موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-09 ساعت 11:49)alikhoshkam1 نوشته: با سلام و خسته نباشید .
به خدا خسته شدم یکی نیست منو درست راهنمایی کنه .
من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و می خواهم برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور حالا هر کشوری که بشه مهم نیست .
اولویت اولم فرانسه بود بخاطر یک سری مسائل کنسل شد. در حال حاضر خیلی دوست دارم برم آمریکا برای ادامه تحصیل ولی هزینه خیلی بالای داره از نظر شما راهی برای کاهش هزینه در آمریکا وجود داره یا نه
بعد می خواستم ببینم از فوق دیپلم در کشور آمریکا میشه ادامه تحصیل داد . همراه با تحصیل میشه کار هم کرد کار دانشجویی تا چه اندازه کمک حال دانشجو میشه ؟ در ضمن سربازی هم رفتم .
لطفا من رو راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان علی خوشکام [/code]
دوست گرامی شما میتونید به یکی از مدیران پیغام خصوصی بزنی و مطمئناً زودتر جواب خواهی گرفت و البته اگر در تایپیک های تحصیل در آمریکا جستجو کنی به جواب خواهی رسید .
موفق باشید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-30 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-30 ساعت 16:43 توسط رضاحبیبی.)
باسلام خدمت دوستان
من سال 82 ازدانشگاه آزادواحدتهران جنوب دررشته مهندسی صنایع فارغ التحصیل شدم ومی خوام که به امیدخدا وقتی رفتم آمریکا (لس آنجلس) ادامه تحصیل بدم چندتاسئوال داشتم ممنون میشم جواب بدین:
1- آیا این مدرکو قبول دارن ومیشه برای ارشدادامه تحصیل داد؟
2- باتوجه به اینکه من تافل ندارم وزبانم درحدمتوسطه اگه رفتم اونجا چطوری باید تافل یاهرمدرکی که اونا قبول دارنو بگیرم؟ بایدبرم کالج؟ هزینش تقریباً چقدرمیشه؟
3- ازیکی ازدوستام که پارسال رفته اونجا شنیدم تایکسال بایددریک ایالت مقیم باشی وبعدازاون می تونی مثله یه آمریکایی ازمزایای دانشگاه ها برخوردارشی، درسته؟
4- اگه قرارباشه این یه سالو درس نخونم بهتره که زبانمو توکالج تقویت کنم وبعدازگرفتن مدرک زبان (وباگذشته یکسال )برم دانشگاه ادامه تحصیل بدم؟
ضمناً معدل لیسانسم همچین تعریفی نداره
باتشکرازشما
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-08 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-08 ساعت 13:42 توسط Zoso.)
شما هر مدرکی که داشته باشین تا زمانی که تمام کمال ترجمه شده باشه و مرتبط به کاری که می خواین بکنین باشه خوبه! هر مدرکی!
اما به نظرم اولا کسی اگه بخواد ویزای تحصیلی بگیره باید بتونه مامور کنسول رو متقاعد بکنه. چون شما ممکنه به راحتی تمام یه جایی رو پیدا کنین که بهتون پذیرش بده و بعدا کلی هزینه کنین برین سفارت جناب کنسول بگه اینجایی که میری معتبر نیست برو رد کارت. پس اگه دانشگاه جزو دانشگاه های تاپ و شناخته شده امریکا نیست زحمت بی خود به خودتون ندین. حالا نمیگم هاروارد اما حداقل دانشگاه ایالتی باشه.
اما برای اونایی که گرین کارت دارن قعلا بهترین گزینه کامیونیتی کالج و بعد ترنسفر کردن به دانشگاهست. اینطوری هزینه ها نصف یا شاید یک سوم بشه.
برای خیلی از کامیونیتی کالج ها اصلا احتیاجی به مدرک دیپلم دبیرستان هم نیست. فقط شما باید بتونی توی امتحان ارزیابیش موفق بشین
این بود انشای امروز من.
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شرايط دريافت ويزا براي تحصيل در يكي از دبيرستان هاي آمريكا چيست؟
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2011-08-15 ساعت 18:22)RMdico نوشته: سلام شرايط دريافت ويزا براي تحصيل در يكي از دبيرستان هاي آمريكا چيست؟
باید بگم که شما باید از سیستمی به نام international student exchange استفاده کنی که فقط 10 درصد امکان دریافت ویزا وجود داره و اگر شما موفق به دریافت ویزا شید باید نزد یک host آمریکایی به مدت تحصیلتون زندگی کنید و بعد بازگردید به کشورتون
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از نظر واحد پذیرش دانشگاه های آمریکا:
1: کدام دانشگاه ها قابل قبول هستند و کدام ها نامعتبر(آیا بحث دانشگاه آزاد و دولتی مطرح است یا اسم و رسم دانشگاه)
2: تعریف معدل خوب چنده؟
3:افرادی که گرین کارت آمریکا رو دارند چه مزایایی برای تحصیل بدست میارن؟
4: دوستان لیسانس که الان تو آمریکا درس میخونن جواب بدن...گرفتن مدرک فوق رو توصیه می کنید یا دوباره لیسانس خوندن رو؟
من لیسانس مهندسی کنترل و فوق دیپلم الکترونیک دارم
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما ...
فری فری جان ،
در مورد سوال 3 باید بگم که :
خواهر دوستم گرین کارت قبول شد و رفت آمریکا ... 3 سال پیش ...
و الان با کمک هزینه های تحصیلی خیلی عالی داره ادامه تحصیل میده ...
فقط می گفت اگه می خواین بیاین آمریکا حتما زبانتون رو تقویت کنید ...
ایشون می گفت که کلی هزینه دادم تا به کلاس های زبان رفتم ...
اما برای ادامه تحصیل در دانشگاه کلی کمک هزینه های تحصیلی گرفتم ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!