موضوعها: 17
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
لطفا دوستان اشنا و مطلع ،ليست اجناس و لوازم و خوراكي هايي كه ورود انها به امريكا ممنوع ميباشد را جهت اطلاع ساير دوستان اعلام نمايند .
مثلا كدام از اقلام ذيل ممنوع است :
سكه طلا،مايعات،دانه هاي گياهي ،سبزي خشك شده زعفران،پسته،تخمه،لواشك،ميوه تازه يا خشك شده، دارو ،شير خشك،اب ميوه و غيره
با تشكر
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
انواع بذر گیاهی ممنوع هستند
تخمه در صورتی که خام باشد بذر قلمداد میشود
پسته خام ممنوع نیست بشرطی که مقدارش کم باشد و تجاری محسوب نشود
جواهرات بیش از حد متعارف ممنوع و قاچاق محسوب میشوند و ممکن است باعث درد سر زیادی شوند
شیر خشک همراه نوزاد آزاد است
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مایعات و آب میوه و میوه تازه نمی تونیدببرید .میوه خشک هم ممکنه به مقصد نرسه ازتون بگیرن. زعفران هم زیاد نمی تونید ببرید.باید در حد احتیاج باشه. آجیل هم به سختی مخصوصا اگه تخمه داشته باشه . ولی تا دلتون بخواد می تونید سبزی خشک و لواشک ببرید . دارو هم باید در حد داروهای عادی باشه اگر داروهای خاصی می خوایین ببرین با خودتون نسخه پزشک داشته باشید.
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره پسته و تخمه بو داده رو میشه برد یا نه!!؟؟؟؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-09 ساعت 20:14)matrix نوشته: بالاخره پسته و تخمه بو داده رو میشه برد یا نه!!؟؟؟؟
پسته میشه آورد ولی تخمه به هیچ وجه........
البته این کنترل بیشتر برای کسانیه که با ویزا میان ولی برای مهاجرین معمولا چمدونهاشون باز نمیشه مگر در مواقع خاص...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
تخمه ممنوع است حتی بو داده
اگه خواستید تخمه بخورید باید همانجا بخرید
فندق بوداده آزاد است
مغز بادام شور آزاد است منتها فعلا توی ایران هم پر شده از مغز بادام آمریکایی
برنج آزاد است
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
علت اين ممنوعيت ها چيه؟مخصوصا براي آجيل و تخمه؟يعني حتي ميزان كم رو هم اجازه نميدن؟
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
سم افلوتاکسین که نوعی قارچ هست بارها درآجیل ایرانی کشف شده (مخصوصا در پسته)
فکر میکنم یکی از دلایل ممنوعیت آجیل شور همین مورد باشد
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-12 ساعت 23:34)shima.m نوشته: علت اين ممنوعيت ها چيه؟مخصوصا براي آجيل و تخمه؟يعني حتي ميزان كم رو هم اجازه نميدن؟
شیما جون یکی از دلایلشون حفظ نژاد محصولات خودشونه...برای همین اینقدر روی تخمه حساسیت دارند...یا چیزهای هسته دار خیلی کنترل میشه..مثل آلو ..آلوچه...انواع میوه..یا آوردن تخم گل و گیاه که دیگه امکان نداره...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
چه جالب.مرسي ليلي جان.آدم واقعا حسرت ميخوره اينا براي هر چيزي كنترل دران بعد توي ايران................جالبه بدونين بذر زعفرون براحتي داره به افغانستان قاچاق ميشه و پيش بيني شده بزودي انحصار اين تجارت از دست ايران خارج ميشه و شهرت زعفرون ايراني از بين ميره.فرش ايراني هم كه براحتي نقشه هاش از چين سر در اورده و دارن كپي مي كنن و با بدترين كيفيت به اسم فرش ايراني ميفروشن
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
در مورد پسته متاسفانه الآن آمریکا از ایران پیشی گرفته است
در مورد زعفران هم اسپانیا دارد جلو میزند(افغانستان فعلا با خشخاش سرگرم است)
اما در مورد فرش دستباف امکان ندارد کشوری بتواند با ایران رقابت کند چون وقت زیادی میخواهد و هیچ جای دنیا وقت به اندازه ایران بی ارزش نیست
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام کسی میدونه آوردن عطر 100 میل ممنوعه یانه ؟ مرسی
موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 12:24)meri2400 نوشته: دوستان خوبم سلام کسی میدونه آوردن عطر 100 میل ممنوعه یانه ؟ مرسی
بگذاريد تو چمدان و تحويل بار بديد. من 2 تا 3 تا عطر هم در چمدان گذاشتم و بردم مشكلي نبود.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)