موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم آمریکا به خانمهای باردار هم ویزا میده؟یعنی هم به من هم به همسرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='saramo
میخواستم بدونم آمریکا به خانمهای باردار هم ویزا میده؟یعنی هم به من هم به همسرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
[/quote]
اگه بدونن باردار هستيد نه، بايد زماني بريد كه هنوز مشخص نيست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من و همسرم ویزای توریستی آمریکا رو داریم و همسرم بردار هست . میخواستم بدونم بعد از ورود جهت زایمان به والدین بچه تا چند وقت ویزا رو تمدید میکنن . آیا امکان داره به عنوانه قیم بچه تا چند سال این ویزا رو تمدید کرد .
سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 18:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 18:19 توسط mehrsam.)
سلام خدمت دوستان
ممکنه راهنماییم کنید. هزینه زایمان کلا برای شما چقدر شد؟
پروسه دریافت پاس کانادایی چقدر طول کشید؟
موقع برگشت به ایران، بچه که پاس و شناسنامه ایرانی نداشت چه کار کردید؟
آیا دولت کانادا به کودک شما کمک هزینه های بچه های کانادایی را میده یا نه؟
با تشکر فروان از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
من الان مالزی زندگی میکنم و باردار هستم در صورتیکه بتونم ویزای آمریکا رو بگیرم و به اونجا بیان حالا یا بصورت توریستی یا بصورت گذراندن دوره زبان، اگه بچم اونجا بدنیا بیاد هزینه های زایمان چقدره با توجه به اینکه من در آمریکا بیمه نیستم ممنون میشم اگه پاسخ بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،،،دوستان شما مي توانيد از سفارت ايران پاسپورت و شناسنامه بگيريد كه بسيار راحت است،،و اينكه اگه در كاليفرنيا باشيد مي توانيد بيمه رايگان بگيريد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اكه غير قانوني امريكا بموني تا بچه متولد بشه ، اون وقت بعد از زايمان چه اتفاقي ميوفته
Case Number : ٤٥٠٠
? تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
? مشاهده قبولی : 2 Of May
?تاریخ ارسال فرم : 5th Of May
?سفارت : آنکارا تغییر به ابوظبي
?تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ?
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون ميشم در صورت آگاهي بتونيد منو راهنمائي كنيد دختر من پاسپورت كانادائي داره ولي در ايران زندگي ميكنه و در حال حاضر باردار هستش و با توجه باينكه كسي رو در كانادا نداره ترجيح ميده كه زايمانش در امريكا و در كنار پدر و مادرش باشه حالا سوال من اينه كه بعد از ورود ايشون به امريكا چه كارى بايد انجام بديم ، آيا بيمه كانادا رو در امريكا قبول دارن در موارد اورژانسي يا خير ؟ چون برعكسش امكان پذير هستش . ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد