موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دوهفته پيش فرمcD160 را پركردم ومنتظر إعلام تاريخ مصاحبه برأي ايروان هستم. چند سوْال داشتم:
- بايد هزينه را چه زماني پرداخت كنيم؟ بعدازاعلام تاريخ مصاحبه يا اينكه بايد هزينه پرداخت شود تا زمان مصاحبه إعلام شود؟
- غيراز اينكه منتظر إعلام تاريخ از سفارت باشيم ميتوان از آژانسها درخواست كردكه وقت مصاحبه بگيرند؟
ممنون ميشم اگر جواب بديد و كمك كنيد. ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ziziii' pid='735450' dateline='1482237279']
[quote='شوفا' pid='735188' dateline='1481891791']
سلام دوستان
من دوهفته پيش فرمcD160 را پركردم ومنتظر إعلام تاريخ مصاحبه برأي ايروان هستم. چند سوْال داشتم:
- بايد هزينه را چه زماني پرداخت كنيم؟ بعدازاعلام تاريخ مصاحبه يا اينكه بايد هزينه پرداخت شود تا زمان مصاحبه إعلام شود؟
- غيراز اينكه منتظر إعلام تاريخ از سفارت باشيم ميتوان از آژانسها درخواست كردكه وقت مصاحبه بگيرند؟
ممنون ميشم اگر جواب بديد و كمك كنيد. ?
سلام و تبریک دوست عزیز
من هم فرم DS160 را دو هفته پیش پر کردم برای ویزای نامزدی و مصاحبه آنکارا میباشد سوال من اینست که آیا خودم باید وقت مصاحبه بگیرم و اینکه آیا میشود سفارت را عوض کرد و سفارت آنکارا و دوبی و ارمنستان چه تفاوتی دارند؟ با توجه به تجربه ای که دارید ممنون میشم من رو راهنمایی کنید . در مورد مدارک لازم هم اگر توضیح بدید ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من برأي k1 ويزا اقدام كرده ام و زمان مصاحبه ٢٤ فوريه گفتند مدارك كامل است و بايد منتظر پروسه اداري باشيد. امروز إيميل أمده كه از صفحه انتخاب پيك پرينت بگيريد و با سايرمدارك (مدارك كلي مثل پاسپورت با اعتبار ٦ ماه و يك قطعه عكس و پاسپورت قديمي كه سفرهاي بين المللي در ان مشخص باشد و) روز مصاحبه به سفارت مراجعه كنيد!!!! اين يعني چي ؟ من كه همه مدارك رو قبلاً دادم (روز مصاحبه) و گفتن مشكل و كسر مدارك ندارم. حالا بايد چه كار كنم؟
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-17 ساعت 19:58)شوفا نوشته: سلام دوستان عزيز
من برأي k1 ويزا اقدام كرده ام و زمان مصاحبه ٢٤ فوريه گفتند مدارك كامل است و بايد منتظر پروسه اداري باشيد. امروز إيميل أمده كه از صفحه انتخاب پيك پرينت بگيريد و با سايرمدارك (مدارك كلي مثل پاسپورت با اعتبار ٦ ماه و يك قطعه عكس و پاسپورت قديمي كه سفرهاي بين المللي در ان مشخص باشد و) روز مصاحبه به سفارت مراجعه كنيد!!!! اين يعني چي ؟ من كه همه مدارك رو قبلاً دادم (روز مصاحبه) و گفتن مشكل و كسر مدارك ندارم. حالا بايد چه كار كنم؟
شما بهشون إيميل نزدين كه سوْال كنيد منظورشون از مصاحبه چيه؟؟ هرچند كه به نظر ميرسه براي ويزا به شما إيميل زدن... الان status تَون توي سايت سيّس چيه
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هنوز إيميل نزدم. Status در سايت سيس مثل قبله. آپديت ٩ مارچ و همون متن روتين كه در دست بررسي إست و....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد دوستان براي كيس f2a وقت سفارت را خودشون تعيين ميكنن يا ما بايد تعيين كنيم؟
با سپاس
كتگوري : f2a
تاريخ اپرو مدارك : دسامبر ٢٠١٥
ايميل درخواست حاملي مالي: ؟؟؟؟
ا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من وقت مصاحبم اعلام شده و فکر نمی کنم باید به سفارت ای میلی بزنم فقط فکرر کنم باید ادرس پستیو اوک کنم برای گرفتن مدارک درسته؟کیسم ازدواجیه سفارتمم ارمنستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در مورد وقت سفارت برای ویزای نامزدی کسی میدونه که باید چیکار کنیم و آیا میشه سفارت رو عوض کرد؟