کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
(2009-11-25 ساعت 01:35)pouya.pouya نوشته:  بابا آخه این چه وضع قرار گذاشتنه؟آقا یا خانم msnazi شما که تا اینجاشو زحمت کشیدی خوب جاش رو هم تعیین میکردی.اییییییییینهمه جا
1. پارک جمشیدیه
2.بام
3. پارک ملت ...قیطریه...
4.باغ دکتر حسابی
5.پارک قیطریه
6.پارک آب و آتش
7....

'pouya.pouya' عزيز msnazi كه حرفه بدي نزد بنده خدا كفته براي امنيت مكانش رو تو pm ميكهSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، MajidShirzadeh ، N.D
بیایید آبادان خونه ما!Big Grin
نه بهتره؟(بهتر نیست؟)
آقا محسن یه سوال دارم: ما که قبول نشدیم هم میتونیم بیاییم تو این مجلس؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
میتینگ تهران جمعه کدوم هفتس نکنه برگزار شد رفت؟ لطفاً تاریخ و ساعت و مکانش رو به منم بگین لطفا‌ً. تاریخ بگین روز نگین. ممنون
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من آمدم...مشدیا یه قرار بذاریم Smile
Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز با هماهنگی محسن محل میتینگ رو تغییر دادیم و فردا به تمام دوستان عزیز اطلاع خواهیم داد.
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Shahoo52 ، m_s_1368 ، mohsen324 ، f.o ، fairwall ، farzad101
محسن جان ممنون بخاطر تمام زحماتي كه براي گروه با عشق 2010 مي كشي
فقط برنامه جمعه اين هفته رو قطعي اعلام كن فكنم تمام اوني كه مي خوان شركت كنند جمعه يه تهران گردي بكنن و از هر اجتماع چند نفره بپرسند آقا لاتاريه . . .
لطفا دوستان عزيز: مهرداد - بابك - شبنم - مونيكا - و بقيه دوستان بهانه نياورند.با زم تشكر
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: shr.jafari
msnazi جان ممنون میشم اگه ساعت و مکان قرار فردا رو به من هم بگی
(2009-11-25 ساعت 18:09)MajidShirzadeh نوشته:  دوستان عزیز با هماهنگی محسن محل میتینگ رو تغییر دادیم و فردا به تمام دوستان عزیز اطلاع خواهیم داد.

سلام.ممنون میشم ساعت و مکان قرار فردا رو به من هم اطلاع بدین
(2009-11-25 ساعت 18:09)MajidShirzadeh نوشته:  دوستان عزیز با هماهنگی محسن محل میتینگ رو تغییر دادیم و فردا به تمام دوستان عزیز اطلاع خواهیم داد.

سلام.ممنون میشم ساعت و مکان قرار فردا رو به من هم اطلاع بدین
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
معماری جان

شما اگر تونستی همسر گرام منو راضی کنی، من از خدا می خوام بیام! Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، sh-b
میتینگ فردا جمعه مورخ 6/8/88 ساعت 9:45 صبح قطعی شد . از تمامی دوستان تقاضا میشود با مجید شیرزاد یا با محسن و یا با سراوین و یا با من تماس حاصل کنند تا از مکان برگزاری آگاه شوند .

پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، merdax ، pjfreeboy ، seravin ، m_s_1368 ، Ashkan78 ، shr.jafari ، mohsen324 ، shahin82 ، reza22 ، meweadl
ای داد!
همین الآن فهمیدم یکی از دوستام تو قیطریه چند ماهه کافی شاپ باز کرده. دفعه ی بعد ایشالا چتر میشیم سرش. گفته نه ورودی می گیره نه چیزی و هر نوع نوشیدنی و خوردنی نصف قیمت منو حساب می کنه. ایکاش زود تر می فهمیدم ها....
البته داستان کافی شاپ باز کردن ایشون خیلی جالبه... ایشون بازیکن لیگ برتره اما زده تو این کار.... Big Grin
در ضمن برای آگاهی از محل برگزاری میتینگ با من تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، m_s_1368 ، Shahryar ، sh-b
فردا کیا میان؟Big Grin
هرکی میاد بگه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ميام.

(2009-11-26 ساعت 19:32)msnazi نوشته:  فردا کیا میان؟Big Grin
هرکی میاد بگه!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324
منم اگه بتونم بیدار شم میام!
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324
اگه بلیط رفت و برگشت آبادان-تهران برام میگیرید، میام. Big Grin
خیلی دوست دارم بیام ولی دوری راه هست دیگه!!!
میدونید قضیه چی شد؟
روزگاران قدیم یه شاهی میگه من به کسی که بتونه یک روزه مسافت 1000 کیلومتر را برود و نامه ای را برساند و برگردد، هرچقدر که طلا بخواهد بهش میدههم...
چند روزی میگذره و یکی میاد میگه من با شاه کار دارم. میبرنش پیش شاه.
شاه میگه چی میخواهی؟
طرف میگه: اومدم بگم که من نمیتونم این کار را انجام بدهم. و در ضمن پسر خاله ام هم گفته نمیتونه.Big Grin Big Grin Big Grin
حالا شده حکایت من!!!
خوش بگذره و موفق باشید...
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا من جا موندم هرکی میدونه به من خبر بده جای میتینگ کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان