موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
در این بحث راجع به مزایا و معایب شهر و دانشگاه پونا صحبت می شود.
موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-23 ساعت 16:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-31 ساعت 11:37 توسط amjad.)
با سلام
چند تا تجربه نخ نما از سال 1383دارم شاید بدرد بخوره:
-از بمبئی تا پونا با ون8نفره برید ارزونتره - جلوی فرودگاه وایسادن
-در محله کورگان پارک اقامت کنید چون بخاطر امریکائیها و اروپائیهای زائر امنیت بالائی داره البته اگر در نایت کلابی از قبل بیرون شهر نرفته باشید(پارتی های سیاری که یک شب در جائی برگزارمیشه و تمام.) شبها بعد از ساعت 9عملا باید برین خونه شهر تعطیل میشه- یکی میگفت اینجا در اصل یک شهر نظامی با تعدادزیادی سایتهای موشکی ولذاشبها عملا ترددخاصی نمیبینین-من که ندیدم
-انتهای کورگان پارک استخر خلوت وتمیزی هست خیلی هم ارزونه
-در کورگان پارک بیمارستان مجهزی وجود داره که اسمش یادم نیست ولی بخاطر مسمومیت با غذای تند یک شب اونجا موندم- مجانی
-ویزای توریستی داشتم بعد تصمیم به موندن گرفتم با راهنمائی یکنفر از ایرانی هندی تبارهای ساکن اونجا در یک نیشکر خونه(معادل چایخونه)با یک پلیسی که درجه اش روهم نفهمیدم قراری گذاشتیم و با پرداخت 100 دلار یک هفته بعد یک ورقه بزرگ بهم دادن گفتن این اقامت یکساله شماست البته شرایطی پیش اومد که من بعد از سه ماه برگشتم ایران وبا اینکه ویزای توریستی من هم تمام شده بود ولی کسی کاریم نداشت
-راشکا (موتور سه چرخه)سوارمیشین هواستون به مقصد باشه والا راننده هی میره
-سینمای باهالی داره pyramid theater-و مرکز خریدpyramid center کارمنداش چقدر مودب -آدم کم مییاره!
- اگر میخواین اونجا زندگی کنین حتما موتور کرایه کنین ماهانه ارزونتره-چونه یادتون نره
- از دست فروشهاش هیچوقت چیزی نخرین خصوصا موادخوراکی بازار میوه وسبزی وگوشت ومرغ خوبی داره
-مسجد شیعیان هم داره
- اگر مسابقه راگبی در tv دیدین برگزارمیشه خصوصا در سطح ملی برین خونه چون در هر صورت برد یا باخت میترکونن
-اگر به انرژیهای خاص موجود در سنگها علاقه دارید حتما به فروشگاههای فروش سنگ برین- دنیائی
-کلاسهای زبان متعددی رو امتحان کردم ولی اوائل نمیدونستم گوش من ایراد داشت یا واقعا اونا هینگلیش صحبت میکنن ، خلاصه باید عادت کنین ! استاد بی لهجه گیرتون نمیاد
- هر ر ه گذری که از بغلتون ردمیشه ولو با ظاهری ژندهومندرس ممکن یک دکترا توجیبش داشته باشه پس روظاهرشون قضاوت نکنین
- آقا معنی خونسردی رو من اونجا فهمیدم- لجت میگیره
- اونجا تازه معنی بارون رو میفهمین سعی کنین ازش فرارنکنین برای ماهها بخشی از زندگی روزمره تون میشه
دیگه چیزی یادم نمیاد
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
موضوعها: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-23 ساعت 16:58)amjad نوشته: با سلام
چند تا تجربه نخ نما از سال 1383دارم شاید بدرد بخوره:
-از بمبئی تا پونا با ون8نفره برید ارزونتره - جلوی فرودگاه وایسادن
-در محله کورگان پارک اقامت کنید چون بخاطر امریکائیها و اروپائیهای زائر امنیت بالائی داره البته اگر در نایت کلابی از قبل بیرون شهر نرفته باشید شبها بعد از ساعت 9عملا باید برین خونه شهر تعطیل میشه- یکی میگفت اینجا در اصل یک شهر نظامی با تعدادزیادی سایتهای موشکی ولذاشبها عملا ترددخاصی نمیبینین-من که ندیدم
-انتهای کورگان پارک استخر خلوت وتمیزی هست خیلی هم ارزونه
-در کورگان پارک بیمارستان مجهزی وجود داره که اسمش یادم نیست ولی بخاطر مسمومیت با غذای تندیک شب اونجا موندم- مجانی
ویزای توریستی داشتم بعد تصمیم به موندن گرفتم با راهنمائی یکنفر از ایرانی هندی تبارهای ساکن اونجا در یک نیشکر خونه(معادل چایخونه)با یک پلیسی که درجه اش روهم نفهمیدم قراری گذاشتیم و با پرداخت 100 دلار یک هفته بعد یک ورقه بزرگ بهم دادن گفتن این اقامت یکساله شماست البته شرایطی پیش اومد که من بعد از سه ماه برگشتم ایران و ویزای توریستی من هم تمام شده بود ولی کسی کاریم نداشت
-راشکا (موتور سه چرخه)سوارمیشین هواستون به مقصد باشه والا راننده هی میره
-سینمای باهالی داره pyramid theater-و مرکز خریدpyramid center
- اگر میخواین اونجا زندگی کنین حتما موتور کرایه کنین ماهانه ارزونتره-چونه یادتون نره
- از دست فروشهاش هیچوقت چیزی نخرین خصوصا موادخوراکی بازار میوه وسبزی وگوشت ومرغ خوبی داره
-مسجد شیعیان هم داره - اگر مسابقه راگبی در tv دیدین برگزارمیشه خصوصا در سطح ملی برین خونه چون در هر صورت برد یا باخت میترکونن
-اگر به انرژیهای خاص موجود در سنگها علاقه دارید حتما به فروشگاههای فروش سنگ برین- دنیائی
دیگه چیزی یادم نمیاد
موفق باشید
ممنون از تجربیات شما.
اتفاقا 2سال پیش بود که تو خود همین محله کورگان پارک ، یک رستوران که متعلق به اروپایی ها بود و اتفاقا ایرانی های زیادی هم در آنجا می رفتند رو با بمب منفجر کردند... و تعدادی خارجی و 4 ایرانی هم کشته شدند... اسم فروشگاه : جرمن بکری german bakery ...
در مورد ریکشا هایی هم که گفتین ، کاملا حق با شما است...
کلا هند ، و شهر های آن فقط به درد افراد توریست می خوره که از عجایب آن به شگفت می آیند.... و اصلا و به هیچ هنوان محل مناسبی برای زندگی و تحصیل نیست....
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-24 ساعت 14:35)amjad نوشته: سلام به دوستان
یک مکتب و تشکیلات با ایده و مرام خاصی در محله کورگان پارک وجود داره و باغ بسیار زیبائی هم دارن و لباس قرمز میپوشن و زوار زیادی از سراسر دنیا به اونجا میان ، کسی اطلاعات دقیقتری داره؟من حتی اسم اونهاروهم یادم نیست !
متشکرم
اوشو سنتر است اونجا.
مربوط به مدیتیشن است.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-06 ساعت 21:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-06 ساعت 21:41 توسط saeed53.)
دوستان عزیز من مدتی در شهر پونا اقامت ذارم و احتمالا تا پایان تحصیلاتم در این شهر هستم در کل از این شهر بیشتر از تهران خوشم میاد به هزار و یک دلیل و هر خدمتی که دوستان و هم وطنان نیاز داشته باشن در خدمت هستم
یادم رفت بگم اطلاعات اقای ناظم مدیر محترم سایت کاملا کافی هست ولی اینجا رو از نزدیک دیدن یه لطف دیگه داره
یادم رفت بگم اطلاعات اقای ناظم مدیر محترم سایت کاملا کافی هست ولی اینجا رو از نزدیک دیدن یه لطف دیگه داره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بابا خداييش بي خيال بشين. اخه دانشگاه قحطيه كه ميرين از دانشگاههاي هند مدرك بگيرين. جالبه كه تو چند سال اخير هر كس نميتونه ايران دكتري قبول بشه ميره هند يا مالزي يا ..... تا دكتري بگيره . وقتي هم برميگرده خدا ميدونه چقدر علم اندوخته و با چه كوله بار سنگيني از علم بر ميگرده! البته اونايي كه از دانشگاههاي امريكا و كاناداو .... مدرك گرفتن و اومدن، ما علمي در اونا نديدم. احتمالا ما چشم بصيرت نداريم!
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-13 ساعت 00:24)mhma نوشته: بابا خداييش بي خيال بشين. اخه دانشگاه قحطيه كه ميرين از دانشگاههاي هند مدرك بگيرين. جالبه كه تو چند سال اخير هر كس نميتونه ايران دكتري قبول بشه ميره هند يا مالزي يا ..... تا دكتري بگيره . وقتي هم برميگرده خدا ميدونه چقدر علم اندوخته و با چه كوله بار سنگيني از علم بر ميگرده! البته اونايي كه از دانشگاههاي امريكا و كاناداو .... مدرك گرفتن و اومدن، ما علمي در اونا نديدم. احتمالا ما چشم بصيرت نداريم!
شما به بزرگی خودتون ببخشین!
دوست عزیز، راندن همه با یک چوب کار درستی نیست.
از نظر شما این که «تو چند سال اخير هر كس نميتونه ايران دكتري قبول بشه ميره هند يا مالزي» موضوع جالبیه، اما از نظر من اصلا جالب نیست. مطمئنم اگر شما حتی یک بار در آزمون دکتری در ایران شرکت کرده بودین، الآن با من هم نظر می شدین. در گزینش دانشجو برای رشته های دکتری در ایران عوامل دیگری غیر از سطح دانش و آگاهی از رشته مربوط دخیل هستن.
شما که دانش آموختگان آمریکا و کانادا رو قبول ندارین و عاری از علم می دونین، ممکنه بفرمائید فارغ التحصیلان کجا رو قبول دارین؟! شما خودتون کجا دکتری گرفتین؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 17
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-13 ساعت 16:13)frozen mind نوشته: (2011-03-13 ساعت 00:24)mhma نوشته: بابا خداييش بي خيال بشين. اخه دانشگاه قحطيه كه ميرين از دانشگاههاي هند مدرك بگيرين. جالبه كه تو چند سال اخير هر كس نميتونه ايران دكتري قبول بشه ميره هند يا مالزي يا ..... تا دكتري بگيره . وقتي هم برميگرده خدا ميدونه چقدر علم اندوخته و با چه كوله بار سنگيني از علم بر ميگرده! البته اونايي كه از دانشگاههاي امريكا و كاناداو .... مدرك گرفتن و اومدن، ما علمي در اونا نديدم. احتمالا ما چشم بصيرت نداريم!
شما به بزرگی خودتون ببخشین!
دوست عزیز، راندن همه با یک چوب کار درستی نیست.
از نظر شما این که «تو چند سال اخير هر كس نميتونه ايران دكتري قبول بشه ميره هند يا مالزي» موضوع جالبیه، اما از نظر من اصلا جالب نیست. مطمئنم اگر شما حتی یک بار در آزمون دکتری در ایران شرکت کرده بودین، الآن با من هم نظر می شدین. در گزینش دانشجو برای رشته های دکتری در ایران عوامل دیگری غیر از سطح دانش و آگاهی از رشته مربوط دخیل هستن.
شما که دانش آموختگان آمریکا و کانادا رو قبول ندارین و عاری از علم می دونین، ممکنه بفرمائید فارغ التحصیلان کجا رو قبول دارین؟! شما خودتون کجا دکتری گرفتین؟
من الان در هند هستم . كاري ندارم كه ايران هيچ دانشگاهي از دنيارو قبول نداره . اونايي رو هم داره از سر مجبوريست و اگر روش ميشد همونا رو هم رد صلاحيت ميكرد . بهتره يه سري به رنگينگهاي رسمي بين المللي بزنيم . اونوقت در مورد هندوستان نظر بدين . اين كشور در مقام مقياس در شرايط برابر و نه در شرايط كنوني هندوستان از بهترين دانشگاهها و شرايط برخوردار است . ضمنا با تحقيقي كه من كردم ظرف 10 سال آينده شما اثري از ابرقدرت تجاري چين نخواهيد ديد . چون با جمايت گسترده اي كه آمزيكا از اين كشور ميكند بزودي شاهد ابرقدرت اقتصادي جديدي خواهيم بود . اين نتيجه بررسي ها و اكتشافات من كه خودم يك هم مديز هستم و هم تدريس ميكنم هست . تحقيقات من كاملا آكادميك هستش و جزء به جزء
از نظر من هندوستان از خيلي از كشورها بهتر است
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من فارغ التحصیل پیش دانشگاهی از ی مرکز نمونه دولتی سال 89 هستم و میخوام پزشکی بخونم.چندتا کشور رو پیشنهاد دادن.ارمنستان،هند،مالزی. ارمنستان رو خودم رفتم از نزدیک دیدم،هم هزینه ی زندگیش خیلی بالاست،هم سطح علمیش پایین و هم اینکه مورد تایید هم نیست! مالزی رو هم که تحقیق کردم،گفتن گرونه،حالا رسیدم ب هند.میخوام کورس زبان بگیرم، پونا رو پیشنهاد دادن.سیمبایسیس! مدارکمو دادم برای ترجمه،فرم ها رو از سفارت گرفتم،اما هنوز برای پذیرش از کالج اقدامی نکردم.میخوام راهنماییم کنید! راجع ب کالج های زبان،مدت دوره هاش،هزینش،پزشکیش! بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟
پذیرش پزشکی چه شروطی داره؟ آیا نوع مدرسه تاثیری داره واسه پذیرش؟
راجع ب هزینه های زندگی ی آمار سر انگشته ب روز میخوام.
و اینکه اگه برم پونا؛با حساب اینکه کسیو ندارم اونجا،با بارو بندیل چطوری باید دنبال خونه بگردم؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-17 ساعت 13:54)...ShaDi نوشته: سلام.من فارغ التحصیل پیش دانشگاهی از ی مرکز نمونه دولتی سال 89 هستم و میخوام پزشکی بخونم.چندتا کشور رو پیشنهاد دادن.ارمنستان،هند،مالزی. ارمنستان رو خودم رفتم از نزدیک دیدم،هم هزینه ی زندگیش خیلی بالاست،هم سطح علمیش پایین و هم اینکه مورد تایید هم نیست! مالزی رو هم که تحقیق کردم،گفتن گرونه،حالا رسیدم ب هند.میخوام کورس زبان بگیرم، پونا رو پیشنهاد دادن.سیمبایسیس! مدارکمو دادم برای ترجمه،فرم ها رو از سفارت گرفتم،اما هنوز برای پذیرش از کالج اقدامی نکردم.میخوام راهنماییم کنید! راجع ب کالج های زبان،مدت دوره هاش،هزینش،پزشکیش! بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟
پذیرش پزشکی چه شروطی داره؟ آیا نوع مدرسه تاثیری داره واسه پذیرش؟
راجع ب هزینه های زندگی ی آمار سر انگشته ب روز میخوام.
و اینکه اگه برم پونا؛با حساب اینکه کسیو ندارم اونجا،با بارو بندیل چطوری باید دنبال خونه بگردم؟؟؟
دوست گرامی - در بین این نوع کشور های آسیایی در حال حاضر فیلیپین بهترین گزینه برای تحصیل در رشته های پزشکی است.
اما اگر علاقمند به تحصیل در هند هستید... شهر های حیدرآباد و سپس بنگلور... در زمینه پزشکی مناسب تر است.
و اما در مورد اقامت موقت در شهر پونا عارضم به خدمتتون که در خیابان کورگان پارک (koregan park) از لاین a تا لاین c اتاق هایی برای اجاره وجود داره...که از لحاظ بهداشت و تمیزی به نسبت مناسب است.... و بیشتر افراد خارجی که برای مدیتیشن به پونا می آیند از این اتاق ها استفاده می کنند.. که همانطور که سعید جان هم نوشتند با شبی 500 روپیه البته اگر چانه هم بزنید با 400 تا هم میشه.... اجاره کرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام! من پذیرش دانشگاه bharati از شهر پونا را برای مقطع فوق لیسانس گرفتم، می خواستم بدون درجه علمیش در حدی هست که بتونم در مقطع phd برای کانادا یا آمریکا اقدام کنم؟ یا اینکه بشینم درس بخونم برای دانشگاه تهران؟ من طلاعاتی ندارم در این مورد و نهایتا باید تا دو الی سه روز دیگه تصمیم بگیرم چون باید تا یک ماه دیگه هند باشم. ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.