(2009-12-16 ساعت 22:21)NAV!D نوشته: مدل موهات چجوریه ؟ یعنی چه مدل مو میزنی؟
*****اون موقع که ما جوان بودیم بهش می گفتیم مدل آلمانی. یعنی اینکه اطراف مو ها کوتاه شود و بالای آن قدری بلند شود. مثل هویج. الان هم هر مدلی که سلمونی دوست داشته باشه خودش کوتاه می کنه.
2-همچنین مدل ریشت؟ریش میزاری؟
یه عکس دارم با محسنات که وقتی خودم هم می بینم میترسم و میگم سلام علیکم و رحمه الله. ولی الان با ماشین چمن زنی ریشهامو هر روز میزنم.
3-تا حالا نماز جمعه شرکت کردی?(احتمالا جواب رو میدونم)
معلومه. وظیفه هر ایرانیه که در نماز جمعه شرکت کنه و مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بکوبه. الان هم از راه دور کانکت میشم و اقتذا می کنم.
4-زمان چقدر برات مهمه؟آیا برنامه ریزی ساعتی و دقیقه ای کردی؟
*****زمان برام خیلی مهمه و هر چی زور میزنم بگیرمش باز هم از توی دستم لیز میخوره و فرار میکنه. آره برنامه ریزی هم میکنم ولی نه دقیقه ای!
5-ساعت مچی میبندی یا از موبایل استفاده میکنی؟(در صورت استفاده از ساعت مچی مارک و مدل آن را نیز ذکر کنید)
*****نه من هیچ چیزی نمیتونم به دستم وصل کنم. فقط حلقه دستم بود که آن را هم سه سال پیش درآوردم. معمولا همیشه میدونم ساعت چنده چون یا جلوی کامپیوتر هستم یا توی ماشین و یا توی رختخواب که یک ساعت جلومه. اگر هم جایی باشم که ساعت نداشته باشه از روی موبایلم نگاه می کنم و یا از بغل دستی میپرسم که ساعت چنده.
6-سرما رو بیشتر دوست داری یا گرما؟
*****هر دو رو. اصولا من ترموستات بدنم خیلی خوب کار نمیکنه. بعضی وقتها توی تابستان کاپشن میپوشم و بعضی وقتها توی زمستان با آستین کوتاه میرم بیرون. توی فصل خرما پزون بندر عباس وسط ظهر میرفتم بالای دکل مخابراتی. توی برف تهران هم با آستین کوتاه راه میرفتم!
7-فصل مورد علاقه؟
*****سخته. الان فقط دوست دارم که باران نیاید و گرم باشد تا بتونم با قایقم برم ماهیگیری. ولی باران و برف را هم دوست دارم. رنگ زرد و نارنجی درختان را هم خیلی دوست دارم. حالا شما خودت پیدا کن که از چه فصلی خوشم میاد!
8-شغل پدرت چیه؟
*****در آمدن. چون موقعی که ایران بودم همیشه در می آمد.
9-یه سوال قشنگ از خودت بکن و جواب بده(بدون شوخی و مزاح و طنز و ...)
*****سوال:آیا میتوانی یک سوال قشنگ از خودم بکنی آن هم بدون شوخی و مزاح و طنز؟
جواب: خیر
سوال: هدفت از زندگی چیست؟
جواب: زندگی
10-نظرت رو درباره واژه گان زیر بگو(جواب کوتاه و اسمایلی تنها ممنوع)
زمستان
*****برف را دوست دارم و دلم براش تنگ شده. شاید هفته دیگه رفتم تاهو اسکی سواری. منظورم همون تیوب سواریه!
پاییز
*****اینجا تقریبا زمستونش شبیه پاییز تهرانه و الان رنگ برگ درختان زرد و نارنجی و سبزه.
بهار
*****نمیدونم. اینجا که اصلا مثل ایران فصل معنی نداره و من اصلا نمیفهمم که چه فصلی می آید و چه فصلی می رود.
تابستان
برای ماهیگیری خیلی خوبه.
شکم گنده(شکم حاجی بازاری)
*****گنده باقالی. چلوکباب سلطانی با پیاز و دوغ.
چاقی
*****بشکه جواهر
صف نان سنگک
***** والا می ارزه یک ساعت هم توش وایستی
آرزو و رویا
*****آرزو که شوهر کرد و یک بچه هم داره. از رویا هم خیلی وقته که خبر ندارم.
تفکر مثبت-تفکر منفی
*****تفکر مثبت من رو یاد فیلم راز میندازه و تفکر منفی هم من رو یاد سق سیاه میندازه.
بهشت زهرا
***** خدا اموات همه را بیامرزه. فکر کنم محل کفن و دفن از ما بهترون باشه چون بودجه ما به پول قبرش کفاف نمیده.
ریاضت کشیدن
***** یوگی و دوستان. نمیدونم باید از کسی که این کار رو میکنه سوال کنید.
آشناییی با علوم ماورایی
***** من رو یاد کارگاه بافندگی و نساجی می اندازه. هر چی دوست داری میتونی ببافی و هیچکس هم نمیتونه خلافش رو ثابت کنه.
هیپنوتیزم
***** جوون که بودم دخترها رو سرکار میگذاشتم و هیپنوتیزمشون میکردم. ولی نمیدونم چرا هیچوقت به مراحل عمیق آن فرو نمیرفتند. چون وقتی که میگفتم فکر کن الآن بیرون یک استخر ایستاده ای و می خواهی آماده شوی که بپری توی آب میگفتند که خر خودتی!
زشت ترین کاری که یک آدم میتونه انجام بده؟
توی جمع دست بکنه توی دماغش! یا خیلی کارهای زشت دیگه که نمیشه نوشتش!
با آرزوی موفقیت برای شما