موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 20:55)saman33 نوشته: سلام دوستان. کسی تجربه سفر به ایران با تابعیت دوگانه ایرانی آمریکایی داره؟ من میخوام با این شرایط برم ایران و باید پاسپورت آمریکا رو موقع خروج از آمریکا و پاس ایران رو موقع ورود به ایران استفاده کنم. ولی سوال اینه که تو فرودگاه امام نمی پرسن مهر خروجت از آمریکا کجاست؟ یا اصلا اگه بدونن مشکل دارن؟ و همین سوال واسه موقع برگشت به آمریکا؟ ممنون از راهنمایی
دوست عزیز .
شما وقتی از امریکا خارج میشید با پاس ایرانی خارج میشید و وقتی از ایران خارج میشید با پاس امریکایی خارج میشید و موقع برگشت وقتی وارد امریکا میشید پاس امریکایی نشون میدین.هیچ مشکلی هم نیست.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 21:17)alireza62 نوشته: (2016-08-07 ساعت 20:55)saman33 نوشته: سلام دوستان. کسی تجربه سفر به ایران با تابعیت دوگانه ایرانی آمریکایی داره؟ من میخوام با این شرایط برم ایران و باید پاسپورت آمریکا رو موقع خروج از آمریکا و پاس ایران رو موقع ورود به ایران استفاده کنم. ولی سوال اینه که تو فرودگاه امام نمی پرسن مهر خروجت از آمریکا کجاست؟ یا اصلا اگه بدونن مشکل دارن؟ و همین سوال واسه موقع برگشت به آمریکا؟ ممنون از راهنمایی
دوست عزیز .
شما وقتی از آمریکا خارج میشید با پاس ایرانی خارج میشید و وقتی از ایران خارج میشید با پاس آمریکایی خارج میشید و موقع برگشت وقتی وارد آمریکا میشید پاس آمریکایی نشون میدین.هیچ مشکلی هم نیست.
ممنون از پاسخ. یعنی ایران و آمریکا هر دوشون تابعیت دوگانه با اون یکی رو قبول دارن، درسته؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. در گیت فرودگاه امام باید در کنار پاسپورت٬ گرین کارتم نشون داد؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-13 ساعت 14:58)himmlisch نوشته: با سلام. در گیت فرودگاه امام باید در کنار پاسپورت٬ گرین کارتم نشون داد؟
بلی
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من از برندگان لاتارى ٢٠١٥ هستم. خوشبختانه همه مراحل گرفتن ويزا به خوبى طى شد و بعد از ورود به آمريكا ظرف ٦٠ روز گرين كارتم رو دريافت كردم. در حال حاضر ٩ ماه هست كه ساكن نيويوركم اما قصد ديدار خانواده ام رو دارم و اين ديدار برام حياتى محسوب ميشه. مى خواستم ازتون بپرسم آيا خروج من از أمريكا براى ٤ ماه مشكلى برايم پيش نمياره؟ با توجه به اين نكته كه من فقط ٩ ماه است كه اينجا هستم. واقعا ازتون ممنون ميشم اگه پاسخ من رو بدين و به اميد موفقيت و پيشرفت براى همه ايرانيان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نهال جان نگران نباش ما هم شرایط شما رو داشتیم با ما هم همین برخورد را کردند برای ما هم مهر زد تازه جالبه بدونید که ما سر وقت رفته بودیم ولی گفتند شما خیلی در رفت و آمد هستید خلاصه اینکه نگران نباش دفعه بعد هیچ مشکلی پیش نمی یاد ...
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ایندفعه که وارد شدم بهم باز تدکر دادن ولی توی پاسپورتم روزای خروج از امریکا رو نوشتن وگفت ایندفعه گرین کارتت رو می گیریم حالا من باز می خام برگردم با وکیل هم صحبت کردم گفت بستگی داره دفعه بعدی افیسر چطوری برخورد کن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام .همسرمن یه مدتی بایدبه ایران ترددکنه,آیا برای گرین کارتش مشگلی پیش میاد؟مثلا قراره سالی سه چهارباربیاد وهربارحدود دوسه هفته اینجا بمونه.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی (
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من يك سوال دارم لطفا بهم كمك كنيد من گرين كارت آمريكا دارم ولي دو سال و نيم هست كه ايرانم و ورود نداشتم الان مي خوام برم چه مشكلي برام پيش مياد و چكاري بايد انجام بدم ؟ از فرودگاه لس آنجلس وارد شوم بهتره يا از واشنگتون دي سي يا فرقي نمي كنه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، اگر كسي ورود اولش را به آمريكا انجام دهد و گرين كارت را دريافت كند سپس خارج شود ، ولي ورود دومش بنا به دلايلي بيشتر از شش ماه از خروج اولش طول بكشد، مثلا هشت ماه بعد از خروج اولش از آمريكا، بخواهد كه به آمريكا وارد شود آيا قانونا برايش مشكلي پيش مي آيد ؟ يا بستگي به آفيسر و شانس دارد؟؟؟
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت: