موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-23 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-23 ساعت 17:10 توسط HOMAYON53.)
دوستان آنكارا آپديت كرده. كيا كلير شدن؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-23 ساعت 16:08)f.p نوشته: دوستان انكارا آپ ديت كرد
من كلير شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم
خدااااااااااااااياااااااااااااا ممنوووونم
اگه يخورده ديگه طول ميكشيد نمي دونم چه بلايي سرم ميومد اخه من حدودا 21-2 روزه شبي يكي دوساعت خوابيدم ! تازه با خوردن انواع داروهاي گياهي و شيميايي!
امشب ميخواستم برم بيمارستان تا فكري به حالم بكنند چون جسما حسابي بهم ريخته بودم و ...
از دوستان بسيار بسيار خوب و همراهم (zk-mm (ZK & MM بسيار سپاسگزارم همينطور از آقاي SAEED53 گل و مهربان (كه با لطف و صبوري زياد جواب سئوالات من رو ميدادند و از هيچ راهنمايي اي دريغ نكردند) ، آقاي Ali-n به خاطر زحماتشون ، shgh57 عزيز، مديران سايت عالي مهاجرسرا و ساير دوستاني كه در طول سفر با آنها آشنا شدم و به من خيلي لطف داشتند
نمي دونم كسي رو از قلم انداختم يا نه . اگر اسم كسي رو نبردم به خاطر اينه كه هنوز درست و حسابي حالم جا نيومده ! و ممكنه به ذهنم نياد . لذا پيشاپيش عذر خواهي ميكنم
من هم همانطور كه zk-mm گفتند باور نمي كردم و حسابي نا اميد شده بودم ولي ....
دوستان گلي كه هنوز منتظرين ايمان داشته باشين كه حتما كلير ميشيد
به اميد ديدارهمگي گلهاي مهاجرسرا در USA
خیلی خیلی برات خوشحالم
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز در کمال ناباوری بنده کلیر شدم!!!!!!!!!!!
واقعا شوکه شدم چون از صبح چند بار چک کردم ولی بعد از ظهر وضعیتم به ردی تبدیل شد.
خدا رو شکر
از همه ی دوستانی که این مدت پشتیبان و نگران ما بودند تشکر میکنم و از صمیم قلب آرزو میکنم دوستان منتظر کلیر هر چه سریعتر کلیر بشن .
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-23 ساعت 16:08)f.p نوشته: دوستان انكارا آپ ديت كرد
من كلير شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم
خدااااااااااااااياااااااااااااا ممنوووونم
اگه يخورده ديگه طول ميكشيد نمي دونم چه بلايي سرم ميومد اخه من حدودا 21-2 روزه شبي يكي دوساعت خوابيدم ! تازه با خوردن انواع داروهاي گياهي و شيميايي!
امشب ميخواستم برم بيمارستان تا فكري به حالم بكنند چون جسما حسابي بهم ريخته بودم و ...
از دوستان بسيار بسيار خوب و همراهم (zk-mm (ZK & MM بسيار سپاسگزارم همينطور از آقاي SAEED53 گل و مهربان (كه با لطف و صبوري زياد جواب سئوالات من رو ميدادند و از هيچ راهنمايي اي دريغ نكردند) ، آقاي Ali-n به خاطر زحماتشون ، shgh57 عزيز، مديران سايت عالي مهاجرسرا و ساير دوستاني كه در طول سفر با آنها آشنا شدم و به من خيلي لطف داشتند
نمي دونم كسي رو از قلم انداختم يا نه . اگر اسم كسي رو نبردم به خاطر اينه كه هنوز درست و حسابي حالم جا نيومده ! و ممكنه به ذهنم نياد . لذا پيشاپيش عذر خواهي ميكنم
من هم همانطور كه zk-mm گفتند باور نمي كردم و حسابي نا اميد شده بودم ولي ....
دوستان گلي كه هنوز منتظرين ايمان داشته باشين كه حتما كلير ميشيد
به اميد ديدارهمگي گلهاي مهاجرسرا در USA
دیدی دوستم. بهت گفتم توکل کن و رها کن. خدا رو شکر. خیلی خیلی برات خوش حال شدم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مدتی که از این سایت برای گرفتن اطلاعات کمک میگیرم.
کمک زیادی به من کرد.من قبل از اینکه کلیرام بیاد،رفتم سفارت مدارکم را دادم و به یوپی اسا آدرسام را دادم و .فردا یه اون روز کلیر شدم.منتظر نمونید و به سفارت سر بزنید.به امید اینکه همه کلیر بشن. من علیرضا هستم و در هتل ارگن (آنکارا ) منتظر پست ام .هر کسی که الان آنکارا است من در خدمت هستم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
چرا این ابوظبی آپدیت نمی کنه ؟؟؟//
انکارا 3 بار آپدیت کرده ابوظبی هیچی .....
نمی فهمه بچه ها منتظرن
شانس تو را موفق نمیکند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل میکنی.
آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-23 ساعت 18:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-23 ساعت 18:28 توسط sevda88.)
سلام
به همه دوستان که در بدترین شرایط روحی سنگ صبور من بودند
امروز انکارا برای ما ایمیل فرستاد که تا به حال چند مسافرت خارجه داشته اید؟ از شانس خوب ما همسرم که در انکارا هست برای پاسخ به سوال حضوری اقدام کرد و در کمال نا باوری ما به ما ویزا دادن و گفتن منتظر upsباشید
دوستان خوبم نا امید نباشید سعی کنید حضوری اقدام کنید من ایمان دارم که همه ویزا دریافت میکنن تا همه شما عزیزان کلیر نشید خنده به لب ما دقیقه 90 ها نمی اید چون در تمام این چند روز با خوشحالی هم خندیدیم و با ناراحتی هم گریه کردیم من فکر میکردم اگر روزی کلیر بشم از خوشحالی در پوستم نمی گنجم اما اینطور نبود من اشک ریختم و از خداوند تقاضا کردم تا با کلیر شدن شما عزیزان شادی من را کامل کنه به امید روز پیروزی
سلام
به همه دوستان که در بدترین شرایط روحی سنگ صبور من بودند
امروز انکارا برای ما ایمیل فرستاد که تا به حال چند مسافرت خارجه داشته اید؟ از شانس خوب ما همسرم که در انکارا هست برای پاسخ به سوال حضوری اقدام کرد و در کمال نا باوری ما به ما ویزا دادن و گفتن منتظر upsباشید
دوستان خوبم نا امید نباشید سعی کنید حضوری اقدام کنید من ایمان دارم که همه ویزا دریافت میکنن تا همه شما عزیزان کلیر نشید خنده به لب ما دقیقه 90 ها نمی اید چون در تمام این چند روز با خوشحالی هم خندیدیم و با ناراحتی هم گریه کردیم من فکر میکردم اگر روزی کلیر بشم از خوشحالی در پوستم نمی گنجم اما اینطور نبود من اشک ریختم و از خداوند تقاضا کردم تا با کلیر شدن شما عزیزان شادی من را کامل کنه به امید روز پیروزی
کیس نامبر:2010as000004**
تاریخ دریافت نامه قبولی:11/4/2009
ارسال فرمهای سری اول:23/1/2010
تاریخ محاسبه:06/07/2010
دریافت کلیرنس:23/9/2010
ورود به امریکا:15/10/2010
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-23 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-23 ساعت 18:45 توسط saeed53.)
سلام سلام صد تا سلام
واحد خبری انکارا گزارش میدهد
rasool که همچنان بدلیل کلیر نشدن دچار ( ا س....و اس... ) شده و adl عزیز هم که متاسفانه مشاهیرشو از دست داده و همش میگه (اینجا کجاست ) خدا انشالاه ویزاش بده ....
شاهو که نگیم دیگه تو سفارت خانزاد شده و احتمالا بزودی استخدام رسمی میشه همینجا ایشالاه
خوب این هم اتاقی ما هم که معرف حضور همه هست معرفی میکنم king of sky . هیچی نگم بهتره فقط دعا میکنم گرفتار گرگ بیابون بشین هم اتاقی این نشین
این 2 کبوتر عاشق(sevda و امیر گل کاکتوس ) هم که ویزاشون اومد و میرن خونه بخت تو (لوس انجلس )
والا خودم هم که (saeed 53 ) از گرفتن ویزا کناره گیری کردم قابل توجه (( فرهاد مجیدی بدون اینکه دعوت بشه برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کرد ) و زدم تو کار سیاست و یه اپوزیسیو ن تشکیل دادم با شعار WERE IS MY CLEAR و از کلیه اعضا و احزاب دعوت کردم فردا در اعتراض به سیستهای بورگینا فاسو از ساعت 12 ظهر به وقت انکارا در میدان کیزلای (هموت توپخونه خودمون ) به سمت چهار راه کندی یه کم بالاتر ((همون چها راه طالاقانی لانه جاسوسی خودمون)) حرکت کنیم .
از ایاب زهاب و ساندیس و باتوم و چماق هم خبری نیست
در ضمن این مراسم هر روز بر گزار و یه حزب جدید هم به اسم ارشک (همون ارشیا استقلالی ) به ما اضافه شده
اطلاعیه رو با شعر شاعر نامدار (زامیاذ پارس خودرو )به اتمام میرسونیم که میگه
دریای غم ساحل ندارد
به امید پایان خوش کلیر بزودی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
salamon alaykom
belakhare cheshme man be jamale ın vızaye khoshgel roshan shod
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-23 ساعت 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-23 ساعت 18:49 توسط saeed53.)
f.p عزیز تبرکککککککککککککککککککک تبریکککککککککککککک
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این همه شماره اعلام شده.... پس کجایند کلیرشدگان؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)