موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کاوشگرنت عزیز پاسخم رو از جناب hvm دریافت کردم ! (از این قضیه معتبر نبودن دیپلم یازده ساله تقریبا مطمئن بودم و اتفاقا الان هم دارم برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی درس میخونم، ولی بعضی از اظهارنظرها آدم رو دچار شک و تردید میکنن که الان کاملا برطرف شد!)
از همه دوستان سپاسگزارم...
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2010-05-03 ساعت 01:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-03 ساعت 01:53 توسط hvm.)
با عرض پوزش از دوست عزيزم كاوشگرنت
مدرك فني را در صورتي قبول ميكنند كه نظام قديم (4ساله)باشد نه كاردانش(3ساله)
حتي در ايران خودمان هم اگر بخواهيد از طريق ناپيوسته (معمولي ترين روش ادامه تحصيل در دانشگاه) و با مدرك كاردانش وارد دانشگاه شويد نياز به مدرك پيش دانشگاهي داريد
در غير اينصورت بايد بصورت پيوسته و در همان رشته كاردانش (و البته در اكثر موارد كارداني)ادامه تحصيل دهيد
اما مدرك كاردانش در يك مورد بسيار مفيد است و آنهم موقعي است كه سابقه كار با مدرك هماهنگ باشد و مثلا سابقه كار مكانيكي +مدرك 3 ساله كاردانش (در رشته مكانيك خودرو) ميتواند جاي ديپلم را بگيرد چون خودش توضيح داده سابقه كار در مشاغلي كه نياز به حداقل 2 سال فراگيري (آموزش)داشته باشند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يكي لطف كنه جواب منو بده
من الان دانشجوي ترم اخرم و توي فورمها اخرين مدركمو ديپلم زدم اگه كسي برنده بشه اگه فقط مدرك پيش دانشگاهي ببره كافيه اخه من نمي دونم مدرك ديپلمم كجاست
و اينكه حتما هم بايد مدرك پيش دانشگاهي ببريم و هم مدرك 11 ساله ديپلم رو؟؟ يا فقط پيش دانشگاهي كافيه؟
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
در اصل مهمترین مدرک تحصیلی مدرک 12 ساله است که ما در ایران آن را با نام مدرک پیش دانشگاهی می شناسیم.
جواب سوال شما مدرک پیش دانشگاهی است.
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در زمان ثبت نام مدرک تحصیلیم کامل نبود و متاسفانه ادامه ندادم اما تو فرم اعلام کردم که مدرک دارم اگه برنده بشم به مشکل میخورم؟ فکر نمی کنم دیپلم فنی من اگه برنده بشم...تا اون زمان اماده بشه. جطوری مدارک رو استعلام میکنن؟ با ایران هماهنگی و استعلام میکنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-25 ساعت 09:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-25 ساعت 10:35 توسط saeenateghi.)
من مدرک تحصیلی لیسانسم رو متاسفانه گم کردم ولی کپی رو دارم الان دنبال گرفتن المثنی هستم. البته اصل مدرک پیش دانشگاهی رو دارم. اگه یه وقت تا روز مصاحبه مدرک لیسانسم صادر نشه میتونم پیش دانشگاهی رو ارائه کنم ؟ ( در صورتیکه تو فرم من لیسانس زده بودم)
آیا ترجمه دارالترجمه کافیه یا باید به تائید وزارت امور خارجه برسد؟