2009-11-02 ساعت 13:35
سلام ramin2010 عزیز اقا ما منتظر میتینگیم بر و بچ اصفهان مخلص همگی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گردهمایی حضوری برندگان 2010
|
2009-11-02 ساعت 13:35
سلام ramin2010 عزیز اقا ما منتظر میتینگیم بر و بچ اصفهان مخلص همگی
(2009-11-02 ساعت 11:12)msnazi نوشته: سلام رفیق آقا محسن عزیز ما که مثل شما کیس نامبرمون 15xxx نیست که زمان برامون مهم نباشه فکر می کنم کسایی که رفتند اینقدر هستند که بشه ازشون برای یک میتینگ کوچک کمک گرفت (merdax ,...) لازم نیست همه کسایی که رفتند برگردند ... به نظرم اگه هر 1 ماه یک میتینگ کوچک برگزار بشه هم به کسایی که کیس نامبرشون کم هست کمک خواهید کرد هم از تمام کسانی که به مصاحبه رفتند برای کسب تجربه جدید استفاده کرد.
2009-11-04 ساعت 14:19
ما هنوز نرفتيم. هفته ديگه راهي هستيم.
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، R.F ، seravin ، mary joon
2009-11-04 ساعت 14:27
ما هم هفته دیگه پرواز داریم مصاحبه علیرضا و سراوین هم یکی دو روز بعد ماست
قراره 3 تایی یه حالی به آنکارا بدیم
شماره کیس:2010AS00007xxx
majid va alireza va seravin va kashعزيز خدا كمكتون ميكنه نكران نباشين
من از ته دلم براتون دعا ميكنم موفق باشيد دوستاي خوبم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
2009-11-04 ساعت 16:09
موفق باشید بچه ها! ایشالا با دست پر برگردید و همه رو خوشحال کنید.
2009-11-08 ساعت 08:47
سلام
اولین گردهمایی بچه های مشهد دیشب بود . خیلی خوش گذشت و عالی بود کلی اطلاعات رد و بدل شد . جای اونهایی که نیومده بودن خیلی خالی بود . یکی از بچه ها همین هفته داره میره مصاحبه وقتی برگشت دومین میتینگ را ست می کنیم . فقط این دفعه خواهشا هماهنگ تر باشیم .
آقایون،خانوما!
توی تهران،قبل از رفتن علیرضا و مجید و سایر رفقا،یه میتینگ حتما باید داشته باشیم،به من و بابک خان یه پیامک!!!!! بدین یا یه جوری اطلاع بدین که حتما باشیم! لطفا الان بیاین بگین ببینیم با چه روزی از روزای 4شنبه و 5شنبه و جمعه موافقین؟ من خودم جمعه راحت ترم!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو [/font]عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو تشکر کنندگان: babakped
2009-11-08 ساعت 23:17
قرار شد از یک هفته قبل بگید نه چند روز من می خوام از اهواز بیام یه طوری برنامه ریزی کنید که بتونیم بیلیط بگیریم و کلاسای دیگه رو کنسل کنیم.اینطوری قرار نزارید
2009-11-08 ساعت 23:34
مهرداد چرا جو را متشنج می کنی عزیزم؟
اول با من یه تماسی می گرفتی بعد اون پست را می نوشتی! قرار شد سراوین خان و علیرضا جان و مجید عزیز بروند و با ویزا برگردن (ایشالای بلند....) سپس یک میتینگ با حضور شما سروران (مهرداد و بابک) برپا کنیم. شما هم اصلاٌ حق نداری نیای!(شوخی می کنم!!). فکر کنم 3 هفته دیگه این اتفاق بیفته و ما به موقع به همه تلفنی و اینترنتی و پیامکی و غیره خبر خواهیم داد! تشکر کنندگان: seravin ، babakped ، MajidShirzadeh ، shr.jafari
2009-11-08 ساعت 23:56
(2009-11-08 ساعت 23:34)msnazi نوشته: مهرداد چرا جو را متشنج می کنی عزیزم؟ بابا مگه میخوایم کووووه بکَنیم؟ من البته دوس دارم همه رفقا رو ببینم،وگرنه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ الان جو متشنج شد؟!!! خوب شما پیگیر باش قبل از رفتن بچه ها،اگه نمیتونی یا اونایی که میخوان برن نمیتونن،خوب واضح بگین آدم حالیش بشه! بَده وقتی همه بتونن بیان توی این مقطع زمانی میتینگ نداشته باشیم! حالا باز متهم به جوسازی میکنین منو
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو [/font]عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
2009-11-09 ساعت 13:13
مهرداد من دیروز به مجید زنگ زدم وقت نداشت جواب سلام منو بده! فکر کنم داشت چمدون می بست! اونوقت تو میگی به اینا بگیم بیان میتینگ؟ حالا هم جو تشنجش فروکش کرد. نگران نباش!
2009-11-09 ساعت 13:59
آقا تو تهران جلسه ملسه باشه ما هم هستيم ها لطفا به ما هم خبر بدين
جمعه باشه كه حتما ميام
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010 تشکر کنندگان: merdax
2009-11-09 ساعت 14:40
(2009-11-09 ساعت 13:13)msnazi نوشته: مهرداد من دیروز به مجید زنگ زدم وقت نداشت جواب سلام منو بده! فکر کنم داشت چمدون می بست! اونوقت تو میگی به اینا بگیم بیان میتینگ؟ حالا هم جو تشنجش فروکش کرد. نگران نباش! نه دیگه نشد من کوچیک همه دوستان هم هستم سلام که هیچی هر کاری از دست من بر بیاد هر جا هم که باشم در خدمت شما بچه های باحال مهاجرسرا هستم ولی واقعا این روزا بد جور سرم شلوغه سفارت ایمیل زده دوباره عکس ببرم چهارشنبه هم پرواز دارم خودتون قضاوت کنید.
شماره کیس:2010AS00007xxx
تشکر کنندگان: shr.jafari ، merdax ، mohsen324 ، R.F
|