موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من از برنده های لاتری بودم و 1 ماه دیگه برای اولین بار به امریکا وارد میشم،
می خواستم بدونم برای گرفتن ID card و گواهینامه به ssn نیاز هست یا بدون ssn هم میشه اینارو گرفت؟
ممنون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-08 ساعت 20:50)Archi نوشته: سلام دوستان عزیز
من از برنده های لاتری بودم و 1 ماه دیگه برای اولین بار به امریکا وارد میشم،
می خواستم بدونم برای گرفتن ID card و گواهینامه به ssn نیاز هست یا بدون ssn هم میشه اینارو گرفت؟
ممنون
سلام.بله شما نیاز به ssn خواهید داشت.
موفق باشید.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...در کل از زمانی که درخواست میدیم برای سیتی زن شیپ تا بگیریم چقدر طول میکشه ایا میشه با گرین کارت تقاضای ویزا برای فرزند کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز رفتیم اداره سوشال فرم پر کرده را دادیم بهش دیدن گفتن 10 دقیقه صبر کنید بعدش فرم رو پس دادن گفتن پروسه شما لازم نیست از اینجا انجام بشه باید صبر کنید به آدرس ما تا 3 هفته دیگه میاد و کار شما را اداره مهاجرت انجام میده حالا موندم که اینا راست گفتن و کار سوشال ما در دست اقدام هست یا سرکاریم چطوری پیگیری کنیم که در چه وضعیتیه؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ویزامو گرفتم و می خواهم بلیط بگیرم واسه آمریکا اما من باید بیام یه جایی مثل نیویورک یا واشنگتن بعد برم ایالت خودم
حالا می خواستم ببیم کار هایی که تو فرودگاه نیویرک انجام باید بدم چقدر طول میکشه؟
اگر پروازم از نیویورک 2:30 بعد از ورودم به فرودگاه نیویرک باشه واسه کار های مهاجرتیم کافی هست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر سرا من و همسرم 57سال سن داریم وویزای لاتاری را دریافت گرده ایم شاید تیر ماه سفر کنیم میخواستم ببینم آیا در این سن از اعضا حضور دارند ودر کجا وبه چه کاری مشغول هستند از قدیم کفتند پرنده با پرنده باز باباز کند همجنس با همجنس پرواز بسیار خوشحال میشوم که یک کامنت خصوصی بگذارید تا با شما تماس بگیرم قربان همه ایرانیان خارج کشور
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-11 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 01:39 توسط moqadam.)
(2013-05-18 ساعت 22:44)reza.rd نوشته: کدام شهر برای ورود اول خوبه با 6000 $ پول دوستان کمکم کنید اسپانسر هم ندارم
دوست عزیز اگه مجردی
کسایی بودن که حتی با نهصد دلار رفتند. اصلا تعجب نکنید. ما راحت میگیم شش هزار تا برای اونا خیلی پوله،بویژه اگه نقد باشه. من یکی از دوستانم با ویزای توریستی رفت سه ماه موند همه جا هم رفت و کمتر از 5000 تا خرجش شد.
بستگی به مصمم بودنت داره نه به جیبت.
اما اگه میخواهی با همسرتون برید 6000 تا کافی نیست خیلی صدمه خواهی خورد
موفق باشید
ارزانترین شهرها اماها و هیوستون است
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من لاتاری قبول شدم اما همش فکرم درگیره که چه مقدار پول نقد با خودم ببرم تا بتونم کار کنم
با این وضعیت دلار 3300
صد میلیون کافیه؟ که به دلار پول زیادی نمیشه
اما کرایه ها بالاس
واقعا چقدر باید همرامون باشه