موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . یه سوال داشتم . ممنون میشم راهنماییم کنین
من خودم برنده لاتاری 2010 هستم . تاریخ تولدم 1368/2/20 است . میخوام برای مامان و بابام ثبت نام کنم .
میخواستم بدونم تو فرم ثبت نام منم جزو فرزندان حساب میشم ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-25 ساعت 08:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-26 ساعت 09:55 توسط Monica.)
من راستش اطلاعاتي در اين زمينه ندارم! توي اون قسمت ننوشته فرزندان ۲۱ سال به پايين؟! اگر ذكر شده كه پس ننوسين، اما اگر ذكر شده خب پس بايد بنويسين!
اما من در كل فكر مي كنم كه نوشته بشه، فوقش اينه كه موقع مصاحبه ميگن اينها رو نمي تونين با خودتون ببرين!
------------------------------------------------------------------
ویرایش:
خب... با توجه به اطلاعاتی که بقیه دوستان گذاشتن، مشخص شد که فقط اسامی فرزندان مجرد زیر 21 سال باید درج شود... با تشکر از همه
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
-11
0 تشکر در 0 ارسال
هر كس ميخواد ثبت نام كند بايد تعداد تمام فرزندان خود بنويسد .
منبع : وزارت امور خارجه آمريكا
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من تا امروز صبح فرما واسم باز میشد
الآن که اومدم ثبت نام کنم دیگه نمیشه!
چیکار کنم؟
پیغامش اینه:
Server Error in '/' Application.
Connection request timed out
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: Oracle.DataAccess.Client.OracleException: Connection request timed out
Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
Stack Trace:
[OracleException: Connection request timed out]
DoS.CA.VSS.EDV.Phase1.Presentation.application.InitializeApplicationBusinessManager() +594
DoS.CA.VSS.EDV.Phase1.Presentation.application.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +585
System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +15
System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +34
System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +47
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1061
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.832; ASP.NET Version:2.0.50727.832
شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07
رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)