دوستان من کار دولتی نداشتم ولی سربازی در کمیته بودم که به من کلیرنس خورد، ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که از من فقط یک سوال پرسیدند و آن هم در مورد کارت پایان خدمت بود، اینکه چکارهای و کجا میری یا از این دست سوالات اصلا نپرسیدند. نظر دوستان چیه؟
(2010-02-17 ساعت 21:14)kavoshgarnet نوشته: دوستان من کار دولتی نداشتم ولی سربازی در کمیته بودم که به من کلیرنس خورد، ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که از من فقط یک سوال پرسیدند و آن هم در مورد کارت پایان خدمت بود، اینکه چکارهای و کجا میری یا از این دست سوالات اصلا نپرسیدند. نظر دوستان چیه؟
کاوشگر جان این خوبه دیگه! ایشالا به زودی کلیر میشی. تو سایت کارهای خفن تر از اینکه شما داشتی داشتند و کلیر شدند. نگران نباش.
راستی بخاطر اینکه بدون اسپانسر بودید به شما چیزی نگفتند خیلی خوشحال و امیدوار شدم
2010-02-17 ساعت 22:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-17 ساعت 23:17 توسط kavoshgarnet.)
(2010-02-17 ساعت 21:31)msnazi نوشته:
(2010-02-17 ساعت 21:14)kavoshgarnet نوشته: دوستان من کار دولتی نداشتم ولی سربازی در کمیته بودم که به من کلیرنس خورد، ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که از من فقط یک سوال پرسیدند و آن هم در مورد کارت پایان خدمت بود، اینکه چکارهای و کجا میری یا از این دست سوالات اصلا نپرسیدند. نظر دوستان چیه؟
کاوشگر جان این خوبه دیگه! ایشالا به زودی کلیر میشی. تو سایت کارهای خفن تر از اینکه شما داشتی داشتند و کلیر شدند. نگران نباش.
راستی بخاطر اینکه بدون اسپانسر بودید به شما چیزی نگفتند خیلی خوشحال و امیدوار شدم
ممنونم محسن عزیز
نه چیزی برای اسپانسر نگفتند و در برگه آبی علامت نزدند
نه، به خاطر سربازی اصلا نگرانی ندارم در پشت کارت سربازی من رسته را نوشته بود ا.ت من هم موقع پر کردن فقط توجه داشتم که همه چیز را مثل اصل بنویسم و همینطوری نوشتم که بعد از ارسال فرمها فکر کردم که این یعنی چی من خودم که اصلا نمیدانم این رسته یعنی چی حالا توی سفارت از کجا بفهمند. از طرفی ممکن است که این مخفف اطلاعات عملیات باشه که در زمان حیاط :ت: نحس کمیته، کل سربازان عادی زیر مجموعه این واحد بودند ولی الان به معنی خفنی میباشد در حالی که من کلا در قسمت دفتری بودم.
و من مطمئنم که اگر این رسته لعنتی رو خالی میذاشتم به من کلیرنس نمیخورد
در کلّ تا ظهر امروز که از پرواز jaa ماندم خوشحال بودم ولی الان نگران شدم که چرا هیچ سوالی از من نشد آیا از دوستان کسی بوده که سوالهای عادی هنگام مصاحبه ازش نشده باشه؟
2010-02-17 ساعت 23:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-17 ساعت 23:32 توسط ali-n.)
Case Number : 2010AS0000XXXX
FIRSTNAME:XXXXXXX
LASTNAME :XXXXXXX
Date of birth : (Month/Day/Year)
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
Dear sir/madam
I had an interveiw on ......., 2010 in the ..........embassy. and the officer told me to check the website after.......... In regard to the fact that my case number has not appeared in that website yet, I want to know about my status.
I am looking forward to hearing from you
sincerely yours
[دوست عزیز اصلا ربطی به رسته نداره.همه ایرانی ها که سربازی رفتن کلیر میخورن. من هم که توی ارتش بودم کلیر خوردم در ضمن از من هم cv خواستن و من داشتم بهشون دادم پس میبینید که اگه cv هم داشتید بهتون کلیر میخورد
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
Dear sir/madam
I had an interveiw on ......., 2010 in the ..........embassy. and the officer told me to check the website after.......... In regard to the fact that my case number has not appeared in that website yet, I want to know about my status.
sincerely yours
[دوست عزیز اصلا ربطی به رسته نداره.همه ایرانی ها که سربازی رفتن کلیر میخورن. من هم که توی ارتش بودم کلیر خوردم در ضمن از من هم cv خواستن و من داشتم بهشون دادم پس میبینید که اگه cv هم داشتید بهتون کلیر میخورد
من یه سوال داشتم. من سی وی رو توی ورد آفیس قبلن تهیه کردم. ولی می شه دقیقن بگین چی ها رو باید توی این سی وی که این ها می خوان باید بگیم. من 8 سال یه جا کار کردم و پروزه و مروزه انجام ندادم و فقط یه سابقه ساده کاری و تحصیلی دارم.
ممنون می شم راهنمایی ام کنین. راستی از همه فوق لیسانس ها حتمن سی وی می خوان؟
kavoshgarnet عزیز اصلا نگران نباش از من هم فقط در مورد پوزیشن کاریم تو شرکتی که کار میکنم و در مورد سربازی پرسید و برگه آبی رو که قبلا آماده کرده بود داد.
کیس نامبر: ###2
دریافت نامه اول:12 اگوست2009
ارسال نامه اول:16 اگوست2009
سفارت : آنکارا
تاریخ کارنت شدن:سپتامبر
دریافت نامه دوم: ژانویه 2010
تاریخ مصاحبه:نیمه اول فوریه2010
Dear sir/madam
sincerely yours
من یه سوال داشتم. من سی وی رو توی ورد آفیس قبلن تهیه کردم. ولی می شه دقیقن بگین چی ها رو باید توی این سی وی که این ها می خوان باید بگیم. من 8 سال یه جا کار کردم و پروزه و مروزه انجام ندادم و فقط یه سابقه ساده کاری و تحصیلی دارم.
ممنون می شم راهنمایی ام کنین. راستی از همه فوق لیسانس ها حتمن سی وی می خوان؟
طریقه نوشتن رزومه و یک غالب استاندارد
چند نفر از دوستان در مورد رزومه یا همون CV سئوال کرده بودن. باید به عرض دوستان برسونم که رزومه باید استاندارد هایی داشته باشه که من براتون 2 تا فایل میزارم. یکیش طرز نوشتن CV و دیگری یک غالب استاندارد هست که من خودم همیشه از این استفاده میکنم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
اگر اشتباه نکنم شما هم ابو دهبی مصاحبه داشتین. میخواستم بدونم تحصیلات شما بالاتر از لیسانسه که از شما هم cv خاستن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
به نظر من تا زماني كه خوده افيسر به شما اعلام كرده و كليرنس شما نيومده اييمل نزنيد
مثلا به ما گفت بين يك تا دو ماه ديگه كه خوب هنوز دو ماه ما تمام نشده و به ديگر دوستان هم تاريخهاي متفاوتي داده
به هر حال اگر ايميل هم در اين زمان بزني احتمالا پاسخ ميدهند كه پروسه شما در جريان است و منتظر باشيد
برای همه افراد از زمان ارسال فرمهای سری اول کلیرنس شروع میشه یکی از مدارک مهمی که به کلیر شدن شما خیلی کمک میکنه پاسپورتهای قبلی و باطل شده هستش بنابراین اگر پاسپورتهای قبلیتون دارید باخودتون ببرید چرا که متوجه میشن که شما به کجاها سفر کردید موردی سراغ داشتم که ازشون پاسپورت قبلی خواسته بودند البته نه به عنوان یکی از مدارک ضروری ولی گفته بودند اگر پاسپورتهای قبلی داری با خودت بیار
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل نامه تمام
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA