موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-01 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-01 ساعت 14:43 توسط MPU.)
دوستان ما به امید خدا تا 2 ماه دیگه عازم هستیم و من تمام تاپیکهای آمریکا رو به دقت مطالعه کردم ولی چند سوال اساسی همچنان برایم باقی مانده که امیدوارم جوابش رو اینجا پیدا کنم
1- آدرسی که ما در فرمها جهت ارسال گرین کارت اعلام کردیم مربوط به یکی از آشنایان در San Jose کالیفرنیاست ولی ما تصمیم داریم در هوستون تگزاس زندگی کنیم و بنا بر این اولین سفرمون هم میخواهیم به هوستون باشه. آیا ممکنه در فرودگاه آدرس هتلی رو که قبلا رزرو کردیم بعنوان جایگزین ارایه کنیم و به عبارت دیگه آیا اصلا آدرس هتل رو بعنوان محل ارسال گرین کارت می پذیرند؟
2- در صورتی که آدرس ارسال گرین کارت رو عوض نکنیم و همون کالیفرنیا باقی بمونه و خودمون بریم تگزاس. اگر سوشیال و گرین کارت نیاد و لازم بشه درخواست مجدد بدهیم .آیا نزدیکترین مرکزبه ما در هوستون جوابگو خواهد بود یا باید به ادارات ایالت کالیفرنیا مراجعه بشه.
3-در بدو ورود و قبل از باز کردن حساب بانکی آیا در قبال پول نقد میتوان خودرو کرایه کرد یا حتما باید از طریق کردیت یا دبیت کارت باشه؟
4- آیا شرکتهای پستی مثل DHL قبول میکنن که گرین کارت رو ارسال کنن یا مثل پاسپورت ممنوعیت داره؟
با تشکر
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به جزء لاتاری راه دیگه ای هست که به نظرتون عملی باشه و بشه جواب گرفت؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-01 ساعت 12:57)MPU نوشته: دوستان ما به امید خدا تا 2 ماه دیگه عازم هستیم و من تمام تاپیکهای آمریکا رو به دقت مطالعه کردم ولی چند سوال اساسی همچنان برایم باقی مانده که امیدوارم جوابش رو اینجا پیدا کنم
1- آدرسی که ما در فرمها جهت ارسال گرین کارت اعلام کردیم مربوط به یکی از آشنایان در San Jose کالیفرنیاست ولی ما تصمیم داریم در هوستون تگزاس زندگی کنیم و بنا بر این اولین سفرمون هم میخواهیم به هوستون باشه. آیا ممکنه در فرودگاه آدرس هتلی رو که قبلا رزرو کردیم بعنوان جایگزین ارایه کنیم و به عبارت دیگه آیا اصلا آدرس هتل رو بعنوان محل ارسال گرین کارت می پذیرند؟
2- در صورتی که آدرس ارسال گرین کارت رو عوض نکنیم و همون کالیفرنیا باقی بمونه و خودمون بریم تگزاس. اگر سوشیال و گرین کارت نیاد و لازم بشه درخواست مجدد بدهیم .آیا نزدیکترین مرکزبه ما در هوستون جوابگو خواهد بود یا باید به ادارات ایالت کالیفرنیا مراجعه بشه.
3-در بدو ورود و قبل از باز کردن حساب بانکی آیا در قبال پول نقد میتوان خودرو کرایه کرد یا حتما باید از طریق کردیت یا دبیت کارت باشه؟
4- آیا شرکتهای پستی مثل DHL قبول میکنن که گرین کارت رو ارسال کنن یا مثل پاسپورت ممنوعیت داره؟
با تشکر
با سلام به شما
1-خیر
2-حتما به آدرس دوستتون در کالیفرنیا ارسال خواهد شد.
3-با پول نقد هم امکان داره.
4-ارسال میکنن
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من كانادا زندگى ميكنم وPR Card دارم. خانومم ايران زندگى ميكنه. ميخواستم بدونم واسه ورود به امريكا با ويزا مهاجرت هر دو بايد با هم وارد بشيم يا من ميتونم زودتر برم و يا داخل فرودگاه منتظر همسرم بمانم كه با همديگر پكيج را بديم؟ با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ويزا ما لاترى هست و من نفر اصلى هستم و در كانادا زندگى ميكنم. پس خانوم من از ايران ميتونه با ويزا لاترى امريكا وارد كانادا بشه و بعد از انجا هر دو وارد امريكا بشيم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-24 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-24 ساعت 16:03 توسط silence7.)
اگه کسی رو تو امریکا نداشته باشیم گرین کارت به کدوم آدرس میره؟
کجا رو بزنیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که لس آنجلس هستند اگر کسی اتاق برای اجاره جهت 3 نفر (از 26 ماهNovember به مدت یک هفته) داره لطفا خبر بده.
ممنون
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-24 ساعت 21:15)MPU نوشته: (2012-09-24 ساعت 00:52)meh-tag نوشته: ويزا ما لاترى هست و من نفر اصلى هستم و در كانادا زندگى ميكنم. پس خانوم من از ايران ميتونه با ويزا لاترى امريكا وارد كانادا بشه و بعد از انجا هر دو وارد امريكا بشيم؟
نه متاسفانه همسرتون با ویزای آمریکا( در حالی که هنوز آمریکا نرفتند) نمیتونند وارد کانادا بشوند ولی بعد از اینکه وارد آمریکا شدند و پاسپورتشون مهر خورد حتی قبل از رسیدن گرین کارت و با همون پاسپورت ایرانی که مهر ورود به آمریکا خورده میتونند بیان کانادا
ام.پي.يو. جان يادمه يكي از بچه ها بعد از ورود به آمريكا از اونجا رفته بود كانادا و دوباره برگشته بود آمريكا ولي هر چي تو تاپيك اولين سفر جهت فعالسازي گرين كارت گشتم پستي كه ارسال كرده بود رو نتونستم پيدا كنم مي شه بگي چه جوري مي تونيم اينكارو انجام بديم ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-14 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-14 ساعت 20:31 توسط سهیلی.)
سلام دوستان عزیز
من چندتا سوال داشتم.
من تازه میخوام وارد آمریکا بشم و میخواستم بدونم که اونجا به من کار میدن؟ و اینکه پولی میدن؟
سلام
به محض ورود کار میدن؟