کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-09-07 ساعت 17:45)edkhafan نوشته:  اسامی و تاریخ ورود به ترکیه کسانی که برای اواخر سپتامبر میخواهند به سفارت بروند:
20سپتامبر sevda
19 سپتامبر taraneh
22 یا 25 سپتامبر aadine
19 سپتامبر mahdijamshid
20 سپتامبر saeid53
20 سپتامبر king of sky
27 سپتامبر babak
19 سپتامبر sanaz2010
26 سپتامبر apoornaki
22 ستامبر amirhessam
12 سپتامبر behzadb57
27 سپتامبر zk-mm
22 سپتامبر edkhafan

سلام. جهت اطلاع دوستان ما 20 سپتامبر میرسیم آنکارا.
نحوه رفتنمون هم:
اتوبوس VIP، شرکت سیر و سفر
قیمت: 50 هزار تومان
حرکت از تهران: شنبه 27 شهریور، ساعت 13:30، ترمینال بیهقی (میدان آرژانتین)
رسیدن به آنکارا: دوشنبه 29 شهریور (20 سپتامبر)، ساعت 7 صبح، ترمینال آشتی

(روبروی ترمینال آشتی، ایستگاه مترو آشتی وجود داره که گمونم آخرین ایستگاه خط سبز آنکارا هست و میشه باهاش به راحتی تا Kizilay رفت. از اونجا به بعد رو هم که همونطور که دوستان میدونن میشه با تاکسی به هر جایی که بخوای بری. ضمنا کرایه ترمینال آشتی تا میدان Kizilay هم حدود 10 لیر ترکیه هست)

خوشحال میشیم دوستان مهاجرسرا رو هم تو ماشین مون ببینیم.
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
تشکر کنندگان: Amir78 ، sanaz2010 ، Eskandari ، aadine ، apoornaki
اینجور که بوش میاد امروز هم قصذ آپدیت کردن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-07 ساعت 18:54)saeed53 نوشته:  اینجور که بوش میاد امروز هم قصذ آپدیت کردن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا بی خیالش...اینقد زندگی را سخت و جدی نگیرید...رهاش کنید.
یه کم به زندگی لبخند بزنید...با زندگی برقصید.
بهتون قول میدم که اگه قرار باشه بریم آمریکا ویزا را حتما بهمون
تقدیم میکنن.اونم دو دستی .مطمئن باشید...زیاد حرص نخورید..
تسیلم واقعیت های زندگی باشید. بی تابی نکنید.درست میشه. :Big GrinTongue

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: Shahryar ، Eskandari ، aadine ، im-i ، f.p ، apoornaki ، sanaz2010
(2010-09-07 ساعت 19:19)Rasool نوشته:  
(2010-09-07 ساعت 18:54)saeed53 نوشته:  اینجور که بوش میاد امروز هم قصذ آپدیت کردن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا بی خیالش...اینقد زندگی را سخت و جدی نگیرید...رهاش کنید.
یه کم به زندگی لبخند بزنید...با زندگی برقصید.
بهتون قول میدم که اگه قرار باشه بریم آمریکا ویزا را حتما بهمون
تقدیم میکنن.اونم دو دستی .مطمئن باشید...زیاد حرص نخورید..
تسیلم واقعیت های زندگی باشید. بی تابی نکنید.درست میشه. :Big GrinTongue

رسول جان کاملا با تو موافقم، فقط کافیه که به این ماجرا به عنوان یک تجربه شیرین نگاه کرد. باید ایمان داشت و به خدا توکل کرد.
دوستان عزیز مهاجرسرایی، داستان خنده های خدا به بنده هاشو که شنیدید؟! :
میگن خدا در 2 زمان به بنده هاش نگاه میکنه و میخنده، یکی موقعی که کاری نباید بشه و بنده هاش خیلی تلاش میکنن که انجام بشه، و یکی هم موقعی که خدا اراده میکنه کاری انجام بشه و تمام دنیا هم که بخوان جلوشو بگیرن نمی تونن....
الان هم شده ماجرای ما، خودتون رو بیواسطه بسپرید به دست قدرتمند حق تعالی و با آرامش این روزها رو سپری کنین. البته امیدوارم همه ما جزء دسته دوم باشیم و البته خیر ما هم در همین باشه.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان: Amir78 ، saeed53 ، bahram_kg ، im-i ، f.p ، sami123 ، behzadb57 ، apoornaki ، sanaz2010 ، Eskandari ، aadine ، Hossein123
سلام دوستان کلیرنسی
من چند روز قبل ایمیل زدم جواب زیر را دادند:
Greetings from US Embassy, Ankara.

We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Our web site will be updated with current information after September 13, 2010. Please come to our office between September 13, 2010 and September 22, 2010, 1:00 PM, to receive your visas. We would like to remind you that your visa must be issued before the DV 2010 program ends on September 30, 2009. Due to this reason, it is essential that you come to our office as soon as possible.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
خلاصه اینکه دوباره رفتی شدیم
راستی لازم نيست که حتما برنده اصلی بره؟
از آخرين قيمت بليط هواپيما کسی اطلاع داره؟
ups معمولا چند روزه مياد؟ آيا بليط برگشت را هم بگيرم چون وضعيت ups معلوم نيست؟
با آرزوی خبر خوش برای همه دوستان
(2010-09-07 ساعت 19:54)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان کلیرنسی

We are pleased to inform you that your administrative processing has been completed. Our web site will be updated with current information after September 13, 2010. Please come to our office between September 13, 2010 and September 22, 2010, 1:00 PM, to receive your visas. We would like to remind you that your visa must be issued before the DV 2010 program ends on September 30, 2009. Due to this reason, it is essential that you come to our office as soon as possible.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

از این خبرای خوش کسی از ابوظبی نداره؟ لطفا به محض کسب خبر اطلاع رسانی کنید.
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
(2010-09-07 ساعت 20:09)Shahryar نوشته:  

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

از این خبرای خوش کسی از ابوظبی نداره؟ لطفا به محض کسب خبر اطلاع رسانی کنید.

ايشالا خبرای خوش از ابوظبی هم مياد درسته اقا اشکان؟
لطفا جواب منو هم بدينRolleyes
تشکر کنندگان: Shahryar ، Amir78 ، aadine
سلام به همه دوستان
الان حدود 70 روز از مصاحبه من میگذره اما هنوز منتظرم واقعا که این ابوظبی دیگه شورش رو در اورده با این سایتش.
دوستان ابوظبی کسی خبر خوبی دریافت نکرده .
من امروز جواب ایمیل چند روز پیشم رو گرفتم و گفته که pending هستم
اما گفته چند روز دیگه ایمیل بزن دوباره.
اگه کسی جواب بهتری گرفته بگه لطفا
.
تشکر کنندگان: sam_hash ، aadine
راستش نمي دونم. زياد راجع به انكارا اطلاعات ندارم. فقط مي دونم كه:

1- برنده اصلي يا هر يك از بستگان درجه يك برنده اصلي (خواه جزو ويزا گرفتگان باشند، خاهد نباشند) مي تونه بره و ويزاها رو بگيره. بستگان درجه يك شامل پدر، مادر، همسر، برادر، خواهرف و فرزندان مي شود.

2- تقريبا تهيه بليت هواپيما تا آخر اكتبر غير ممكنه. من جاي شما بودم پياده هم مي رفتم. به نظر من وقتتون رو براي هواپيما هدر نديد و سريعا بليت اتوبوس رزرو كنيد.

3- از UPS اطلاعاتي ندارم.

(2010-09-07 ساعت 20:23)fatemehtm نوشته:  ايشالا خبرای خوش از ابوظبی هم مياد درسته اقا اشکان؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: fatemehtm ، Ali Sepehr ، Eskandari ، sami123 ، sanaz2010 ، Amir78 ، aadine
(2010-09-07 ساعت 20:35)Ashkan78 نوشته:  راستش نمي دونم. زياد راجع به انكارا اطلاعات ندارم. فقط مي دونم كه:

1- برنده اصلي يا هر يك از بستگان درجه يك برنده اصلي (خواه جزو ويزا گرفتگان باشند، خاهد نباشند) مي تونه بره و ويزاها رو بگيره. بستگان درجه يك شامل پدر، مادر، همسر، برادر، خواهرف و فرزندان مي شود.

2- تقريبا تهيه بليت هواپيما تا آخر اكتبر غير ممكنه. من جاي شما بودم پياده هم مي رفتم. به نظر من وقتتون رو براي هواپيما هدر نديد و سريعا بليت اتوبوس رزرو كنيد.

3- از UPS اطلاعاتي ندارم.

[quote='fatemehtm' pid='73996' dateline='1283874782']
ايشالا خبرای خوش از ابوظبی هم مياد درسته اقا اشکان؟
نه بابا گرفتن بلیط اونقدرا هم سخت نیست دو روز پیش دوستم واسه 4 اکتبر گرفت باقیمت مناسب از ایران ایر
دوستانی که آنکارا بودن معمولا دو یا سه روز بعد از دادن پاسپورت ویزاشون رو میگرفتن البته موردی هم دیدم که 6 روز طول کشید. به نظر من بلیط برگشت بگیرید نهایتش مجبور میشید عقبش بندازید که یه مقدار جریمه باید بدید
تشکر کنندگان: fatemehtm ، sanaz2010 ، aadine
از اونجایی که از قدیم گفتن " در بیابان لنگه کفشی غنیمت است "

از اینکه این Visa Status ما در سایت ابوظبی از حالت " Case number not found " به " Application in Processing " تغییر یافت بسی خرسند شدیم Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: Shahryar ، Ashkan78 ، sam_hash ، mina_s ، Eskandari ، free_free ، king_of_sky ، بنيتا ، sami123 ، sanaz2010 ، aadine ، Sooshians
(2010-08-29 ساعت 19:33)ساشا نوشته:  منم دیشب از آنکارا با ویزا برگشتم Smile

درست در لحظه های آخر زنگ زدم موبایل ups ای گفتم پرواز دارم مال هتل مارو زودتر بیار . ساعت 12.30 اومد یه تاکسی گرفتیم ساعت 13:45 هم پرواز داشتیم نیم ساعت هم تو راه فرودگاه بودیم. ولی به موقع رسیدیم به پرواز.

امیدوارم همه دوستانی که منتظر ویزا هستند این لحظه شیرین رو تجربه کنن.
سلام ساشا
بليط رفت و برگشت را چند روزه گرفتی؟
ازاين می ترسم ups دير بياد. جی پيشنهاد می دين؟

از ساير دوستان چه خبر؟ انوايي كه توي August مصاحبه رفتن؟ من كه هنوز Not Found هستم.

(2010-09-07 ساعت 20:58)Radian نوشته:  از اونجایی که از قدیم گفتن " در بیابان لنگه کفشی غنیمت است "

از اینکه این Visa Status ما در سایت ابوظبی از حالت " Case number not found " به " Application in Processing " تغییر یافت بسی خرسند شدیم Big Grin Big Grin Big Grin

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

طبق دستورالعملی که توی سایت آنکارا نوشته یکی از اعضای خانواده میتونه برای دریافت ویزا مراجعه کنه مشروط به اینکه جزء دریافت کنندگان ویزا باشه. بنابراین ریسک نکنید.

For Iranian Applicants, when your number appears, come to the Embassy with the refusal sheet (OF-194) and missing items, if any, before the expiration date of your administrative process any Monday-Thursday between 1:00-1:30 p.m. When the visa receives final approval, your passport will be returned by UPS courier to a local address (in Turkey) within 5 working days.

One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa.
تشکر کنندگان: Hamid55 ، aadine
سلام به همه دوستان
من حدود 70 روز از مصاحبم تو ابوظبی میگذره و هنوز چشم به راهم .این ابوظبی هم شورش رو در اورده.از دوستان ابوظبی کسی خبر خوبی دریافت نکرده؟
چرا بچههای ابوظبی فعالیتشون اینقدر کمه؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان