کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
سلام و تبریک
لطفا میشه بگین که دقیقا فرمت وارد کردن شماره کیس نامبر چیه؟
من خودم کلیر نخوردم اماخانمم کلیر خورده و آخر شماره کیس نامبرش 02 داره
پس میشه لطف کنین بگین چجوری شماره کیس نامبر رو وارد میکنین؟
2010AS00029XXX
یا چجوری؟
ممنون

(2010-09-08 ساعت 02:25)new new نوشته:  واوووو من Clear شدمممممممممممممم

باورم نمي شه ...... بچه ها Case Number رو بدون 01 وارد كنيد.
باورم نمي شه .........
بچه ها راستي حتما بايد يكشنبه رفت؟ چون يكشنبه تعطيله، مي خوام بدونم مي تونم دوشنبه يا سه شنبه سه شنبه برم؟ نمي تونم تا يكشنبه ديگه صبر كنم.

WooooooooooooooooW,man Clear shodammmmmmmmmmmmmmm
Bavaram nemisheeeeeeeeee...bache ha case number ro bedon 01 tahesh vared konid...........................
Bavaram nemisheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............
bacheha rasty hatman bayad yeshambeh raft chon yeshambeh tatileh, mikhm bedoonam mitoonam doshambeh ya seshambeh beram nemitoonam ta yeshambeh digeh sabr konam

(2010-09-09 ساعت 23:28)majmaj نوشته:  آقا شهریار سلام

حتما 01 آخرش رو هم میزنی که این پیامو بهت میده 01 آخر کیس نامبرت رو نزن .
ببین چی جواب میده ؟
راستی شما کی میری امارات آیا مشکل ویزای اماراتو نداری و کجا میخوای بری
خبرم کن
باتشکر وامید موفقیت شما
MAJMAJ

سلام
ممکنه لطف کنید بگین که فرمت دقیق وارد کردن کیس نامبر چجوریه؟
من همه مدل شماره رو وارد میکنم اما هنوز هم همون پیغام Not Found رو میده
در ضمن من که خودم برنده اصلی بودم کلیر نخوردم اما خانمم کلیر شده که اونم آخر شماره ای که خانم آفیسر گفت باید چک کنیم 02 داره
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون
تشکر کنندگان: arina
سلام به دوستان
من هرمدل که فکر کنین شماره کیس نامبر رو وارد کردم اما هنوز پیغام Not Found میده
ممکنه دوستانی که سایت شمارشون رو میشناسه دقیقا راهنمایی کنن و بگن که به چه فرمتی شماره کیس نامبر رو وارد میکنن؟
در ضمن من خودم که برنده اصلی هستم کلیر نشدم و خانمم کلیر شده که اونم آخر کیس نامبرش 02 داره
میشه بگین که چجوری میشه از این سایت یه جوابی گرفت؟
تشکر کنندگان:
(2010-09-10 ساعت 13:51)arash2ooo نوشته:  سلام به دوستان
من هرمدل که فکر کنین شماره کیس نامبر رو وارد کردم اما هنوز پیغام Not Found میده

میشه بگین که چجوری میشه از این سایت یه جوابی گرفت؟

ME TOO
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان:
شماره رو به همون شکلی که بالای برگه آبی نوشته وارد کنید البته بدون 01 و یا 02 آخرش,مثلا:
2010as15500

ممکنه اینطوری هم وارد کنید و نات فاند بده. تعجب نکنید و نگران هم نباشید. برای کسانی که منتظر کلیر هستن چه نات فاند بده و چه بگه پرونده تحت بررسیه هیچ فرقی نمی کنه
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: aadine ، Shahryar
بچه ها این رمضان که نشد ولی به قول free_free ان شا ا... عید بعدی با حضور پر شور امت غیور امریکا در مسجد جامع کلیفرنیا Big Grin
میدونم هممون ویزا رو میگیریم
نبود هتل ددمان !!!!!!!!!!!!!!!!
البته خوبی ددمان و اوزیلهان اینه که خیلی خیلی به هم نزدیکن و میتونیم با هم بریم سفارت Wink
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Rasool ، R.F ، هموطن ، Amir78 ، aadine ، Eskandari ، Hossein123 ، free_free ، sanaz2010
(2010-09-09 ساعت 18:42)aadine نوشته:  
(2010-09-09 ساعت 18:04)هموطن نوشته:  یکی جلوی این aadine رو بگیره که همینطور بولدوزری داره "تبریک و تشکر" می زنه Wink
فکر کنم شش صدتا تشکر نذر کلیرنس کرده Smile

تا حالا به اين فکر نکرده بودم که مي شه همچه نذري هم کردCool
چه کنيم ديگه ميايم اين جا ببينيم دنيامون دست کيه. از همه ي پست گذارندگان هم تشکر مي کنيم که يعني ما هستيم و مي خوانيم تان!
ايشالا به زودي همه ويزا مون رو مي گيريم و از ديدن ريخت آي دي من خلاص مي شي هموطن عزيزBig Grin

ای قربون آن دست و پنجت که بنده خدا آرتروز گرفت بس که روی ماوس کلیک کرد هی تشکر کرد! حالا که داری تند تند پستای مارو تشکر میکنی یه رتبه ای هم به ما بده ! هم اکنون منتظر رتبه های سبزتان هستیم

یعنی ویزا بگیری میزاری میری ! همینه دیگه کاوه میگفت بروبچ ویزا بگیرن شلوارشون دوتا میشه دیگه نمیان ! نگو بنده خدا راست میگفت! جان بچه همسایه شلوارتون دوتا میشه حداقل اصالتتونو حفظ کنید پیژامه بپوشید! ما بعنوان سفیران جمهوری اسلامی تو دیار استکبارجهانی امر خطیری برعهده داریم بلاخره الکی فرار مغزها که نشدیم! همین الان که دارم تایپ میکنم از ناسا اومدن دنبالم هی اصرار میکنن بیا میگم نه! من فرار مغزها نشدم برم ناسا!
یه لحظه لطفا ................................................ ببخشید بیلی تماس گرفته بود (بیلی دیگه! اوه ببخشید شما باهاش پسرخاله نیستید بیلگیتسو میگفتم) گفته بیا مدیرعامل شو گفتم من الکی فرار مغزها نشدم ........

داداش عژب حژیژ نابی بود Wink

تشکر کنندگان: Amir78 ، aadine
(2010-09-09 ساعت 21:54)Shahoo52 نوشته:  
(2010-09-08 ساعت 15:56)adl نوشته:  حالا که زمان رفتن معلوم شد برای هتل هم هماهنگ کنیم گزینه ها رو بابت قیمت و امکانات و بیشتر قالب پیغام خصوصی باشه
من و آقایان شاهو . رسول و جلال دایی دو گزینه ازیلهان و یا دنیز اتلانتا رنج 50 تا 60 دلار برای دبل رو مد نظرمون هست تا ببینیم خدا چی می خواد .

ازیلهان
الیت پلاس
ددمان
دنیز اتلانتا
رویال
بست وسترن
................

عدل عزیز ممنون ولی اگه پیاده روی زیاد باشه رو هیکل ما حساب نکن زحمت ملینا (دخترم ) میفته گردنت ها حالا تو سرور مایی عزیزBig GrinTongue
من مخلصتم ویزا بهمون بدن من همه رو کول می کنم می برمسفارت

شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: aadine ، Rasool ، Eskandari ، Shahoo52 ، اليزا
(2010-09-10 ساعت 20:25)iust_software نوشته:  
(2010-09-09 ساعت 18:42)aadine نوشته:  
(2010-09-09 ساعت 18:04)هموطن نوشته:  یکی جلوی این aadine رو بگیره که همینطور بولدوزری داره "تبریک و تشکر" می زنه Wink
فکر کنم شش صدتا تشکر نذر کلیرنس کرده Smile

تا حالا به اين فکر نکرده بودم که مي شه همچه نذري هم کردCool
چه کنيم ديگه ميايم اين جا ببينيم دنيامون دست کيه. از همه ي پست گذارندگان هم تشکر مي کنيم که يعني ما هستيم و مي خوانيم تان!
ايشالا به زودي همه ويزا مون رو مي گيريم و از ديدن ريخت آي دي من خلاص مي شي هموطن عزيزBig Grin

ای قربون آن دست و پنجت که بنده خدا آرتروز گرفت بس که روی ماوس کلیک کرد هی تشکر کرد! حالا که داری تند تند پستای مارو تشکر میکنی یه رتبه ای هم به ما بده ! هم اکنون منتظر رتبه های سبزتان هستیم

یعنی ویزا بگیری میزاری میری ! همینه دیگه کاوه میگفت بروبچ ویزا بگیرن شلوارشون دوتا میشه دیگه نمیان ! نگو بنده خدا راست میگفت! جان بچه همسایه شلوارتون دوتا میشه حداقل اصالتتونو حفظ کنید پیژامه بپوشید! ما بعنوان سفیران جمهوری اسلامی تو دیار استکبارجهانی امر خطیری برعهده داریم بلاخره الکی فرار مغزها که نشدیم! همین الان که دارم تایپ میکنم از ناسا اومدن دنبالم هی اصرار میکنن بیا میگم نه! من فرار مغزها نشدم برم ناسا!
یه لحظه لطفا ................................................ ببخشید بیلی تماس گرفته بود (بیلی دیگه! اوه ببخشید شما باهاش پسرخاله نیستید بیلگیتسو میگفتم) گفته بیا مدیرعامل شو گفتم من الکی فرار مغزها نشدم ........

داداش عژب حژیژ نابی بود Wink

1- تا ویزامو ندن همین جوری می شینم هی تشکر می کنم
2 ویزام هم بدن جایی نمی رم همین جا هستم. اصلا کجا برم بهتر از مهاجر سرا. از همین الان شروع کردم به مشاوره دادن به بچه های 2011 که تو مهاجر سرا نیستن
3 - رفتم بهت رتبه بدم اما بهم گفت تو خودت رتبه نداری چه جوری می خوای به بقیه رتبه بدی؟ شرمنده دیگه نشد
4 هموطن عزیز بهتون اطمینان میدم که دل خور نشدم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: balot
... چه كسي اولين خوش خبري رو روز 2شنبه خواهد داد ؟؟؟
تشکر کنندگان: bahram_kg ، saeed53 ، aadine ، sanaz2010
(2010-09-10 ساعت 22:03)Amir78 نوشته:  اگر خدا بخواهد فکر کنم علیn و اشکان با هم
و به ترتیب همه ی دوستان گل مهاجر سرایی کلییر نشده

انشاءا... Smile
تشکر کنندگان: aadine
(2010-09-08 ساعت 19:08)free_free نوشته:  اگه مرحوم حافظ تو لاتاری برنده شده بود روزهای آخر شعرشو عوض میکرد:
بنشین بر سر جوی و گذر سپتامبر ببین

Big Grin
تشکر کنندگان: free_free
(2010-09-10 ساعت 17:43)king_of_sky نوشته:  بچه ها این رمضان که نشد ولی به قول free_free ان شا ا... عید بعدی با حضور پر شور امت غیور امریکا در مسجد جامع کلیفرنیا Big Grin
میدونم هممون ویزا رو میگیریم
نبود هتل ددمان !!!!!!!!!!!!!!!!
البته خوبی ددمان و اوزیلهان اینه که خیلی خیلی به هم نزدیکن و میتونیم با هم بریم سفارت Wink
سلام
من هم ددمان هستم 19 سپتامبر با تر کیش میرم king of sky هم اونجاست
هر کی ددمان هست به من یا مجید خبر بده
تشکر کنندگان: R.F ، aadine
بچه ها این رو ببینید تو رو خدا

من به kcc ایمیل زدم اینو جواب داد

Thank you for your inquiry.

An interview for this case was scheduled at the American Consulate/Embassy of Nigeria on July 1, 2010. A notification letter was sent to you on May 17, 2010. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان:
من آنکارا بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENDKHAFANCool
تشکر کنندگان:
[quote='edkhafan' pid='74663' dateline='1284189757']
بچه ها این رو ببینید تو رو خدا

من به kcc ایمیل زدم اینو جواب داد

Thank you for your inquiry.

An interview for this case was scheduled at the American Consulate/Embassy of Nigeria on July 1, 2010. A notification letter was sent to you on May 17, 2010. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

یعنی چی؟ یعنی کیس شما توی نیجریه هست؟ تا اونجا که من یادمه شما منتظر سایت آنکارا بودید. میشه واسم توضیح بدید چی شده؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان