کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-04-12 ساعت 08:48)Eskandari نوشته:  سلام دوستان
2 تا سوال داشتم که ممنون میشم کمکم کنین:
1: من حدود 2 ساله که تو یه مرکز دولتی(متاسفانه پژوهشگاهه) کار میکنم. البته بیمه و مزایا ندارم و قراردادی هستم. واسه همین فکر نمی کنم رکوردی از من توی بیمه و ... باشه . حالا به نظر شما من واسه اینکه راحتتر کلیر بشم، این مورد رو تو نامه دوم کمرنگ یا اصلا مخفیش بکنم یا نه؟
اشتباه من این بود که تو فرمهای سری اول اسم مرکز رو نوشتم.
رکورد تحقیقاتی و مقاله و ... هم فعلا ندارم.
2: تو فرمهای سری اول ارتش و سپاه و ... رو چه جوری مشخص کردین؟ فینگلیش نوشتین یا اصلا مشخص نکردین؟
من نوشتم Army گفتم لابد فقط معنی ارتش میده.Sad
دوست عزیز کاررو که ازتون پرسید خیلی ریلکس عنوان کنید که دولتی نیست البته اگر احساس میکنید نام محل کارتون تابلو هست ای کار رو پیشنهاد نمی کنم . در مورد سربازی ترجمه و اصل مدرک سربازی رو می خوان و اونها به راحتی براشون ارتش و سپاه بودن قابل تشخیص هست پس راستش رو بگید چون با دروغ گفت احتمال رد کردن کیس رو بالا می برید به نظر من این پرسه رو حتی اگر به علت طولانی شدنش رو بدون استرس بگذرونید و ارزش کمی صبر رو داره در ضمن اگر شما برنده اصلی نباشید احتمال زودتر کلیر شدنتون هست . با ارزوی موفقیت
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: laili ، Eskandari ، m.memari
(2010-04-10 ساعت 16:30)neli-basi نوشته:  بچه ها لينك ليست كليرنسي كه درست شده كجاست؟امكانش هست يه جاي ثابت گذاشته بشه كه لاي صفحه ها دنبالش نگرديم؟؟

سلام
من منتظر اطلاعات جدید هستم تا جدول را کاملتر کنم
به نظر من هم باید ادمین عزیز زحمت بکشند و یک لینک جداگانه برای این جدول کلیرنس بزارن . چون به نظر من مهمترین جدول مهاجر سراست و اینقدر که این پروسه کلیر اعصاب آدم رو خرد میکنه هیچ پروسه دیگه این کاررو نمیکنه. من که هر روز برام یکسال گذشت. از همه دوستان میخوام که از مدیران وب سایت و ادمین بخوان که یک لینک جداگانه اصلی براش بزارن Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Hamid55 ، m.memari ، kavoshgarnet ، Hossein81 ، hamed_gh ، ساسان ، king_of_sky ، kianoush ، To USA
(2010-04-11 ساعت 21:59)io7o نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 21:44)esmail نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 21:24)io7o نوشته:  ما هم ممنونیم که یادمون بودید، اما ما هم همچنان منتظریم و وارد ششمین ماه انتظار شدیم، و امیدواریم که کلیرنس هیچ کس مثل ما نشه

آیو جان امیدوارم از این انتظار به زودی خلاص شین. شما مکاتبه کردین؟ چی جواب دادن؟
امیدوارم همه بچه های منتظر به زودی کیلیر بشن.

بله مکاتبه کردیم، حدود 5 بار اما هر دفعه جواب میدن که پروسه هنوز تموم نشده

سلام توی جوابا ننوشتن که به زودی کلیر میشید ؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-12 ساعت 18:56)Shahoo52 نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 21:59)io7o نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 21:44)esmail نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 21:24)io7o نوشته:  ما هم ممنونیم که یادمون بودید، اما ما هم همچنان منتظریم و وارد ششمین ماه انتظار شدیم، و امیدواریم که کلیرنس هیچ کس مثل ما نشه

آیو جان امیدوارم از این انتظار به زودی خلاص شین. شما مکاتبه کردین؟ چی جواب دادن؟
امیدوارم همه بچه های منتظر به زودی کیلیر بشن.

بله مکاتبه کردیم، حدود 5 بار اما هر دفعه جواب میدن که پروسه هنوز تموم نشده

سلام توی جوابا ننوشتن که به زودی کلیر میشید ؟

نه ننوشتن، نوشتن که هنوز تموم نشده، هر وقت تموم بشه شمارتون رو تو سایت می زنیم
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، neli-basi
دوستانی که منتظر کلیر هستند اصلا نگران نباشند به فکر بلیط ورفتن باشید قبلایک جای دیگه براتون نوشتم پارسال فقط یک نفر کلیر نشد اون هم به خاطر داشتن اقامت یک کشور دیگه بود.بهتر بگم وقتی لاتاری قبول میشی یه جورایی باید کارات ردیف بشه و زیاد نمیتونن گیر بدن ویا رد کنن .ممکنه کلیر شدن طولانی بشه ولی رد شدن توکارش نیست هر چقدر هم به اخر نزدیک بشیم این پروسه سریعتر میشه .به امید کلیر شدن همه شما دوستان .Wink اصلا استرس نداشته باشید
تشکر کنندگان: io7o ، Eskandari ، homeless ، king_of_sky ، m.memari ، honareirani ، R.F ، hamed_gh ، kianoush ، Shahoo52 ، Hossein81 ، MaNDaNa77
(2010-04-13 ساعت 11:02)mohi نوشته:  دوستانی که منتظر کلیر هستند اصلا نگران نباشند به فکر بلیط ورفتن باشید قبلایک جای دیگه براتون نوشتم پارسال فقط یک نفر کلیر نشد اون هم به خاطر داشتن اقامت یک کشور دیگه بود.بهتر بگم وقتی لاتاری قبول میشی یه جورایی باید کارات ردیف بشه و زیاد نمیتونن گیر بدن ویا رد کنن .ممکنه کلیر شدن طولانی بشه ولی رد شدن توکارش نیست هر چقدر هم به اخر نزدیک بشیم این پروسه سریعتر میشه .به امید کلیر شدن همه شما دوستان .Wink اصلا استرس نداشته باشید

خیلی ممنون از دلگرمی که دادید، جداً چسبید
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: king_of_sky ، honareirani ، R.F ، Hossein81
(2010-04-13 ساعت 11:02)mohi نوشته:  دوستانی که منتظر کلیر هستند اصلا نگران نباشند به فکر بلیط ورفتن باشید قبلایک جای دیگه براتون نوشتم پارسال فقط یک نفر کلیر نشد اون هم به خاطر داشتن اقامت یک کشور دیگه بود.بهتر بگم وقتی لاتاری قبول میشی یه جورایی باید کارات ردیف بشه و زیاد نمیتونن گیر بدن ویا رد کنن .ممکنه کلیر شدن طولانی بشه ولی رد شدن توکارش نیست هر چقدر هم به اخر نزدیک بشیم این پروسه سریعتر میشه .به امید کلیر شدن همه شما دوستان .Wink اصلا استرس نداشته باشید

مرسی واسه انرژی مثبتت Wink
تشکر کنندگان: assad ، Hossein81
برای دوستانی که علاقه مند به سر در آوردن از نحوه کلیر شدن و مراحل این کار هستند....این لینک از صفحه اداره مهاجرت امریکا در مورد کلییرنس و انواع چک های امنیتی که به افراد مختلف میخوره توضیح داده. به طور کلی سه مرجع برای چک کردن سابقه متقاضیان ویزای مهاجرتی هست که بنا بر سابقه افراد یک یا چند تا از این چک ها به افراد میخوره.
Visas Mantis Security Advisory Opinion Requests: Same as non-immigrant visas (see above)
Visas Donkey Security Advisory Opinion Requests: Same as non-immigrant visas (see above)
Visas Eagle Name Check Requests: A ”Visas Eagle” must be submitted for Iranian immigrant visa applicants who ....

مثلا من چون که قبلا بیش از شش ماه در امریکا بودم حتما Visas Eagle Name Check Requestsشامل حالم میشه.

http://travel.state.gov/visa/frvi/recipr..._3585.html
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: seravin ، io7o ، kianoush ، soheilbadami
دوستان سایت اپدیت شد ......
متاسفانه ما نبودیم ازدوستان کی هست
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: mohsen324 ، king_of_sky ، kavoshgarnet ، Ashkan78 ، io7o ، R.F ، mary joon ، soheilbadami
(2010-04-14 ساعت 16:35)adl نوشته:  دوستان سایت اپدیت شد ......

گمان کنم io7o کلیر شد.
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 20:15)kavoshgarnet نوشته:  

گمان کنم io7o کلیر شد.

io7 عزیز کلیر شدین؟ آقای krost شما چطور؟ لطفآ هروقت کلیر شدن زودتر اطلاع بدین.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 20:23)payman R نوشته:  
(2010-04-14 ساعت 20:15)kavoshgarnet نوشته:  

گمان کنم io7o کلیر شد.

io7 عزیز کلیر شدین؟ آقای krost شما چطور؟ لطفآ هروقت کلیر شدن زودتر اطلاع بدین.

نه دوستان نبودیم، متاسفانه...مرسی از همگی
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، Ashkan78 ، mary joon
سلا م بچه ها

يه سو ال داشتم کسی ميدونه شروع fbi checkاز زمانيه که current ميشيم؟يا از زمانيه که فرمها ی دفعه اول رو فرستديم
تشکر کنندگان:
من هم همين سوال رو دارم.

نظرات متفاوته. خيلي ها معتقدند كه F.B.I Check براي بعضي ها از قبل از Current شدن شروع مي شه. دليلشون هم اينه كه معمولا اونايي كه Case Number هاي بالا دارند و روزاي آخر مي رن مصاحبه، كمتر واسه Clearanceمعطل مي شن.

حتي بعضي ها مي گن ممكنه براي شما قبل از مصاحبه F.B.I Check انجام بشه، ولي اين قدر مصاحبه دير انجام شه كه تا رسيدن زمان مصاحبه باطل بشه و دوباره مجبور شيد اين مرحله رو طي كنيد.

اين حرف هايي كه گفتم، فقط شنيده ها است كه از نظر خود من منطقي هستش. اما تا حالا به طور قطعي و مستند چيزي از كسي نشنيدم.

(2010-04-15 ساعت 00:35)ayda نوشته:  سلا م بچه ها

يه سو ال داشتم کسی ميدونه شروع fbi checkاز زمانيه که current ميشيم؟يا از زمانيه که فرمها ی دفعه اول رو فرستديم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
[عکس: 16april.JPG]

سلام
. از دوستان خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتشان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهند . من سعی میکنم با هر تغییرجدول را به روزرسانی کنم. برای همین ساعت و تاریخ به روز رسانی رو میزنم . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم . من فکر میکنم با این جدول به خیلی نتایج میشه رسید و خیلی نگرانی ها بر طرف میشه. برای خود من که اینطور بود . دوستانی که برای مصاحبه میرین و وارد سیکل کلیرنس میشین لطفا به من اطلاع بدید
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم
دوستدار همه شما علی – ن

تاریخ آخرین به روز رسانی: پنجشنبه 16 آوریل 2010 ساعت 24
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: sh-b ، maryamjay ، soheilbadami ، homeless ، Ashkan78 ، R.F ، اليزا ، Behinaz ، ساشا ، ساسان ، payman R ، Eskandari ، indmehdi ، Farshid22 ، kianoush ، king_of_sky ، SRB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان