موضوعها: 5
رتبه:
15
1 تشکر در 0 ارسال
2008-05-13 ساعت 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2008-05-13 ساعت 18:36 توسط samad.)
jMaster نوشته: در پاکت من دوتا part-I و دوتا part-II هست.منظورم اینه که من که نه همسری و نه فرزندی دارم فقط یک سری شو(یه part-I و یه part-II) پر کنم کافیه یا هر دو سری رو باید پر کنم؟
خیلی جالبه! معمولاً از این کارا نمی کنن! کلی ولخرجی کردن سر پرونده شما
فقط یکی رو پر کنید.
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
رتبه:
15
1 تشکر در 0 ارسال
agsone نوشته: 1- سوال 4 رو بايد چي جواب بدم؟ تو خود نامه نوشته مصاحبه من ابوظبي است. چرا ازم دوباره ميپرسه؟! مگه من ميتونم بنويسم آنكارا؟
2- سوال 7 من جايي كار كردم (تقريباً 3 سال) كه هيچ نيازي به 2 سال سابقه كار نداشته. بنويسم يا ننويسم؟ بعداً به مشكل نميخورم؟
در فرم DS-230 سوالم اينه:
3- من هرجايي رو كه مربوط بهم نميشه N/A بزنم؟ مثلاً middle name خودم (كه ما ايرانيها نداريم) و يا اسم و تاريخ تولد همسر؟
4- سوال 10 من بايد حتماً اسم كسي رو بنويسم؟ مثلاً دوستم؟ اگه جاش ثابت نباشه چي؟ نميتونم خالي بذارم؟
5- سوال 11 رو بايد در صورتي جواب بدم كه آدرس يكي ديگه باشه؟ اگه ندارم خالي بذارم؟
6- سوال 16 و 18 در بخش Current Address من نتونستم آدرس رو كامل تايپ كنم. جا نداره. چيكار كنم؟ خلاصه بزنم؟
7- سوال 23 آيا بايد اول اسم مدرك دانشگاه رو اول بزنم بعد دبيرستان؟ من مدرك دبيرستانم رو ندارم اشكال نداره؟ فقط ليسانس كفايت ميكنه؟
8- سوال 24 من خدمت رفتم. همين. يعني استخدام نظام نبودم. بنويسم يا نه؟ اگه قراره بنويسم Dates of service يعني چي؟
9- شايد اين سوال تكراريه ولي ميخوام ببينم signature تو آيتم 25 اگه نرفته باشم آمريكا هم بايد امضا كنم؟
10- سوال 29 من بايد اسم خودم رو بنويسم؟
ممنون از همه تون. سوال هام زياد شد. ببخشيد. اگه محبت كنيد و با ذكر شماره جواب بديد ممنون ميشم. مرسي :-)
1- معمولاً تو نامه نمی نویسند که مصاحبه شما کجاست. مینویسند که شما به کدوم سفارت مربوط میشید. اگه می خواهید سفارت ایالات متحده تو آنکارا رو انتخاب کنید میتونید در پاسخ به سوال 4 اینو بنویسید.
2- حتماً بنویسید. این سوال رو برای چک امنیتی تون میخوان. اگه ننویسید با مشکل بر می خورید. همه جاهایی رو که تا به حال کار کردید رو هم بنویسید.
3-توی فرم 122 با این مشکل برخورد نمی کنید. اما تو فرم 230 باید N/A بزنید. توی 122 اگه middle name ندارید اصلاً اونو ننویسید.
4- در فرم 230 در بند 10 اگر آدرسی رو تو آمریکا نمیشناسید (مثلاً آدرس اسپانسر تون) می تونید چیزی ننویسید. اما باید N/A رو بنویسید.
5- بله
6- کوچک تر بنویسید اما کامل.
7- همه مدارک تونو بنویسید.(از دبستان تا دانشگاه) اگر مدرک دانشگاهی دارید مدارک پایین تر رو خیلی بعیده از شما تقاضا کنن. (البته مواردی هم بوده که خواستن)
8- من نوشتم. رده و رسته تون رو هم بنویسید. من تاریخ شروع خدمت رو نوشتم. اصلاً هم ازم در اون مورد سوالی نکردن.
9- بله، اون امضاء مال کل فرم 230 هست نه برای آیتم 25.
10- بله.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
من اون فرم اضافه رو که امسال برای برندگان فرستادن (فرم مربوط به سفارت ابوظبی که باید شماره پاسپورت و تاریخ اعتبار آن و آدرس اسپانسر را بنویسیم ) را در مدارکم نداشتم و آن را از یکی از برندگان امسال گرفتم و پر کردم که مربوط به سفارت ابوظبی بود فکر میکنید باید آن را بفرستم یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
agsone در سوال 1 نوشته برای او نوشتن ابوظبی. این مربوط به آن فرمی است که برای همه فرستاده شده ولی برای من فرستاده نشده. در این فرم نوشته شده که آن را به همراه 230فرم بفرستید.ایشان حتما باید ابوظبی را بنویسند.
رتبه:
15
1 تشکر در 0 ارسال
ایرانبان نوشته: با سلام و خسته نباشید
من اون فرم اضافه رو که امسال برای برندگان فرستادن (فرم مربوط به سفارت ابوظبی که باید شماره پاسپورت و تاریخ اعتبار آن و آدرس اسپانسر را بنویسیم ) را در مدارکم نداشتم و آن را از یکی از برندگان امسال گرفتم و پر کردم که مربوط به سفارت ابوظبی بود فکر میکنید باید آن را بفرستم یا نه؟
به هیچ عنوان توصیه نمی کنم فرمی به غیر از فرم های نامه خودتان چیزی برای KCC بفرستید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam ,man madaram emsal barande shode vali diplom nadare engar bayad sabeghe kar dashte bashe ,baraye savabeghe kari savabeghe bime ham lazeme, manzor az dore kar amozi chiye?onam bayad bashe?
soal badi az form 230 baraye ma 2 ta omade aya yekish bayad baraye pedaram kee joze zir gorohe madarame va visa be onam dade mishe por konim? kheily mamnoon
موضوعها: 22
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال