موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد آقای تهرانی پور هم باید بگم ویزای ایشون ارزشش بیشتر از ویزای ماهاست...............منظورم نی نی هاست اونها زمان بیشتری دارن برای لذت بردن از زندگی ماها تقریبا نصف این زمانمون حروم شده.....
فکر هم میکنم کوچولوهای تهرانی پور کوچکترین اعضای خانواده لاتاری 2009 باشند که ساکاشون و بستن منتظر کلیرنسشونن
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
msnazi نوشته: واقعا اینطوریه؟؟
من نمی دونستم اینقدر ارزش داره!
چه خوش شانسم من!
خودت که میدونی اینقدر خوش شانسی پس چرا اجازه میدی این تردیدهات جلوی موفقیت های بعدیت و بگیره؟؟؟؟؟
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-08 ساعت 22:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-04 ساعت 14:48 توسط Ali Sepehr.)
راستی کسی از آقای تهرانی پور خبر نداره؟ تارا چطور؟
داشتم پستهای این تاپیک و میخوندم دیدم همه چقدر قشنگ با هم بحث میکردیم و نظراتمون و چقدر منطقی بیان میکردیم ....یادش به خیر......چه دوران خوبی بود...دلم برای اون روزها تنگ شده
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-09 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-09 ساعت 01:33 توسط honareirani.)
درود.
به نظرم بین 30 تا 50 هزار تا واسه من می ارزه!
ولی دریغ از 2 تا واسه من بیچاره!!!!
من 50 تا داشتم همین الان رفته بودم.
دوستم تو سن دیگو یه وکیل پیدا کرده واسم که با 50 تا گفته میارمت اینجا!!! دوستم که راست گوئه ، ولی وکیله رو نمیدونم!!!!
تنها شانس من هم لاتاری هست مثه صدرا!
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2009-12-11 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-11 ساعت 16:11 توسط یه مهاجر.)
در اين كه ويزاي امريكا باارزشه شكي نيست خصوصا اينكه در لاتاري بدون زحمت مثل گرفتن ويزاي كار،سرمايه گذاري يا بورس دانشگاهي بدست اومده باشه اما اگه قراره مبلغ هنگفتي آدم براي گرفتن اين ويزا پرداخت كنه من شخصا سرمايه گذاري رو ترجيح ميدم.يعني اگه چندميليون دلار پول داشته باشم براي ويزاي لاتاري نميدم.سرمايه مو ميبرم و همزمان براي كسب و كار و تجارت هم اونجا اقدام ميكنم.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-11 ساعت 16:09)shima.m نوشته: در اين كه ويزاي امريكا باارزشه شكي نيست خصوصا اينكه در لاتاري بدون زحمت مثل گرفتن ويزاي كار،سرمايه گذاري يا بورس دانشگاهي بدست اومده باشه اما اگه قراره مبلغ هنگفتي آدم براي گرفتن اين ويزا پرداخت كنه من شخصا سرمايه گذاري رو ترجيح ميدم.يعني اگه چندميليون دلار پول داشته باشم براي ويزاي لاتاري نميدم.سرمايه مو ميبرم و همزمان براي كسب و كار و تجارت هم اونجا اقدام ميكنم.
شیما جون منظور ارزش ویزای آمریکاست نه فقط لاتاری ..به هر طریقی..ما پارسال توی جو لاتاری بودیم ارسالها به اون سمت بیشتر رفته ولی در هر صورت میخواستیم ببینیم هر کسی برای مهاجرت به آمریکا چقدر حاضره سرمایه گذاری کنه؟یا بهتر بگم ویزای آمریکا که بعدش بتونند گرین کارت داشته باشند چقدر میارزه؟
ولی من با نظرت در مورد گرفتن ویزای کار و تجاری موافق نیستم ...برای اینکه چند سال طول میکشه تا با این ویزا بتونی گرین کارت بگیری..دوستی میگفت تازه توی امریکا زمانی که گرین کارت بگیری میائی روی آب نفس میکشی ..قبلش زیر آبی ...میگن اینجا با ویزا زندگی خیلی سخته..قوانین خیلی راحت نیست در ضمن خیلی هم همه ی سرویسهاشون گرونه ..مثل آموزش و بیمه و .....من تجربشو ندارم نمیدونم ...
من اگه لاتاری برنده نمیشدم نه برای امریکا ولی برای یکی از کشورهای اروپائی حتما اقدام میکردم حالا به هر طریقی شده برام فرقی نمیکرد..
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
بر اساس قیمتهای اعلام شده به زودی با شما تماس گرفته و با دادن وعده های شیرین جیبهای دوستان را خالی خواهیم نمود.
سازمان امور مهاجرتی پیام و شرکا
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
ارزانکده سعید
سریع ترین، نازلترین قیمت، و مطمئن ترین راه ویزای خود را دریافت نمائید .
فقط و فقط $5000 ، توجه فرمائید خدمات به تعداد محدودی از اقدام کنندگان ارائه میگردد .
تلفن تماس 555-6666-1
فکس 555-6666-1
عجله کنید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال