موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[qبا سلام
من کارشناسی مواد متالورژی صنعتی دارم معدل 14.6 آیلتس 7 مقاله ندارم می خواستم واسه ارشد یکی از دانشگاه های مالزی رو اقدام کنم که رنک بالایی داشته باشه و امریکا و استرالیا بعدا واسه دکترا بهم پذیرش بدن یا از طریق نیرو متخصص واسه استرالیا و نیوزلند بتونم بعدا اقدام کنم .دانشگاه های شعبه خارجی بهترن تو مالزی یا خود دانشگاه های مالزی؟لطفا منو راهنمایی کنید
[/quote]
دوست عزیز دانشگاه um که من هستم معدل ۳ از ۴ میخواهد متاسفانه اگه نه میگفتم به راحتی میتونید پذیرش بگیرید بقیه دانشگاه های دولتی را نمیدونم اما کالج های خصوصی راحت تر پذیرش میدهند و شما اگه واقعا قصد دارید به کشور دیگری برید و قبول نداشتن ایران مهم نیست براتون میتونید از طریق انها اقدام کنید که معمولا ۲ سال مالزی ۱ سال کانادا یا استرالیا پلن های مختلفی دارند که میتونید خودتون انتخاب کنید
موفق باشید
[/quote]
با سلام مرسی ار جوابتون.
احتمال پذیرش من واسه UM به نظر شما چقدره؟
پذیرش از چه تاریخی شروع میشه واسه پاییز آینده؟
آیا بعد از دوره مستر امکان کار وجود داره یا نه؟چون من متاهل هستم نمیتونم زیاد تحصیلمو طول بدم؟اگه phd رو مالزی بگیرم وضعیت اشتغال تو مالزی و اقامت اونجا ب چه صورتیه؟مرسی که لطف میکنید و جواب میدید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مرسی از اینکه خیلی سریع جواب دادید.
آیا نماینده دارن دانشگاه های دولتی مالزی در ایران؟چقدر به کارشون اطمینان هست؟دانشگاه UM و UTM از نظر رنک چقدر تفاوت دارن؟اگه بخوام واسه COURSe and research دانشگاه UM واسه مستر اقدام کنم چطوری میتونم شانسما بالا ببرم اخه رنک UM خوبه 207 .مرسی اگه لینکی یا راهی به نظرتون میرسه لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام - من معدل دیپلم کل ریاضی ام پیش تر از 17 است و معدل کتبی ام نزدیک 14 است و معدل پیش دانشگاهی ام بیش تر از 13 است - و مدرک زبان هم ندارم - شما فکر می کنید بتونم در یکی از دانشگاه های um - ukm - utp-usm - اگر امکانش هست چه رشته ای