کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-07-03 ساعت 14:26)adl نوشته:  ای کاش کلیرنس مثل صف نانوایی بود یدونه 4-6 هفته ای رد می کرد یکدونه هم مثل ما 5-6 ماهی تا حالا امریکا بودیم.

یک سری ها می گن بهش فکر نکن .یک سری هم می گن بهش فکر بکن (فیلم راز ) نمی دونم چه کار کنم . دعا ؟ کردم هم خودم هم دوستان

چند روز قبل از مصاحبه میگفتم خدایا برم مصاحبه وبدون هیچ موردی این مرحله رو رد کنم .کلیرنس بخوره تو سرم 10 ماه بعد کلیر بشم .
الان میگم چه غلطی کرد از خدا چی خواستم

خلاصه بگم
همه چیز داغونه من خودم داغونم ................
سلام عدل جان .توکلت فقط به خدا باشه .من که به نوبه خودم دعات میکنم که زودتر کلیر بشید . چون من تنها تو اتلانتا نمیتونم زندگی کنم .خیلی دوست دارم
تشکر کنندگان: azin ، m.memari
(2010-07-03 ساعت 15:23)alii نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 14:26)adl نوشته:  ای کاش کلیرنس مثل صف نانوایی بود یدونه 4-6 هفته ای رد می کرد یکدونه هم مثل ما 5-6 ماهی تا حالا امریکا بودیم.

یک سری ها می گن بهش فکر نکن .یک سری هم می گن بهش فکر بکن (فیلم راز ) نمی دونم چه کار کنم . دعا ؟ کردم هم خودم هم دوستان

چند روز قبل از مصاحبه میگفتم خدایا برم مصاحبه وبدون هیچ موردی این مرحله رو رد کنم .کلیرنس بخوره تو سرم 10 ماه بعد کلیر بشم .

خلاصه بگم
سلام عدل جان .توکلت فقط به خدا باشه .من که به نوبه خودم دعات میکنم که زودتر کلیر بشید . چون من تنها تو اتلانتا نمیتونم زندگی کنم .خیلی دوست دارم
علی جان شما لطف دارید . انشالله که من میام اما گویا همراهانمون به اتلانتا داره به مرز 10 نفر میرسه و اونجا جمع مون جمع هست و در کنار هم سالیانی زندگی خواهیم کرد .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: azin ، alii ، mina_s
معمولا سایت در چه ساعتی از روزجدول را آپدیت می کند؟
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
تشکر کنندگان:
[عکس: 3july.png]

سلام دوستان منتظر

خواهش میکنم هرگونه اطلاعات اشتباه یا تغییر در وضعیتتان مخصوصا پایان کلیرنس را به من اطلاع دهید . . لطفا هر گونه نظر و پیشنهادی دارید مطرح کنید تا از نظرات شما هم استفاده کنیم .. لطفا دوستانی هم که برای مصاحبه میروند و وارد سیکل کلیرنس میشوند به من اطلاع بدهند
به امید روزی که همه بچه های لاتاری 2010 را ویزا به دست و خوشحال ببینم.
دوستدار همه شما علی – ن

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اخبار هفته :
کسانی که در این هفته کلیرنسشون تمام شد:
کسانی که در این هفته وارد فاز کلیرنس شدند: kianoush
نتیجه گیری ها تا این لحظه
1- کسانی که خدت سربازی رفته اند 100% کلیر میخورن
2- کسانی که شغل دولتی داشته اند 100 % کلیر میخورن
3- کسانی که سربازی سپاه رفته اند کلیر طولانی تری میخورن(بین 2 تا 8 ماه )
4- داشتن شغل دولتی باعث طولانی شدن کلیر میشود
5- داشتن تحصیلات بالا مخصوصا در رشته های فنی و حساس باعث طولانی شدن کلیر میشود
6- مسافرتهای خارجی به کشورهایی مثل عراق عربستان سوریه لبنان افغانستان تایلند باعث طولانی تر شدن کلیر میشود

تاریخ آخرین به روز رسانی: شنبه 3 جولای ساعت21
برای دیدن بهتر جدول آن را روی کامپیوتر کپی و بعد باز کنید با بزرگنمایی جدول واضح میشود
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، Hashem ، io7o ، hamed_gh ، fidell ، king_of_sky ، mina_s ، free_free ، balot ، vala ، farzad101 ، homeless ، kianoush ، indmehdi ، ساسان ، SRB
محسن جان علی زحمت به روز کردن جدول کلیرنس رو انجام داد .بی زحمت شما هم یه حالی به جدول فهرست وضعیت برندگان بده و به روزش کن .دمت گرم

از همه دوستانی هم که تغییری تو کیسشون داشتن می خوام که اطلاعات جدیدشون رو برای جدول فهرست وضعیت به مدیران اعلام کنند
با تشکر
تشکر کنندگان: اليزا ، mary joon ، assad ، ساسان

خلاصه بگم
آقای عادل ناراحت نباش کلیرنس شما هم بالاخره میاد درسته کمی طولانی شده ولی تجربه سالای گذشته نشون داده اگه "قیامت عظما "رخ نده همه ویزا میگیرن اگه هم که رخ بده که هیچکی نمیگیره وقتی میری افغانستان ازاین هم بهتر نباید انتظار داشته باشی دیگه Wink قطار تبریک گویان هم آماده ان برای تشکر و تبریک گفتن بابا کسی که اظهار دلتنگی میکنه که بهش تبریک نمیگن دلداریش میدن
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: sam_hash

خلاصه بگم

عدل عزیز با گوشت و پوستم درکت می کنم، امیدوارم این انتظار با خوشی تموم بشه !!Cool
تشکر کنندگان: mary joon ، Anahid ، sam_hash ، farzad101
(2010-07-03 ساعت 22:44)fidell نوشته:  

خلاصه بگم
آقای عادل ناراحت نباش کلیرنس شما هم بالاخره میاد درسته کمی طولانی شده ولی تجربه سالای گذشته نشون داده اگه "قیامت عظما "رخ نده همه ویزا میگیرن اگه هم که رخ بده که هیچکی نمیگیره وقتی میری افغانستان ازاین هم بهتر نباید انتظار داشته باشی دیگه Wink قطار تبریک گویان هم آماده ان برای تشکر و تبریک گفتن بابا کسی که اظهار دلتنگی میکنه که بهش تبریک نمیگن دلداریش میدن

منظور ما هم همون دلداریه. بابا تشکر و تبریک خیلی مفهوم داره و فقط به این دو کلمه ختم نمیشه. Rolleyes . به امید کلیر شدن همگیمون
تشکر کنندگان: fidell ، m.memari ، adl
(2010-07-03 ساعت 23:09)mina_s نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 22:44)fidell نوشته:  

خلاصه بگم

منظور ما هم همون دلداریه. بابا تشکر و تبریک خیلی مفهوم داره و فقط به این دو کلمه ختم نمیشه. Rolleyes . به امید کلیر شدن همگیمون
حالا ما هم یه تشکر سریعی از شما بکنیم تا وقتش نگذشته شاید یه کسی بیاد ستاره امونو یکی ببشتر کنه Big Grin
آقای sam -hash رفتیم رومرزا اگه خبری شد به داداشت هم یه ندایی بده
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: sam_hash

خلاصه بگم
دوست خوبم داغون نباش، هنوزم 100 روز با ما فاصله داری،تا 10 مهر هم خیلی مونده هنوز، مطمئن باش که میاد، هرچند که کاملاً درک می کنم که چقدر انتظار سختیه، اما امیدوار باش، تعداد روزهای انتظار ما رو ببینید و امیدوار باشید، حتما میاد شک نکنید
(2010-07-03 ساعت 23:01)king_of_sky نوشته:  

خلاصه بگم

عدل عزیز با گوشت و پوستم درکت می کنم، امیدوارم این انتظار با خوشی تموم بشه !!Cool
فکر کنم توی هفتمین ماه و به زودی کلیر بشید، با توجه به نتایج جدول
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: seravin ، m.memari ، homeless ، king_of_sky ، ساسان ، sanaz2010
سلام دوستان
از بچه های با تجربه کسی میدونه از زمانی که پاسپورتمون و به سفارت تحویل میدیم برای صدور ویزا معمولا" چند روز طول میکشه تا پست یو پی اس پاسپورت ها رو به آدرس هتل بیاره و تحویل بده . در ضمن چطور میشه پیگیری کرد که این پروسه سریعتر انجام بگیره ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون میخوام بلیط بگیرم باید ببینم چند روز لازمه آنکارا باشم .
تشکر کنندگان:

خلاصه بگم
آقاي عدل عزيز، اميدوارم هر چه زودتر كلير شين. اما آيا مي شه از يه زاويه ديگه هم به قضيه نيگاه كرد؟ مثلاً اينكه فرصت بيشتري هست واسه حاضر شدن و ارتقاء تخصص در يه زمينه كاربردي و افزايش موجودي بانكي و رو براه كردن كارها؟ !
تشکر کنندگان: free_free ، azin ، Jav3 ، m.memari ، Shahoo52 ، assad ، aadine
شانس ما امروز Independence Day هست و سفارت کسی نیست جواب ما رو بده!Sad

انشالا به مناسبت این روز عزیز یک حال دست جمعی بهمون بدن!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، farzad101 ، kianoush ، اليزا ، Shahoo52 ، azin ، ساسان
واااااای من که بعد از ۱۱۷ روز هنوز منتظر اینم که یه بار برم توی سایت آنکارا بزنم ۱۱۲ یه دونه برام بیاره اصلا انگار توی این آسیا غیر ما ۱۱۲۰۰ نیست. یعنی کی می شه بالاخره بزنم و بیاد؟ تو رو خدا دعا کنین من که دم به دقیقه توی سایتم. جدیدا خیلی بیشتر طول می کشه که آپدیت کنن نمی دونم چرا ولی اینو می دونم که بی شک همه ما کلیر می شیم و به قول بعضی ها باید به دنبال ادامه کارهامون باشیم. آقای عدل من واقعا شما رو درک می کنم و همون حالت دوگانگی که توی شما هم به وجود اومده (همون راز و ترک کردن و ...) توی منم هست و گاهی اوقات احساس می کنم دارم دیوونه می شم ولی امیدوارم با اومدن ویزا حال همه کسایی که مثل ما هستن عالی بشه. من که از ته دل همین جا برای امثال خودم (پشت کلیرها) دعا می کنم.
به امید کلیر شدن همگی
[font=Arial]All human wisdom is summed up in these two words — wait and hope
I Love U America
[/font]
تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، farzad101 ، farzad24 ، Jav3 ، kianoush ، Eskandari ، afsan2010 ، shahin82 ، اليزا ، sam_hash ، naka_sach ، yas ، Shahoo52 ، king_of_sky ، azin ، Hossein81 ، free_free ، sanaz2010 ، hamed_gh
مي گم بچه ها، نظرتون درباره اينكه برگ آبي و پاسپورت ها رو به يه آژانس هواپيمايي بديم تا ببرن ابوظبي و ويزا رو بگيرن چيه؟
اين كار مطمئنه ؟و عواقبي هم داشته تا حالا؟
چه رسيد يا ضمانتي بايد گرفت از اون؟
آيا فرد مطمئني رو مي شناسيد كه معرفي كنيد؟ ( من فعلاً عسلويه هستم اما به بوشهر و شيراز هم دسترسي دارم )
در قبال چه مبلغي اين كار رو انجام مي دن؟
بنظرتون اين كار رو بكنم يا نه؟
ضررش چي مي تونه باشه؟
ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان