کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
بوی آدم کلیر شده میاد[عکس: computer3.gif]

فکر کنم از سمت ابوظبیه

[عکس: 5yjbztv.gif]
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: aadine
بچه ها! دم افطار و وقت سحر برای همه دعا کنیم!
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: MH5160 ، Shahoo52 ، Eskandari ، aadine ، arina ، azin
من امروز 70 روزه شدم. { ای که هفتاد رفت و در خوابید ..................... مگر این چند روزه دریابید}Big Grin
صبح ساعت 5 میل زدم، ساعت 11 جواب اومد که:

Dear sir:

We have not received the result of your administrative process yet. We are aware of the fact that the program finishes in the end of September. We have already included this fact in our notes. We hope you receive the result soon. As soon as you receive it you can come to or office any Monday through Thursday.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Jav3 ، yas ، Shahoo52 ، Sooshians ، Hossein81 ، aadine ، jan
مگه چی نوشته بودی واسشون؟
تشکر کنندگان:
بچه ها من از طريق سايت سفارت آنکارا که می خوام ايميل بزنم،بعد از submitکردن ايميلم
اين پيغام ميآد:
Internet Explorer has modified this page to help prevent cross-site scripting.
بايد چه کار knm?
تشکر کنندگان:
با مرورگر mozila امتحان کنین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: new king ، aadine
(2010-08-16 ساعت 13:21)Shahoo52 نوشته:  مگه چی نوشته بودی واسشون؟

شاهو جان، این متن ایمیلم بود:
Dear Sir/Madam,

Since the lottery program for 2010 will be finished on 30 September and my case is not cleared yet, I want to know the exact reason of prolonging of this stage for my case.

My interview date was June 1,2010 and its been more than 10 weeks that I am waiting for the result of administrative clearance status check. The officer said to me that I wait for the result after 6-8 weeks from interview date....!

Please tell me the current status of my case.

Thank you in advance for your attention.

Sincerely yours,

البته بگم که از طریق سایت ایمیل نزدم. دفعه اول چون نتونستم دیگه از طریق فرم آماده شون درخواست نفرستادم. همیشه به CA-Ankara@state.gov میل زدم.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، aadine ، jan
[سلام دوستان من دیروز ایمیل زدم ابوظبی الان این جواب امد

Thank you for your email. Please be advised that admin processing may be complete in couple of days and your case number will be posted on the web site. If you don’t find your case in 1 week, please email us back again.

ولی هنوز تو وب سایت نیامده
تشکر کنندگان: yas ، new king ، Eskandari ، sam_hash ، bahram_kg ، Hossein81 ، اليزا ، amirhessam ، im-i ، mina_s ، MH5160 ، hamed_gh ، afsan2010 ، گاتا ، king_of_sky ، aadine ، naka_sach ، ali-n ، saeed53 ، sami123 ، azin ، shgh57
(2010-08-16 ساعت 13:33)new king نوشته:  بچه ها من از طريق سايت سفارت آنکارا که می خوام ايميل بزنم،بعد از submitکردن ايميلم
اين پيغام ميآد:
Internet Explorer has modified this page to help prevent cross-site scripting.
بايد چه کار knm?

مشکل جاوا اسکریپت داری. میتونی با نرم افزارهای که آی پی تو عوض میکنن بری و جاوا رو آپدیت و یا دانلود کنی.

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: new king ، Sooshians ، aadine
(2010-08-16 ساعت 14:09)sara56 نوشته:  [سلام دوستان من دیروز ایمیل زدم ابوظبی الان این جواب امد

Thank you for your email. Please be advised that admin processing may be complete in couple of days and your case number will be posted on the web site. If you don’t find your case in 1 week, please email us back again.

واقعا تبریک میگیم .بالاخره این همه صبر نتیجه داد. منتظر خبر تایید نهایی هستیم
تشکر کنندگان: Sooshians ، sara56 ، aadine ، sami123
(2010-08-16 ساعت 14:09)sara56 نوشته:  [سلام دوستان من دیروز ایمیل زدم ابوظبی الان این جواب امد

دیدید سارا خانم . عرض نکردم از ابوظبی بوی آدم کلیر شده میاد.
مبارکتون باشه.
فکر کنم شما اولین نفری باشین که دو روز قبلش فهمیدین کلیر شدین

بهر حال مبارکتون باشه. امیدورام کلیر بچه های دیگه هم بیاد
[عکس: greenstars.gif][عکس: greenstars.gif][عکس: greenstars.gif][عکس: greenstars.gif][عکس: greenstars.gif]

تشکر کنندگان: sara56 ، Hossein81 ، mina_s ، aadine ، sami123
سلام

پیرو تماس تلفنی هفته پیش ، امروز به ابوظبی ایمیل زدیم والان جواب امد
Thank you for your reminder. We are already working to continue the processing of this case.

Thank you

مثل اینکه جدی جدی کیس ما پشت شوفاژ افتاده بود و تازه الا ن یادشون افتاده که جلو ببرند
تشکر کنندگان: Sooshians ، sam_hash ، bahram_kg ، Eskandari ، Hossein81 ، free_free ، WIKIMAN ، aadine
(2010-08-16 ساعت 14:40)MH5160 نوشته:  سلام

پیرو تماس تلفنی هفته پیش ، امروز به ابوظبی ایمیل زدیم والان جواب امد
Thank you for your reminder. We are already working to continue the processing of this case.

Thank you

مثل اینکه جدی جدی کیس ما پشت شوفاژ افتاده بود و تازه الا ن یادشون افتاده که جلو ببرند

سلام فکر کنم جواب از واشنگتن رسیده و کارای مربوط به خودشون رو دارن انجام میدن این مرحله فکر کنم خیلی زود تموم میشه انشاا.. با هم میریم برای ویزا
تشکر کنندگان: MH5160 ، aadine
sara 56 تبریک تبریک تبریک
چرا جلوی اسمتون تو جدول علی ان زده لاتاری نیست
دوما آیا شما برنده اصلی بودین وهمسرتون سپاه خدمت کرده ؟
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: aadine
(2010-08-16 ساعت 15:20)adl نوشته:  sara 56 تبریک تبریک تبریک
چرا جلوی اسمتون تو جدول علی ان زده لاتاری نیست
دوما آیا شما برنده اصلی بودین وهمسرتون سپاه خدمت کرده ؟

سلام ما کیس خانوادگی هستیم از طریق برادر همسرم وبعد 11 سال
بله سربازی س.پ.ابود همسرم و چون پزشکه در درمانگاه و بخشه درمانی که روز مصاحبه این مطلب رو پرسید من مطمئن هستم روزهای خبرای خوب در پیشه برای همتون به امید خدا
تشکر کنندگان: Hossein81 ، MH5160 ، im-i ، fairwall ، aadine ، Eskandari ، jan ، Sooshians

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان