2010-09-16 ساعت 13:08
(امروز 11:54 AM)Ashkan78 نوشته است: ممنو از جوابت...
سري قبل من 3 تا پاسپورت (كه البته همه اش مال خودم بود) 2 تاش باطله و يكيش اصلي بود، همراهم بود. دو جلد شناسنامه دريانوردي هم كه قيافه اي شبيه با پاسپورت دارن همراهم بود.
فقط بارم از روي X-Ray رد شد.
نمي خوام الكي بحث كنم، اما يه سوال ديگه برام مطرح شد. با روال جديد صدور ويزاي انگليس، سفارت انگليس در تهران مجبوره خودش پاسپورت هاي ملت رو بفرسته ابوظبي تا از اونجا ويزا صادر بشه. اگه غير قانونيه چطور يه سفارت اين كار رو مي كنه؟
راستي آژانس هايي كه پول مي گيرن پاسپورت ملت رو مي برن براشون ويزا بگيرن چي؟ نكنه سيستم مافيايي دارن اونا؟
(امروز 12:24 AM)Amir78 نوشته است:
(دیروز 11:04 PM)arash2ooo نوشته است:
(دیروز 10:55 PM)Ashkan78 نوشته است: دقيقا سوال همين جاست....
قرضا اگه من با 8 تا پاسپورت برم كه 7 تاش قاعدتا مال خودم نيست... تضميني هست كه توي فرودگاه ايران و دبي به مشكل بر نخورم؟ از نظر خودم حالا زياد مهم نيست.... مسأله اون 7 تا نازنيني هستن كه به اميد ويزا پاسشون دست منه!
توی فرودگاه؟؟
چه ربطی به فرودگاه داره؟... مگه قراره که توی فرودگاه همه پاسپورتها رو نشون افسر بدیم؟
بقیه پاسپورتها مثلا توی چمدون هستن دیگه مگه نه؟
میشه توضیح بدی؟
با اجازه اشکان عزیز
به عنوان شخصی که در زمینه حمل و نقل هوایی تجاربی دارم خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم
دوست من در تمامی فرودگاه های کشوری و تمامیه فرودگاه های سراسر دنیا به همراه هر مسافر می بایست تنها یک پاسپورت حمل گردد
و در صورت مشاهده پاسپورت های متعدد با اسم های مختلف به همراه یک نفر
طبق قوانین با شخص بر خورد شده
و تا اثبات ماجرا در خدمت حراست فرودگاه و به دنباله ی ان اجرای حکم می باشد
پس اگر خدایی نکرده به مشکل بر بخورند احتمال دارد نه تنها از ان پرواز جا مانده
بلکه تا چند روز نتوانند سفر خود را انجام دهند
و نیز پاسپورت ها را هم تا امدن شخص مذکور ضبط و ثبت می گردد
البته این ماجرا تا حمل 2 یا 3 پاسپورت از طرف یک شخص موردی نداشته فقط در مورد ایران و ان طرف هم تا 2 پاسپورت موردی نیست البته به این علت موردی نیست که رو 2 پاسپورت که یکیش در چمدان باشد و متوجه نشوند موردی ندارد
از کجا می فهمند:
از طریق چکاب بدنی در صورتی که در لباس های پوشیده ی شما باشد
از طریق ایکس ری فرودگاه امام که بسیار قوی می باشد
از طریق تفکیک چمدان در فرودگاه مبدا به دلیل شک کردن و در فرودگاه مقصد به دلیل ((کشور مبدا))Cool که دیگه خودتان این قسمت را می دانید....
پس نتیجه میگیریم
چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور
اشکان جان من این نکته را هم اضافه کنم که احتمال 95%هم یک موقع هیچ مشکلی پیش نیاد ولی منظوره من اینه که ریسک نگنید
در رابطه با سفارت که میدانید سفارت تمامی پاسپورت ها و یا روادید را از طریق میل و یا پست انتقال می دهد و اژانس ها نیز در ایران اکثر ویزاهایی که صادر میکنند مثل اژانسی که من با هاش در رابطه هستم اکثر ویزا ها را یا از طریق میل دریافت می کندو یا اینکه از طریق پست و یا قسمت بار فرودگاه انتقال می دهند
و البته ان پاسپورت ها با توجه به اینکه از سفارتی و یا از اژانسی ارسال شده است هیچ گونه موردی ایجاد نمی کند ولی به دلیل حساسیت بیش از اندازه که اخیرا بر روی مسافران ایرانی در هر کشور به وجود امده است
و نیز در گاهی مواقع شاهد هستیم که در فرود گاه هایی همچون فرودگاه دبی به تفکیک بار مسافران ایرانی می پردازند
یک جورایی از نظر شخصی من صورت خوشی ندارد با چند تا پاسپورت بخواهی ریسک کنی
چون واقعا مسئولیت دارد
البته بازم میگم نه در حد 2 تا یا 3 تا پاسپورت منظورم روی 7 تا 8 تا پاسپورت
راستی خدایی نکرده باعث دل هره و اضطراب کسی نشم هر جور خودتان صلاح می دانید
به هر حال که این نظر شخصی من بود در صورتی که جایی اشتباه بفرمایید با کمال میل اصلاح می کنم
موفق باشید
سري قبل من 3 تا پاسپورت (كه البته همه اش مال خودم بود) 2 تاش باطله و يكيش اصلي بود، همراهم بود. دو جلد شناسنامه دريانوردي هم كه قيافه اي شبيه با پاسپورت دارن همراهم بود.
فقط بارم از روي X-Ray رد شد.
نمي خوام الكي بحث كنم، اما يه سوال ديگه برام مطرح شد. با روال جديد صدور ويزاي انگليس، سفارت انگليس در تهران مجبوره خودش پاسپورت هاي ملت رو بفرسته ابوظبي تا از اونجا ويزا صادر بشه. اگه غير قانونيه چطور يه سفارت اين كار رو مي كنه؟
راستي آژانس هايي كه پول مي گيرن پاسپورت ملت رو مي برن براشون ويزا بگيرن چي؟ نكنه سيستم مافيايي دارن اونا؟
(امروز 12:24 AM)Amir78 نوشته است:
(دیروز 11:04 PM)arash2ooo نوشته است:
(دیروز 10:55 PM)Ashkan78 نوشته است: دقيقا سوال همين جاست....
قرضا اگه من با 8 تا پاسپورت برم كه 7 تاش قاعدتا مال خودم نيست... تضميني هست كه توي فرودگاه ايران و دبي به مشكل بر نخورم؟ از نظر خودم حالا زياد مهم نيست.... مسأله اون 7 تا نازنيني هستن كه به اميد ويزا پاسشون دست منه!
توی فرودگاه؟؟
چه ربطی به فرودگاه داره؟... مگه قراره که توی فرودگاه همه پاسپورتها رو نشون افسر بدیم؟
بقیه پاسپورتها مثلا توی چمدون هستن دیگه مگه نه؟
میشه توضیح بدی؟
با اجازه اشکان عزیز
به عنوان شخصی که در زمینه حمل و نقل هوایی تجاربی دارم خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم
دوست من در تمامی فرودگاه های کشوری و تمامیه فرودگاه های سراسر دنیا به همراه هر مسافر می بایست تنها یک پاسپورت حمل گردد
و در صورت مشاهده پاسپورت های متعدد با اسم های مختلف به همراه یک نفر
طبق قوانین با شخص بر خورد شده
و تا اثبات ماجرا در خدمت حراست فرودگاه و به دنباله ی ان اجرای حکم می باشد
پس اگر خدایی نکرده به مشکل بر بخورند احتمال دارد نه تنها از ان پرواز جا مانده
بلکه تا چند روز نتوانند سفر خود را انجام دهند
و نیز پاسپورت ها را هم تا امدن شخص مذکور ضبط و ثبت می گردد
البته این ماجرا تا حمل 2 یا 3 پاسپورت از طرف یک شخص موردی نداشته فقط در مورد ایران و ان طرف هم تا 2 پاسپورت موردی نیست البته به این علت موردی نیست که رو 2 پاسپورت که یکیش در چمدان باشد و متوجه نشوند موردی ندارد
از کجا می فهمند:
از طریق چکاب بدنی در صورتی که در لباس های پوشیده ی شما باشد
از طریق ایکس ری فرودگاه امام که بسیار قوی می باشد
از طریق تفکیک چمدان در فرودگاه مبدا به دلیل شک کردن و در فرودگاه مقصد به دلیل ((کشور مبدا))Cool که دیگه خودتان این قسمت را می دانید....
پس نتیجه میگیریم
چرا عاقل کند کاری که باز اید به کنعان غم مخور
اشکان جان من این نکته را هم اضافه کنم که احتمال 95%هم یک موقع هیچ مشکلی پیش نیاد ولی منظوره من اینه که ریسک نگنید
در رابطه با سفارت که میدانید سفارت تمامی پاسپورت ها و یا روادید را از طریق میل و یا پست انتقال می دهد و اژانس ها نیز در ایران اکثر ویزاهایی که صادر میکنند مثل اژانسی که من با هاش در رابطه هستم اکثر ویزا ها را یا از طریق میل دریافت می کندو یا اینکه از طریق پست و یا قسمت بار فرودگاه انتقال می دهند
و البته ان پاسپورت ها با توجه به اینکه از سفارتی و یا از اژانسی ارسال شده است هیچ گونه موردی ایجاد نمی کند ولی به دلیل حساسیت بیش از اندازه که اخیرا بر روی مسافران ایرانی در هر کشور به وجود امده است
و نیز در گاهی مواقع شاهد هستیم که در فرود گاه هایی همچون فرودگاه دبی به تفکیک بار مسافران ایرانی می پردازند
یک جورایی از نظر شخصی من صورت خوشی ندارد با چند تا پاسپورت بخواهی ریسک کنی
چون واقعا مسئولیت دارد
البته بازم میگم نه در حد 2 تا یا 3 تا پاسپورت منظورم روی 7 تا 8 تا پاسپورت
راستی خدایی نکرده باعث دل هره و اضطراب کسی نشم هر جور خودتان صلاح می دانید
به هر حال که این نظر شخصی من بود در صورتی که جایی اشتباه بفرمایید با کمال میل اصلاح می کنم
موفق باشید