کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2015-11-17 ساعت 01:19)termeh_med نوشته:  دوست عزيز m_kh متاسفانه پيام خصوصي فرستاده نمي شه. اگه ايميلي دارين لطفا بزاريد واسم ممنونم

سلام دوست عزيز ايميلمو براتون فرستادم
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 00:24)alireza62 نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 23:56)mehdi2138 نوشته:  دوستان کمک فوری نیاز هست
کسی میتونه برای من وخانواده ام که 18 نوامبر ساعت حدود 22 میرسیم یک هتل دوستاره با wifi رایگان و صبحانه رو هتل جور کنه؟
ما با دوتا بچه کوچک نمیتونم اون موقع شب دنبال هتل بگردم.
ممنون میشم

دوست عزیز کدوم شهر قرار هست برین؟کدوم پرواز؟کجا؟۱ مقدار اطلاعات بگذارید شاید کسی توانست کمک کنه.
ما میریم لوس آنجلس با پرواز قطر میایم و حدود ساعت 10 شب میرسیم
من شنیدم مرکز شهر زیاد جای خوبی نیست اما میخوایم به مراکز شهری دسترسی داشته باشیم . لطف میکنید یه هتل 2 و یا 3 ستاره که اول جای امن برای خانواده باشه و دوم ارزون به ما معرفی کنید ؟
ممنون میشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: pouyasanat
سلام دوستان
من دنباله جاهستم توی مریلند گیترزبرگ.والبته دنباله همخونه دختر.....کسی میتونه بهم کمک کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان
دوستانی که میتوانند کمک کنند کسی هست یکی دوتا هتل یا متل دو یا سه ستاره ارزون قیمت اطراف پاسادنا یا آرکدیا و یا یه جای مناسب برای من و خانواده ام معرفی کنه؟
ما امشب رسیدیم لوس آنجلس و هتل هالیدی خیلی گرونه نمیتونیم زیاد اینجا بمونیم . اگر فقط اسم و آدرس هتل رو بدید ممنون میشیم خودمون میریم . با دوتا بچه کوچک واقعا سخته .
با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-19 ساعت 12:31)mehdi2138 نوشته:  درود بر دوستان
دوستانی که میتوانند کمک کنند کسی هست یکی دوتا هتل یا متل دو یا سه ستاره ارزون قیمت اطراف پاسادنا یا آرکدیا و یا یه جای مناسب برای من و خانواده ام معرفی کنه؟
ما امشب رسیدیم لوس آنجلس و هتل هالیدی خیلی گرونه نمیتونیم زیاد اینجا بمونیم . اگر فقط اسم و آدرس هتل رو بدید ممنون میشیم خودمون میریم . با دوتا بچه کوچک واقعا سخته .
با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز، شما تو گوگل سرچ کنید،cheap motel near me آدرس متلهای ارزون نزدیکتون میاد میتونید زنگ بزنید، و سوال کنید از مجله هفته بازار هم میتونید آدرس سوییت یا خونه های اجاره ای رو پیدا کنید ، طرف van nuys و sepulveda متل ارزون بیشتر پیدا میشه البته فکر کنم هفته ای ۵۵۰ دلار به بالا باشه موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، nora ، storagemeter
سلام

دوستان من بهمراه خانوادم 15 ژانویه میرسیم دالاس

هتل قیمت مناسب میخوام...و آیا استودیو 6 گزینه خوبیه؟؟؟
امکاناتش چطوره؟
جایی که مرکز خرید نزدیک داشته باشه چون ما 2تا کوچولوی 5 و 1.5 ساله داریم...و تا اومدن سوشال و بازکردن حساب بانکی و کارای اولیه فک کنم حداقل 2 هفته زمان میبره
و اگر کسی آپارتمان هم برای مدتی میتونه بما اجاره بده استقبال میکنیم

ممنون میشم منو راهنمائی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: pouyasanat
دوستان عزيز گزينه extended stay براي اول كار خوبه امكانات آشپزي كردن هم داريد و نياز به رستوران كمتر ميشود.
http://www.extendedstayamerica.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh
سلام به دوستان خوبم من براي بهمن ماه بمدت چند هفته به كاليفرنيا مي رم اگر خانمي شرايط من رو داره خوشحال مي شم همسفر و همخونه داشته باشم و اينكه جايي رو وپيدا كنيم براي اين مدت ،ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بی پول . . . . سرگردون . . . . به دنبال هر نوع کاری شدیدا محتاج و نیازمند
پاسخ
تشکر کنندگان: Nataliea
سلام به همه دوستان عزیز
ما۱هفته هست که در واشنگتونdcهستیم و دربدر دنبال اجاره اپارتمان و کار. از همه دوستان تقاضا دارم در صورت امکان ما را از کمک خودشون بی نصیب نذارن
پاسخ
تشکر کنندگان: Nataliea
سلام دوستان امروز از دیدن این صفحه اینقدر خوشحال شدم که فقط خدا میدونه. کن و خانم و پسرم ۲۶فوریه بلیط داریم به مقصد سانفرانسیسکو و میخواهیم بریم سن خوزه. و واقعا به کمکتون برای پیدا کردن ی جای خوب و ارزون برای حداقل ۲هفته یعنی تا زمانیکه سوشیال بگیرم نیاز دارم. دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه خواهش میکنم جواب بده.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
من بارها گفتم باز هم می گم، مهاجرسرا خیلی کمک کرد که به راحتی راه رو پیدا کنیم و خدارو شکر تا حالا همه چیز به خوبی پیش رفته و امیدوارم که به همین نحوه جلو بره. دوستان، کسانی که قصد اومدن به Bay Area( San Jose, San Francisco,...) دارن خواهش می کنم در زمینه خرید ماشین اگر سئوالی دارید یا کمکی نیاز دارید با من تماس بگیرید امیدوارم بتونم به نوبه خودم بتونم کمکی کرده باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، pouyasanat
(2015-11-28 ساعت 09:16)ardavan2535 نوشته:  من بارها گفتم باز هم می گم، مهاجرسرا خیلی کمک کرد که به راحتی راه رو پیدا کنیم و خدارو شکر تا حالا همه چیز به خوبی پیش رفته و امیدوارم که به همین نحوه جلو بره. دوستان، کسانی که قصد اومدن به Bay Area( San Jose, San Francisco,...) دارن خواهش می کنم در زمینه خرید ماشین اگر سئوالی دارید یا کمکی نیاز دارید با من تماس بگیرید امیدوارم بتونم به نوبه خودم بتونم کمکی کرده باشم.
اردوان جان من چند تا سوال داشتم که خواستم با پیام خصوصی ازت بپرسم متاسفانه پیام خصوصیت غیر فعاله. البته سوالم راجع به ماشین نیست. چجوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-29 ساعت 00:13)SAMBAR نوشته:  
(2015-11-28 ساعت 09:16)ardavan2535 نوشته:  من بارها گفتم باز هم می گم، مهاجرسرا خیلی کمک کرد که به راحتی راه رو پیدا کنیم و خدارو شکر تا حالا همه چیز به خوبی پیش رفته و امیدوارم که به همین نحوه جلو بره. دوستان، کسانی که قصد اومدن به Bay Area( San Jose, San Francisco,...) دارن خواهش می کنم در زمینه خرید ماشین اگر سئوالی دارید یا کمکی نیاز دارید با من تماس بگیرید امیدوارم بتونم به نوبه خودم بتونم کمکی کرده باشم.
اردوان جان من چند تا سوال داشتم که خواستم با پیام خصوصی ازت بپرسم متاسفانه پیام خصوصیت غیر فعاله. البته سوالم راجع به ماشین نیست. چجوری میشه با شما ارتباط برقرار کرد
دوست عزيز ميتوني سؤالت رو اينجا بذاري و اينطوزي خيليهاي ديگه هم ميبينند ولي اگر سوْال خاصي داشتي ميتوني براي من هم پيغام بذاري
موفق باشي
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-11-27 ساعت 05:05)mehdi2138 نوشته:  بی پول . . . . سرگردون . . . . به دنبال هر نوع کاری شدیدا محتاج و نیازمند

دوست عزیز کدوم ایالتی؟
الان چون هالیدی نزدبکه تمام فروشگاهها و مالها دارن نیرو میگیرن،و اگه راضی باشن نگهتون میدارن. به نظر من برین و فرم اپلیکیشن فروشگاههای مال و خارج از مال رو بردارید. یقینا باهاتون تماس میگیرن.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، behjan ، hossein_1987

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان