کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
سلام ramin2010 عزیز اقا ما منتظر میتینگیم بر و بچ اصفهان مخلص همگی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-02 ساعت 11:12)msnazi نوشته:  سلام رفیق
من هم مثل شما. اما خیلی مسافر های ما برنگشته و بعضی هنوز نرفته اند! اجازه بدید این دوستان برگردند. چشم.

آقا محسن عزیز ما که مثل شما کیس نامبرمون 15xxx نیست که زمان برامون مهم نباشهBig Grin
فکر می کنم کسایی که رفتند اینقدر هستند که بشه ازشون برای یک میتینگ کوچک کمک گرفت (merdax ,...) لازم نیست همه کسایی که رفتند برگردند ...

به نظرم اگه هر 1 ماه یک میتینگ کوچک برگزار بشه هم به کسایی که کیس نامبرشون کم هست کمک خواهید کرد هم از تمام کسانی که به مصاحبه رفتند برای کسب تجربه جدید استفاده کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ما هنوز نرفتيم. هفته ديگه راهي هستيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، R.F ، seravin ، mary joon
ما هم هفته دیگه پرواز داریم مصاحبه علیرضا و سراوین هم یکی دو روز بعد ماست
قراره 3 تایی یه حالی به آنکارا بدیمSmile
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، R.F ، kash ، seravin ، mary joon ، hamed_gh ، star4631
majid va alireza va seravin va kashعزيز خدا كمكتون ميكنه نكران نباشين
من از ته دلم براتون دعا ميكنم
موفق باشيد دوستاي خوبم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: kash ، seravin ، star4631
موفق باشید بچه ها! ایشالا با دست پر برگردید و همه رو خوشحال کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، kash ، maryam5
سلام
اولین گردهمایی بچه های مشهد دیشب بود .
خیلی خوش گذشت و عالی بود کلی اطلاعات رد و بدل شد .
جای اونهایی که نیومده بودن خیلی خالی بود . یکی از بچه ها همین هفته داره میره مصاحبه وقتی برگشت دومین میتینگ را ست می کنیم .
فقط این دفعه خواهشا هماهنگ تر باشیم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقایون،خانوما!
توی تهران،قبل از رفتن علیرضا و مجید و سایر رفقا،یه میتینگ حتما باید داشته باشیم،به من و بابک خان یه پیامک!!!!! بدین یا یه جوری اطلاع بدین که حتما باشیم! لطفا الان بیاین بگین ببینیم با چه روزی از روزای 4شنبه و 5شنبه و جمعه موافقین؟ من خودم جمعه راحت ترم!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: babakped
قرار شد از یک هفته قبل بگید نه چند روز من می خوام از اهواز بیام یه طوری برنامه ریزی کنید که بتونیم بیلیط بگیریم و کلاسای دیگه رو کنسل کنیم.اینطوری قرار نزارید
پاسخ
تشکر کنندگان:
مهرداد چرا جو را متشنج می کنی عزیزم؟
اول با من یه تماسی می گرفتی بعد اون پست را می نوشتی!
قرار شد سراوین خان و علیرضا جان و مجید عزیز بروند و با ویزا برگردن (ایشالای بلند....) سپس یک میتینگ با حضور شما سروران (مهرداد و بابک) برپا کنیم. شما هم اصلاٌ حق نداری نیای!(شوخی می کنم!!). فکر کنم 3 هفته دیگه این اتفاق بیفته و ما به موقع به همه تلفنی و اینترنتی و پیامکی و غیره خبر خواهیم داد!
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، babakped ، MajidShirzadeh ، shr.jafari
سلام مهرداد خوش شانسسسس Big Grin جمعه خیلی خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax
(2009-11-08 ساعت 23:34)msnazi نوشته:  مهرداد چرا جو را متشنج می کنی عزیزم؟
اول با من یه تماسی می گرفتی بعد اون پست را می نوشتی!
قرار شد سراوین خان و علیرضا جان و مجید عزیز بروند و با ویزا برگردن (ایشالای بلند....) سپس یک میتینگ با حضور شما سروران (مهرداد و بابک) برپا کنیم. شما هم اصلاٌ حق نداری نیای!(شوخی می کنم!!). فکر کنم 3 هفته دیگه این اتفاق بیفته و ما به موقع به همه تلفنی و اینترنتی و پیامکی و غیره خبر خواهیم داد!

بابا مگه میخوایم کووووه بکَنیم؟ من البته دوس دارم همه رفقا رو ببینم،وگرنه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ الان جو متشنج شد؟!!!
خوب شما پیگیر باش قبل از رفتن بچه ها،اگه نمیتونی یا اونایی که میخوان برن نمیتونن،خوب واضح بگین آدم حالیش بشه! بَده وقتی همه بتونن بیان توی این مقطع زمانی میتینگ نداشته باشیم!
حالا باز متهم به جوسازی میکنین منوBig Grin
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
مهرداد من دیروز به مجید زنگ زدم وقت نداشت جواب سلام منو بده! فکر کنم داشت چمدون می بست! اونوقت تو میگی به اینا بگیم بیان میتینگ؟ حالا هم جو تشنجش فروکش کرد. نگران نباش! Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا تو تهران جلسه ملسه باشه ما هم هستيم ها لطفا به ما هم خبر بدين
جمعه باشه كه حتما ميام
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax
(2009-11-09 ساعت 13:13)msnazi نوشته:  مهرداد من دیروز به مجید زنگ زدم وقت نداشت جواب سلام منو بده! فکر کنم داشت چمدون می بست! اونوقت تو میگی به اینا بگیم بیان میتینگ؟ حالا هم جو تشنجش فروکش کرد. نگران نباش! Wink

نه دیگه نشد
من کوچیک همه دوستان هم هستم سلام که هیچی هر کاری از دست من بر بیاد هر جا هم که باشم در خدمت شما بچه های باحال مهاجرسرا هستم ولی واقعا این روزا بد جور سرم شلوغه سفارت ایمیل زده دوباره عکس ببرم چهارشنبه هم پرواز دارم خودتون قضاوت کنید.
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: shr.jafari ، merdax ، mohsen324 ، R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان