سلام
برنامه برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی براتون گذاشتم البته به نظر من سعی کنید در برنامه و سایتهای مختلف تاریخ تولدتون رو چک کنید تا از نظر یکی بودن و صحت درستی روز تولد شما با توجه به سالهای کبیسه مطمئن بشید
2009-08-28 ساعت 08:08 (آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-28 ساعت 08:08 توسط mohajerusa2011.)
به نظر من همه دوستان سعی کنند پاسپورت بگیرند و از روی اون تاریخ میلادی را بنویسند که بهترین و مطمئن ترین است
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود: آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
Monica نوشته: والا ما موقع دادن اطلاعات برای صدور پاسپورت ازمون تاریخ میلادی تولدمون رو هم خواستن! یعنی خودشون زحمت تبدیل تاریخ رو نکشیدن
درسته دوست عزیز
ولی یک راه ساده هم است اگر به تقویم نگاه کنید و روز تولد خود را پیدا کنید روز و ماه میلادی شما برابر همان روزی است که در تقویم نوشته شده و اگر سال تولد خود را با عدد 621 جمع کنید سال تولد میلاد ما می شود
امتحان کنید
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود: آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
ashoury نوشته: درسته دوست عزیز
ولی یک راه ساده هم است اگر به تقویم نگاه کنید و روز تولد خود را پیدا کنید روز و ماه میلادی شما برابر همان روزی است که در تقویم نوشته شده و اگر سال تولد خود را با عدد 621 جمع کنید سال تولد میلاد ما می شود
امتحان کنید
اگه به تقویم نگاه کنید سال های کبیسه محاسبه نمیشن و احتمال اشتباه در تبدیل تاریخ تولد وجود داره.
به هیچ وجه این کار رو پیشنهاد نمیکنم.
سلام دوستان عزیز.فکر می کنم بهترین کار برای افردیکه پاسپورت دارن اینه که موقع ثبت نام پاسپورتشونو اماده داشته باشن و عین تاریخ درج شده در پاسپورت رو بنویسن موقع ثبت نام.اگه هم پاسپوورت ندارین با برنامه های تبدیل تاریخی که بپه ها معرفی کردن تاریخ میلادیتونو پیدا کنین.سعی کنین اشتباه نداشته باشین موقع پر کردن فرم تو اسپل اسم و تاریخ تولد و ادرس.
به امید قبولی شما
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
با آرزوي موفقيت براي همه 2011
حتما قبل از ثبت نام از تبديل درست تاريخ ها مطمئن بشيد مثلا از پاسپورت و اسپل صحيح نام و نام خانوادگي
دقت كنيد . تا در صورت برنده شدن فرصت تان سوخت نشود .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
با سلام ،
کسی می دونه اگر کسی تاریخ تولدشو 2 روز اشتباه وارد کنه ، باید چه کار کنه؟ می تونه دوباره با تاریخ درست ثبت نام کنه؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها: