کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-06 ساعت 04:56)farzad101 نوشته:  بچه ها سلام
می خواستم بگم که کلیرنستون که اومد فکر نکنین ماجرا تمومه !
ما اومدیم آمریکا 15 روز گذشت سوشالمون نیومد! رفتیم چک کردیم گفتن هیچ رکوردی نداریم !!! دوباره اقدام کردیم
خلاصه خنگ بازیها اینجا ادامه داره !!
راستی اینجا تو فروشگاها اجناس باقیمانده رو که تخفیف می زنن می نویسن کلیرنس !! و این واژه رو هی تو این فروشگاها می بینید و هی خاطره ش تو ذهن آدم تداعی می شه !!
چاکریم

دقیقا. برای ما هم همینطور بود. تازه جالب اینجاست حالا که سوشالمون هم اومده خیلی جاها میگن هنوز تو سیستم ما چیزی نیست!!! فکر کنم تا یک سالی اینجا هویت نداریم.

2010AS3xxx
تشکر کنندگان: behzadb57 ، im-i ، sanaz2010 ، bahram_kg ، farzad101
(2010-09-06 ساعت 05:59)Audiophile نوشته:  
ما اومدیم آمریکا 15 روز گذشت سوشالمون نیومد! رفتیم چک کردیم گفتن هیچ رکوردی نداریم !!! دوباره اقدام کردیم
راستی اینجا تو فروشگاها اجناس باقیمانده رو که تخفیف می زنن می نویسن کلیرنس !! و این واژه رو هی تو این فروشگاها می بینید و هی خاطره ش تو ذهن آدم تداعی می شه !!
چاکریم

اینی که گفتی یعنی چی اونوقت؟ سشال چیه؟
P.S. ما هم چاکریم

Social Security Number, SSN
از ویکی مهاجرسرا:

شماره امنیت اجتماعی (Social Security Number) یا به اختصار SSN شماره‌ای ۹ رقمی است که به تمامی شهروندان، مقیمان دایم و کارکنان موقت در ایالات متحده آمریکا اختصاص داده می‌شود. این شماره از طریق اداره امنیت اجتماعی به افراد مجاز داده می‌شود.

معمولاً در زمان اخذ ویزا، کنسولگری آمریکا در خصوص صدور شماره امنیت اجتماعی اقدامات اولیه را انجام می‌دهد به نحوی که دارنده ویزا بعد از ورود به آمریکا با فاصله زمانی اندکی کارت امنیت اجتماعی خود را که حاوی شماره امنیت اجتماعی است دریافت خواهد کرد.

افراد برای کار در آمریکا به شماره امنیت اجتماعی نیاز دارند. هدف از داشتن این شماره آن است که دولت آمریکا بتواند افراد را از نظر پرداخت صحیح مالیات پی‌گیری کند. .
http://wiki.mohajersara.com/%D8%B4%D9%85...8%B9%DB%8C
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sami123 ، saeed53 ، Jav3 ، sanaz2010 ، Shahryar ، Audiophile ، farzad101 ، hamed_gh
چاکریم

اگه این اصفهانی های باقیمونده همشون کلیر بشن و برن آمریکا دیگه اثری از اون کلیرنس های تو فروشگاه نمیمونه! Big Grin

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: bahram_kg ، Sooshians ، Shahoo52 ، farzad101
اینجوری که من دیدم توی سایت آنکارا این هفته فقط سه شنبه سفارت باز است و میره تا 13 سپتامبر یعنی دوشنبه هفته دیگه. همه کلیرنسا میاد جمع میشه میان سفارت همه رو با هم وارد سایت میکنن و مهاجرسرا رو میترکونن.اگر یه جوری بریم 23 سپتامبر بتونیم بریم سفارت خوبه؟؟ یعنی 5 شنبه.یه روز رو مشخص کنیم دیگه واسه آنکارا.
تشکر کنندگان: bahram_kg ، aadine ، Sooshians ، Farshid22
http://www.otelatlanta.com/eng/

دوستان من ما 4 خانواده هستیم که برای اخر سپتامبر برای گرفتن ویزا با اعمال شاقه ا نکارا هستیم اول قرار بود که به خاط اینکه 7 تا 10 روز اونجا باشیم یک هتل مناسب پیدا کنیم که با ازیلهان به توافق رسیدیم
حال از دوستان راجب هتل دنیز اتلانتا که سایتش بالا هست اطلاعاتی بدین در مورد امکاناتش .
قیمت هم هم توی سایت دبل رو شبی 55 دلار ذکر کرده
دوستان خوبم نظر بدهید

یک کار دیگه هم می تونیم بکنیم شب اول رو بعد از رسیدن به انکارا بریم ازیلهان و بعد بریم یکی دو هتل دیگه رو ببینیم من جمله دنیز اتلانتا یا ..................
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amirhessam ، aadine ، Farshid22 ، Shahoo52
(2010-09-06 ساعت 10:27)adl نوشته:  http://www.otelatlanta.com/eng/

دوستان من ما 4 خانواده هستیم که برای اخر سپتامبر برای گرفتن ویزا با اعمال شاقه ا نکارا هستیم اول قرار بود که به خاط اینکه 7 تا 10 روز اونجا باشیم یک هتل مناسب پیدا کنیم که با ازیلهان به توافق رسیدیم
حال از دوستان راجب هتل دنیز اتلانتا که سایتش بالا هست اطلاعاتی بدین در مورد امکاناتش .
دوستان خوبم نظر بدهید

یک کار دیگه هم می تونیم بکنیم شب اول رو بعد از رسیدن به انکارا بریم ازیلهان و بعد بریم یکی دو هتل دیگه رو ببینیم من جمله دنیز اتلانتا یا ..................

هتل بیوک ارشان هم شبی 50 دلار هست ولی زیاد هتل جالبی نیست ولی فاصله اش تا سفارت نسبتاً خوبه.
تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-05 ساعت 20:50)aadine نوشته:  
(2010-09-05 ساعت 14:40)yas نوشته:  
(2010-09-05 ساعت 10:51)adl نوشته:  پس تا الان 5 نفر برای انکارا هماهنگ کردن
1 نفر هواپیما
3 نفر زمینی
1 نفر هم قطار
4 نفر هم برای ازیلهان موافقت کردیم
20 و 21 سپتامبر زمانی هست که بچه ها می رسن انکار ا عصر همان روز هم سفارت خواهیم رفت
پیغام خصوصی بدن هماهنگ کنیم

زود نیست 20 سپتامبر؟؟
مطمئنا سفارت خیلی شلوغه و اولویت رو به کسانی میده که تو سایت اعلام شدند فکر نمی کنم تا قبل 25 سپتامبر جواب درستی بدن!

براي من هم 20 سپتامبر خيلي زود است.اگه بتونم براي 22 يا 25 بليط مي گيرم. هتل هم احتمالا اليت پالاس که قبلا رفتم يا رويال مي گيرم.
چقدر همه چي احتمالي شد! آخه هنوز چشم انتظارم همين هفته کلير بشم!Tongue

خلاصه چه کار کنیم
من برای ۲۰ سپتامبر بلیت گرفتم
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
(2010-09-06 ساعت 11:04)amirhessam نوشته:  
(2010-09-06 ساعت 10:27)adl نوشته:  http://www.otelatlanta.com/eng/

دوستان خوبم نظر بدهید

هتل بیوک ارشان هم شبی 50 دلار هست ولی زیاد هتل جالبی نیست ولی فاصله اش تا سفارت نسبتاً خوبه.

این هتل ها که میگین اصلا با الیت پالاس قابل مقایسه نیستن! الیت پالاس رو با چونه زدن 55 دلار میتونین بگیرین.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
هرکی میاد ترکیه لطفاً زمان ورودش به ترکیه رو بنویسه مثل Sevda عزیز که بفهمیم کی بریم سفارت:
1) 20 سپتامبر sevda
2) 22 سپتامبر خودم
تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-06 ساعت 11:23)amirhessam نوشته:  هرکی میاد ترکیه لطفاً زمان ورودش به ترکیه رو بنویسه مثل Sevda عزیز که بفهمیم کی بریم سفارت:
1) 20 سپتامبر sevda
2) 22 سپتامبر خودم
19 سپتامبر Taraneh
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان: aadine ، amirhessam
اونائی که مصاحبه میرن کلیرنسشون میاد دیگه؟ مال کسی نمیمونه تا آخر سپتامبر که اکسپایر شه؟ بعد از ویزا تا کی مهلت داریم که بریم آمریکا؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان: amirhessam
(2010-09-06 ساعت 11:46)peyman2011 نوشته:  اونائی که مصاحبه میرن کلیرنسشون میاد دیگه؟ مال کسی نمیمونه تا آخر سپتامبر که اکسپایر شه؟ بعد از ویزا تا کی مهلت داریم که بریم آمریکا؟
نه صد در صد معلوم نیست که کلیرنس بیاد. تا زمانی میتونید برید آمریکا که ویزاتون اعتبار داره و اعتبار ویزاتون به اعتبار مدارک پزشکیتون بستگی داره.

سودا 20سپتامبر
ترانه 19 سپتامبر
آدینه 22 یا 25 سپتامبر
خودم 22 سپتامبر
تشکر کنندگان: aadine ، saeed53
(2010-09-06 ساعت 11:23)amirhessam نوشته:  هرکی میاد ترکیه لطفاً زمان ورودش به ترکیه رو بنویسه مثل Sevda عزیز که بفهمیم کی بریم سفارت:
1) 20 سپتامبر sevda
2) 22 سپتامبر خودم

من تا جمعه صبر مي كنم. شايد اين جمعه بيايد. شنبه بليط مي گيرم براي 22 يا 25 سپتامبر.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: amirhessam
من به احتمال زياد اقداماتي كه كردم نتيجه مي ده و ويزاي اماراتم درست مي شه. اگه دوستان ابوظبي موافق باشن، واسه كم شدن هزينه ها، دسته جمعي يه سوئيت يا آپارتمان بگيريم.

اگه دوستان موافقن و كسي در اين رابطه آشنايي داره خوشحال مي شم كمك كنه. در غير اين صورت، اگه تعداد به اندازه كافي باشه و كسي هم نتونه اقدامي بكنه، خودم رديفش مي كنم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine ، sam_hash ، Amir78 ، sami123 ، saeed53 ، Jav3
وای بچها خدا صبرتون بده

واقعا میفهم چه قد سخته

ولی‌ بی‌ برو برگرد همتون ویزا می‌گیرید

من با اینکه کارم تموم شده

بازم نگران شما هم خدا بگم چی‌ کارتون کنه که اینقد مارو حرص میدین

بابا بگیرین این ویزا رو دیگه‌ای
Wink
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amirhessam ، aadine ، sam_hash ، Eskandari ، Sooshians ، Farshid22 ، Amir78 ، sevda ، Shahoo52 ، هموطن ، behzadb57 ، sami123 ، Hamid55 ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان