کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-05-27 ساعت 14:25)farzad101 نوشته:  سلام دوستان
من الآن کلیر شدم Shy
20 آوریل مصاحبه داشتم (31 فروردین 88 ) امروز 27 می یا 6 خرداد ساعت 14:00 کلیر شدم یعنی بعد از 37 روز .

شماره کیسو وارد کردم و ایندفعه نوشت :

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

به امید کلیر شدن بقیه دوستان Wink

چاکریم
فرزاد

بینهایت تبریک فرزاد خان! انشالا که بقیه راه هم به خوبی و خوشیSmile
بالاخره ابوظبی هم نشون داد که غیرت داره!
رفتین ویزا بگیرین این پرونده ی منو هم با پا یه کم سُر بدین جلوBig Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، farzad101 ، shahin82 ، R.F ، N.D
من الآن کلیر شدم Shy
20 آوریل مصاحبه داشتم (31 فروردین 88 ) امروز 27 می یا 6 خرداد ساعت 14:00 کلیر شدم یعنی بعد از 37 روز .

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

چاکریم
فرزاد

با عرض تبریکات فراواااانSmile . به امید موفقیت بیشتر شما . شما از کجا روز و ساعت دقیق کلیر شدن رو متوجه شدین؟ از چه سایتی؟
تشکر کنندگان: farzad101 ، R.F ، Diverkia
سلام

ساسان جان

ایشالا روزی باشه برا شما و این نشون می ده که ابوظبی هم یه تکونی خورده و تو می تونی خیلی راحتتر باشی.

mina_s جان
مرسی . تو سایت سفارت ابوظبی
چون دائم چک می کردم تا اون ساعت نبود بعد یهو عوض شد
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: majid_229997 ، sam_hash ، mina_s ، زهره ، TheBoyInCage ، Shahoo52 ، mary joon ، azin ، honareirani ، N.D ، Ashkan78 ، mohsen324 ، king_of_sky
من هم به شما تبریک میگم اقا فرزاد101. به امید زندگی بهتر در امریکا
تشکر کنندگان: farzad101
(2010-05-25 ساعت 23:50)ayda نوشته:  بچه‌ها این درسته که کسایی‌ که مکه رفتن کلیرنس واسشون حداقل ۲ ماه طول میکشه؟کسی‌ بوده که کمتر از این کلیر شده باشه؟شوهر من با پاسپرت موقت رفته بوده مکه و الان تو این پاسپرت جدیدش مهر نخرده.به نظرتون تو فرمها ننویسیم که مکه رفته اشکالی داره؟
سلام
به نظر من ننویسین بهتره،در ضمن اصلا هیچ کیسی با کیس دیگه هیچ دلیلی نداره مثل هم باشن،نمونه این که همه کسانی پایان خدمتشون سپاه بوده خیلی بیشتر از من کلیرشون اومده
تشکر کنندگان:
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي تبررررررررررررررررررررررريك
تبريك ميگم آقا فرزاد خييييييييييييلي خوشحال شدم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: farzad101 ، Shahoo52
(2010-05-27 ساعت 16:45)farzad101 نوشته:  سلام

ساسان جان

ایشالا روزی باشه برا شما و این نشون می ده که ابوظبی هم یه تکونی خورده و تو می تونی خیلی راحتتر باشی.

mina_s جان
مرسی . تو سایت سفارت ابوظبی
چون دائم چک می کردم تا اون ساعت نبود بعد یهو عوض شد
چاکریم

فرزاد جان خیلی مبارکه واسه بلیط هم شانس خوبی بود Big Grin
واااااااای, من الان خوندم اینجاروووووووو.
فرزاد عزیز خیلی تبریک میگم.واقعا خوشحال شدددددم.Big Grin
برای شما , همسرتون و پسر نازنینتون آرزوی بهترین هارو دارم.

خوب 1ماه و 1هفته, خیلی خوبه اونم از ابوظبی! ایشالا بیفتن رو غلطک و کلیر بچه ها زود زود بیاد.
ایشالا کلیر ساسان عزیز هم زیر 1ماه بیاااااااااد. Smile

و به امید کلیر همه بچه هااااا
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، farzad101 ، majid_229997 ، honareirani ، Shahoo52 ، hamed_gh ، laili ، indmehdi ، azin
سلام دوستان
بعد از ارسال جواب سوالات (9سوال معروف) پس از 4 روز برای من یک ایمیل آمده به صورت زیر که حکایت از
این میکند که کیس من در حال بررسی است و بزودی اعلام میشود.
آیا برای بقیه دوستان هم این ایمیل آمده است؟

Dear Sir/Madam,

Thank you for the information. We will process your case as soon as possible.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان: majid_229997 ، mina_s ، honareirani ، azin
(2010-05-28 ساعت 17:13)arina نوشته:  سلام دوستان
بعد از ارسال جواب سوالات (9سوال معروف) پس از 4 روز برای من یک ایمیل آمده به صورت زیر که حکایت از
این میکند که کیس من در حال بررسی است و بزودی اعلام میشود.
آیا برای بقیه دوستان هم این ایمیل آمده است؟

Dear Sir/Madam,

Thank you for the information. We will process your case as soon as possible.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.

بلی.من هم فرداش چنین پاسخی را گرفتم.
تشکر کنندگان: azin
دوستان، من جواب فرم 9 سئوالی رو یک هفته بعد از مصاحبه فرستادم، بعد هم ایمیل زدم که آیا جوابها رو گرفتین یا نه؟ الان 10 روزه که هیچ جوابی بهم ندادند!!! 3 روز پیش باز دوباره ایمیل زدم که آیا جوابها رو گرفتین یا نه؟ ولی باز هم خبری نشد!!! به نظرتون چیکار کنم؟ دوستانی که جواب فرم 9 سئوالی رو فرستادند، به کدوم آدرس ایمیل زدین؟ لینکی که زیر فرم 9 سئوالی اومده بود، اصلاً کار نمی کرد!!! میشه لطف کنید بنویسید دقیقاً به کدوم آدرس ایمیل زدین؟ روی سئوالات رو هم موقع پاسخ دهی نوشته بودین یا فقط جوابها رو؟ ممنون میشم راهنماییم کنید! خیلی استرس گرفتم!!!
تشکر کنندگان: mina_s ، ساسان
(2010-05-29 ساعت 10:14)azin نوشته:  دوستان، من جواب فرم 9 سئوالی رو یک هفته بعد از مصاحبه فرستادم، بعد هم ایمیل زدم که آیا جوابها رو گرفتین یا نه؟ الان 10 روزه که هیچ جوابی بهم ندادند!!! 3 روز پیش باز دوباره ایمیل زدم که آیا جوابها رو گرفتین یا نه؟ ولی باز هم خبری نشد!!! به نظرتون چیکار کنم؟ دوستانی که جواب فرم 9 سئوالی رو فرستادند، به کدوم آدرس ایمیل زدین؟ لینکی که زیر فرم 9 سئوالی اومده بود، اصلاً کار نمی کرد!!! میشه لطف کنید بنویسید دقیقاً به کدوم آدرس ایمیل زدین؟ روی سئوالات رو هم موقع پاسخ دهی نوشته بودین یا فقط جوابها رو؟ ممنون میشم راهنماییم کنید! خیلی استرس گرفتم!!!

متاسفانه من در زمینه فرمها نمی تونم راهنماییتون کنم اما شما می تونید با تماس تلفنی به سفارت پیگیر مسئله تون بشید مطمئناً زودتر جواب می گیرید !
موفق باشیم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
آذین جان منم مثل شمام. اصلا نگران نباش. انشاله درست میشه. اون لینک کار نمی کرد و من از طریق ایمیل بهشون ارسال کردم. من فقط جواب ها رو نوشتم و دیگه سوال ها رو تکرار نکردم. چون وقتی subject میزنیم IV Admin Processing خودشون می دونند چی هست! فقط دوستانی که پیگیری کردند بگند subject نامه پیگیری رو چی زدند؟
ممنون
من الآن کلیر شدم Shy

چاکریم
فرزاد
آقا فرزاد منم بهتون تبریک می گم و می خواستم ازتون سوال کنم آیا همسرتون هم شاغل بودن یا نه ؟ اگه جوابتون مثبته لطفا بفرمایید بخش خصوصی یا دولتی ؟
موفق باشیم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
(2010-05-29 ساعت 10:33)mina_s نوشته:  آذین جان منم مثل شمام. اصلا نگران نباش. انشاله درست میشه. اون لینک کار نمی کرد و من از طریق ایمیل بهشون ارسال کردم. من فقط جواب ها رو نوشتم و دیگه سوال ها رو تکرار نکردم. چون وقتی subject میزنیم IV Admin Processing خودشون می دونند چی هست! فقط دوستانی که پیگیری کردند بگند subject نامه پیگیری رو چی زدند؟
ممنون

دوستان از طریق خود سایت سفارت ایمیل زدن یا از ایمیل خودشون؟! آخه من هر 2 بار رو از طریق خود سایت سفارت پیگیری کردم، اما الان دیگه این ایمیل سوم رو از ایمیل شخصیم زدم!
ممنون!
تشکر کنندگان: ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان