موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دانشجوی ((اخراجی)) مقطع کارشناسی (تازه ناپیوسته!) گرافیک هستم
حالا تصمیم دارم برای تحصیل و کار و زندگی و همه چی برای یک کشور اروپایی اقدام کنم.فقط خیلی نیاز به راهنمایی دارم.
اینکه چه کشوری برای این رشته مناسبه.البته با توجه به شرایط بیچارۀ من .از جمله اینکه از ایران ساپورت مالی نمیشم و به همین دلیل میخام جایی باشه که با کار کردن بشه از پسش برومد یا حد اقل جایی که هزینه و مخارج پایین باشه.
چند وقت پیش با یه دوستی آشنا شدم که تو دانشگاه پروجا ایتالیا تو مقطع لیسانس رشته ((تکنیک تبلیغات)) میخوند و میگف که تو ایتالیا هیچ دانشگاهی رشته گرافیک دیزاین نداره به غیر از کالج که اونم مدرک دانشگاهی نمیده و نزدیکترین رشته به گرافیک همینه((تکنیک تبلیغات)) و حُسنشم به اینه که اونجا کسی زیاد به کار کسی کارنداره یعنی خیلی به قوانین پایبند نیستن(ازجمله محدودیت خارجیا تو مدت کارکردن در هفته) و میشه البته با کمی مشقت گذران زندگی کرد.
حالا میخاستم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنماییم کنه please
ضمناً از آشنایی با این محیط و شما خوشحالم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی می دونه کدوم کشورا بدونه هزینه بورس تحصیلی میدن
من فوق دیپلم هنر دارم دیپلمم هنر بود معدل فوق دیپلمم18.82 هست .ونمونه کارامو هر استادی که دیده در حد حرفه ای قبول کردن.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین ومراحل کارو هم بهم بگین
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من امسال وارد کلاس سوم دبیرستان میشم و گیتاریست هاردراک و متال هستم یعنی دارم یاد میگیرم از یکی از دوستانم شنیدم که دانشگاهی تو بریتانیا به نام گیتار تکنولوژی Guitar Technology وجود داره که با فرستادن یک قطعه موسیقی ساخته خودم اگر خوششون بیاد بورسیه تحصیلی میکنند ولی من هرچقدر سرچ کردم اصلا پیدا نکردم همچین دانشگاهی به این اسم.....میخواستم ببینم همچین دانشگاه هایی در زمینه موسیقی متال و هاردراک و...در اروپا و آمریکا وجود داره که با فرستادن نمونه کار بهشون بتونم بورسیه بشم؟؟
خیلی ممنون.
بی سوادان قرن 21 کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند، بلکه کسانی هستند که نمی توانند آموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند. / آلوین تافلر
" مردان شجاع فرصت مي آفرينند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت مي نشينند " . گوته
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال از مدیر محترم بخش اروپا ( خانم شیما )
با عرض سلام،
در صورت امکان بفرمائید چگونه می توانیم در خصوص تحصیل در مدارس موسیقی (مقطع دبیرستان و برای سن 14 سال) پراگ اطلاعاتی از قبیل : فهرست هنرستانهای موسیقی و شرایط پذیرش دانش آموز، کسب نمائیم.
با تشکر
ک.حسینی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم بدونم کدوم کشور برای رشته گرافیک دانشگاه های خوبی داره؟لهستان چطوره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یه ذره بیشتر بگین از رفتنش
به کجا مراجعه کرد؟؟؟
چه نمونه کار هایی؟؟؟
برای چه رشته ای ؟؟؟
من یکسال از ایشون کوچیک ترم میخوام زود اقدام کنم
برای رشته ی عکاسی هم میشه؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای ارشد فیزیکال تئاتر دانشگاهی رو در ایتالیا سراغ دارید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من کاردانی انیمیشن دارم میخواستم بدونم کدوم کشور میتونم برم واسه تحصیل که کم هزینه باشه و مدرکش معتبر باشه ؟؟؟؟
لطفا ممنون میشم راهنماییم کند...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من عکاسی میکنم
مسابقات جهانی هم چندین و چند بار شرکت کردم
میخواستم ببینم چه کشورهایی رو پیشنهاد میکنین برای ادامه تحصیل
فوق دیپلم الکترونیک دارم
لطفا" هزینه های اقامتی رو هم ذکر کنین
هرچی کمتر بهتر.......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من سر پیری تصمیم گرفتم..دلمو به ادامه تحصیل خوش کنم...شغل لعابداری ندارم..(بخورو نمیر) تو یه شرکت به عنوان انــبــــــاردار مستحمره هستم!!!
نقاشی و مجسمه سازی می دونم و فوق دیپلم کـارگــــردانی با معدل بالا دارم
زبان انگلیسیم هم مشکلی ندارم....ایتالیایی هم دارم یاد میگیرم..خلاصه جونم برات بگه از هر پنجم یه هنری میبارید!!!
اما به قول قدیمی ها...این همه چریدیم..هنو دنــبـــه نداریم !!!!
میخواستم از دوستان بزرگوار سوال کنم...اونجاها برا ادامه تجصیل محدودیت سنی هم وجود داره ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وخسته نباشيد دختر هشت ساله اي دارم كه ويولنسل ميزنه و اهنگهاي كوتاهي هم ميسازه ميشه از انگليس براش پذيرش در مدرسه موسيقي بگيرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از سایت خوبتون
من چنتا سوال داشتم
1.در حال حاضر مشغول یادگیری ساز پیانو هستم و حدود یک سال هست که هنرجو ام میخواستم بدونم در انگلستان دانشگاهی هست برای آهنگسازی ک نامی باشه یا نه؟
2.چجوری باید بورسیه بگیرم؟
3.محدودیت سنی هم وجود داره؟یا محدودیت دیگه ای؟
15ساله هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستش الا18سالمه و کسی در این مورد بهم جوابی نداده انگار:/