کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
امروز نامه دوم من هم رسید (یعنی بعد از مصاحبه!) شانس آوردم با ایمیل گرفته بودم
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان:
Man case numberam 13xx hast nameye dovomam nareside hanooz 2hafte pish be kcc email zadam goftan case current hast 7 ta 10 rooz dige baraye etelaate bishtar tamas begiram.baad az 7 rooz email zadam dobare goftan 7 ta 10 rooz dige tamas begiram.
Kasi nazari nadare ke che bayad kard?
Ye soale dige inke to formayi ke ba nameye aval resid porside bood ke ye keshvari ke baraye mosahete benevisim ya khodeshoon entekhab mikonan ke man khali gozashtam.momkene bekhtere in nameye dovom enghad dir shode bashe?
تشکر کنندگان:
(2009-10-26 ساعت 15:27)Mmottahedi نوشته:  Man case numberam 13xx hast nameye dovomam nareside hanooz 2hafte pish be kcc email zadam goftan case current hast 7 ta 10 rooz dige baraye etelaate bishtar tamas begiram.baad az 7 rooz email zadam dobare goftan 7 ta 10 rooz dige tamas begiram.
Ye soale dige inke to formayi ke ba nameye aval resid porside bood ke ye keshvari ke baraye mosahete benevisim ya khodeshoon entekhab mikonan ke man khali gozashtam.momkene bekhtere in nameye dovom enghad dir shode bashe?

برنده خوش شانس...کجا بودی تا حالا پس؟

یا باید 7 تا 10 روز دیگه صبر کنی ودوباره ایمیل بزنی یا این که تماس تلفنی بگیری و ببینی جریان از چه قراره....

در ضمن من با هزار و یک بدبختی فارسی تایپ میکنم که ادمین محترم دعوام نکنWinkه شما هم لطف کن از این به بعد فارسی بنویس....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
(2009-10-26 ساعت 15:27)Mmottahedi نوشته:  Man case numberam 13xx hast nameye dovomam nareside hanooz 2hafte pish be kcc email zadam goftan case current hast 7 ta 10 rooz dige baraye etelaate bishtar tamas begiram.baad az 7 rooz email zadam dobare goftan 7 ta 10 rooz dige tamas begiram.
دوست عزیز احتمالا شما فرم های نامه اولتون رو توی ماه جولای فرستادید برا همینه که دیر شده . در ضمن برای مکان مصاحبه میتونی با ایمیل بهشون بگی کجا میخوای مصاحبه بشی . می تونی هم آنکارا بزنی هم ابوظبی.

تشکر کنندگان:
سلام
مگه مدارک رو باید بفرستیم ترکیه ؟ مگه نباید روز مصاحبه همراهمون ببریم؟من فقط فرم هایی که خودشون فرستادن را پست کردم.
تشکر کنندگان:
azadehabbasi1010 جان کپی مدارکتون که برابر اصل شده است با یک سری ترجمه ازشون باید بفرستید ترکیه و اصل مدارک با یک سری دیگه ترجمه با خودتون ببرید ترکیه
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
(2009-10-26 ساعت 18:45)azadehabbasi1010 نوشته:  سلام
مگه مدارک رو باید بفرستیم ترکیه ؟ مگه نباید روز مصاحبه همراهمون ببریم؟من فقط فرم هایی که خودشون فرستادن را پست کردم.
من شرایط شما رو نمیدونم چیه دوست عزیز . اما در نامه دوم نوشته حداقل 15 روز قبل از مصاحبه مدارکتون باید با پست به سفارت رفته باشه .

تشکر کنندگان:
سلام
منم نامه دوممو گرفتم!!
1xنوامبر تو آنکارا مصاحبه دارم. چند روز اخیر رو مشغول جمع کردن مدارک بودم و خدا رو شکر همه چی خوب پیشرفته!
اگه کسی از مشهد هست که مصاحبش با منه بهم خبر بده!
Sad
تشکر کنندگان: R.F ، kash ، sh-b
آقا من يه خورده نگران شدم و به دليل همين نگراني از همه دوستاني كه نامه دوم شون رو دريافت كردن يه سوال دارم.

نامه دوم رو براتون به كدوم آدرس فرستادن؟

توضيح اين كه در فرم هاي سري اول 3 تا آدرس ازمون خواستن.

1- آدرس محل اقامت در آمريكا (سوال 10 فرم DS-230 Part I) كه من آدرس يكي از فاميل ها رو در كاليفرنيا دادم.
2- آدرس محل سكونت فعلي (سوال 13 فرم DS-230 Part I) كه آدرس خونه مون رو توي تهران دادم.
3- آدرس پستي فعلي ( سوال 3 فرم DSP-122) كه من آدرس دوستم رو در انگليس دادم.

حالا اگه نامه دوم من بره به آدرس 1 يا 3 (آمريكا يا انگليس) خيالم راحته چون كسايي اون رو مي گيرن كه مطمئن هستن. اما اگه بره به آدرس 2 (خونه مون در تهران) به يه مشكل بر مي خورم و اونم اينه كه پلاك ها رو شهرداري تهران عوض كرده و من پلاك قديمي رو دادم.

به نظر شما چيكار كنم؟

پ.ن: من مييي دوونستم اخرش اينجوووري مي شه!!!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
نامه دوم رو "آدرس پستی"!! که شما نوشتید می فرستند. با آدرس سکونت شما کاری ندارن. آدرس آمریکا رو هم برای ارسال گرین کارت می گیرن.
Sad
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، AMIN3Y
کسی هست اینجا به من بگه کارنت شدن چه فرقی با دریافت نامه اول داره؟! ما مدارک رو فرستادیم ولی هیچ نامه ای و ایمیلی از اونا تا حالا نیومده! این طبیعیه یا باید نگران شد؟!!! چطوری میشه پیگیری کرد . Sad
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
(2009-11-01 ساعت 11:24)emadziaei نوشته:  کسی هست اینجا به من بگه کارنت شدن چه فرقی با دریافت نامه اول داره؟! ما مدارک رو فرستادیم ولی هیچ نامه ای و ایمیلی از اونا تا حالا نیومده! این طبیعیه یا باید نگران شد؟!!! چطوری میشه پیگیری کرد . Sad

دریافت نامه اول بمعنی قبولی در لاتاریه و کارنت شدن به معنی تعیین تاریخ مصاحبه است که بر اساس کیس نامبر صورت میگیره و هر ماه اعلام میشه.
شما کیس نامبرتون چنده؟ وکی مدارک رو فرستادید.
در آخر پیشنهاد میکنم مطالب انجمن گرین کارت لاتاری 2010 رو بدقت مطالعه بفرمایید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sh-b
(2009-11-01 ساعت 11:37)seravin نوشته:  
(2009-11-01 ساعت 11:24)emadziaei نوشته:  کسی هست اینجا به من بگه کارنت شدن چه فرقی با دریافت نامه اول داره؟! ما مدارک رو فرستادیم ولی هیچ نامه ای و ایمیلی از اونا تا حالا نیومده! این طبیعیه یا باید نگران شد؟!!! چطوری میشه پیگیری کرد . Sad

دریافت نامه اول بمعنی قبولی در لاتاریه و کارنت شدن به معنی تعیین تاریخ مصاحبه است که بر اساس کیس نامبر صورت میگیره و هر ماه اعلام میشه.
شما کیس نامبرتون چنده؟ وکی مدارک رو فرستادید.
در آخر پیشنهاد میکنم مطالب انجمن گرین کارت لاتاری 2010 رو بدقت مطالعه بفرمایید.

مرسی بابت راهنماییت....
این که میگی ماهیانه میاد بر اساس کیس نامبره یا رندومه؟!!
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
آقا عماد بر اساس کیس نامبره و اینجا اعلام میشه
پیشنهاد میکنم به پیشنهاد آقای مدیر مطالب انجمن گرین کارت لاتاری 2010 رو بدقت مطالعه بفرمایید.
این تاپیک هم در مورد کارنت شدن هست
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: seravin
سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. در آخرین ای میلی که زدم دیروز کی سی سی این جوابو به من داد:Your forms have been received and are currently processing. If you are scheduled for an interview, You wil receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed
به نظر شما حالا باید چه اقدامی بکنم؟ و مصاحبه من چه وقت خواهد بود؟ پیشاپیش از جواب های شما کمال تشکر را دارم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان