کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-03-09 ساعت 01:22)alphabeta نوشته:  من فكر ميكنم اين دوستمون قصد شايعه پراكني نداشته و به اشتباه فكر كرده بولتن جديد منتشر شده

درسته احتمالا اين دوست For March رو ديده و فكر كرده مربوط به اين ماه مي شه. ولي ايميل امين درسته قبل از اينكه توي سايت منتشر بشه آنها به ليست دسترسي دارند. و در صورت درخواست اعلام مي كنند.
تشکر کنندگان: ساسان ، amin_555 ، sh-b ، R.F
بچه ها توهم ندین پیلیز! من دیگه آپاندیسم داره میاد تو دهنمSad
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: ساسان ، sh-b ، ساشا ، R.F
در ضمن اين Hk عزيز اصلا قصد شايعه پراكني نداشته است. دوستاني كه منتظر بولتن هستند توهم زده شده و بومتن را بولتن ديده اند. ايشان منظورش از بومتن چيز ديگري بوده كه به محض آنلاين شدن توضيح خواهد داد.
تقصير نداريد من هم چشم انتظار عمو كارنت زياد بوده ام. شما را درك مي كنم.
تشکر کنندگان: ساسان ، sh-b ، ساشا ، R.F
چند روزه اعصابا ضعیف شده !! یه پق هم بکنی همه می پرند بهم!! Big Grin
تو این وضعیت اینجور اشتباها ممکنه به قیمت جون یه نفر تموم بشه ..! Big Grin
اینی که میگم پیش بینی نیست:
منتظر بالای 18000 باشید. Big Grin
اگر درست بود، شیرینیجات فراموش نشه
بابا این که نشد زندگی

از شب تا صبح فقط کابوس کارتن شدن دیدم و هی اینور اونور می پیچیدم تا صبح . تو خواب اولش کنار دریا راه می رفتم بعدش هم تو خیابون ها دنبال کافی نت می گشتم و هی اون صفحه بولتن ها رو Refresh می کردم . :d خدا بخیر کنه
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
یه خبر کوچولو موثق
عددی که اعلام میشه 16400 هستش
یه روز زودتر دارم میگم. اگه درست بود بگین ماشاللا
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
اين ماه با اينکه من بلا شک کارنت ميشم (حدود 13700 هستم)، اما اين پيگيري و استرس کارنت شدن هنوز هم هست. لذا تا پايان اين پروسه و اخذ ويزا و مهاجرت، به همه آقايون و خانوماي عزيز توصيه ميشه:
1) در اين برهه زماني از رانندگي به شيوه شوماخري جداً خودداري کنيد.
2) در بحث‌هاي روزمره، خيلي متعصبانه برخورد نکنيد.
3) در صورت بروز ناراحتي‌هاي معده، روده، قلب، ريه، دندان، سر، پا، دست و...، به دکتر روانپزشک مراجعه کنيد.
4) کلاً بعد از مهاجرت، يک دوره طولاني صرف ترک تيک‌هاي عصبي نمائيد.Wink
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: darya ، ساشا ، payam_prz ، esmail ، Ashkan78 ، neli-basi ، sh-b ، ساسان ، کاربر محروم ۲ ، R.F
هنوز هم خبری نیست.یعنی میشه یادشون بره ؟
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان: ساسان
همه دوستان آسوده خاطر باشید که گاه مصاحبه جای دل نگرانی و تشویش نیست همه شما ویزا را دریافت می کنید مگر افرادی که خودشان ریگی در کفش داشته باشند!!!!!
تشکر کنندگان: indmehdi ، ساسان ، کاربر محروم ۲
(2010-03-09 ساعت 09:30)Teshniz نوشته:  همه دوستان آسوده خاطر باشید که گاه مصاحبه جای دل نگرانی و تشویش نیست همه شما ویزا را دریافت می کنید مگر افرادی که خودشان ریگی در کفش داشته باشند!!!!!

ريگي دستگير شد. ديگه توي کفش هيشکي نيس!!!Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
یادش به خیر. پارسال این موقع من رو به قبله خوابیده بودم...... اونم با 34200 !!!!!!
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، SamiraN ، farzad24 ، ساشا ، maryam5 ، neli-basi ، esmail ، sh-b ، ساسان ، اليزا ، io7o ، N.D ، laili ، کاربر محروم ۲ ، hamed_gh ، R.F
- برنده شديم يا نشديم؟ هر سال سر موقع منتظر بسته اي!
- برنده شدي....
- حالا كي كارنت مي شي. 10 هر ماه منتظر كارنت شدني
- كارنت مي شي. تاريخ مصاحبه. دنبال بليت و انتظار براي مصاحبه
- مصاحبه مي شي. برگه آبي يا يو پي اس؟
- ويزا رو گرفتي. پس چند وقت ديگه مي ري
- برگه آبي. صبر مي كني تا كيلير شي
- كيلير مي شي. ويزا رو مي گيري
- حالا بليت مي گيري
- وارد آمريكا مي شي.
- گرين كارت كي مياد؟ ssrn رو اقدام مي كني
- اينا رو هم مي گيري.
- حالا دنبال كاري. كار پيدا مي كني. كار پيدا نمي كني و هزار تا سوال ديگه
- واسه درس اقدام مي كني. بورس مي شي يا نمي شي. و ....
- همه اين كارها رو كردي؟ مي خواي بموني يا برگردي؟ يعني پاسپورت آمريكايي مي خواي فقط يا نه مي خواي براي هميشه مقيم بشي و ...........................

بچه هايي كه منتظر كارنت شدن هستين. ما هم مثل شما 10 ام هر ماه سايت رو چك مي كرديم . ما كارنت شديم و شما هم كارنت مي شين. تمام نگراني ها و استرس ها هم طبيعي است و تنها كاري كه مي شه كرد اينه كه يه طوري اين استرس رو مديريت كنين. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالا رو بخونين. هنوز اول راهيم بابا. پس انرژي تون رو طوري تقسيم كنين كه راه خيلي طولاني است. ماراتن گرين كارت روحيه مي خواد و انرژي و گرنه به قول اين دوست مون بايد بعد از رسيدن به آمريكا تيك ها مون رو درمان كنيم!
همه اين ها رو گفتم تا كمي با آرامش جلو برين و بريم.
به اميد شادي همه دوستاي خوب و آرزوي آرامش براي همه
(2010-03-09 ساعت 10:16)payam_prz نوشته:  یادش به خیر. پارسال این موقع من رو به قبله خوابیده بودم...... اونم با 34200 !!!!!!

پيام جان تونستي يه كم در مورد دانشگاه و كار در لوس آنجلس و سن ديه گو بنويس واسه خيرات.Big Grin
ببينم خداييش حالا كه با اون كيس نامبر رو به قبله بودي الان فكر مي كني خنده ات نمي گيره؟Smile
(2010-03-09 ساعت 10:16)payam_prz نوشته:  یادش به خیر. پارسال این موقع من رو به قبله خوابیده بودم...... اونم با 34200 !!!!!!

من همیشه رو به قبله میخوابم
آخه ثواب دارهBig Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: ساسان ، کاربر محروم ۲ ، SamiraN
ما کارنت شدیمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
(با ای-میل از KCCگرفتم)
بچه ها برای من ننوشتند تا چند کارنت کردند اما به من گفتند کارنت هستی و ۷ تا ۱۰ روز دیگه بازمون تاریخ مصاحبه را بخواه. اما مطمئاً کیس نامبرهای زیر کیس نامبر من کارنت هستند. یعنی حداقل تا 158XXکارنت هستند. تبریککککککککککککککککککککککککککککک

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان