کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گردهمایی حضوری برندگان 2010
اقا مهم این بود که برگزار بشه که خدا رو شکر شده . فقط ما بچهایه 2010 هم دوست داشتیم که باشیم . دست همه درد نکنه . فقط یکی بگه چه خبر بود بابا ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، User ، Ali Sepehr ، aadine ، jan ، Shahoo52
64 نفر اومدن و با بچه هاي جديد آشنا شديم.

محيط خوب و سؤال و جواب هميشگي

(2010-08-06 ساعت 21:42)saeed53 نوشته:  اقا مهم این بود که برگزار بشه که خدا رو شکر شده . فقط ما بچهایه 2010 هم دوست داشتیم که باشیم . دست همه درد نکنه . فقط یکی بگه چه خبر بود بابا ؟؟؟؟؟؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، success ، saeed53 ، ali-n ، indmehdi ، User ، Ali Sepehr ، sanaz2010 ، aadine ، jan
دست صدرا و user و اشکان و بقیه بچه ها درد نکنه. واسه ما دم مصاحبه ها گردهمایی خیلی خوب و مفیدی بود و واقعا جدا از هر چه که در آینده اتفاق خواهد افتاد که امیدوارم از نوع اتفاقات خیلی خیلی خوب باشه گردهمایی امروز و دوستی با بچه ها خاطره خیلی خوبی شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Sooshians ، Ashkan78 ، indmehdi ، farzad101 ، اليزا ، Ali Sepehr ، behrouz ، aadine ، jan ، Shahoo52 ، بنيتا
ای آقا!!! 2 صفحه خوندیم هی با هم حرف زدید فقط که! Big Grin
بگید میتینگ چه خبر بوووووووود؟ کی بود کی نبود؟ از 2010 ها کیا بودن؟
من دلم آب شد خوب اینوررررر!TongueShy

(راستی یوزر و صدرا و اشکان عزیز خسته نباشید و مرسی به خاطر برگزاری گردهمایی Smile )
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، saeed53 ، Sooshians ، Ashkan78 ، indmehdi ، User ، اليزا ، Ali Sepehr ، mina_s ، aadine ، mary joon ، ehsan450 ، jan
(2010-08-06 ساعت 23:16)R.F نوشته:  ای آقا!!! 2 صفحه خوندیم هی با هم حرف زدید فقط که! Big Grin

(راستی یوزر و صدرا و اشکان عزیز خسته نباشید و مرسی به خاطر برگزاری گردهمایی Smile )

آي گفتي رزا جون! بذار واست تعريف کنم.
ميتينگ خوب بود! ما بوديم، اونا هم بودن. اما يه عده نبودن. Wink
از 2010 ها فقط ما (من، اشکان، رزا، بنيتا و ...) بوديم که بيشتر نقش ته ديگ رو بازي ميکنيم. Big Grin شماها که همه رفتيد.
البته ما مهموناي ويژه از سراسر ايران داشتيم! سوشيانس از همدان، برادر لاله از آبادان، يکي از دوستان از خطه شمال، دوتا از دوستان از امريکا و يکي ديگه از دوستان به اسم indmehdi که از کره مريخ اومده بود! WinkTongueBig Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، User ، اليزا ، Ali Sepehr ، mina_s ، Ashkan78 ، Sooshians ، aadine ، loveusa2010 ، mary joon ، jan ، R.F ، بنيتا
(2010-08-06 ساعت 23:16)R.F نوشته:  ای آقا!!! 2 صفحه خوندیم هی با هم حرف زدید فقط که! Big Grin

رزا جان، باز هم میگم جای شما سبز سبز بود!
همونطور که اشکان و مهدی گفتند تعدادمون 65 نفری بود! البته 40 نفر نتونسته بودند شرکت کنند به دلیل اشکال در اطلاع رسانی!
کلا نزدیک به 110 نفر ثبت نامی داشتیم! که 65 نفر تونسته بودند مطلع بشوند! و اومدند.
تعدادی از دوستان از شهرهای دیگه اومده بودند: از مشهد 4-5 نفر، از شمال 3-4 نفر، از ساوه، از آبادان با بچه های خونگرمش، از همدان... و دوستان اصفهانی هم که صاحب مجلس بودند.

دو نفر هم از قدیمی تر ها که رفته بودند گرین کارتو گرفته بودند و این موقع ایران بودند، در گردهمایی شرکت داشتند که به سوال های پس از ویزا پاسخ می دادند!
دوستانی که ویزا رو گرفته بودند و مصاحبه رو رفته بودند (مهدی ، ایداناصر.....) هم سوال های مربوط به مصاحبه و سفر به ابوظبی آنکارا رو پاسخ می دادند!
اشکان هم که سلطان بلامنازع مبحث کارنت شدن، بولتن ویزا و روند کلی پروسه بودند!

فرزاد و همسر گرامیشون هم در همان اول جلسه باعث گرمی مجلس شدند و بسیار خوب و با ذوق و منظم تجربیاتشون رو با دوستان جدید به اشتراک گذاشتند.

بقیه دوستان 2010 هم (احسان، بنیتا، الیزا و همسر گرامی ...) جوابگوی سوالات 2011 ایها بودند و همزمان هم در حال انرژی گرفتن برای مصاحبه و کم کردن استرس اون!
یک دخترکوچولوی بانمک و خوشگل آمریکایی هم بود اونجا که بابا مامانشو داشت میبرد آمریکاWink firoozeh_ziarati رو میگم!

صدرا هم که یک مشکل کوچیک براش پیش اومده بود قبل از شروع جلسه، و یکمی حالش گرفته بود، البته من کمکش کردم حالش بهتر شه! امیدوارم گوش کنه نصیحت منو و پیگیر کاراش باشه! Wink

من هم که همش صندلی جابجا می کردم! Big Grin

در کل دوستان 2011 پرسان جویان بودند، مصاحبه نرفته های 2010 دل نگران، ویزاگرفته های 2010 خوشحال و خندان، و گرین کارتی ها سردرگریبان!
پاسخ
از میتینگمان دیدن کردند ، بسیار دیوانه وار بود!!!

ما که دعوا نداریم ، با کسیم کار نداریم!!!Tongue
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، Ashkan78 ، اليزا ، behrouz ، saeed53 ، Diverkia ، aadine ، aidanaser ، بنيتا ، jan
آقايان وخانمها ميتنگ خوبي بود از همه دوستان كه زحمت كشيدند تا ما بتونيم در يك محيط صميمي و دوست داشتني دور هم جمع بشيم تشكر ميكنم .اميدوارم اين ميتينگ ها مقدمه اي باشد براي ادامه دوستي ها در آينده.
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، Ashkan78 ، اليزا ، indmehdi ، Sooshians ، saeed53 ، farzad101 ، Ali Sepehr ، aadine ، jan ، R.F ، aidanaser ، بنيتا
(2010-08-07 ساعت 08:15)indmehdi نوشته:  

از 2010 ها فقط ما (من، اشکان، رزا، بنيتا و ...) بوديم که بيشتر نقش ته ديگ رو بازي ميکنيم. Big Grin شماها که همه رفتيد.
البته ما مهموناي ويژه از سراسر ايران داشتيم! سوشيانس از همدان، برادر لاله از آبادان، يکي از دوستان از خطه شمال، دوتا از دوستان از امريکا و يکي ديگه از دوستان به اسم indmehdi که از کره مريخ اومده بود! WinkTongueBig Grin

مهدی جون واقعا باید ازت تشکر بکنم واسه توضیحات کاملت تو میتینگ از USER , Ashkan78,Sadraهم کمال تشکر رو دارم...مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییی....Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed53 ، farzad101 ، Ali Sepehr ، aadine ، indmehdi ، ehsan450 ، R.F ، aidanaser
من هم از همه عزيزان كه زحمت كشيده بودند و جلسه را هماهنگ كرده بودند تشكر مي كنم و عذر خواهي مي كنم كه مجبور شدم جلسه را زود ترك كنم راستش به اين نتيجه رسيديم كه دفعه ديگه خانمم خونه بمونه و من تنها بيام !!

همچنين از دوستاني كه تجربه خودشون رو به ديگران منتقل كردند نيز سپاسگزارم.

به هر حال چاكر همه دوستان هستيم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Ali Sepehr ، User ، aadine ، mary joon ، behrouz ، indmehdi ، ehsan450 ، Sooshians ، R.F ، Hossein81 ، Shahoo52 ، aidanaser
من این رو مسئولیت خودم می دونم که حداقل از طرف خودم از یوزر عزیز تشکر کنم. کار ایشون بسیار سخت بوده با این حسابی که می گن 100 نفر ایناها ثیت نام کننده بوده. تازه سایت هم خراب شده بوده و ایشون که تقصیری نداشتن و تمام تلاششون رو کردن. امیدوارم برای میتینگ های بعدی این مشکلات پیش نیاد تا زحمات ایشون و امثال ایشون دیده بشه. من خودم نیومدم و باز هم معذرت می خوام ولی از دوستانی که مثل من به موقع پیام رو نخونده بودن درخواست دارم که از ایشون و زحماتشون تشکر بکنیم و این روحیه همکاری و زحمت کشی رو از ایشون نگیریم. من خلاصه از همه ی هماهنگ کننده ها تشکر دارم و خوشحالم که برنامه خوب بوده مثل همیشه و برنده های جدید استفاده کردن و برنامه ریزی خوبی یوزر عزیز داشتن که اگه مشکلی پیش نمی یومد عالی ترم می شد. خلاصه اگر ایشون رو تشویق کنیم و ازشون تشکر کنیم بهتره. راستی برای کلیر ما پشت کلیری ها دعا کنین Big Grin عضو بسیار کوچکی از مهاجرسرا
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، User ، Ashkan78 ، mary joon ، ehsan450 ، Sooshians ، R.F ، aidanaser
(2010-08-07 ساعت 15:42)farzad101 نوشته:  من هم از همه عزيزان كه زحمت كشيده بودند و جلسه را هماهنگ كرده بودند تشكر مي كنم و عذر خواهي مي كنم كه مجبور شدم جلسه را زود ترك كنم راستش به اين نتيجه رسيديم كه دفعه ديگه خانمم خونه بمونه و من تنها بيام !!

آقا فرزاد من از شما به شخصه کمال تشکر رو دارم که با حضورتون ما رو شرمنده کردید و بابت همه چی ازتون سپاسگزارم ، امیدوارم افتخار دوستی با شما رو در آمریکا هم داشته باشمTongue (یکی نیست بگه صدرا تو رو حالا کی به آمریکا راه داد Cool
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، Sooshians ، R.F ، Hossein81
(2010-08-07 ساعت 17:16)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:42)farzad101 نوشته:  من هم از همه عزيزان كه زحمت كشيده بودند و جلسه را هماهنگ كرده بودند تشكر مي كنم و عذر خواهي مي كنم كه مجبور شدم جلسه را زود ترك كنم راستش به اين نتيجه رسيديم كه دفعه ديگه خانمم خونه بمونه و من تنها بيام !!

آقا فرزاد من از شما به شخصه کمال تشکر رو دارم که با حضورتون ما رو شرمنده کردید و بابت همه چی ازتون سپاسگزارم ، امیدوارم افتخار دوستی با شما رو در آمریکا هم داشته باشمTongue (یکی نیست بگه صدرا تو رو حالا کی به آمریکا راه داد Cool

صدرا جان شما پیگیر باشی آمریکا خودش میاد سراغت! قانون جذب رو که شنیدی؟! جذبش کن! با تک تک ذرات بدنت! Wink

فرزاد عزیز دیدار شما مایه خوشحالی ما بود!

(2010-08-07 ساعت 16:04)Diverkia نوشته:  من این رو مسئولیت خودم می دونم که حداقل از طرف خودم از یوزر عزیز تشکر کنم. کار ایشون بسیار سخت بوده با این حسابی که می گن 100 نفر ایناها ثیت نام کننده بوده. تازه سایت هم خراب شده بوده و ایشون که تقصیری نداشتن و تمام تلاششون رو کردن. امیدوارم برای میتینگ های بعدی این مشکلات پیش نیاد تا زحمات ایشون و امثال ایشون دیده بشه. من خودم نیومدم و باز هم معذرت می خوام ولی از دوستانی که مثل من به موقع پیام رو نخونده بودن درخواست دارم که از ایشون و زحماتشون تشکر بکنیم و این روحیه همکاری و زحمت کشی رو از ایشون نگیریم. من خلاصه از همه ی هماهنگ کننده ها تشکر دارم و خوشحالم که برنامه خوب بوده مثل همیشه و برنده های جدید استفاده کردن و برنامه ریزی خوبی یوزر عزیز داشتن که اگه مشکلی پیش نمی یومد عالی ترم می شد. خلاصه اگر ایشون رو تشویق کنیم و ازشون تشکر کنیم بهتره. راستی برای کلیر ما پشت کلیری ها دعا کنین Big Grin عضو بسیار کوچکی از مهاجرسرا

Diverkia متشکرم! دلگرمی شما منو به خودم امیدوار کرد!
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ashkan78 ، aadine ، farzad101 ، Hossein81 ، Sooshians ، jan ، aidanaser
منم از مدیران عزیز و گرامی مخصوصا دوستانیکه تو این میتینگ زحمت کشیدن و علاوه بر خستگی کار، استرس مشکل سایتم به گردنشون افتاد ممنون هستم.
منم دیر از محل و زمان باخبر شدم ومتاسفانه نرسیدم، امیدوارم اوناییکه واقعا نیازمند اطلاعات بودن مخصوصا بچه های 2011 استفاده لازم رو برده باشن.
مهم این رویه زیباست که خوشبختانه ایجاد شده و با قدرت ادامه پیدا خواهد کردSmile
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، Ali Sepehr ، jan ، R.F ، aidanaser
(2010-08-07 ساعت 08:15)indmehdi نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 23:16)R.F نوشته:  ای آقا!!! 2 صفحه خوندیم هی با هم حرف زدید فقط که!

البته ما مهموناي ويژه از سراسر ايران داشتيم! سوشيانس از همدان، برادر لاله از آبادان، يکي از دوستان از خطه شمال، دوتا از دوستان از امريکا و يکي ديگه از دوستان به اسم indmehdi که از کره مريخ اومده بود!

به به! جنااااب indmehdi! شوخی می فرمایید؟ شما و شرکت در گردهمایی؟!! یا خدا, الان خوبید؟ همه چی خوبه؟!! Wink ببینم کسی از مدیرا یادش بود باید از شما کلللللللللللی جریمه بگیرن؟ به حساب گردهمایی های قبلی!CoolBig Grin

user عزیز مرسی از توضیحات مفصلی که دادییییی. بله مثل اینکه حضور سبزو داشتم,indmehdi هم اینجا (من، اشکان، رزا، بنيتا و ...) حضور منو اعلام کرده!!Tongue

مرسی از فرزاد, الیزااااا و ... که به نمایندگی از 2010 ها رفتن و به 2011 ها کمک کردن.

به امید یه گردهمایی که اینور راه بندازیم.Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، User ، Hossein81 ، اليزا ، kianoush ، indmehdi ، بنيتا ، aidanaser

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان