موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فارغالتحصيل مهندسي برق - قدرت با معدل 14.98 و 4 سال سابقه كار هستم . قصد ادامه تحصيل در دانشگاه utm مالزي رو دارم ولي زبانم خوب نيست. همه مدارك هاي من هم اماده است به نظر شما چيكار كنم؟
در ضمن از ملزي ميشه به اروپا رفت؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam
1- fori boro soragh IELTS
2- bale mishe raft , man bish az 10 nafar ro mishnasam ke raftan
movafagh bashi
موضوعها: 4
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگر قصد تحصیل در utm یا هر دانشگاهی در مالزی رو داشته باشید زبان خیلی مهمه.پس روش حسابی کار کنید.بله از مالزی می شه به اروپا رفت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-15 ساعت 12:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-15 ساعت 19:26 توسط Hojjat.)
سلام. من سال دوم مکانیک ماشین آلات کشاورزی IUT هست، میخواستم ببینم امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد خودرو برای من وجود داره؟ مرسی
---
متن اصلی:
salam man sale sevome mekanike mashin alate keshavarziye iut hastam ,mikhastam bebin emkane edame tahsil dar maghtae karshenasi arshede khodro baraye man vojood dare?merc.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوست عزیز طبق قوانین سایت تایپ پینگلیش خلاف است . لطفا نوشته خود را اصلاح فرمایید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی نمی دونه دانشگاه یو تی ام رشته ی زمین شناسی نفت رو داره یا خیر؟
یا اینکه کدوم دانشگاه این رشته رو داره (برای مقطع کارشناسی ارشد)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. کسی میدونه شرکت هایی هستن که فقط مدارک ما رو بگیرن و خودشون برات پذیرش بگیرن؟ یعنی زحمت پیدا کردن استاد و سایر کارها تا قبل از بلیط هواپیما رو انجام بدن؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-01-03 ساعت 12:40)moraddad نوشته: سلام. کسی میدونه شرکت هایی هستن که فقط مدارک ما رو بگیرن و خودشون برات پذیرش بگیرن؟ یعنی زحمت پیدا کردن استاد و سایر کارها تا قبل از بلیط هواپیما رو انجام بدن؟
بله.دفتر مربوطه در ميدان توحيد-تهران هست و خودش تمام كارا رو انجام ميده.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید
من یک جوان 25ساله با مدرک لیسانس مهندسی صنایع پلیمر از دانشگاه آزاد با معدل 14.15هستم میخواستم ببینم میتونم توی یکی از دانشگاه معتبر مالزی پذیرش بشم؟ دنبال آیلس زبانم هستم.هزینه ها چطوریه؟ پول مالزی ارزشش نسبت به پول ایران به چه صورتیه؟قصد دارم برای دوره ی دکترا توی اروپا یا کانادا پذیرش بگیرم سپاسگذار میشم سریع جوابم رو بدید با سپاس