کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-08-03 ساعت 13:16)sara56 نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 12:07)adl نوشته:  بچه ها دیروز سایت انکارا حدودا 20 نفر رو کلیر کرده . حسابی داره می ترکونه .
اما از کلیرنس من و شاهو و کینگ و داور کیا خبری نیست .
من یکی که دارم سکته میکنم . از استرس دچار پر خوری واضافه وزن شدم. بی خوابی که نگو .از کار اخراجم نکنن خوبه.
از شرکت (تویوتا ولکسوس ) پیشنهاد کار دارم. نمی دونم برم یا نرم .خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
از خدا می خوام که یک نگاهیی به این 4 خانواده و بقیه دوستانی که منتظرن بیاندازه.

سلام یک ایمیل بزن به انکارا برای بعضی بچه ها که جواب داده به مدت انتظارت هم اشاره کن
راستیاتش چندین بار با متنهای مختلف ایمیل زدم . گویا یک نفر گذاشتن پشت سیستم ماهی 500 دلار هم بهش حقوق میدن و فقط انگشتش روی یک دکمه میزنه . جواب می ده که پروسه کلیرنس تموم نشده. Big Grin
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Jav3 ، Sooshians ، mary joon ، sam_hash
(2010-08-03 ساعت 15:33)majid_229997 نوشته:  انقدر به مهاجرسرا عادت کردم با وجودی که رد شدم بازم می یام تو سایت اما حوصله پست دادن ندارم

آقا مجید
سلام راستش ما علت ردی شما رو نمیدو نیم ولی مطمئنا همه راهها به US ختم نمیشه.زندگی خودش مسیر موفقیت رو بهت نشون میده.
آقا مجید
سلام راستش ما علت ردی شما رو نمیدو نیم ولی مطمئنا همه راهها به US ختم نمیشه.زندگی خودش مسیر موفقیت رو بهت نشون میده.
تشکر کنندگان: Jav3 ، Sooshians ، azin ، mary joon ، im-i
اين هفته كليرنس ها از 20 هزار بالاتر رفت و اين نشان ميده كه كارا سرعت گرفته. به كلير شده ها تبريك مي گم . راستي اين افرادي كه كليرنس شان طول كشيد مدت اقامت شان در يك كشور خارجي بيش از 6 ماه بوده يا خير؟اين خيلي مهم است چون اگر بيش از 6 ماه بوده از پليس آن كشور استعلام مي كنند.و ممكن است اين باعث طولاني شدن بشه.
هر چند اطمينان دارم كلير همه مي آيد تا قبل از اين روزهاي باقي مانده و روز مصاحبه به من گفتند كه در مورد كيس هاي لاتاري do the best مي كنند.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: azin ، mary joon ، اليزا ، new king ، saeed53 ، ساشا
(2010-08-02 ساعت 22:21)naeem نوشته:  سلام به همگی.
امروز من کلییر شدم.
اما همسرم هنوز نشده. یه ایمیل اومده که میخواهی منتظر همسرت بمونی یا اینکه میای ویزاتو میگری و تنها میری تا بعد که کلییر همسرت اومد اونم بیاد.
نمیدونم چی جواب بدم لطفا کمک کنید.
مرسی

به نظر من شما بهتره بروید ویزاتون رو بگیرید. مال همسرتون هم میاد
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
دیروز از طریق ایمیل از آنکارا ، آخرین وضعیت کیسمو خواستم وامروز این جواب رو ارسال کردن:

Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You will be able to see your case number by the end of this week.

You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible .

واقعا چه فشاری به آدم وارد می کنه این کلیرنس،خدا به همه منتظران صبر بده!

تشکر کنندگان: hassan2 ، WIKIMAN ، guluha ، mina_s ، sara56 ، mary joon ، اليزا ، User ، new king ، ali-n ، Diverkia ، Hossein81 ، Sooshians ، farzad24 ، sam_hash ، Eskandari ، ساشا ، R.F ، seravin ، hamed_gh ، Jav3
(2010-08-03 ساعت 17:13)kianoush نوشته:  دیروز از طریق ایمیل از آنکارا ، آخرین وضعیت کیسمو خواستم وامروز این جواب رو ارسال کردن:

Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You will be able to see your case number by the end of this week.

You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible .

می‌شه متنی رو که فرستادی واسشونو برام بذاریSmile
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: kianoush
(2010-08-03 ساعت 17:13)kianoush نوشته:  دیروز از طریق ایمیل از آنکارا ، آخرین وضعیت کیسمو خواستم وامروز این جواب رو ارسال کردن:

Dear Sir/ Madam,

کیانوش جان!!!!!!!!! با این جواب یعنی شما کلیر شدید! پس منتظر چی هستین دیگه؟!!!!!!

مبارکهههههه دوست عزیز [عکس: cancan.gif][عکس: cancan.gif][عکس: cancan.gif]
تشکر کنندگان: kianoush ، mary joon ، Sooshians ، im-i
(2010-08-03 ساعت 17:43)mina_s نوشته:  

Dear Sir/ Madam,

کیانوش جان!!!!!!!!! با این جواب یعنی شما کلیر شدید! پس منتظر چی هستین دیگه؟!!!!!!

مرسی مینا جان
ولی من تا شمارم رو تو سایت نبینم باورم نمیشهRolleyes

تشکر کنندگان: MH5160 ، mary joon ، mina_s ، seravin
منم تبريك ميگم به همه دوستاي خوبم كه كلير شدند.
خيلي خيلي خوشحال شدم Big Grin
اميدوارم آنكارا هر روز آپديت كنه Smile و البته ابوظبي هم يادش بياد يه سايتي داره
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: kianoush ، mina_s ، MH5160 ، free_free ، ساشا ، Jav3
(2010-08-03 ساعت 17:49)kianoush نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 17:43)mina_s نوشته:  

Dear Sir/ Madam,

مرسی مینا جان
ولی من تا شمارم رو تو سایت نبینم باورم نمیشهRolleyes
با سلام
میتوانم بپرسم که برای چندمین بار ایمیل ارسال کردیدو در صورت امکان متن ایمیل ارسالی را در یک پست بگذارید.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: Jav3
من هم تبریک می گم به همه دوستانی که کلیر شدند و آرزوی کلیرنس برای دوستان منتظر!
تشکر کنندگان: kianoush ، MH5160 ، mary joon
بابا یکی بیاد منو دلداری بده
دارم از دست میرم Sad
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
(2010-08-03 ساعت 12:49)ramin2010 نوشته:  ‌ کنار بعضی‌ از شماره کیس‌های که کلیر شدن ۱ ستاره و بعضیهاش هم ۲ تا ستاره هست ! این به چه معنی‌ هستش ؟

ممنون از همگی‌

yani kasi javabe in soalo nemidoone ??!
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-08-03 ساعت 18:53)ali-n نوشته:  بابا یکی بیاد منو دلداری بده
دارم از دست میرم Sad
ALI-N عزیز. نگران نباش. سفارت میدونه که مسئول تنظیم جدول وضعیت کلیر بچه ها شما هستی. و می خواد خودت همه خونه های جدول رو سبز کنی و فعلا تورو تو آب نمک گذاشته. اگر می خواهی زودتر کلیر بشی رسما تو سایت این مسئولیت رو به عهده یکی دیگه از بچه ها با کیس نامبر 29000 ته 30000 بگذار. من مطئنم که کیس های لاتاری بجز موارد با اشتباهات فاحش موقع رجییستریشن اولیه همه ویزاشونو می گیرن . برو دلار بخر و چمدون هایت را یواش یواش آماده کن
تشکر کنندگان: ramin2010 ، mina_s ، Hossein81 ، Sooshians ، mary joon ، farzad101 ، ali-n ، aadine ، Jav3
(2010-08-03 ساعت 19:39)ramin2010 نوشته:  
(2010-08-03 ساعت 12:49)ramin2010 نوشته:  ‌ کنار بعضی‌ از شماره کیس‌های که کلیر شدن ۱ ستاره و بعضیهاش هم ۲ تا ستاره هست ! این به چه معنی‌ هستش ؟

ممنون از همگی‌

yani kasi javabe in soalo nemidoone ??!

زیر صفحه نوشته. 1 ستاره یعنی همه ی اعضا همزمان با هم کلیر نشدن و فعلا1 نفر یا تعدادی از آنها کلیر شدند. دو ستاره ماله کسانی است که کلیر شدند ولی فعلا ویزاشون آماده نیست. فکر کنم در هر دو صورت باید با ایمیل باهاشون در تماس بود.
تشکر کنندگان: Sooshians ، ramin2010 ، aadine ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان