موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من صد هزار دلار دارم آیا با صد هزار دلار میتونم تو شهر لاس وگاس کاری بکنم مثلا مغازه سوپر مارکت و خونه بخرم و یا هر کار دیگه مثلا اگه صد هزار دلار داشته باشم تو شهر لاس وگاس چه کارهای میشه کرد شما اگه جای من بودید با صد هزار دلار چه کار می کردید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام... من بار دومي هست كه ميخوام برم امريكا و دفعه پيش نميدونستم بايد سوشيال نامبر بگيرم...ميشه راهنماييم كنيد چجوري بايد اقدام كنم؟! ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بهمراه همسر و فرزندم ویزای توریستی گرفتیم بخاطر اف بی آی چک همسر و فرزندم 4 ماه پیش رفتن لس آنجلس و منم تازه بعد 14 ماه ویزا شدم و تا یک ماه دیگه لس آنجلس هستم با توجه به اینکه موقع رسیدن من یک ماه بیشتر به اتمام ویزای بچه ها نمونده. ..... اولین قدم برای درخواست و گرفتن سوشیال سکوریتی چیه و من باید از الان چه کارایی انجام بدم
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
من هم وقتی از ایشون شنیدم تعجب کردم. من هم تا حالا نشنیدم توریست سوشیال گرفته باشه!
CR1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دو هفته دیگه برای اولین بار میرم امریکا .دوستان میشه بگید چه مدارکی برای ssn باید ببرم با خودم؟
شاید این تاپیک جاش نباشه اما اگه برای اولین سفر به جز ssn و اگه فرصت شد حساب بانکی کار دیگه ای واجب انجام یشه با مدارکی که لازمه بی زحمت بگید.
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه وارد امریکا شدم و برای سوشیال می خوام اقدم کنم .
چه مدارکی لازم هست بجز پاسپورت .
ابا مدارک خونه یا جایی که هستم لازم هست ؟
من موقت هستم جایی که هستم پیش یکی از دوستان دانشجو هستم .
لطفا من رو راهنمایی کنید.
سپاس از لطف شما عزیران همراه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سه ماهه در آمریکا هستم ولی هنوز سوشیال سکوریتی ام را دریافت نکردم. لطفا من را راهنمایی کنید. من با یک آشنای دور به دفتر سوشیال سکوریتی رفتم و ایشان فرمش را برای من در بدو ورود پر کرد ولی تا حالا خبری نیست. لطفا پیام خصوصی بگذارید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان این پرداخت 165 کجا باید پیگیری کرد دید درچه مرحله ای هست؟این ترک ایدی که داده تقریبا میشه گفت هیجا کاربردی نداره که!!اطلاعی دارید؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-07 ساعت 17:02)golia نوشته: (2015-10-04 ساعت 00:55)وحیدی نیا نوشته: سلام دوستان این پرداخت 165 کجا باید پیگیری کرد دید درچه مرحله ای هست؟این ترک ایدی که داده تقریبا میشه گفت هیجا کاربردی نداره که!!اطلاعی دارید؟
برای یک خانواده ۳نفره بایستی ۳تا165$پرداخت کرد؟
بله
برنده لاتاري ٢٠١٥/دونفر/ورود به امريكا اكتبر٢٠١٥/ ميامي فلوريدا