موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر شما ، بهترین آموزشگاه زبان برای IELTS کدام است
سپاس
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
خونتون!!!
جدی میگم...ببینید ، همه کلاسهای آیلز فقط شما رو برای امتحان آیلز آماده میکنند...پس اگر شما زبانتون خوب هست فقط و فقط برای آمادگی برای امتحان بروید کلاس!!!وگرنه در کلاسهای آیلز نمی آیند به شما زبان یاد بدهند...البته شاید کمی هم درس بدهند...
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و سپاس . من مدرك فوق ليسانس زبان آلماني دارم و خانمم فوق ديپلم صنايع غذايي داره. در كانادا هم فاميل داريم. يكبار امتحان IELTS دادم با نمرات speaking 6.5 - writing 5.5 - reading 4 - listening 4.5 . ميخواستم بپرسم آيا اين نمرات قابل قبول براي اداره مهاجرت هست؟ با توجه به اينكه امتياز ما بالاتر از 67 است. منتظر پاسخ شما هستم.
S.T
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-11 ساعت 12:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-11 ساعت 12:48 توسط iSoheil.)
#بخاطر پسرم
بله نمرات شما قبوله - ولی این طوری بگم که نمره شما 80هم بشه ولی نمره زبان کمتر از حد نمیتونید اقدام کنید!
نمره زبان از 8نباید کمتر بشه.
- یه سوال: آقا امتحان آیلتس سخت بود! یا تقریبا راحت بود؟ یکم توضیح میدی به من. ../ممنون.
کوروشکبیر: فرمان دادم بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک بسپارند تا ذرّات بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام شنیدم امتیاز های مهارت های مختلف IELTS تغییر کرده کسی می تونه راهنمایی کنه. من جدول هاشو دیدم ولی راستش سر در نیاوردم. برای IELTS General مثلا 6 برای reading الان چند امتیاز داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه کی می تونه 8 بگیره ؟
آدم خودشو بکشه به زور، ته تهش میتونه 7 بشه!
واقعا باید سخت باشه.
البته من که تجربه ندارم ولی بزودی تجربه خواهم کرد.
میشه کسایی که این امتحانو دادن یکم توضیح بدن که چجوریه این امتحان؟ یکم توضیح ؟ مرسی .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا نرم افزاری برای برنامه ریزی سرفصلی ؛ آموزش زبان وجود داره که ما بندگان خدا رو از سرگردانی در بیاره؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ایلتس دادم اماخوب نبودم اورال 4.5 این مربوط به سال 1385 هست حالا دوباره تصمیم گرفتم که ایلتس بخونم و باید دوتاش نمره خوب بیارم
توصیه ام به دوستان اینه که کتاب های مرتبط با کمبریج بخونند و سراغ کتاب های دیگر نروند
ضمنا سعی کنید وقت فراغت به زبان گوش دهید همچنین شبکه های بی بی سی و یورونیوز کمک زیادی به شما خواهند کرد
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
ببخشد ما تو این تاپیک هم سرک کشیدیم
ولی درسته ایلتس دانش انگلیسی شما رو محک نمیزنه. مخصوصا اینکه جو محل امتحان بسیار بد هست بعکس تافل.شما باید 1 سری مهارت ها رو بدونید و تمرین.من 2 بار در 4 سال گذشته شرکت کردم برای کار کانادا ولی خدا رو شکر اومدم امریکا و خلاص شدم.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند