 3850 ویزا. این قانون رو خودشون تو بولتن نوشتن. فکر نمیکنم که تو امریکا کاری کنن که حق بقیه نادیده گرفته بشه یا قانون اجرا نشه !
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78
دوست خوبم...

حق با شماست....

من نشستم همه اون اعداد رو با هم جمع زدم. امسال 102610 نفر برنده شدند كه 6001 نفر از بنگلادش هستن. خيالم باز راحت تر شد.

در ادامه همون جمع و تفريق ها به نتايج جالبتري هم رسيدم:

1- تعداد برندگان DV2010 به تفكيك قاره:

1. آفريقا: 54003 نفر معادل 6/52 %
  2. اروپا: 29803 نفر معادل 1/29 %
  3. آسيا: 15001 نفر معادل 6/14 %
    (ايران 2773 نفر معادل 7/2 %)
  4. آمريكاي جنوبي و مركزي و حوزه درياي كارائيب: 1982 نفر معادل 9/1 %
  5. اقيانوسيه:‌1803 نفر معادل 8/1 درصد
  6. آمريكاي شمالي: 18 نفر معادل كمتر از يك دهم درصد

جمع كل: 102610 نفر معادل 100 درصد

2- Case Numberهاي برندگان، شماره ترتيب در كل برندگان امسال هست و تنها مربوط به قاره اي كه در اون زندگي مي كنند نيست. مثلا با توجه به آمار بالا آسيا امسال 15001 نفر برنده داشته. اگر Case Number ها به صورت قاره اي اعلام مي شد، بالاترين Case Number در آسيا مي بايست در حدود 15000 مي بود در حالي كه بسياري از دوستان (مثل خودم) داراي Case Number بالاي 20 هزار هستند.

3- با توجه به توزيع برندگان در 5 قاره، به نظر مي رسد نسبت كساني كه تا دسامبر 2009 كارنت شده اند منطقي باشد.

4- اگه همه 2773 نفر برنده ايراني هم ويزا بگيرند، باز هم از كل 50 هزار ويزا 5/5 درصد به ما ايراني ها رسيده كه هنوز به 7 درصد نمي رسه.

5- كشورهايي كه مازاد تعداد بر 7% كل ويزاهاي موجود، برنده داشته اند از قرار زير هستند:

(در اينجا من كل ويزاها رو 50 هزار تا در نظر گرفتم، چون طبق قانوني به اسم تطبيق نيكاراگوئه و كمك به آمريكاي مركزي يا همون NACARA، چند سالي هست كه 5 هزار ويزا از 55 هزار ويزاي موجود كم مي شه و به همين طرح NACARA اختصاص داده مي شه)

1. غنا: 5252 نفر مازاد (كلا 8752 نفر برنده)
  2. نيجريه:‌ 2506 نفر مازاد (كلا 6006 نفر برنده)
  3. بنگلادش: 2501 نفر مازاد (كلا 6001 نفر برنده)
  4. اكراين: 1999 نفر مازاد (كلا 5499 نفر برنده)
  5. اتيوپي: 1700 نفر مازاد (كلا 5200 نفر برنده)
  6. كنيا: 1119 نفر مازاد (كلا 4619 نفر برنده)
  7. مصر: 701 نفر مازاد ( كلا 4201 نفر برنده)
  8. ازبكستان: 559 نفر مازاد (كلا 4059 نفر برنده)
  9. سيرالئون: 398 نفر مازاد (كلا 3898 نفر برنده)
  10. كامرون: 219 نفر مازاد (كلا 3719 نفر برنده)

جمع كل: 16954 نفر مازاد

يعني همين الان، 16954 نفر به دليل همون قانون 7 درصد از دور لاتاري كنار رفته حساب مي شن كه بين اين عده يك نفر ايراني هم وجود نداره. يعني ايراني هاي عزيز به جاي 102610 نفر بايد با 85656 نفر براي گرفتن ويزا رقابت كنند. يه كم شرايط بهتر شد... نه؟؟؟؟؟!!!!

نتيجه گيري اخلاقي: لاتاري يه حساب و كتابي داره. اما ما نمي دونيم. زياد نگران نباشيد. اميدوار باشيد.
(2009-11-14 ساعت 15:12)reignoffear18 نوشته:  B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY

Section 203© of the Immigration and Nationality Act provides a maximum of up to 55,000 immigrant visas each fiscal year to permit immigration opportunities for persons from countries other than the principal sources of current immigration to the United States. The Nicaraguan and Central American Relief Act (NACARA) passed by Congress in November 1997 stipulates that beginning with DV-99, and for as long as necessary, up to 5,000 of the 55,000 annually-allocated diversity visas will be made available for use under the NACARA program. This reduction has resulted in the DV-2010 annual limit being reduced to 50,000. DV visas are divided among six geographic regions. No one country can receive more than seven percent of the available diversity visas in any one year.
قرار نیست که به همه 6000 نفر از بنگلادش ویزا بدن که ایها selectee شدن و هنوز برنده کامل نیستن .. 7% از 55000 ویزا به این 6000 نفر میرسه که یعنی 3850 ویزا. این قانون رو خودشون تو بولتن نوشتن. فکر نمیکنم که تو امریکا کاری کنن که حق بقیه نادیده گرفته بشه یا قانون اجرا نشه !
تشکر کنندگان: reignoffear18 ، Nilmah ، maryam5 ، R.F ، farzad101 ، sam_hash ، farzad24 ، ahmad67 ، honareirani ، sami123
چجوری میشه تاریخ کارنت شدن کیس رو متوجه شد؟
کارنت شدن کیس یعنی چی و چجوری میشه تاریخ کارنت شدن کیس رو متوجه شد؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
وقتي يه كيس كارنت مي شه، يعني پرونده به جريان افتاده و به زودي براش وقت مصاحبه تعيين مي شه.

وزارت امور خارجه امريكا هر ماهه حدودا بين 10 تا 15 ماهف بولتني صادر مي كنه و اعلام مي كنه در هر قاره تا چه كيس نامبري كارنت شده. اين بولتن ها در ادرس زير در دسترس هستند:

http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._1360.html

(2009-11-15 ساعت 01:21)pouya.pouya نوشته:  چجوری میشه تاریخ کارنت شدن کیس رو متوجه شد؟
کارنت شدن کیس یعنی چی و چجوری میشه تاریخ کارنت شدن کیس رو متوجه شد؟
تشکر کنندگان: pouya.pouya
دوستم 10 به 10 هر ماه در سايتwww.dvlottery.state.govدر قسمت بولتن ويزا رو بايد نكاه كنيد

تشکر کنندگان: pouya.pouya ، maryam5
ممرسی اشکان خیلی اطلاعات جالبی بود. حالا با این حساب که تو نوشتی به نظرت با چه روشی شماره کیس به ما دادن که بعضی ها شماره شون انقدر بالاست؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
اشکان جان بابا چرا با 102610 رقابت کنیم !! ویزا ها بین سرزمين ها تقسیم شده DV visas are divided among six geographic regions پس همون 15000 نفره آسیا رو حساب کن که چند هزار تاشونم خودبخود بخاطر همون قانون 7% حذف میشن و در ضمن من فکر میکنم که یکی از دلایل بالا رفتن تعداد کارنت ها بعد از چند ماه همین پر شدن ظرفیت 7% بعضی از کشورها میتونه باشه.
تشکر کنندگان: sh-b ، maryam5

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان