موضوعها: 5
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارا رفته درمورد هتلها نظربدهند.DEDEMAN,OZILHAN,KENT, ......
سلام دوستان
آیا درسته ددمان نمیگذارند حتی آب داخل هتل ببریم یا ......
موضوعها: 6
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه بابا این چه حرفیه من ددمان بودم و خیلی هتل خوبی هست همه خیلی خوب و مودب هستن ما اصلا از خوراکی های داخل یخچال هتل استفاده نمی کردیم از بیرون خوراکی می خریدیم و می بردیم توی هتل و هیچ کس کاری باهامون نداشت ما که خیلی خیلی راضی بودیم.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
در خصوص بردن مواد غذایی به داخل هتل دوستان توجه فرمایند در هتل های 4 و5 ستاره از بردن آشامیدنی ها به داخل هتل و اتاق جلوگیری می نمایند و چنانچه شمار ببرید و در داخل یخچال قرار بدهید قیمت کالا را به نرخ هتل از شما می گیرند و این از مقررات هتلها می باشد که در راهنمایی اتاق نیز نوشته شده است . و یک تجربه شخصی که برای همسفر من پیش آمد .یک بار در یک هتل 5 ستاره در استانبول گویا یک زرنگ نوشابه های داخل یخچال را از ته سوراخ کرده بود و خورده بود و با آب پر وبا آدامس آب بندی نموده بود و که دوستم نیز اتاق را به همین صورت تحویل گرفته بود . ودر زمان خروج مجبورش کردن پول نوشابه ها را بدهد. نتیجه های اخلاقی با شما
موضوعها: 6
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بابا به خدا از این خبرا نیست من تازه آنکارا بودم هر روز 5-4 تا آب و کلی خوراکی می خریدم می بردم توی هتل دم در فقط از نظر امنیت کنترل می کردن و ما از یخچال هتل هم استفاده می کردیم هیچ پولی هم از ما گرفته نشد.
موضوعها: 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم ددمان بودیم و هتل خوبی بود ونزدیک سفارت بود،از بیرون خرید میکردیم و میبردیم ونه کسی میگشت و نه پولی بابت آنها از ما گرفت.
موضوعها: 14
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-21 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-21 ساعت 12:31 توسط arshkarshk.)
سلام
ما هم ددمان بودیم، بلوک آ
برعکس اون چیزی که تو tripadvisor نوشته بود، آب و غذا میگذارن ببرید تو هتل. البته ما همیشه اونها رو داخل کیف یا کوله میگذاشتیم. دم در ورودی گیت مغناطیسی داره که ازش رد میشین و بعضی وقتها رو کیفتون از کنترل کننده های مغناطیسی دستی نگه میدارن. ولی کار خاص دیگری ندارن و برخوردشون با ماها که خیلی خوب بود و مودب هستن. اگر هم تیپ بدین به کسی که وسایلتون رو میاره تو اتاق باهاتون دوست میشه و بهتون کمک میکنه.
اینترنت مجانی هم داره. از یخچالش برای وسایلمون هم استفاده کردیم که مساله ای نداشت. موقع ورود 100 دلار دپازیت نگه میداره که اگر چیزی مصرف کردین از مینی بار باهاتون حساب کنن، که همش رو به ما پس دادن مو قع چک اوت. چک اوت هم خیلی سریع و راحت انجام شد بی درد سر. چون پرواز برگشت هم دیر وقت بود وسایل رو اونجا امانت گذاشتیم تا موقع رفتن به فرودگاه.
ما کلا راضی بودیم.
البته کمی گرونتره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
البته من خودم که رفتم غذا نمیذترند داخل ببرید مگر مخفی کنید .ولی ددمان در کل از همه هتلهای اون منطقه بهتره و البته گرونتر!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فقط هتل ایما نردید که من 14 روز اونجا پوست انداختم.نه یخچال نه کولر نه رستوران.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
موضوعها: 4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
توصیه اکید من هم به شما اینه که به هیچ وجه هتل آیما نرید لطفا".