کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
وااااااااای دیگه مردم از بس طول کشید واقعا آفرین داره صبر بعضیا ولی هنوز که هنوزه امید دارم و البته شک ندارم که به زودی کلیر می شیم و همچنین تمامی بچه ها هم همینطور. فقط چیزی که بود این بود که دوست داشتم با پایان امتحاناتم ویزا بیاد ولی به قول خیلی ها دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. به امید خدا همگی به زودی کلیر می شیم.
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: mina_s ، Shahoo52 ، azin ، lottery
خیلی سخت نگیر،زودتر از اونچه که فکر میکنی میاد،در ضمن زمان هم دارین،مهم اینه که بیاد که میاد
تشکر کنندگان: azin
بچه ها یه سوال دارم.وقتی ویزا بیاد و ورق ابی و پاسپورت رو بدیم به سفارت چند روز بعدش باید بریم ویزا رو بگیریم؟منظورم ابوظبی هست.
شنیدم میگن 1 هفته بعد؟درسته؟
مرسی
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 09:47)Soofia نوشته:  بچه ها یه سوال دارم.وقتی ویزا بیاد و ورق ابی و پاسپورت رو بدیم به سفارت چند روز بعدش باید بریم ویزا رو بگیریم؟منظورم ابوظبی هست.
شنیدم میگن 1 هفته بعد؟درسته؟
مرسی

یکشنبه ها باید برید پاسپورت و برگه آبی رو بدید و پنج شنبه ویزاتون رو می گیرید. البته گاهی هم آفیسر می گه که زودتر از پنج شنبه بیایید. ولی شما همون یکشنبه/پنج شنبه حساب کنید
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، farzad101 ، Soofia ، free_free
چرا خبری از کلیر دوستان نیست ؟نکنه میخوان همه مون با هم بریم واسه ویزا انشااله........................
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: mina_s ، farzad101 ، sam_hash ، azin ، lottery ، Eskandari ، balot
(2010-06-15 ساعت 11:40)Shahoo52 نوشته:  چرا خبری از کلیر دوستان نیست ؟نکنه میخوان همه مون با هم بریم واسه ویزا انشااله........................

Shahoo جان هر وقت تو اينجا پست ميذاري قلبم يهيو تكون مي خوره مي گم حتما كلير شدي
شانس بياري قبل از گردهمايي كلير نشي وگرنه بايد يه شيريني حسابي بهمون تو گردهمايي بدي
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، azin ، اليزا ، indmehdi ، mina_s ، ساشا ، Eskandari ، balot
(2010-06-15 ساعت 12:11)farzad101 نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 11:40)Shahoo52 نوشته:  چرا خبری از کلیر دوستان نیست ؟نکنه میخوان همه مون با هم بریم واسه ویزا انشااله........................

Shahoo جان هر وقت تو اينجا پست ميذاري قلبم يهيو تكون مي خوره مي گم حتما كلير شدي
شانس بياري قبل از گردهمايي كلير نشي وگرنه بايد يه شيريني حسابي بهمون تو گردهمايي بدي

من مخلص همتونم خدا کنه ما زودتر کلیر بشیم شیرینی ناقابله واسه شما عزیزان از ته دل همتونو دوست دارم فرزاد عزیز
تشکر کنندگان: sam_hash ، maryamjay ، اليزا ، indmehdi ، mina_s ، farzad101 ، ساشا ، Eskandari ، adl ، reza22 ، To USA
آقا من کلير نشدم. Big Grin
گفتم که يه وقت خيالتون راحت نشده باشه. WinkTongue

اين پست صرفاً جهت بالا آوردن اين تاپيک و ايجاد تنوع در آن ارسال شده و هيچگونه ارزش ديگري ندارد!!!
خب ديگه، بريد موضوعات ديگه رو بخونين.WinkBig Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: ساشا ، اليزا ، farzad101 ، Eskandari ، king_of_sky ، lottery ، sam_hash ، mina_s ، maryamjay ، ali-n ، Shahoo52 ، balot ، homeless ، io7o ، R.F ، Soofia ، hamed_gh
(2010-06-15 ساعت 12:15)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 12:11)farzad101 نوشته:  

من مخلص همتونم خدا کنه ما زودتر کلیر بشیم شیرینی ناقابله واسه شما عزیزان از ته دل همتونو دوست دارم فرزاد عزیز
سلام
همین که کلیر بشین و بعد هم به سلامتی ویزاتون رو بگیرین،خودش شیرینیه
امیدوارم به زودی کلیرتون بیاد
موفق باشین
تشکر کنندگان: Shahoo52
سلام بچه ها . وقتی افیسر گفت 1 تا 2 ماه دیگه؟ دقیقا همون زمان کلیر میشیم، آیا امکانش هست مثلا یک معجزه ای چیزی بشه دو هفته ای جواب بیاد؟
یعنی می خوام بدونم از الان سایت رو چک کنم یا بذارم سر همون یکی دو ماه چک کنم؟ اگر خدا بخواد و اون 9 تا سوال بهشون رسیده باشه دقیقا دو هفته گذشته.
به امید کلیر شدن همه ی بچه های 2010 .
تشکر کنندگان: azin ، Shahoo52
(2010-06-16 ساعت 15:14)indmehdi نوشته:  آقا من کلير نشدم. Big Grin
گفتم که يه وقت خيالتون راحت نشده باشه. WinkTongue

اين پست صرفاً جهت بالا آوردن اين تاپيک و ايجاد تنوع در آن ارسال شده و هيچگونه ارزش ديگري ندارد!!!
خب ديگه، بريد موضوعات ديگه رو بخونين.WinkBig Grin

شما هنوز کلیر نشده اینقدر بهتون تبریک گفتن وقتی کلیر بشید چه شور و شوقی برپا میشه Big Grin...امیدوام هر چه زودتر این اتفاق بیفته Smile
شیرینی فراموش نشه....Big Grin
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: azin ، Shahoo52 ، Eskandari ، indmehdi ، ساشا ، free_free
(2010-06-16 ساعت 19:26)mina_s نوشته:  سلام بچه ها . وقتی افیسر گفت 1 تا 2 ماه دیگه؟ دقیقا همون زمان کلیر میشیم، آیا امکانش هست مثلا یک معجزه ای چیزی بشه دو هفته ای جواب بیاد؟
یعنی می خوام بدونم از الان سایت رو چک کنم یا بذارم سر همون یکی دو ماه چک کنم؟ اگر خدا بخواد و اون 9 تا سوال بهشون رسیده باشه دقیقا دو هفته گذشته.

سلام
از رسیدن جواب سوالا مگه مطمئن نشدین؟ واسه منو دو روز بعد از فرستادنش، جواب دادن که ایمیله رسیده و تشکر کردن.
اگه تأییدیه بهتون نرسیده، یه جوری پیگیریش کنین و مطمئن بشین.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، mina_s
(2010-06-16 ساعت 19:26)mina_s نوشته:  سلام بچه ها . وقتی افیسر گفت 1 تا 2 ماه دیگه؟ دقیقا همون زمان کلیر میشیم، آیا امکانش هست مثلا یک معجزه ای چیزی بشه دو هفته ای جواب بیاد؟
سلام
هرچی به آخر نزدیک تر میشه احتمال اینکه زودتر کلیر بشین بیشتره،مثلا کیس من زودتر از کیس های مشابه اومد،هر احتمالی ممکنه،حداقل هفته ای یکبار چک کنید،ضرر نداره
موفق باشین
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-06-17 ساعت 01:49)Eskandari نوشته:  

سلام
از رسیدن جواب سوالا مگه مطمئن نشدین؟ واسه منو دو روز بعد از فرستادنش، جواب دادن که ایمیله رسیده و تشکر کردن.
اگه تأییدیه بهتون نرسیده، یه جوری پیگیریش کنین و مطمئن بشین.

مرسی از تذکر شما دوست خوبSmile. چرا جواب کانفیرم با همون ایمیل خودم به صورت reply اومد. والا از اینا بعید نیست آخه arina گفت بعد از 25 روز بهم گفتن cv رو بده . البته من جزئیاتش رو نمی دونم شاید ایشون رزومش رو کلا نفرستاده بود. در کل می خواستم بدونم امکان اینکه زودتر از حرف آفیسر کلیر بشیم هستWink یا اون زمان حتما باید سپری بشه؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Eskandari
(2010-06-09 ساعت 16:08)adl نوشته:  ممکن هست که کلیرنسشون تا 30 سپتامبر هم نیاد شاید منم یکی از همین افراد باشم نمی دونم .ولی نکته مهم اینه که سال 2009 بچهها از 20 سپتامبر رفتن جلوی سفارت انکارا و ابوظبی و پیگیر کارشون شدن و دقیقه 90 ویزاهاشونو گرفتن .
همه ویزاهاشون گرفتن فقط یک نفر نگرفته بود که گویا مشکلی داشت البته به همسر و فرزندش دادن
برای اطلاعات بیشتر کلیرنس 2009 رابخونید

بچه ها اگه همونطور که adl عزیز میگه کسانیکه کلیر تا آخرین روزها نشن باید 10 روز زورتر برن سفارت خیلی دردسر هست! امیدوارم همه بچه ها زودتر کلیر بشن اما اگه شانس من هست شاید بدون کلیر برگردمWink
یعنی می تونه موثر باشه حضورمون 10 روز جلوتر اونجا ؟؟
راستی گردهمایی 4 تیر یادتون نره !! Wink
تشکر کنندگان: mina_s ، Eskandari ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان