کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
بچه ها سلام
من در تاریخ هفتم ژانویه رفتم ترکیه و مصاحبه تمام شد
اما امروز یعنی تقریبا 13 روز بعد از مصاحبه که منتظر کلیرنس هستم نامه دوم به دستم رسیده
این جالبه و باید بگم که خیلی از بچه های سال قبل و همین امسال حتی بدون رسیدن نامه دوم با دیدن شمارشون و تاریخ مصاحبشون توی سفارت در آنکارا رفتند و مصاحبشون رو انجام دادن
اینم از رسیدن نامه ما بعد از مصاحبه
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1
(2010-01-20 ساعت 17:53)masih نوشته:  سلام
من چند باره که واسه نامه دومم به kcc ایمیل می زنم و هر باز جز یه پیام اتوماتیک هیچ پیام دیگری دریافت نکردم و چند روز دیگه هم واسه مصاحبه باید به ابوظبی برم به نظرتون چیکار باید کرد؟
البته فکر می کنم متن نامم ایراد داشته باشه واسه همین از دوستانی که نامشون رو از طریق ایمیل گرفتن خواهش می کنم که لینک متن نامشون رو برام بزارن، ممنون

دوست عزیز:
بعد از چند روز برای من ایمیل زدن که نامه دوم را 3-5 روز کاری می فرستیم ، حدود اهفته هم طول کشید تا برایم بفرستند.
تازه بعد از ایمیل مجدد که فرستادم.
شاید این متن و فرمت بتواند کمک تان کند.

--------------------------case number
--------------------------- PA Name
-------------------------Date of birth
--------------- Preference Category
--------- Foreign State Chargeability
Dear Sir

I haven't received my second letter yet .I wonder if you could send me a copy of the second letter
تاریخ مصاحبه تان را که می دانید در اینجا بنویسید------ through an e-mail because I have an interview on on
تشکر کنندگان:
(2010-01-18 ساعت 13:01)guluha نوشته:  سلام ، دو تا سؤال دارم : از كساني كه براي مارچ كارنت شدن ، آيا كسي هست كه به KCC ايميل زده باشه و تاريخ مصاحبه اش معلوم شده باشه ؟ آيا توونستين از طريق e-mail نامه دوم را دريافت كنين ؟

من برای مارچ کارنت شدم و تاریخ مصاحبه ام رو ایمیل زدم و بم گفتن ولی برای ساعت مصاحبه و نامه دوم به انکارا ایمیل زدم که اونا گفتن که هنوز اطلاعاتی راجب شما نداریم که فکر کنم یه خورده زود ایمیل زدم
Case number:2010AS00010900
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1 ، guluha
(2010-01-22 ساعت 02:55)f.o نوشته:  
(2010-01-18 ساعت 13:01)guluha نوشته:  سلام ، دو تا سؤال دارم : از كساني كه براي مارچ كارنت شدن ، آيا كسي هست كه به KCC ايميل زده باشه و تاريخ مصاحبه اش معلوم شده باشه ؟ آيا توونستين از طريق e-mail نامه دوم را دريافت كنين ؟

من برای مارچ کارنت شدم و تاریخ مصاحبه ام رو ایمیل زدم و بم گفتن ولی برای ساعت مصاحبه و نامه دوم به انکارا ایمیل زدم که اونا گفتن که هنوز اطلاعاتی راجب شما نداریم که فکر کنم یه خورده زود ایمیل زدم
بله f.o عزیز همینطوره که میگید شما زود ایمیل زدید. هنوز اطلاعات به ترکیه ارسال نشده. من هم این مشکل رو داشتم که حل شد. یعنی اینکه اگه چند روز دیگه ایمیل بزنید احتمالا به شما پاسخ خواهند داد.
تشکر کنندگان: f.o
منم بالا خره نامه دومم آمد. هووووووووووووووووراBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: esmail ، seravin ، star4631 ، drkamrani1 ، m.memari
(2010-01-22 ساعت 09:16)drkamrani1 نوشته:  

بله f.o عزیز همینطوره که میگید شما زود ایمیل زدید. هنوز اطلاعات به ترکیه ارسال نشده. من هم این مشکل رو داشتم که حل شد. یعنی اینکه اگه چند روز دیگه ایمیل بزنید احتمالا به شما پاسخ خواهند داد.

می شه لطف کنید و بگید کی ایمیل زدید که تاریخ مصاحبه رو بهت گفتن؟ چقدر طول کشید؟ من الان 10 روز ایمیل زدم و کی سی سی جوابم رو ندادهSad
من بعد از کارنت شدن یک هفته صبر کردم و ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز دیگه ایمیل بزن. بعد از 7 روز کاری ایمیل زدم دوباره ولی هنوز جوابی نگرفتم. از سه شنبه تا حالا منتظرم.
دوباره ایمیل بزنم؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-20 ساعت 13:40)gmah نوشته:  بالاخره نامه دوم من هم بعد از 30 روز رسید. چیزی که برام جالب بود اینکه ترجمه کارت ملی رو هم باید برای آنکارا پست کنیم.

نامه دوم من هم بعد از 2 ماه رسید ولی توش برا ارسال ترجمه کارت ملی چیزی ندیدم. مطمئنی دوست عزیز ؟ من که کارت ملیمو گرو گذاشتم دست دانشگاهه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، drkamrani1
سلام
من چون میخواستم مدرکمو از دانشگاه بگیرم کارت ملیمو گرو گذاشتم تا بهم بدنش.
حالا فهمیدم که کارت ملی هم لازمه موقع مصاحبه .
حالا باید چکار کنم؟
من فقط شناسنامه دارم
نکنه بد بشه برام؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 23:01)sepehr_sp نوشته:  
(2010-01-20 ساعت 13:40)gmah نوشته:  بالاخره نامه دوم من هم بعد از 30 روز رسید. چیزی که برام جالب بود اینکه ترجمه کارت ملی رو هم باید برای آنکارا پست کنیم.

نامه دوم من هم بعد از 2 ماه رسید ولی توش برا ارسال ترجمه کارت ملی چیزی ندیدم. مطمئنی دوست عزیز ؟ من که کارت ملیمو گرو گذاشتم دست دانشگاهه

درود
دوستان گرامي نامه دوم من هم سه روز پس از درخواست از KCC همين الان رسيد(با ايميل) و شامل دو فايل PDF هستش كه يكيش سه صفحه و كليات هستش و دومي هم كه عين همان را سفارت آنكارا به صورت DOC و 24 صفحه فرستاده بود. در دومي ANK.PDF كه مدارك مورد نياز را به تفصيل نوشته شده كپي شناسنامه و كارت ملي و ترجمه آنها را خواسته.

در ضمن الان براي اينكه ابهامها رفع شود نامه ها را ترجمه و در پستي جداگانه قرار مي دهم. اگر اين نامه ها قبلن در جايي ترجمه شده است از دوستان خواهش مي كنم كه سريعا به من اطلاع دهند تا اينهمه وقت اضافه براي آن نگذارم.
سپاسگزارم
تشکر کنندگان: seravin ، Ali58 ، drkamrani1
ترجمه نامه دوم

دوستان گرامي ترجمه قسمت دوم از نامه دوم مربوط به سفارت آمريكا در آنكارا را در اينجا قرار مي دهم و به دليل زياد بودن ويرايش نشده است و از دوستان خواهشمندم غلطهاي اين ترجمه و پيشنهادهاي نگارشي براي آن را در اين تاپيك به بحث و بررسي بگذارند تاپس از اتمام غلط گيري و ويرايش نهايي PDF آن هم تهيه و در اختيار دوستان قرار گيرد.

-----------------------------------------------------------------------------------
راهنمايي براي درخاستگر ويزاي گوناگوني
براي كمك به سرويس دهي موثرتر به ارباب رجوع و تسهيل در فرايند ويزاي مهاجرت شما، بخش كنسولي سفارت آمريكا در آنكارا از سيستم غربالگري پرونده پيش از زمان مصاحبه استفاده مي كند.
براي پيشرفت ويزاي گوناگوني مهاجرت، لازم است ذينفع حداقل 15 روز قبل از تاريخ مصاحبه اش اسنادش را با سرويس UPS پيك نمايد. اگر سرويس UPS در كشور شما نيست شما بايد از هر نوع سرويس پيك معتبر براي فرستادن اسناد خود به اداره ما استفاده كنيد.
شماره تلفن محلي UPS: (312)444 0033. آدرس:
U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey.
راه ديگري براي تسليم اسناد ويزاي گوناگوني مهاجرت وجود ندارد. شما بايستي راهنمايي هاي زير را دنبال و فرمهاي خواسته شده را با UPS ارسال كنيد.
قدم 1 مدارك مورد نياز را فراهم نماييد.
قدم 2 با اداره UPS محلي خود (يا در صورت عدم وجود UPS با هر سرويس قابل اطمينان ديگر در كشور خود) ارتباط برقرار كنيد و مدارك ليست شده در پاراگراف "مدارك مورد نياز" را ارسال كنيد.

فرايند ويزاهاي مهاجرت گوناگوني
هر درخواست به محض دريافت بازبيني خواهد شد. قصور در تهيه مدارك مورد نياز باعث تاخير در فرآيند ويزاي شما در طول تاريخ مصاحبه خواهد شد. متقاضياني كه نامه تعيين ملاقات از مركز كنسولگري كنتاكي KCC دريافت كرده اند بايستي فوري وارد مرحله برنامه مصاحبه شوند.
براي بعضي از متقاضيان تركيه اي و همه درخواستگران ايراني فرآيند اداري پيش از صدور ويزا لازم است. اين فرآيند معمولا بين 6 تا 8 هفته يا بيشتر زمان مي برد. براي اين متقاضيان تا زمان تكميل فرآيند اداري ويزا صادر نمي شود.
زماني كه همه چيز مرتب باشد، ويزاي گوناگوني مهاجرت صادر و با UPS به آدرس درخواستگر ارسال خواهد شد.

مدارك مورد نياز - توضيح
1- فتوكپي كامل پاسپورت: براي هر متقاضي بايستي فتوكپي كامل پاسپورت تهيه شود. پاسپورت ذينع ها بايد براي سفر به آمريكا معتبر باشد و حداقل هشت ماه پس از تاريخ صدور ويزا معتبر باشد. فرزندان ممكن است در پاسپورت والدين شامل باشند اما اگر بالاي 16 سال هستند عكس آنها بايد در پاسپورت ضميمه باشد. لطفا اصل پاسپورت خود را نفرستيد. شما بايد پاسپورت خود را در زمان مصاحبه ارائه دهيد.
2- مدرك تحصيلي: يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي متقاضي اصلي نياز است. اگر متقاضي اصلي ديپلم دبيرستان (چهارساله يا ديپلم سه ساله بعلاوه پيش دانشگاهي - مترجم) ندارد او بايد گواهي اشتغال پنج سال آخر را تهيه كند.
3- گواهي تولد: براي متقاضيان تركيه اي گواهي تولد كه “Nüfus Kayıt Örneği” ناميده مي شود. و از اداره ثبت احوال گرفته مي شود. لطفا اصل سند را به اداره ما بفرستيد. شما مي توانيد براي متقاضي اصلي اصل مدرك و براي هر يك از اعضا خانواده كپي از روي اصل آن را براي ما بفرستيد. اصل “Nüfus Kayıt Örneği” بايستي مهر قرمز رنگ و امضاي اصلي اداره ثبت احوال داشته باشد. درخواستگران ايراني لازم است يك كپي و ترجمه انگليسي شناسنامه و كارت ملي را بفرستند. از آنها در زمان مصاحبه اصل اين مدارك خواسته خواهد شد. كپي وكالت محضري بدون مهر برجسته يا با مهر پلاستيكي يا كپي ساده گواهي تولد پذيرفته نمي شود. گواهي بايد تاريخ و محل تولد و نام و نام والدين هر دو را داشته باشد. متقاضي متولد كشور ديگري غير از كشوري كه شهروند آن است بايد يك گواهي تولد از كشوري كه در آن متولد شده است را ارائه دهد.
4- سند ازدواج: اگر شما ازدواج كرده ايد بايد يك كپي از سند ازدواج تهيه كنيد. يك كپي از سند ازدواج هريك از همسران لازم است.
5- حكم طلاق يا گواهي فوت: اگر شما قبلا ازدواج كرده ايد يك كپي از حكم طلاق يا گواهي فوت براي اثبات فسخ هر ازدواج قبلي تهيه كنيد. از شما در زمان مصاحبه خواسته خواهد شد اصل اين اسناد را ارائه دهيد. براي جدايي كه مكان آن در آمريكا يا تركيه باشد حكم اصلي گواهي دادگاه بايد هم مهر برجسته يا مهر پلاستيكي و امضاي اصلي داشته باشد. كپي وكالتنامه بدون مهر برجسته يا مهر پلاستيكي يا كپي ساده گواهي حكم جدايي دادگاه پذيرفته نخواهد شد. گواهي ازدواج يا تولدي كه طلاق ثبت شده است و ترجمه سند طلاق بدون اصل آن به جاي حكم جدايي دادگاه پذيرفته نمي شود.
6- اسناد مالي: لطفا صفحات ذيل را ببينيد براي اثبات اينكه براساس مقررات امكان تهيه مناسب شارژ عمومي است. مدارك مالي براي هر عضو خانواده يك سري بايد تهيه شود.
7- گواهي پليس مورد نياز براي متقاضيان سال و بالاتر: متقاضي لازم است از كشوري كه مليتش از آنجاست و از محل اقامت فعلي يك گواهي پليس ارسال كند. و همچنين گواهي پليس براي هر كشوري كه متقاضي در آن كشور حداقل يك سال اقامت داشته است؛ لازم مي باشد. همچنين بايد يك گواهي پليس صرفنظر از طول اقامت، از نيروي پليسي كه متقاضي را به هر دليلي بازداشت كرده است بايد فراهم گردد. گواهي پليس از ايران لازم نيست. گواهي پليس تركيه “Adli Sicil Kaydı” ناميده مي شود(با سابقه آرشيو). لطفا صفحات ذيل را براي اطلاعات بيشتر ببينيد.
8- كارت سربازي: تنها براي درخواستگران ايراني. لطفا اگر از خدمت معاف شده ايد يك كپي و ترجمه انگليسي از كارت معافيت از خدمت سربازي را تهيه كنيد.
9- دادگاه و سابقه زندان: افرادي كه مرتكب جرمي شده اند بايد يك كپي از گواهي هر سابقه دادگاه و هرگونه سابقه زندان بدست آورند، حتي اگر ذينفع گذشت كرده يا (فرد) عفو عمومي گرفته است.
10- اطلاعات تماس: لطفا اطلاعات تماس تهيه شده در اين بسته را پر كنيد.
11- ترجمه: همه مداركي كه به (زبان) انگليسي يا تركيه اي نيستند بايد به همراه گواهي ترجمه انگليسي توسط مترجم رسمي باشد.
12- عكس ها: صرفنظر از سن، همه درخواستگران ويزاي مهاجرت دو قطعه عكس رنگي روتوش نشده، با سايز حدودا 2در2 اينچ (5 در 5 سانتيمتر) گرفته شده با پس زمينه سفيد آماده كنند. لطفا ادامه آموزش را به دقت بخوانيد. ما نمي توانيم از عكسي كه مناسب اين مورد نباشد استفاده كنيم.
A. درخواستگر بايد دو قطعه عكس تمام رخ گرفته شده در شش ماه گذشته ارائه دهد. عكس تمام رخ عكسي است كه صورت درخواستگر مستقيما به طرف دوربين باشد.
B. صورت بايستي حدود 50 درصد فضاي عكس را بپوشاند.
C. عكس بايستي جلوي پس زمينه (پرده - م) سفيد گرفته شود.
D. عكس بايستي به اندازه 2 اينچ مربع (تقريبا 5 سانتيمتر مربع) با مركزيت سر در فريم باشد. سر (اندازه از بالاي سر تا پايين چانه) بايستي اندازه بين 1 اينچ تا يك و سه هشتم اينچ (25 ميليمتر تا 35 ميليمتر) با سطح چشم بين يك و يك هشتم اينچ تا يك و سه هشتم اينچ (28 ميليمتر تا 35 ميليمتر) از پايين عكس باشد.
E. عكس بايد به صورت واضح درخواستگر را بشناساند.
F. درخواستگر بايستي پوشش او به صورت پوشش عادي خياباني و بدون كلاه آراسته شده باشد. يونيفورم و يا پوشش سر كه چهره، سر يا خط پيشاني و مو درخواستگر را مبهم كند نبايد پوشيده شود. اگر درخواستگر بايد پوشش سر داشته باشد بايد گوشها و پيشاني به صورت واضح ديده شوند.
G. عكسها بايد بدون حاشيه چاپ شوند.
H. عكسهاي گرفته شده در زمينه شلوغ، طرح دار يا پس زمينه تيره قابل قبول نخواهد بود.
I. عكس فوري يا كيفيت ديجيتال قابل قبول نيست. عكس بايد با دوربين با لنز تكي رفلكسي كه از فيلم استفاده مي كند و نياز به مراحل استاندارد دارد بايستي گرفته شود.
براي رفاه حال شما نشاني و شماره تلفن عكاسي آشنا با موارد مورد لزوم عكس مهاجرتي (در جدول زير) آورده شده است. عكس درخور اين نيازمندي مي تواند در هر عكاسي گرفته شود.

نمونه عكس

Ankara:
FOTO İZCİ COLOR
Arjantin Cad. 40/C
G.O.P., Ankara
Tel: (312) 426-1536 ÖZGÜN FOTO
Güvenlik Cad. 33/11 - C
A.Ayrancı, Ankara
Tel: (312) 466 4364
GÜVEN COLOR
Güvenlik Caddesi, 69/A,
A. Ayrancı, Ankara
Tel: (312) 427-5252 FOTO AKAY
Akay Caddesi, Konur Sokak 75/E, Bakanlıklar, Ankara
Tel: (312) 418-7173
ROYAL COLOR
Güvenlik Caddesi 85 OR Güvenlik Caddesi 105
A. Ayranci, Ankara A. Ayranci, Ankara
Tel: (312) 426-2751 Tel: (312) 467-1645

İzmir:
STUDYO ALKIM
Şair Esref Bulvarı 47/A, Alsancak, İzmir
Tel: (232) 421-8283 FOTO GÜVEN
Yalı Caddesi 230/1
Karşıyaka, İzmir
Tel: (232) 323-6667

İstanbul:
TURGAY AKDEMIR FOTOGRAF SUTUDYOSU
Istinye Mah. Kaplicalar Cad. No: 7
Istinye-Sariyer
ISTANBUL
Tel: (212) 323 3733 – 323 37 34
turgayakdemir@amerikanhikayesi.com
www.amerikanhikayesi.com
FOTO STÜDYO NOBEL
İstiklal cad. Postacılar Sok. No:1 Tünel, Beyoğlu
Tel: (212) 249 2337
ALTINTÜRK FOTOĞRAF STÜDYOSU
İstiklal Cad. No: 388/5 Tünel, Beyoğlu, İstanbul
Tel: (212) 293 8252 HİTİT DANIŞMA
İstinye Mahallesi, Kaplıcalar Mevkii No:9 İstinye, İstanbul
Tel: (212) 323 4214
TURGAY AKDEMIR FOTOĞRAF STÜDYOSU
İstinye Mahallesi,
Kaplıcalar Mevkii No: 5/1 İstinye, İstanbul
Tel: (212) 323 3733

Adana:
FOTO SEVİL
Kurtuluş Mh. 10 Sk.
Dr. Cemil Öztekin Apt. Altı
No. 12/A, Adana
Tel: (322) 453 4411 FOTO SKOP
Vali Yolu Cad.
Vizon Apt. No. 3/C
Adana
Tel: (322) 454 1803

مصاحبه
1- بها: بهاي پروسس ويژه ويزاي مهاجرت گوناگوني 375 دلار براي هر نفر است. بهاي يك ويزاي مهاجرتي براي هر نفر 355 دلار و 45 دلار سورشارژ براي هر نفر. شما لازم است كه375 دلار بهاي ويژه پروسس DV و 355 دلار بهاي درخواسنامه و 45 دلار سورشارژ را در زمان مصاحبه پرداخت كنيد (جمع 775 دلار براي هر نفر). پرداخت بايد به صورت نقدي يا به وسيله كرديت كارت به صندوقدار كنسولگري پرداخت شود. Visa, Mastercard, American Express, Novus/Discover و Diners پذيرفته مي شود. چك شخصي و شماره كرديت كارت كه زباني گفته مي شود يا نوشته مي شود قابل قبول نيست.
2- گزارش پزشكي: پيش از مصاحبه پاياني ويزاي مهاجرت، همه درخواستگران لازم است تحت آزمايشهاي پزشكي قرار گيرند كه تحت نظر يكي از چندين پزشك مجاز تحت نظارت اين سفارت آزمايشها را انجام مي دهند. دينفع ها مسئول ترتيب دادن برنامه آزمايشهاي پزشكي خودشان با هر پزشكي كه در ليست ضميمه ورقه اطلاعات پزشكي مي باشد؛ هستند. همچنين ذينفع مسئول هزينه آزمايشات است. آزمايش ژزشكي همچنين براي هر بچه همراه لازم است.نتيجه آزمايشات پزشكي را قبل از مصاحبه براي اين اداره نفرستيد. شما لازم خواهيد داشت گزارش پزشكي را هنگام مصاحبه ارائه دهيد. فيلم اشعه ايكس را به سفارت نياوريد.
3- اصل مدارك: لطفا اصل مدارك مانند پاسپورت، مدرك تحصيلي، سند ازدواج، حكم طلاق، مدارك دادگاه يا مدارك معافيت خدمت خود را در طول مصاحبه به اداره ما ارائه دهيد. اصل مدارك بدست آوردني مانند گواهي تولد (Nüfus Kayıt Örneği) يا گواهي هاي پليس بايستي پيش از مصاحبه به اداره ما فرستاده شود.
خيلي مهم
هيچ تضميني براي صدور ويزا از قبل نمي تواند داده شود. مامور كنسولگري تنها بعد از بررسي درخواست رسمي و همه مدارك مي تواند تصميم بگيرد و ماموري كه مصاحبه كرده است شخصا درباره درخواست نظر مي دهد.
مهم: ذينفع نبايستي ترتيب هيچ سفري را براي حركت رد كردن اموال شخصي، يا تغييرات ديگري در زندگي را تا زمان صدور ويزا، بدهد. يك ويزاي مهاجرتي حداكثر تا شش ماه پس از صدور معتبر است. درخواستگر بايد براي ورود به ايالات متحده قبل از پايان مدت اعتبار ويزاي مهاجرتي سفر كند و وارد (آمريكا) شود. اعتبار ويزاي مهاجرتي شما محدود به اعتبار گزارش پزشكي شماست.
اين اداره همه كوشش خود را براي پيشرفت فرآيند به كار خواهد برد. به هر حال در صورت به وجود آمدن بغرنج، درخواستگر احتمالا لازم باشد كه به اين اداره برگردد و اطلاعات بيشتري بگيرد.
هر بچه 16 ساله يا بيشتر كه شامل پاسپورت والدين مي باشد ولي عكسش در آن پاسپورت نيست بايد يك پاسپورت جداگانه بگيرد.
اطلاعات تماس:
Website : http://turkey.usembassy.gov

راهنمايي براي آزمايشهاي پزشكي
همه كساني كه قصد مهاجرت دارند نياز دارند كه توسط يكي از پزشكان بهداشتي يا كلينيك ليستذيل تحت آزمايشاتپزشكي قرار گيرند. پزشكان فرمهاي مورد نياز آزمايشهاي پزشكي را آماده خواهند كرد. لطفا فقط پزشكهاي مجاز ليست را ببينيد. شما بايد به صورت مرتب پاسپورت خود و دو قطعه عكس سايز پاسپورتي به همراه شماره كيس را براي تكميل آزمايشهاي پزشكي با خود داشته باشيد. مطمئن شويد كه قبل از تاريخ ملاقات(مصاحبه) آزمايشهاي پزشكي شما كامل شده است و نتيجه آزمايشها را در تاريخ ملاقات (مصاحبه) بياوريد. ما توصيه مي كنيم برنامه خود را براي آزمايشهاي پزشكي حداقل سه يا چهار روز قبل از تاريخ مصاحبه ترتيب بدهيد. شما نياز نداريد كه عكس اشعه ايكس خود را زمان مصاحبه ويزاي خود بياوريد. اگر شما از يك بيماري مزمن رنج مي بريد، براي هر نوع بيماري عمل شده ايد يا تحت مراقبتهاي پزشكي هستيد، پزشكان به شما توصيه مي كنند فايلهاي پزشكي خود را در طول آزمايشها ارائه دهيد.
نكته مهم: درخواستگران با سن بين دو تا چهارده ساله (از دومين سال تولد تا رسيدن به 15 سالگي) بايد حداقل جهار روز كاري قبل از برنامه مصاحبه در كنسولگري تحت معاينات پزشكي قرار گيرند. كوتاهي در اين موضوع ممكن است باعث تاخير در فرآيند يا زمانبندي دوباره مصاحبه اوليه شود.
نرخ آزمايشهاي پزشكي و واكسيناسيون
هزينه معاينات جسمي و ساير تست هاي مورد نياز به وسيله درخواستگر پرداخت مي شود. نرخ ها به اين شرح مي باشد: آزمايش خون 60 دلار ؛ معاينه 70 دلار ؛ نرخ هر واكسن متغير است از 5 دلار تا 200 دلار و به سن و واكسن مورد نياز بستگي دارد.

Medical Doctors &
Hospitals Addresses Phone Numbers Working Hours
Dr. Mehmet Ungan Atatürk Bulvarı 237/29 +90-312-468-9541 Weekdays 09:00-19:00
Dr. Handan Ungan Kavaklıdere, Ankara +90-532-245-1388 Saturdays 10:00-17:00

For an appointment, please click on: www.doctorun.com
mungan@duzen.com.tr

American Hospital Güzelbahçe Sokak + 90-212-311-2501 For appointment
Check-up department, Nişantaşı, İstanbul +90-212-311-2502 please call between
2ndfloor +90-212-311-2000 Weekdays 08:00-18:00
www.americanhospitalistanbul.com Saturdays 08:00-13:00

اعتبار ويزاي شما محدود به اعتبار گزارش پزشكي شماست. اعتبار گزارش هاي پزشكي طبقه بندي كلاس B از تاريخي كه پزشك گزارش را امضا كرده است به مدت سه ماه مي باشد. همه ديگر آزمايشات پزشكي كه به صورت "عدم مشاهده علايم مرگ و نقص " طبقه بندي شده اند به مدت شش ماه بعد از تاريخ امضا پزشك معتبر مي باشد. اگر مورد شما در رابطه با بررسي فرآيند اداري مي باشد ، يا اگر بررسي فايل شما با تاخير به دليل گم شدن مدارك مي باشد، اعتبار گزارش پزشكي شما ممكن است قبل از صدور ويزا تمام شود. در اين صورت شما نياز خواهيد داشت آزمايشهاي پزشكي خود را تجديد كنيد و گزارش پزشكي خود را قبل از دريافت ويزا به اداره ما ارسال كنيد.
موارد مورد لزوم واكسيناسيون
قانون مهاجرت ايالات متحده نياز دارد كه درخواستگران ويزاي مهاجرت، واكسيناسيون معيني(ليست شده در زير) را قبل از صدور ويزا فراهم كنند. آموزشها و راهنماييهاي رويه‌اي اعضا هيئت پزشكي، آزمايشهاي پزشكي براي تاييد واكسنهاي مورد نياز پزشكي يا اينكه يكي يا بيشتر واكسنهاي ليست زير براي درخواستگر ويزا نامناسب است را هدايت مي كنند:
Mumps, Measles, Rubella, Polio, Tetanus and Diphtheria Toxoids, Pertussis, Influenza Type B (HIB), Hepatitis A, Hepatitis B, Varicella, Pneumococcal, Influenza, Rotavirus, Meningococcal, Human Papillomavirus (HPV ), Zonazoster.

براي همكاري مناسب با هيئت پزشكي و براي دوري از تاخير در فرآيند ويزاي مهاجرت، همه درخواستگران ويزاي مهاجرت بايستي در زمان آزمايشات پزشكي سابقه واكسيناسيون خود را براي بررسي در دسترس هيئت پزشكي قرار دهند. درخواستگران ويزا بايستي با مركز مواظبت سلامتي دوره اي خود براي به دست آوردن سابقه مصون سازي خود (در صورت وجود) رايزني كنند، در صورتي كه شما سابقه واكسيناسيون را نداريد، هيئت پزشكي با شما كار خواهند كرد كه تصميم بگيرند كه چه نوع واكسنهايي براي شما مناسب است. برخي چشمپوشي ها از موارد مورد نياز واكسيناسيون تا زمان پيشنهاد هيئت پزشكي مقدور است. فقط يك پزشك با توجه به سن داده شده شما، تاريخچه پزشكي و وضعيت پزشكي فعلي شما مي تواند تصميم بگيرد كه كدام يك از واكسنهاي ليست براي شما مناسب است.
گواهي پليس
از اين مورد به علت اينكه براي ايرانيان مقيم داخل كه تا به حال در كشور ديگري اقامت نداشته اند مورد نياز نمي باشد، فعلا صرفنظر مي شود.

اثبات امكان تامين مناسب هزينه هاي عمومي بر اساس مقررات
عمومي
قانون مهاجرت و مليت نياز دارد كه رضايت مامور كنسولي را در زمان درخواست ويزا برآورده كند و همچنين براي اجازه ورود به ايالات متحده رضايت او را مبني بر اينكه درخواستگر مايل به اينكه مورد حمايت عمومي قرارگيرد نيست.
يك درخواستگر براي ويزاي مهاجرتي ممكن است اين نياز قانوني را با معرفي مدارك مستند ارائه كند كه:
1- درخواستگر در ايالات متحده اموال كافي دارد يا خواهد داشت كه درخواستگر و اعضاء خانواده او را پشتيباني كند، يا تا زمان اشتغال مناسب پشتيباني مناسب ارائه كند.
2- درخواستگر وضعيت اشتغال را در ايالات متحده سازماندهي كرده كه درآمد كافي براي درخواستگر و اعضا خانواده اش مهيا كند.
3- بستگان يا دوستان اطمينان دهند كه درخواستگر را در ايالات متحده پشتيباني خواهند كرد؛ يا
4- تركيبي از موقعيت هاي بالا موجود است.

اموال شخصي درخواستگر
يك درخواستگر كه انتظار دارد قادر باشد هزينه هاي عمومي بر اساس قانون را از منابع اموال شخصي خود تامين كند ممكن است شواهد اموال يا دريافتي ها را به وسيله يكي از منابع زير براي مامور كنسولي بفرستد.
1- اظهارنامه از رئيس بانك كه موجودي فعلي حساب درخواستگر، تاريخ افتتاح حساب، تعداد و مقدار ذخيره و بازپس گيري آن در طول 12 ماه گذشته و متوسط گردش حساب در طول سال را نشان دهد (اگر اخيرا سپرده زياد و غير عادي گذاشته شده است بايستي توضيح داده شود.)
2- اثبات مالكيت دارايي ها يا مستغلات به صورت سند مالكيت يا معادل آن و يك نامه از وكيل، بانكدار يا بنگاه معاملات املاك معتبر كه بهاي آن را نشان دهد.(هرگونه رهن يا گرو يا وام بايد اظهار شود.)
3- نامه يا نامه هايي كه مالكيت سهام و اوراق قرضه را با توضيح ارزش بازاري آن يا ميزان انتظار درآمد آن معرفي كند.
4- اثبات درآمد سرمايه گذاري شغلي يا ساير منابع.

اشتغال
يك درخواستگر به استناد يك پيشنهاد از قبل آماده شده شغلي براي واجد شرايط قانوني تامين هزينه ها شدن بايستي كارفرماي آينده يك نامه با سربرگ شركت كه ثبت محضري شده باشد ارائه دهد.: نامه بايستي:
1. شامل تعريف پيشنهاد شغلي باشد.
2. درباره پيشنهاد شغلي به يك خارجي تعريف داشته و شرح مهارتهايي كه خارجي صلاحيت آن موقعيت شغلي را داشته باشد توضيح دهد.
3. توضيح نرخ حقوق و دستمزدي كه پرداخت مي شود و در صورت مقتضي جزئيات اطلاعات ساير مزاياي غير نقدي
4. توصيف موقعيت، نوع و مدت پيشنهاد شغلي(آيا فصلي، موقت يا نامحدود است)
5. مشخص كردن چگونگي اينكه آيا اشتغال به محض ورود درخواستگر قابل دسترس است يا نه.

سوگند نامه پشتيباني
شخصي كه در ايالات متحده مايل است يك درخواستگر را به شكل پشتيباني سوگندنامه اي تحت تكفل خود بگيرد بايستي از فرم I-134 استفاده كند، فرم سوگند نامه I-134 در وبسايت اداره USCIS به آدرس زير در دسترس است:
http://www.uscis.gov/files/form/I-134.pdf
ضامن همچنين مي تواند قبل از سوگند در دفاتر رسمي يا ساير ادارات ذيصلاح، براي پشتيباني درخواستگر توضيحاتي براي نقض در فرم سوگند نامه، بيان رضايت و توانايي هاي مالي براي كمك به پشتيباني و دلايل آن و با جزئيات انتخاب و درج نمايد.
سوگندنامه اسپانسر بايستي شامل:
1. اطلاعات راجع به درآمد ساليانه اش؛
2. موقعيت مواد و اطلاعات راجع به ساير منابعش؛
3. التزام به پشتيباني اعضا خانواده خودش و ساير اشخاص در صورت وجود؛
4. ساير تضمين ها و مخارج
5. طرح و برنامه براي پذيرش و پشتيباني درخواستگر؛
6. در صورت لزوم رضايتنامه براي عقد قرارداد وديعه گذاري با USCIS براي تضمين اينكه درخواستگر تحت حمايت عمومي در ايالات متحده نخواهد شد.
7. اقرارنامه اي كه ضامن از پاسخگويي اش تحت قانون تامين اجتماعي و اصلاحات آن، قانون كمك مواد غذايي و اصلاحات آن، كه اسناد ضمانت و سوگندنامه براي سازمان كمكهاي دولتي قابل دسترس مي شود؛ آگاه است. (مقررات مربوط به قانون موارد بالا ، و در فرم DS-1858 و پاسخگويي مالي ضامن تحت قانون تامين اجتماعي و پرينت شده در راهنمايي فرم I-134 مي باشد، )

براي اثبات اطلاعات راجع به درآمد و منابع ضامن بايستي دو يا بيشتر از موارد زير را به سوگند نامه ضميمه كند:
1. كپي آخرين برگشتي ماليات بر درآمد فدرال
2. يك فرم اظهارنامه كارفرماي او كه ميزان حقوق و پايداري شغلي را نشان دهد.
3. يك اظهارنامه از مامور بانك راجع به حساب او و تاريخ گشايش حساب و تراز فعلي
4. هر گواهي مناسب ديگري براي تاييد تمكن مالي براي اجراي مسوليت به عهده گرفتن درخواستگر در دوره زماني نامحدود.
اگر ضامن داراي شغل پردرآمد است، امكان دارد به جاي موارد بالا يك رتبه بندي از يك سازمان درجه بندي معتبر شغلي ارائه دهد. اگر ضامن ازدواج كرده است، سوگندنامه پشتيباني بايستي به اتفاق زن و شوهر امضا شود. سوگندنامه اي كه به مامور كنسولگري داده مي شود بايد جديدا امضا شده باشد. در صورتي كه بيش از يك سال از تاريخ اجراي آن گذشته باشد قابل اجرا نخواهد بود. ممكن است ضامن ترجيح دهد براي اينكه بعضي از محتويات سوگند نامه براي درخواستگر افشا نشود سوگند نامه را مستقيما به كنسولگري مربوط به درخواستگر بفرستد.
نكته: درخواستگري كه انتظار دارد مورد حمايت قانوني بر اساس مقررات با ارائه يك سوگندنامه پشتيباني قرار گيرد، ارسال اين بخش از اطلاعات براي ضامن دلگرم كننده است تا ضامن را آماده براي امضاي سوگندنامه نمايد.

سفارت آمريكا، آنكارا، تركيه بخش كنسولي واحد ويزاي مهاجرت
لطفا براي هر عضو مسافر خانواده بالاي 16 سال اين فرم را پر كنيد
لطفا در صورت نياز از فرم خالي بيشتري استفاده كنيد

Name:
Case Number:

EMPLOYMENT HISTORY (please include your entire employment history)
Name of the Employer Address of Employer Job Title Dates of Service

EDUCATION BACKGROUND (please include your entire educational background)
Name of the School Location of School Course of Study Dates of Attendance

MILITARY SERVICE YES NO
Years of Service Rank/Position Specialty/Branch

FOREIGN TRAVEL or RESIDENCE
Country traveled/resided Town/City/State Dates of Travel/Residence Purpose Type of visa

CONTACT INFORMATION SHEET

Please complete this form and forward it along with your documents.
Please do not leave any fields blank including U.S. Address

Your Full Name :______________________________________

Local Mailing Address :______________________________________

Telephone Numbers

Mobile : ______________________________________
Work : ______________________________________
Home :________________________________¬¬¬_______

E-mail :______________________________________

U.S. Mailing Address

c/o Name :______________________________________

U.S. Address :______________________________________

U.S. Phone Number :______________________________________

-----------------------------------------------------------------------------------
اين ترجمه بدون ويرايش است و هنوز غلط گيري نشده است و قابل استناد و استفاده نيست و فقط براي بحث و بررسي در اينجا قرار گرفته است. دوستان براي جلوگيري از اشتباه حتما از اصل نامه انگليسي استفاده كنند.
تشکر کنندگان: m.memari ، Ali58 ، drkamrani1 ، homeless ، To USA ، AVA61
سلام
تو این فرمی که تو نامه 2 هستش این قسمتهاش یعنی چی؟
باید چی بنویسم تو اینا؟
U.S. Mailing Address
c/o Name : ?????????????????????
U.S. Address : ?????????????????????????????????????????????????????
U.S. Phone Number : ???????????????????????/

و همچنین تو قسمت FOREIGHN TRAVEL or RESIDENCE تو قسمت purpose و type of visa چی باید بنویسم؟
من 1 بار 2 سال پیش رفتم مکه . type of visa برای من چی میشه؟
Purpose برای من چی میشه؟
لطفا" اگه کسی میدونه کمک کنه
تشکر کنندگان:
سلام
حالا باید چکار کنم؟
من فقط شناسنامه دارم
نکنه بد بشه برام؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 19:23)esmail نوشته:  
(2010-01-22 ساعت 09:16)drkamrani1 نوشته:  

می شه لطف کنید و بگید کی ایمیل زدید که تاریخ مصاحبه رو بهت گفتن؟ چقدر طول کشید؟ من الان 10 روز ایمیل زدم و کی سی سی جوابم رو ندادهSad
من بعد از کارنت شدن یک هفته صبر کردم و ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز دیگه ایمیل بزن. بعد از 7 روز کاری ایمیل زدم دوباره ولی هنوز جوابی نگرفتم. از سه شنبه تا حالا منتظرم.
دوباره ایمیل بزنم؟

من هم جزء اونايي هستم كه براي مارچ كارنت شدم ، اما از سه شنبه هفته قبل كه به KCC براي تاريخ مصاحبه ام e-mail زدم هنوز جوابي نگرفتم! مي خواستم ببينم بقيه چند روزه جواب گرفتن ؟
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان:
آره اسماعیل جان باید دوباره ایمیل بزنیم. دیروز سفارت ترکیه جدول زمان بندی مصاحبه رو آپدیت کرد ولی برای آسیا شماره جدید اعلام نشده. احتمالا هنوز kcc چیزی بهشون اعلام نکرده. ظاهرا فعلا باید منتظر باشیم...
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: esmail
سلام
خواهشا" یکی جواب این سوالمو بده . من خیلی نگران شدم . باید چه کار کنم؟ خیلی وقت کم دارم
حالا باید چکار کنم؟
من فقط شناسنامه دارم
نکنه بد بشه برام؟

کککککککککمممممممممممممممکککککککککککککککککSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان