موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
msnazi جان من تو این مدت متوجه شدم که ایرانیها فقط سعی میکنند که از هم فاصله بگیرند ولی دوستی خودشون را حفظ کنند و در صورت امکان کمک هم می کنند. اتفاقا ایرانیها اینجا هر چقدر هم بد باشند، بدتر از بقیه نیستند و میشه ازشون کمک خواست. در مورد مسائل مالی هم نیازی به توضیح نیست که آدم به چشمش هم نباید اعتماد کنه و این موضوع ربطی به ملیت نداره. مثلا طرف میاد هرچی پول داره میده به کسی که هیچی ازش نمیدونه که مثلا براش یه بیزنس درست کنه... خوب .... هیچی ولش کن.
فقط دو تا مشکل در مورد ایرانیهاوجود داره: 1- چشم و هم چشمی و 2-متوقع بودن
در مورد 1 میشه گفت که من در هیچ قومی مثل ایرانیها ندیدم که بر اساس محل زندگی، ابعاد خونه، ماشین مورد استفاده و مانند اینها، دیگران را رتبه بندی کنند. مثلا اگر شما یک خونه خیلی بزرگ داشته باشید، خیلی بهتر از اینه که استاد دانشگاه UCLA باشید. اگر در جایی هم تحصیلات مهمه، معمولا در مورد پزشکان و جراح هایی هست که با علمشون به پول زیاد رسیدن!
در مورد 2 هم کافیه اینطوری بگم، اگر برای کسی کار بدون منت انجام بدی، اون کار وظیفه شما محسوب میشه و در دفعات آینده هم باید این کار را تکرار کنید. اگر کار فنی باشه، که روزی 40 بار به روشهای مختلف بهتون ایرادات کار را گوشزد میکنند و شما را در تمام موارد خرابیهای بعدی هم مقصر میدونند! ضمنا وظایف آموزش استفاده از دستگاههایی که براشون نصب کردین هم به طور ناحدود بر عهده شماست. اگر کار غیر فنی باشه، حتی اگر یک لطفی مانند پیدا کردن خونه و ماشین و این حرفها باشه، پشت سرتون حرف میزنن که چقدر خوردین و بردین و به جای بهشت براشون جهنم درست کردین و از این حرفا....
با این حال مرام ایرانی و اون نوکرم و چاکرم و اول شما بفرمایید، قسمتی از فرهنگ ماست که من یه جورایی دوستش دارم.
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
msnazi عزیز واقعاً آدم با مسئولیتی هستی و مطمئن هستم همیشه خدا بهت کمک می کنه هر جا که باشی چون نیتت خیر هست آفرین ودرود به شرفت
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
نامه تمام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-16 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-16 ساعت 19:41 توسط h2data.)
با سلام
من تا ماه اکتبر باید به آمریکا بیام ولی هیچ کسی رو ندارم اصلا هم دوست ندارم ایجاد مزاحمت کنم ولی چند تا سوال دارم:
1-چطوری قبل از ورود میشه یه جای ارزون را اجاره کرد؟ یا همون روز ورود؟
2- آیا ظرف مدت یک هفته یا کمتر میشه کار پیدا کرد؟
3- آیا با داشتن گرین کارت میشه با هزینه کم به دانشگاه رفت : و آیا دانشگاه کمک مالی و یا تهیه مکان برای دانشجو رو داره؟
ایمیل من:h2data@yahoo.com
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-01 ساعت 22:35)rs232 نوشته: من خودم پیش قدم میشم و همینجا اعلام میکنم کسانی که میخواهند وارد سنفرانسیسکو یا اطراف آن شوند و کسی را هم ندارند میتوانند روی کمک من حساب کنند. ولی چه کمکهایی میتوانم بکنم:
1- میتوانم توی فرودگاه بدنبال آنها بروم و آنها را به مقصدشان برسانم. ولی پرواز حتما باید زمان رسیدنش به سنفرانسیسکو جمعه شب, روز یا شب شنبه و یا یکشنبه روز باشد تا مشکلی برای کارم پیش نیاید.
2- میتوانم برای رزرو مکان با جایی که پسندیده اند صحبت کنم و احتمالا آن را قطعی کنم. چون هتل بسیار گران است و دوست ندارم که کسانی که تازه وارد میشوند پولشان را دور بریزند.
3- برای خرید تلفن و لوازم اولیه زندگی کمک میکنم . همچنین شهر را به آنها نشان میدهم و میگویم که چگونه میتوانند از وسایل نقلیه عمومی و ارزان استفاده کنند.
4- در مهاجرسرا گزارش میدهم که وضعیت کسی که آمده است چگونه است و چه کارهایی را انجام داده است.
فکر کنم تا همینجا کافی باشه چون سنگ بزرگ هم نشانه نزدن است. در ضمن ما هدفمان فقط این است که لحظه ورود کسی را داشته باشند تا از بار اضطرابشان کاسته شود.
لطفا اگر کس دیگری هم در شهر دیگری میتواند چنین کاری را بکند اعلام تا کسانی که واجد شرایط هستند بدانند. درضمن برای اینکه ماهیت این کار منحرف نشود و روند آن حفظ شود بهتر است تمام حرفها در تاپیک عمومی گفته شود مگر اطلاعات شخصی و یا شماره تلفن و یا آدرس که در زمان رسیدن به فرودگاه لازم است و میتوان آن را در پی ام نوشت.
لطفا نظراتتان را مطرح کنید.
سلام دوستان
مواردی که آقا آرش گفتن ما در دالاس اعلام آمادگی میکنیم
همه دوستان موفق باشید
در ضمن تشکر از دوست عزیز آرش بابت همه کمک هاشون ( امیدوارم هر جا هستید پایدار و پیروز باشید )
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشكر از پيشنهاد فوق العاده ات.
نمي دونيد چه بار غمي از دل من يكي برداشتي.باور كن هر شب به اين موضوع فكر ميكنم.من و همسرم بدون داشتن حتي يه آشنا يا اسپانسر ميخوايم بيايم و اين باعث ناراحتي همسرم شده بود.
اميدوارم خداوند عوض خير بهت بده و هميشه سالم و شاد باشيد.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که لس آنجلس هستند اگر کسی هست که خونه یا اتاق برای اجاره جهت 2 نفر (برای ماه Aug ) داره لطفا بهم خبر بده.
ممنون
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من تا آخر اکبتر دارم میام آتلانتا قیمت اجاره یک پانسیون ارزان قیمت چقدره؟
اگه لطف کنید بگید خوشحال میشم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان گرامی اگر کسی در ویرجینیا اقامت داره
لطفا کمی در مورد ایالت و هزینه های زندگی و اجاره خانه توضیح بده
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-07 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-08 ساعت 22:21 توسط mandana2002.)
لطفا اگه می تونید به من کمک کنید
سلام . من می خوام همسرم رو بیارم امریکا . اقدامات اولیه اون هم انجام شده و الان پرونده ما در مراحل نزدیک به مصاحبه هستش . من خودم اسپانسر همسرم هستم . ولی اداره مهاجرت از ما خواسته که یه نفرو هم به عنوان جوینت اسپانسر ( کو اسپانسر ) معرفی کنیم . این کار مسِیولیتی نداره . ولی من کسی رو ندارم . تورو خدا اگه کسی می تونه به من کمک کته . بدجوری گیر افتادم . ( من سیتیزن هستم و از نظر مالی مشکل خاصی ندارم )