کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-07 ساعت 00:06)aadine نوشته:  
(2010-09-06 ساعت 19:43)Rasool نوشته:  [quote='aadine' pid='73773' dateline='1283785805']
گرفتم.
[quote='king_of_sky' pid='73793' dateline='1283792035']
من و سعید (saeed53) و شوهر خالم (که عضو سایت نیست و منتظر کلیرش هست) میریم هتل ددمان که حدودا اتاق دبل شبی 100 دلار هست (استخر و سونای رایگان داره و اینترنت وایرلس رایگان) اگه کسی میاد این هتل پیغام بده هماهنگ کنیم، من 20 سپتامبر آنکارا هستم و 21 میرم دم سفارت !
راستی زمان تقریبی پیاده رفتن (از هتلهایی که بچه ها صحبتشو تو سایت میکردن ) تا سفارت رو از نقشه گوگل پیدا کردم. (البته بطور تقریبی هست)

royal anka رویال 25 دقیقه
ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7

رويال فقط يه خيابون با اليت پالاس فاصله داره و بنابراين تا سفارت حداکثر ده دقيقه طول مي کشه
درسته من فاصله هتل رویال انکا رو گفتم، ظاهرا هتل رویال خالی یکی دیگس، و این هم سایتش هست
http://www.ankararoyal.com.tr/kampanyala...anguage=en
رویال آنکا در ادرس زیر هست
Gazi Mustafa Kemal Blv No: 96 Maltepe, 06640 Ankara
که نزدیک دنیز آتلانتا هست که در این سایت هم عکسهاشه
http://www.eurobookings.com/ankara-hotel...rch=Ankara

(2010-09-06 ساعت 23:01)sevda نوشته:  شوهر من میاد هتلم ددمان هست برای ۲۰ سپتامبر
(2010-09-06 ساعت 21:23)king_of_sky نوشته:  من و سعید (saeed53) و شوهر خالم (که عضو سایت نیست و منتظر کلیرش هست) میریم هتل ددمان که حدودا اتاق دبل شبی 100 دلار هست (استخر و سونای رایگان داره و اینترنت وایرلس رایگان) اگه کسی میاد این هتل پیغام بده هماهنگ کنیم، من 20 سپتامبر آنکارا هستم و 21 میرم دم سفارت !
راستی زمان تقریبی پیاده رفتن (از هتلهایی که بچه ها صحبتشو تو سایت میکردن ) تا سفارت رو از نقشه گوگل پیدا کردم. (البته بطور تقریبی هست)

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7

خیلی خوبه پس فعلا 4 نفر در ددمان خواهیم بود
تشکر کنندگان: aadine ، saeed53
(2010-09-06 ساعت 16:42)Ashkan78 نوشته:  من به احتمال زياد (هنوز برنامه ام كاملا قطعي نيست) عصر روز جمعه 24 سپتامبر عازم دبي خوام بود.

اشكالي هم كه وجود داره همون گرفتن ويزاي اماراته، كه البته تقريبا حله... ولي تا ويزا دستم نياد مطمئن نمي تونم بشم. اما قول هاي خوبي در اين مورد گرفتم.

اگه دوستان در زمينه هماهنگ كردن بچه ها پيشنهادي ندارند، من حاضرم اين كار رو انجام بدم. منتها چون بعضي روزها به اينترنت دسترسي ندارم، هر موقع ديديد توي سايت پيدام نشد بهم تلفن بزنيد.

شماره تلفنم رو هم هركي خواست توي پيغام خصوصي بهش مي دم.

(2010-09-06 ساعت 13:44)sam_hash نوشته:  من شنبه 25 سپتامبر صبح زود میرسم دوبی
بخدا اگه کسی بخواد بیاد فرودگاهBig Grin

این پیشنهاد اشکان رو هم لطفا سریع بررسی کنید و جواب بدید که هماهنگ باشیم
من که شخصا کاملا موافقم

دوستان عزیز چرا از اول نمیرین ابوظبی؟ رفتن به دبی فقط هزینه هاتونو اضافه می کنه. از اول می تونین با هواپیمایی الاتحاد برین ابوظبی و همونجا هتل بگیرین. اینجوری هزینه هر روز رفتن از دبی به ابوظبی ندارین دیگه .از لحاظ تفریح وگردش هم ابوظبی فرق چندانی با دبی نداره.می تونین بقیه روزتون رو در شهر بگردین....(البته اگه دل و حوصله شو داشتین!!! والا آخه این سفارت ابوظبی واسه آدم اعصاب نمیذاره!!!)
تشکر کنندگان: aadine ، Amir78
بچه ها خوب دارین میتینگ خارج از کشور میزارین به بهانه ویزا گرفتن هاBig Grin
کاش منم اف بی ای چک میخوردم اینجوری مسافرت دسته جمعی میذاشتیمBig Grin
دوست دارم همه شاد بیاین اینجا پست بدین تا این مسافرت دسته جمعی یه سنت شه برای بچه های سال بعدWink
به امید موفقیت همتون
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

هتل هاي ابوظبي كمي از دبي گرانتر هستند و ضمنا چون با كارگزارهاي جهانگردي ايراني قرارداد ندارند، تخفيف زيادي ندارند. اين در حاليه كه هتل هاي دبي رو حداكثر به نصف قيمتي كه توي خود هتل نوشته مي شه روزرو كرد. اين كار نياز به آشنا يا تخصص خاصي نداشته و هر كسي از هر آژانس مسافرتي ميتونه اقدام كنه.

(2010-09-07 ساعت 05:13)naka_sach نوشته:  دوستان عزیز چرا از اول نمیرین ابوظبی؟ رفتن به دبی فقط هزینه هاتونو اضافه می کنه. از اول می تونین با هواپیمایی الاتحاد برین ابوظبی و همونجا هتل بگیرین. اینجوری هزینه هر روز رفتن از دبی به ابوظبی ندارین دیگه .از لحاظ تفریح وگردش هم ابوظبی فرق چندانی با دبی نداره.می تونین بقیه روزتون رو در شهر بگردین....(البته اگه دل و حوصله شو داشتین!!! والا آخه این سفارت ابوظبی واسه آدم اعصاب نمیذاره!!!)

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: aadine ، Hamid55
دوست عزيز فقط يه نفر كافيه ولي نبايست تاريخ 6 ماهه از آزمايشات پزشكيتون گذشته باشه
take care

(2010-09-06 ساعت 20:37)Shahryar نوشته:  ببینم هروقت که جواب کلیرنس اومد، فقط 1 نفر (main applicant) باید بره سفارت برای گرفتن ویزا دیگه؟ یا باز دوباره همه اعضای خانواده باید برن؟

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: aadine ، Shahryar
سلام دوستان
من سري قبل توي اسفند يه هفته ددمان بودم
با توجه به اينكه من با تور رفتم( اسمش توره) و هزينه هتل و بليط و . . . اينجا دادم نمي‌دونم هتل برام شبي چند در اومد ولي هر جوري حساب مي‌كنم كمتر از 100 بايستي آب خورده باشه
ددمان بلوكA و بلوك B داره كه دوميش يكمي ارزونتره
من چون يه كوچولو داشتم زياد نتونستم از امكانات هتل استفاده كنم ولي اينترنتش خيلي مواقع قطع بود و مي‌گفتن از مركزه و استخر و سناش يه سر كوچك زدم ديدم خيلي جم و جور و كوچيكه كه به نظرم جالب نيومد
ولي صبحانه مي‌ده و از نوع حسابي (سلف سرويس و بسيار متنوع از مواد لبني و خوراكيهاي سرخ شده و . . .
همه رايگان الا بعضي چيزا مثلا آب پرتغال طبيعي ليواني 7 لير بود (دقيق قيمتش يادم نيست)
و در ضمن مجاز نيستيد غذا ببريد داخل هتل
و پرسنل بسيار مودب و مهربوني داره
و لابيش هم پر ايرونيه
توي هر اتاق هم يه گاوصندوقه كه خودت رمز بهش مي‌دي و امنيت بالايي داره
راستش من 12سپتامبر دوباره دارم مي‌رم نمي‌خوام زياد هزينه كنم يكي از دوستان مي‌گفت بعد از ميدون قزل‌آي (از طرف سفارت) هتلهاي ارزون قيمتي هست كه محيط مناسبي همداره شايد يه دوري اونجا هم بزنم اگه تونستم حتما خبر مي‌دم

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7

(2010-09-06 ساعت 21:23)king_of_sky نوشته:  من و سعید (saeed53) و شوهر خالم (که عضو سایت نیست و منتظر کلیرش هست) میریم هتل ددمان که حدودا اتاق دبل شبی 100 دلار هست (استخر و سونای رایگان داره و اینترنت وایرلس رایگان) اگه کسی میاد این هتل پیغام بده هماهنگ کنیم، من 20 سپتامبر آنکارا هستم و 21 میرم دم سفارت !

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7
سلام من يه چيزايي برات نوشتم ولي چون متنت رو پاك كردم از حالت جواب برات خارج شد به هر حال مي‌توني قبل از اين ببيني
من و خانمم و دخترم يه هفته ددمان بوديم شايد اطلاعاتم بتونه بهتون كمك كنه
Take care

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: aadine ، king_of_sky ، f.p
(2010-09-06 ساعت 23:01)sevda نوشته:  شوهر من میاد هتلم ددمان هست برای ۲۰ سپتامبر

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7

سلام
لطفا به همسرتون بگید که با king of sky یا همون آقا مجید خودمون تماس بگیرن که اونجا با هم باشیم زحمات هماهنگی رو ایشون میکشند در ضمن در کنار هم بیشتر همدیگرو حمایت میکنیم
دوستان عزیز مهاجر سرا 20 سپتامبر هتل ددمان 4 نفر هستیم اگه از دوستان همسفر جدیدی هست به ما خبر بده خوشحال میشیم در کنار هم باشیم
تشکر کنندگان: free_free ، king_of_sky ، aadine
اسامی و تاریخ ورود به ترکیه کسانی که برای اواخر سپتامبر میخواهند به سفارت بروند:
20سپتامبر sevda
19 سپتامبر taraneh
22 یا 25 سپتامبر aadine
19 سپتامبر mahdijamshid
20 سپتامبر saeid53
20 سپتامبر king of sky
27 سپتامبر babak
19 سپتامبر sanaz2010
26 سپتامبر apoornaki
22 ستامبر amirhessam

دوستان دیگه ای هم که قصد سفر به آنکارا دارند برای آخر سپتامبر بگن لطفا ً...
تشکر کنندگان: king_of_sky ، saeed53 ، aadine
[quote='amirhessam' pid='73871' dateline='1283843592']
اسامی و تاریخ ورود به ترکیه کسانی که برای اواخر سپتامبر میخواهند به سفارت بروند:
20سپتامبر sevda
19 سپتامبر taraneh
22 یا 25 سپتامبر aadine
19 سپتامبر mahdijamshid
20 سپتامبر saeid53
20 سپتامبر king of sky
22 ستامبر amirhessam

من هم 27 سپتامبر انكارا هستم

شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
من هم براي 19 سپتامبر بليط ايران اير ليست انتظار هستم بين پلازا و اوزيل هان دارم تصميم ميگيرم .
يه سئوال دوستان اينها كه مي دونن چند روزي تعطيلن چرا امروز جدول رو آپديت نمي كنن؟ و اينكه اگر جمعه ها زمان آپديت باشه چون اين هفته تعطيلن پس آپديت مي ره تا دوشنبه 13 سپتامبر ؟يا اينكه همون موقع هم صبر مي كنن تا جمعه 17سپتامبر برسه ؟
دوستان از روي تعطيلي سالهاي گذشته نمي تونيم هيچ برآوردي در اين مورد داشته باشيم ؟
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-07 ساعت 11:43)amirhessam نوشته:  اسامی و تاریخ ورود به ترکیه کسانی که برای اواخر سپتامبر میخواهند به سفارت بروند:
20سپتامبر sevda
19 سپتامبر taraneh
22 یا 25 سپتامبر aadine
19 سپتامبر mahdijamshid
20 سپتامبر saeid53
20 سپتامبر king of sky
27 سپتامبر babak
22 ستامبر amirhessam

من هم 26.Sep اینشالا میرسم آنکارا تا 27ام صبح جلو سفارت باشم.
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: amirhessam ، aadine
(2010-09-07 ساعت 12:31)sanaz2010 نوشته:  من هم براي 19 سپتامبر بليط ايران اير ليست انتظار هستم بين پلازا و اوزيل هان دارم تصميم ميگيرم .
يه سئوال دوستان اينها كه مي دونن چند روزي تعطيلن چرا امروز جدول رو آپديت نمي كنن؟ و اينكه اگر جمعه ها زمان آپديت باشه چون اين هفته تعطيلن پس آپديت مي ره تا دوشنبه 13 سپتامبر ؟يا اينكه همون موقع هم صبر مي كنن تا جمعه 17سپتامبر برسه ؟
دوستان از روي تعطيلي سالهاي گذشته نمي تونيم هيچ برآوردي در اين مورد داشته باشيم ؟
کی گفته امروز آپدیت نمی کنن؟ به نظرم امروز سایت آپدیت میشه. لزوما ً هم فقط جمعه ها آپدیت نمیشه. هفته پیش سه شنبه چهارشنبه و جمعه آپدیت کردن.
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، apoornaki ، king_of_sky ، aadine
بچه ها اين ابوظبي واقعاً سايتشو آپديت نميکنه. من الان نزديک به دو ماهه که ويزام رو گرفتم، اما هنوز توي سايت ميزنه ويزاي شما آماده است. ببينين:
[عکس: attachment.php?aid=1659]

.bmp   untitled.bmp (اندازه 491.95 KB / تعداد دانلود: 297) -->
.bmp   untitled.bmp (اندازه 491.95 KB / تعداد دانلود: 297)
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: free_free ، aadine ، Sooshians ، Amir78
(2010-09-07 ساعت 12:38)apoornaki نوشته:  
(2010-09-07 ساعت 11:43)amirhessam نوشته:  اسامی و تاریخ ورود به ترکیه کسانی که برای اواخر سپتامبر میخواهند به سفارت بروند:
20سپتامبر sevda
19 سپتامبر taraneh
22 یا 25 سپتامبر aadine
19 سپتامبر mahdijamshid
20 سپتامبر saeid53
20 سپتامبر king of sky
27 سپتامبر babak
22 ستامبر amirhessam
21 سپتامبر ADL
21 سپتامبر SHAHOO
21 سپتامبر RASOOL

من هم 26.Sep اینشالا میرسم آنکارا تا 27ام صبح جلو سفارت باشم.

شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: king_of_sky ، aadine ، saeed53
(2010-09-07 ساعت 09:52)behzadb57 نوشته:  سلام دوستان
من سري قبل توي اسفند يه هفته ددمان بودم
با توجه به اينكه من با تور رفتم( اسمش توره) و هزينه هتل و بليط و . . . اينجا دادم نمي‌دونم هتل برام شبي چند در اومد ولي هر جوري حساب مي‌كنم كمتر از 100 بايستي آب خورده باشه
ددمان بلوكA و بلوك B داره كه دوميش يكمي ارزونتره
من چون يه كوچولو داشتم زياد نتونستم از امكانات هتل استفاده كنم ولي اينترنتش خيلي مواقع قطع بود و مي‌گفتن از مركزه و استخر و سناش يه سر كوچك زدم ديدم خيلي جم و جور و كوچيكه كه به نظرم جالب نيومد
ولي صبحانه مي‌ده و از نوع حسابي (سلف سرويس و بسيار متنوع از مواد لبني و خوراكيهاي سرخ شده و . . .
همه رايگان الا بعضي چيزا مثلا آب پرتغال طبيعي ليواني 7 لير بود (دقيق قيمتش يادم نيست)
و در ضمن مجاز نيستيد غذا ببريد داخل هتل
و پرسنل بسيار مودب و مهربوني داره
و لابيش هم پر ايرونيه
توي هر اتاق هم يه گاوصندوقه كه خودت رمز بهش مي‌دي و امنيت بالايي داره
راستش من 12سپتامبر دوباره دارم مي‌رم نمي‌خوام زياد هزينه كنم يكي از دوستان مي‌گفت بعد از ميدون قزل‌آي (از طرف سفارت) هتلهاي ارزون قيمتي هست كه محيط مناسبي همداره شايد يه دوري اونجا هم بزنم اگه تونستم حتما خبر مي‌دم

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7

ددمان 8 دقیقه
دنیز اتلانتا 20
بیوک ارشان 11
الیت پلاز 5
اوزیلهان 7
سلام من يه چيزايي برات نوشتم ولي چون متنت رو پاك كردم از حالت جواب برات خارج شد به هر حال مي‌توني قبل از اين ببيني
من و خانمم و دخترم يه هفته ددمان بوديم شايد اطلاعاتم بتونه بهتون كمك كنه
Take care

بهزاد جان مرسی خیلی خوب توضیح دادی در مورد هتل، در مورد استخرش هم حرفت درست هست اما در مقایسه بقیه که ندارن، کاچی به از هیچی Wink، مخصوصا برای ماها که تا 30 سپتامبر اونجاییم ! در مقایسه بقیه هتلهایی که استخر دارن هم مثل هیلتون، ارزونتر هست (در ضمن هیلتون اینترنتش ساعتی 15 دلار هست !)
در مورد اینترنت ددمان هم، من که آذر ماه پارسال اونجا بودم ( آخه من 9 ماهه که منتظر کلیرم هستم !Cool ) تجربه بدی پیدا نکردم ولی کلا این احتمال هست که قطع شه هر چند زمانی که من اونجا بودم پیش نیومد
تشکر کنندگان: aadine ، saeed53

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان