موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
-11
0 تشکر در 0 ارسال
خب اگر اينطور باشه احتمال سوء استفاده از سيستم هست . يك نفر يك بار با اسم خودش نام نويسي مي كنند يك بار با تعويض متن اسم و شهرت پس دو شانس براي برنده شدن دارد !
به نظر نمي رسد سيستم ثبت نام اينقدر ضعيف باشد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من توی لاتاری 2011 ثبت نام کردم و CN رو هم گرفتم اما می خوام بدونم راهی هست که بشه از طریق اینترنت فهمید برنده شدم یا نه؟؟ توی سایتش یه همچین چیزی دیدم اما وقتی CN میدم میگه invalid cn .چی کار کنم؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چون اینجا دیدم منم بپرسم!
منم دقیقا همین اشتباه دوستمون رو کردم و اسمو و فامیل رو اشتباه نوشتم!از 2 نفر پرسیدم که چند ساله ثبت نام میکنند گفتند اگه برنده بشی میشه درستش کرد!اما اینجا یک نفر گفت اشکال نداره 2 نفر گفتن نمیشه!
الان بالخره من نا امید بشم یا همچنان امیدوار؟
موضوعها: 6
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-27 ساعت 04:46)miladend نوشته: چون اینجا دیدم منم بپرسم!
منم دقیقا همین اشتباه دوستمون رو کردم و اسمو و فامیل رو اشتباه نوشتم!از 2 نفر پرسیدم که چند ساله ثبت نام میکنند گفتند اگه برنده بشی میشه درستش کرد!اما اینجا یک نفر گفت اشکال نداره 2 نفر گفتن نمیشه!
الان بالخره من نا امید بشم یا همچنان امیدوار؟
طبق تجربه و تحقیقات من شما اگر برنده شوید کاری نمی تونید بکنید چون کسی که برنده شده شما نیستید . اگر فقط یکی را اشتباه می نوشتید شاید می تونستید درست کنید که اون هم در موارد زیادی بود که کنسول قبول نمی کرد مگر اینکه ایراد در یک حرف یا چیزی شبیه این بود ولی الان اگر برنده هم شوی نمی تونی کاری بکنی. البته من اینطور فکر می کنم . چون دوستانی بودند که فقط اسم و یا فامیل خود را اشتباه نوشته بودند ولی ازشون قبول نکردند.
موفق باشید
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ای آقا! خانوم من رو توی ویزاش جای اسم و فامیلشو برعکس نوشتن! البته بماند که کلی استرس کشیدیم تا درستش کردن اما منظور این که این برادران آنکارایی فرق اسم و فامیل رو هم درست نمیفهمن!
خلاصه این که: نمیشه گفت که ۱۰۰٪ مشکل پیدا خواهید کرد، و نمیشه هم گفت که ۱۰۰٪ مشکلی نخواهد بود. احتمال مشکل خیلی زیاده البته.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی همچنان با امید ادامه میدهیم!
شاید این سال بیاید شاید:d
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که جای اسم و فامیل رو اشتباه نوشتند همین الان مکاتبه کنند و اعلام کنند که اشتباه کرده اند و یک نسخه از ایمیل و پاسخش رو برای روز مبادا نگه دارند. در این صورت احتمال اینکه KCC از سر تقصیراتتان بگذره زیاد می شه و دوستانی که دوبار ثبت نام کرده اند ایمیل بزنند و با ارائه CN و سایر مشخصات کامل و دلایل قانع کننده که هر دو ثبت نام مال یک نفر می باشد درخواست حذف ثبت اشتباهی رو بدهند. هر چند که KCC به احتمال زیاد زیر بار حذف نمی ره و پاسخ مکاتبات یا مکالمات رو هم این جا قرار بدید برای اطلاع دیگران.
موضوعها: 9
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
کی نتیجه لاتاری اعلام میشه؟؟؟؟؟