کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
به نظر من این فرصت نیست. 800 هزار نفر از ایران شرکت میکنن قرعه کشیی که برای 2 هزار نفرشون در میاد.
شانس قبولیت، یک چهارصدم است. یا 0.25%
قضیه قرعه کشی بودنشه. کسی به مدرک تحصیلی، توانایی هات و بکگراوندت نگا نمی کنه که.

در مورد کار هم، دو جور کار داریم. اگه زبانت خوب باشه، یا اگه زبانت خوب نباشه
اگه زبانت در حد سرو کله زدن با مشتری است، خب کار نسبتا مرتبط با تخصصت می تونی پیدا کنی با حقوق مکفی. فوقش دو ماه بیکار باشی.
در مورد علوم اجتماعی نمی دونم. ولی کامپیوتر جای بحث داره. شما دقیقا چی بلدید و چه پروژه هایی انجام دادید؟ شبکه، برنامه نویسی، ..؟
indeed.com رو ببینید و در هر Job به Requirement ها خیلی دقیق نگاهی بیندازید. اینا هرچی رو که اونجا نوشتن، ازت میخوان.
اگه زبانت سلیس نیست، باید بری دنبال کار غیر مرتبط، حقوق حدودی 6 الی 8 دلار در ساعت و کار 30 الی 50 ساعت در هفته.
البته پیدا کردنش راحت نیست ولی مثلا یه آپشن هایی هست که اگه بهش راضی باشی زود میشه کار پیدا کرد.
آپشن: مثلا فروشگاه والمارت که 24 ساعته ست، من از کسی که اونجا کار میکنه شنیدم که شیفت 12 شب به بعدش خالی داره.
7 هزار هم اگه حساب شده عمل کنی و برای کار معطل نکنی، فکر کنم تورو برسونه. ولی خیلی لب مرزی و توان ریسک کردن رو ازت میگیره.
اینا رو بر اساس دیده های خودم از دالاس گفتم.
آب و هوای هیوستون هم اصلا تعریفی نداره.
پاسخ
سلام دوستان كسي از تور اطلاعي داره ما در سن حوزه هستيم البته مناسب باشه اگر با ماشين ارزنتره خوب بهتره براي هاوايي اطلاعاتي داريد ممنون ميشم اگر ميدونيد بنويسيد
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، golesang ، shkhmo
سلام بر همه دوستان -
اگه راجع به شیکاگو سوالاتی داشتید اگر بتونم حتما با کمال میل کمک خواهم کرد. فقط یه خواهش دارم و اون اینکه قبل از اینکه سوالی بپرسید پست های کاوشگر نت عزیز رو دنبال کنید. به نظرم شرح دقیق و درستی از شیکاگو رو میتونید بخونید.
به امید موفقیت همه دوستان در هر کجا که هستن.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، SH1A2R3 ، armanbala ، golesang ، kavoshgarnet ، ghorbat ، frozen mind ، ronmony ، amir0_0amir ، shkhmo
دوستان گل سلام من میخوام اواسط تیر ماه برم واشینگتن دی سی پیش یکی از آشناهام اما تو نت که میچرخیدم دیدم ایالت کالیفرنیا و مخصوصا دو شهر Laney College) OAKLAND) و Antelope Valley College)LANCASTER) دو کالج دارن که شهریه شون خوبه لینک:http://collegestats.org/colleges/all/lowest-outofstate-cost
اما متاسفانه آشنا تو این شهرها ندارم کسی هست که اطلاعاتی در مورد این شهرها و دو تا کالج (لینک بالا هزینه شهریه رو برای OUT OF STATES خیلی خوب اعلام کرده) داشته باشه. کسی هست تو این شهرها زندگی کنه ؟؟؟؟ اجاره اتاق و هزینه ها چطوره؟؟؟ کدام کالج و شهر برای یه تازه وارد که پول زیادی نداره بهتره؟؟؟ ممنون
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: vroom ، كاميلا ، f.r ، shkhmo
من میرم سیاتل یا لس انجلس کسی هست کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، shkhmo
(2012-04-23 ساعت 20:13)masih sh نوشته:  خدا وکیلی تا حالا کسی از مهاجر سرا حمایت درست و حسابی از تازه وارد ها کرده؟
آخه کی میاد وقت با ارزشش رو برای دیگری بزاره
خیلی ار بچه هایی که در مهاجرسرا هستند و به امریکا آمدند به دیگران کمک کردند. ولی میزان ارزش این کمک ها فقط بستگی به خود فردی دارد که وارد امریکا می شود. به عنوان مثال اگر شما بدون برنامه و هدف مشخصی به امریکا بیایید حتی اگر چند روز و چند هفته اول به شما کمک شود به محض قطع شدن این کمک ها ارزش آن هم از بین می رود و شما به نقطه اولیه باز می گردید. مثل این است که شما به یک کودک یک ماهه کمک کنید که راه برود ولی در واقع او تا زمانی سر پا است که شما او را گرفته اید و اگر او را ول کنید دوباره به زمین می افتد. برای همین من برای کسانی که می گویند ما می خواهیم به امریکا بیاییم و کمک می خواهیم وقت صرف نمی کنم زیرا آنها نه خودشان می دانند چکار می خواهند بکنند و نه می دانند که به چه کمکی احتیاج دارند و در آخر هم که زندگی در امریکا را مغایر تصورات و خیالات خودشان دیدند می گویند امریکا به درد نمی خورد و بر می گردنند. ولی اگر یک نفر مطالعه و برنامه ریزی کافی و واقعی برای آمدن به امریکا داشته باشد و تمام جوانب آن را سنجیده باشد حتی داشتن یک شماره تلفن از یک نفر می تواند برایش بسیار ارزشمند باشد تا فقط در صورتی که به مشکلی برخورد کرد بتواند از او کمک و یا راهنمایی بگیرد. تجربه خود من این است که دیده ام یک نفر به یک تازه وارد کمک بسیار کوچکی کرده است و این کمک ناچیز زندگی او را دگرگون کرده است و آن تازه وارد توانسته است در امریکا زندگی کند و موفق باشد ولی در بسیاری از موارد این کمک ها فقط اتلاف وقت و انرژی می شود چون مثل همان کودک یک ماهه, فرد متقاضی کمک اصلا شرایط مساعدی را برای زندگی کردن در امریکا ندارد و هر چقدر هم که به او یاری دهید باز هم به نقطه اول خود باز می گردد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
به نظر من افرادی که سعی می کنند یک تکیه گاه در آمریکا پیدا کرده و با تکیه بر او مهاجرت کنند بهتر است در دیدگاه خودشان تجدید نظر کنند چون در این صورت نه مثل یک بچه یک ماهه بلکه مثل یک آدم درشت هیکل که توانایی راه رفتن ندارد که حتی دو - سه نفر هم بخواهند او را راه ببرند امکانش وجود ندارد. مهمترین دلایلی که من تا به حال دیده ام باعث شکست افراد می شود اینها هستند:
- خوشبینی زیاد نسبت به آمریکا و دست بالا گرفتن توانایی ها
- بدبینی زیاد نسبت به آمریکا و عدم تطبیق پذیری
- اعتماد به نفس پایین
- آگاهی کم از ریزه کاری های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آمریکا
- و مهمتر از همه ضعف در زبان انگلیسی

در باره زبان انگلیسی با توجه به رده بندی متفاوت سطح زبان انگلیسی در ایران، اگر سطح زبان شما "Upper-Intermediat" باشد در اینجا با مشکل مواجه خواهید شد. نمره تافل ارزیابی بهتری به شما خواهد داد. یا خود ارزیابی از طریق صحبت کردن با یک آشنا در آمریکا که به شما بگوید چقدر زبانتان بد است. و نگاه کردن فیلم به زبان اصلی که به نظر من اگر متوجه بیشتر از هشتاد درصد کلمات می شوید می توانید به زبان خود تا حدودی اطمینان کنید.

متوجه شدن منظور کلی فیلم اصلا به معنی داشتن زبان خوب نیست و شما باید بتوانید دیالوگ فیلم را به راحتی و با املای تقریبا صحیح بنویسید.

در صورت نداشتن ضعفهای نوشته شده در بالا کمک دوستان آمریکا نشین برای شما خوب و حیاتی خواهد بود و در غیر اینصورت نه تنها باعث آسیب کمک دهنده خواهید شد بلکه مهمتر آنکه با مشکلات بزرگی رودرو شده و چه بسا با آسیب روحی به ایران برگردید.

البته این حکم کلی نیست و افراد بسیار قوی وارد اینجا شده و دچار افسردگی می شوند و افراد با همه ضعفهای فوق مهاجرت کرده و موفق می شوند. پارامترهای بینهایت و غیر قابل بازگویی وجود دارند که در موفقیت و شکست افراد مهاجر تاثیر دارند اما خلاصه تجربه من این بوده است.

شاد باشید.
پاسخ
(2012-04-23 ساعت 20:13)masih sh نوشته:  خدا وکیلی تا حالا کسی از مهاجر سرا حمایت درست و حسابی از تازه وارد ها کرده؟
این طرز صحبت شما اهانت به کسانی است که واسه کمک به بقیه وقت میذارن
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، m.memari ، User ، soheila_chem ، پرنیان90 ، Amir78 ، Seattle2015 ، amir0_0amir ، shkhmo ، odiseh ، omino ، Vofi ، kaziar
(2012-03-29 ساعت 22:03)masih sh نوشته:  از میان دوستان عزیز کسی در شهر فونیکس هست؟؟؟؟؟

من برادرم در phoenix- Arizona دانشجوی هست سوالی دارید بپرسید تا من از ایشون بپرسم و جوابش رو در اسرع وقت در اختیارتون بگذارم.

نقل قول:خدا وکیلی تا حالا کسی از مهاجر سرا حمایت درست و حسابی از تازه وارد ها کرده؟

من خودم تا بحال خیلی ها رو دیدم که کمک کردند! خیلی ها که کمک گرفتند! اما باید ببینیم منظورمون از کمک چیست! مثلا من اگه کسی 1-2 روز اول رو برای گرفتن سوشال و گرین و اجاره و حساب بانکی کمکم کنه خیلی ممنونش خواهم شد و به نظرم بزرگترین کمک که استارت کار باشه رو انجام داده حالا شاید یکی منظورش از کمک اینه که تا یکی دو ماه اول همه در خدمتش باشن!!!
خیلی افراد هستن که کمک میکنن و خیلی تاپیک ها رو که ببینیم میفهمیم، حتی این که من از اونور آمار یک هتل رو برای یک فرد دیگر در بیارم یا رزرو کنم خودش کلی کمک هست.

یه سر بزنید به انجمن هیوستون و دالاس.
دوستانی که در شهرهای هیوستون و دالاس هستند نظیر مهدیس خانم و آقای بادامکی و چند دوست دیگه ... این افراد دارن با تمام تلاششون به بچه های تازه وارد کمک میکنن.
من که هر وقت این تاپیک رو میبینم واقعا لذت مبرم.
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، emrah66 ، amir0_0amir ، shkhmo ، به گل ، Vofi
در کمال نا امیدی میر پرسم کسی در carbondale ایلینویز بوده یا هست؟ کمک زیادی هم نمی خوام که بترسین جند تا سوال و آدرس و راهنمایی Big Grin
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali234 ، golesang ، shkhmo
(2012-04-27 ساعت 22:49)faranak.n نوشته:  در کمال نا امیدی میر پرسم کسی در carbondale ایلینویز بوده یا هست؟ کمک زیادی هم نمی خوام که بترسین جند تا سوال و آدرس و راهنمایی Big Grin

ممکنه اطلاعات مورد نیاز شما در صفحه زیر یافت بشه. سایت معتبر و کاملی هستش.

http://www.city-data.com/city/Carbondale-Illinois.html

هر چند که من اولین بار است که اسم این شهر را می شنوم ولی اگر می توانید سوالتان را در همینجا پست کنید شاید بتوانم اطلاعات مورد نظر شما را بدست بیارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MPU ، golesang ، shkhmo ، Omid-Aria ، Vofi
(2012-03-29 ساعت 21:19)jahan_roone نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 21:10)ghasr نوشته:  سلام دوستان من تو لاتاری 2013 شرکت کردم امیدوارم قبول بشم.چندتا سوال داشتم
1- ادرسی رو ندارم که در صورت قبولی بنویسم.
2- شنیدم هیستون شهر خوبیه و کار میشه پیدا کرد. من لیسانس علوم اجتماعی دارم ولی تو زمینه کامپیوتر تخصصم زیاده الان تو ایران تو یه شرکت کامپیوتری کار میکنم.
کسی رو تو آمریکا ندارم با کلی زور و زحمت تونستم 15 ملیون جور کنم میدونم پول زیادی نیست از دوستان مهاجرسرائی میخوام منو راهنمائی کنن که چیکار کنم و کسی میتونه بهم کمک کنه در هر زمینه ای که باشه تا بتونم کمتر هزینه کنم تا زمانی که کاری پیدا کنم و بتونم روی پای خودم وایسم.
تورو خدا کمکم کنین همش استرس دارم که اگه قبول شدم چیکار کنم با بی کسی

دوست عزیز
الان زوده که استرس داشته باشی. با خیال راحت و بدون استرس زندگیتو بکن و سایتو بخون تا کلی دانشت بره بالا.
البته ببخشید اینو میگم ولی نباید بر مبنای توهم قبول شدن زندگی کنی.
شاد باشی

قبل از هرچیز این که تا این حد به خواسته هاتون از نزدیک نگاه میکنین رو به شما تبریک میگم و شک ندارم احتمال اینکه شما امسال یا سال دیگه جزو برنده ها باشین خیلی بیشتر از افرادیه که مثل شما فکر نمیکنن. همچنین این رو هم که شما بر خلاف بعضی از ماها (که بعد از رفتن به آمریکا تازه به فکر ناتوانی ها و نداشته هاشون میافتند) و بعضیهای دیگه که بزرگترین شانس زندگیشون رو با بزرگترین موفقیتشون اشتباه میگیرند نیستید تبریک میگم.دوستانی که ساکن آمریکا هستند قطعا جوابهای دقیقتری به سوال شما خواهند داد ولی من پس از ماهها بررسی به این نتیجه رسیده ام که برای پیدا کرذن کار مناسب در آمریکا شما یا باید مدرک تحصیلی داشته باشی که بتونی آنرا ACCREDIT کنی و یا باید کارو یا حرفه ای رو به معنی واقعی کلمه بلد باشی و در هر دو حالت نیز باید به زبان مسلط باشی. در خصوص رفتن با فقط 15 میلیون تومان نیز بنا به توصیه آرش عزیز در یکی از پستهاشون بهتره حتما با بلیط 2 سره بری تا اگه یه وقت مشکلی پیش آمد بتونی برای تجدید قوا برگردی. موفق باشی
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: ساری ، SH1A2R3 ، golesang ، Hediyeh ، ghorbat ، shkhmo ، Vofi

با عرض سلام من در لاتاری امسال برنده شدم ولی ادرسی از کسی در امریکا ندارم در فروم بنویسیم می خواستم اگر لطف کنید ادرسی از شهر خودتون بفرستید تا من در فروم بنویسیم

کیس نامبر: 2013AS00001XXX
رویت قبولی: 2012 May
سفارت: بمبئی
ارسال فرم های سری اول: May 2012 با DHL
کارنتی :2012 Aug 14
تاريخ مصاحبه: 2012 2 Oct
تاریخ کلیرنس: 2013 Mar 20
ورود به آمريکا: 2013 19 Apr

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، ASALI ، shkhmo
کسی تو آستین زندگی میکنه ؟
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. ب.متاسفانه به هر دری میزنم آدرسی پیدا نمیکنم . همه چیزم برای مصاحبه آماده است جز آدرس . چه کار کنم کسی در مهاجرسرا می تواند کمکم کند ؟.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان