موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، من ۱ سوال دارم ، ولی نمیدونم که اینجا صحیح هست مطرح کردنش یا نه ، بایستی که در تاپیک دیگری این سوال رو بپرسم،اگر تاپیکِ مناسب با این سوال من هست بگید تا برم اونجا بنویسم(ببخشید اگر اینجا مربوط به این سوال نیست،ولی گشتم،پیدا نکردم تاپیک مربوط به اسپانسر و ویزا ی دانشجویی رو )میخواستم بدونم اگر کسی بخواد ویزا دانشجویی بگیره برای آمریکا و اگر در آمریکا اسپانسر نداشته باشه،چه کار باید بکنه؟
مرسی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-04 ساعت 21:15)f.r نوشته: دوستان ، من ۱ سوال دارم ، ولی نمیدونم که اینجا صحیح هست مطرح کردنش یا نه ، بایستی که در تاپیک دیگری این سوال رو بپرسم،اگر تاپیکِ مناسب با این سوال من هست بگید تا برم اونجا بنویسم(ببخشید اگر اینجا مربوط به این سوال نیست،ولی گشتم،پیدا نکردم تاپیک مربوط به اسپانسر و ویزا ی دانشجویی رو )میخواستم بدونم اگر کسی بخواد ویزا دانشجویی بگیره برای آمریکا و اگر در آمریکا اسپانسر نداشته باشه،چه کار باید بکنه؟
مرسی
درود بر شما ...
اگر اسپانسر ندارید باید هزینه مالی رو خودتون تامین کنید ...
میانگین هزینه 2 سال زندگی و 2 سال تحصیل برای لیسانس ، چیزی حدود 70 میلیون تومان یا بیشتر است....
که بستگی به نوع دانشگاه و رشته مورد نظر و مکانی که فرد می خواهد زندگی کند ....
شما هنگام گرفتن ویزا از سفارت باید مدارک اسپانسر و یا مدارک مالی معتبر که نشان دهد که شما تا 2 سال اول از نظر مالی تامین هستید به همراه داشته باشید ... ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای ترجمه ریز نمرات دیپلم تایید آموزش و پرورش هم لازمه؟؟؟؟
یا فقط کارنامه رو ببریم ترجمه میکنند
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راست که میگن نمره ی تافل خیلی توی پذیرش تاثیر داره؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم.. میشه با داشتن دیپلم در ایران برای ادامه تحصیل در کالج در آمریکا اقدام کرد؟ میشه از کالج در آمریکا پذیرش گرفت؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .. من آمریکا زندگی میکنم.. میخوام بدونم چطور میتونم برای خواهرم از کالجی در آمریکا پذیرش بگیرم!
شماره کیس:2011as00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:11may2010
کنسولگری :ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای اول: 5july2010
تاریخ کارنت شدن: july2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 21june2011
تاریخ مصاحبه:4 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: یکضرب روز مصاحبه
تاریخ ورود به آمریکا: 18 آگوست 2011
دریافت سوشیال:30 آگوست 2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان من 18 سالمه و میخوام برم امریکا و کارگردانی بخونم میخواستم بدونم بهترین دانشکداش چیه و هزینه اش چقدره مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها میدونم که کمتر کسی اینجا به فکر رشته های هنری هست اما به شدت به راهنمایی شما که تجربه بیشتری دارید نیاز دارم.
عرضم به حضور شما که بنده الان دیپلم گرفتم و دوست دارم برای گرفتن فوق دیپلم و یا لیسانس کارگردانی سینما به آمریکا برم.
1-از کجا باید شروع کنم و چه فرآیندی رو باید طی کنم تا بتونم به خواستم برسم؟
مثلا شما برای انتخاب یک دانشگاه از بین صدها دانشگاه در نقاط و شهر های مختلف آمریکا چه فاکتورهایی رو مد نظر قرار میدید؟
2-گرفتن پذیرش و ویزا معمولا چه قدر طول میکشه؟
3-برای یک کورس دو ساله فیلم میتونم ویزا بگیرم یا حتما باید 4 ساله باشه؟
4-در ایران موسسه ای هست که در این مورد به من مشاوره بده؟ چون اکثر این موسسه هایی که من دیدم در زمینه رشته های فنی و پزشکی فعال هستن و کمتر به رشته هایی هنری میپردازن.
هدف من در نهایت وارد شدن به بازار فیلم آمریکا هستش. خودم مدارک فیلم سازی وزارت ارشاد دارم و کلا بدون تحصیل سینما در آمریکا هم میتونم خودم فیلم ساز بشم.
به نظرتون به غیر از ویزای دانشجویی هیچ راه دیگه ای برای وارد شدن به بازار کار آمریکا نیست؟
شرمنده پرحرفی کردم
چشم انتظار جواب هاتون هستم.
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2011-10-26 ساعت 00:13)p7man نوشته: سلام بر دوستان من 18 سالمه و میخوام برم امریکا و کارگردانی بخونم میخواستم بدونم بهترین دانشکداش چیه و هزینه اش چقدره مرسی
سلام دانشگاه نیویورک هست که میتونید برید فقط هزینه ی خیلی بالای نیاز داره اینم سایتش www.nyfa.edu
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
یک شخصی به من گفت که اگه ا ویزای تحصیلی برم امریکا میتونم تا 4 سال (مدت تحصیل) اونجا باشم بعد از این مدت هم میتونم درخواست یک سال ویزا کار بدم بعد از این مدت هم میتونم مدتی اونجا بمونم بعدش هم درخواست اقامت بدم.ایا این کار شدنی هست یا نه؟با تشکر
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-12 ساعت 13:06)aghamilad نوشته: سلام بر دوستان
یک شخصی به من گفت که اگه ا ویزای تحصیلی برم امریکا میتونم تا 4 سال (مدت تحصیل) اونجا باشم بعد از این مدت هم میتونم درخواست یک سال ویزا کار بدم بعد از این مدت هم میتونم مدتی اونجا بمونم بعدش هم درخواست اقامت بدم.ایا این کار شدنی هست یا نه؟با تشکر
درود بر شما ....
بله درسته شما می تونید درخواست ویزای کار کنید ....
یکی از روش های درخواست ویزا . اقدام از طریق کارفرماست ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من به دنبال موسسه ای هستم که در دانشگاه های آمریکا اپلای کند
ممنون می شوم کسی بهم کمک کند
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-22 ساعت 01:55)بصیر نوشته: باسلام
من به دنبال موسسه ای هستم که در دانشگاه های آمریکا اپلای کند
ممنون می شوم کسی بهم کمک کند
درود بر شما ...
دوست گرامی در این سایت هیچگونه تبلیغات در مورد موسسه های مهاجرتی و غیره صورت نمی گیرد .....
اگر به دنبال اپلای کردن از دانشگاه های آمریکا هستید در همین تاپیک به جستجو بپردازید .....
اگر نیازمند به پیداکردن موسسه ای هستید ، زحمتش را باید خودتان بکشید ....
......( اما نه در این سایت چون جنبه تبلیغاتی خواهد داشت و این خود بر خلاف قوانین سایت می باشد ...)
اما اطلاعات در مورد اپلای کردن دانشگاه و پذیرش و مخارج و زندگی و .... در این تاپیک وجود دارد و با اندکی جستجو مطالب را خواهید یافت ...
اگر سوالی داشتید در تایپیک مربوطه بپرسید تا مدیران و دوستان شما را راهنمایی کنند ...
موفق باشید .