کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
ما که کلیر شدن SRB را متوجه نشدیم ولی وقتی دوستان میگویند حتما قبول شده .به هر حال تبریک می گیم وامیدواریم قفل سایت ابو ظبی هم باز شه.

به امید قبولی تمام دوستان
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s ، free_free ، Sooshians
(2010-07-31 ساعت 07:15)Ashkan78 نوشته:  ابوظبي در هفته هاي آخر كولاك خواهد كرد (از جهت مثبت). حالا مي بينيد.

(2010-07-30 ساعت 23:18)Kaveh792004 نوشته:  جالبه كه همگي اهل سفارت آنكارا هستيد ... وضع ابوظبي درچه حاله ؟!
اشکان جان ترا خدا کرکری سفارت ابوظبی را نیا که خودم میکشم
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: ساشا ، free_free
كركري نيست...

ببين دوست من... هر سال ابوظبي بيشتر از انكارا اذيت مي كنه.

اما دو ماه آخر ابوظبي وحشتناك مهربون مي شه.

برو انجمن 2009 رو بخون.

(2010-07-31 ساعت 13:01)arina نوشته:  اشکان جان ترا خدا کرکری سفارت ابوظبی را نیا که خودم میکشم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: MH5160 ، mary joon ، sam_hash ، mina_s ، free_free ، Sooshians ، javan134 ، Eskandari
(2010-07-31 ساعت 07:22)m.memari نوشته:  RSB عزیز تبریک بخاطر کلیرنس شدن تون بعد از 120 روز خیلی خیلی خوشحال شدم
دوستان ایشالا خبرهای کلیرنس شدن همه جاموندها رو بزودی میشنویم . الههههههههههییییییییی آآآآآآآآآآآممممممممیییییییییینننننننن
من با توجه به معماری عزیز RSB یا SRB کلیر شدنشون رو متوجه شدم خودشون بیان توضیح بدن وهمه رو خوشحال کنن . همچنین از زمان کلیرنسشون متوجه بشیم
(2010-07-31 ساعت 11:55)sara56 نوشته:  [quote='azin' pid='65979' dateline='1280552685']
SRB عزیز، صمیمانه تبریک میگم!!!! واقعاً خوشحال شدم! دیشب بعد از چند روز اومدم تاپیک کلیرنس رو خوندم، خیلی امیدوار بودم، کلی خبر خوب بشنوم از ,arina ,adl , shahoo, sam-hash,king و بقیه دوستان...اما اینقدر پستها ناامید ودپرس کننده بود که حسابی حالم گرفته شد!!! دیگه خانواده ام هم پرس و جو میکنن که بچه ها وضعیتشون چی شد؟!!! امروز خبر کلیر شدن SRB یک انرژی مثبت خوب داد !!!! بچه ها اصلاً ناامید نشین، نقشه های خدا، مرموزه، ولی همیشه در نهایت به نفع ماست! بسپارین به خدا...امیدوارم کار نرسه به رفتن جلوی سفارت و منتظر موندن...اما اگه حتی این وضعیت هم پیش بیاد، مطمئن باشین خیری توش هست!!! ته دلم برای sam-hash و nefairos و بقیه بچه هایی که به خاطر مشکل سربازی مجبورن زودتر از کشور خارج بشن، واقعاً ناراحتم، اما خدا رو چه دیدین؟!!! شاید اینم سمبل خیر و برکتی هست براتون که بعدها معنی واقعیش رو متوجه میشین! تو این مرحله دیگه واقعاً از بنی بشری کاری ساخته نیست...همتون تمام تلاشهاتون رو کردین، دیگه فقط بسپارین به خدا و توکل کنید و امیدوار باشید!!! برای همتون از صمیم قلب دعا میکنم!
به امید کلیر دسته جمعیتون در این روزهای نزدیک...
سلام ببخشید کلیر شدن SRBعزیز رو از کجا متوجه شدین ؟

(امروز 07:22 AM)m.memari نوشته:
RSB عزیز تبریک بخاطر کلیرنس شدن تون بعد از 120 روز خیلی خیلی خوشحال شدم
دوستان ایشالا خبرهای کلیرنس شدن همه جاموندها رو بزودی میشنویم . الههههههههههییییییییی آآآآآآآآآآآممممممممیییییییییینننننننن
من با توجه به معماری عزیز RSB یا SRB کلیر شدنشون رو متوجه شدم خودشون بیان توضیح بدن وهمه رو خوشحال کنن . همچنین از زمان کلیرنسشون متوجه بشیم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستای خوبم بالاخره منم کلیر شدم اذین عزیز اقای معمعاری سارا جون وهمه دوستانی که تبریک کفتن به خدا دلم روشنه بچه ها.خیلی سخت بود این مدته انتظار ولی دقیقا زمانی که ناامیده ناامیدی خدا وجودشو اشکار می کنه با ارزوی اینکه همه به زودیه زود کلیر بشید ممنونم
SRB عزیز بازم تبریک می گیم و امیدواریم تمام دوستان به زودی کلیر بشن
تشکر کنندگان: SRB ، azin ، free_free ، mina_s
سلام به adlعزیز من پنج شنبه ایمیل زدم به سفارت برای چندمین بار ودر مورد وضعیته کلیرنسم پرسیدم همچنین گفتم که 4ماهه منتظرم.دیروز اول ایمیلمو چک کردم ودیدم جواب ندادند اما وقتی سایتو چک کردم متوجه شدم که کلیر شدم بازم اگر سوالی هست در خدمتم
با ارزوی قبولی هرچه زودتر همه دوستان
تشکر کنندگان: mary joon ، Jav3 ، free_free ، Hossein81 ، mina_s ، Sooshians ، hamed_gh ، mahmood_eng ، Shahoo52 ، azin ، Eskandari ، naka_sach
(2010-07-31 ساعت 13:40)SRB نوشته:  سلام به adlعزیز من پنج شنبه ایمیل زدم به سفارت برای چندمین بار ودر مورد وضعیته کلیرنسم پرسیدم همچنین گفتم که 4ماهه منتظرم.دیروز اول ایمیلمو چک کردم ودیدم جواب ندادند اما وقتی سایتو چک کردم متوجه شدم که کلیر شدم بازم اگر سوالی هست در خدمتم

سلام بازم تبریک به SRBعزیز این رو تو تاپیک امارگیری دیدم به اینجا منتقل کردم جهت دلگرمی
(کلیرنس من با این وجود که هم کارم توی پتروشیمی هستش هم خدمت سربازیم سپاه بودم 40 روز طول کشید. به امید موفقیت همه دوستا.ن)ehsan214
تشکر کنندگان: mary joon ، MH5160 ، afsan2010 ، free_free ، Sooshians ، SRB
(2010-07-31 ساعت 14:30)sara56 نوشته:  [quote='SRB' pid='66041' dateline='1280567404']
سلام به adlعزیز من پنج شنبه ایمیل زدم به سفارت برای چندمین بار ودر مورد وضعیته کلیرنسم پرسیدم همچنین گفتم که 4ماهه منتظرم.دیروز اول ایمیلمو چک کردم ودیدم جواب ندادند اما وقتی سایتو چک کردم متوجه شدم که کلیر شدم بازم اگر سوالی هست در خدمتم
SRBعزیز تبریک میگم این قدر توی سایت از شما کم نوشته دیدیم نمی دونستیم که وضعیتتون چی هست در هر صورت برای شما وبقیه دوستان ابوظبی ارزوی موفقیت می کنم . در ضمن من متوجه شدم انگار سفارت ابو ظبی تا 50 دفعه ایمیل نزنی بهشون کلیرتون نمی کنن .حتما بایستی پشت سر هم پیگیری کرد تا یواشکی اسمتون رو توی سایت بزارن . پس بچه ابوظبی از ایمیل زدن غافل نشند.
در ضمن من یک ایمیل به KCC زدم که این جواب رو دادن . وفقط التماس دعا فقط به سفارت داشته باشیم .

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the
American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further
information.
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sam_hash ، sami123
(2010-07-31 ساعت 16:16)adl نوشته:  
(2010-07-31 ساعت 14:30)sara56 نوشته:  [quote='SRB' pid='66041' dateline='1280567404']
SRBعزیز تبریک میگم این قدر توی سایت از شما کم نوشته دیدیم نمی دونستیم که وضعیتتون چی هست در هر صورت برای شما وبقیه دوستان ابوظبی ارزوی موفقیت می کنم . در ضمن من متوجه شدم انگار سفارت ابو ظبی تا 50 دفعه ایمیل نزنی بهشون کلیرتون نمی کنن .حتما بایستی پشت سر هم پیگیری کرد تا یواشکی اسمتون رو توی سایت بزارن . پس بچه ابوظبی از ایمیل زدن غافل نشند.
در ضمن من یک ایمیل به KCC زدم که این جواب رو دادن . وفقط التماس دعا فقط به سفارت داشته باشیم .

Thank you for your inquiry.

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the
American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further
information.
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.
سلام منم با نظرتون راجع به ابوظبی موافقم چون یکی از دوستان که بعد 6 ماه کلیر شده و برای ویزا مراجعه کرده وقتی سوال کرده چرا این قدر طول کشیده گفتن شما باید با ایمیل پیگیر کارت می بودی اگه programخاصی در امریکا داشتی و می خواستی زودتر بری
تشکر کنندگان: sam_hash ، Eskandari ، SRB
adlعزیز من مصاحبه ام در انکارا بود و به سفارت در انکارا ایمیل زدم.
با ارزوی قبولی هرچه زودتر برای شما و همه دوستان عزیزم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.amjadi ، new king ، mina_s
[عکس: 30-july.png]

سلام دوستان

خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد
(Ankara) : و arashii و razkan وSRB
(Abu Dhabi ) :
-----------------------------------------------------------------------------
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: fairwallوhassan2

-----------------------------------------------------------------------------
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس(شیمی-کامپیوتر-فیزیک هسته ای-) مخصوصا تخصص در رشته های خاص کامپیوتر(شبکه – امنیت اطلاعات ) باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 30 جولای ساعت 24
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
ممنون علی آقا. من اعتراف می کنم که اون اوایل که ایده درست کردن این جدول رو دادید خیلی به اینکه یه روزی انقدر رفرنس خوب و قوی بشه خوش بین نبودم!دستتون درد نکنه

فقط من هنوز فکر می کنم که مدت زمان کلیر شدن setareh و fidell تو جدول اشتباه درج شده و هر دو بالای 60 روز بود.

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: azin ، MH5160 ، ali-n ، king_of_sky ، hamed_gh ، farzad101 ، mina_s
(2010-07-31 ساعت 11:55)sara56 نوشته:  
(2010-07-31 ساعت 09:34)azin نوشته:  SRB عزیز، صمیمانه تبریک میگم!!!! واقعاً خوشحال شدم! دیشب بعد از چند روز اومدم تاپیک کلیرنس رو خوندم، خیلی امیدوار بودم، کلی خبر خوب بشنوم از ,arina ,adl , shahoo, sam-hash,king و بقیه دوستان...اما اینقدر پستها ناامید ودپرس کننده بود که حسابی حالم گرفته شد!!! دیگه خانواده ام هم پرس و جو میکنن که بچه ها وضعیتشون چی شد؟!!! امروز خبر کلیر شدن SRB یک انرژی مثبت خوب داد !!!! بچه ها اصلاً ناامید نشین، نقشه های خدا، مرموزه، ولی همیشه در نهایت به نفع ماست! بسپارین به خدا...امیدوارم کار نرسه به رفتن جلوی سفارت و منتظر موندن...اما اگه حتی این وضعیت هم پیش بیاد، مطمئن باشین خیری توش هست!!! ته دلم برای sam-hash و nefairos و بقیه بچه هایی که به خاطر مشکل سربازی مجبورن زودتر از کشور خارج بشن، واقعاً ناراحتم، اما خدا رو چه دیدین؟!!! شاید اینم سمبل خیر و برکتی هست براتون که بعدها معنی واقعیش رو متوجه میشین! تو این مرحله دیگه واقعاً از بنی بشری کاری ساخته نیست...همتون تمام تلاشهاتون رو کردین، دیگه فقط بسپارین به خدا و توکل کنید و امیدوار باشید!!! برای همتون از صمیم قلب دعا میکنم!
به امید کلیر دسته جمعیتون در این روزهای نزدیک...
سلام ببخشید کلیر شدن SRBعزیز رو از کجا متوجه شدین ؟
سلام.از پست معماری عزیزBig Grin به امید کلیر شدن شماRolleyes
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s
انشالله امروز بچه های ابوظبی خبر های خوشی بدند
تشکر کنندگان: sam_hash ، new king ، farzad101 ، SRB ، mina_s ، azin ، free_free ، m.amjadi ، im-i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان