موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان خوبم در مهاجرسرا. من و دختر کوچکم بمدت ده روز به امریکا سفرکردیم و برگشتیم. در این مدت من برای همسرم فرمI130رو پرکردم و تقاضای ویزا کردم آخه متاسفانه تا 30 سپتامبر برای ایشون ویزا نیومد. من یه سوال دارم. اون مهری که وقتی وارد امریکا میشیم رو پاسپورت و در صفحه مربوط به ویزامون میزنن و A number رو روش مینویسن همون مهر بیضی شکله که مربوط به department of homeland securityمیشه یا مال شما دوستان مهر دیگه ای هست به اسم مهر 551؟ من شک دارم که آیا مهری که زدن تو پاسم درسته یا نه؟ آخه توی مدارک مربوط به درخواست برای همسرم کپی صفحه ای که مربوط به مهر گرین کارت میشه رو خواسته بودن. میشه دوستان به من بگین مهری که واسه شما زدن چه جوریه ظاهرش؟ من خیلی دلواپسم دوستان. ممنون میشم که جواب منو بدین.
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='سندباد' pid='98939' dateline='1299374414']
با سلام
به نظرم میاد نباید مشکل خاصی باشه. فکر میکنم تا حالا متوجه شدین که سیستم آمریکا هم اشتباهات زیادی داره. احتمالا پرونده یه جا جامونده و بی دقتی کردند که با مراجعه این مشکل حل میشه. ممکن است آدرس پرونده اشتباه باشه و نامه ها به جای دیگه ای رفته باشه.
یادمه یه مورد داشتیم که دوستی مثل شما مدارکش نرسیده بود وقتی مراجعه کرد بهش گفتند که مدارک شما از فرودگاه ورودتون نرسیده و ازش خواستن فرم هارو دوباره پر کنه
در کل موضوع خاصی به نظر نمیرسه
بازم دوستان نظری دارند بیان کنند
موفق باشید
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 1 ماهی میشه که از آمریکا برگشتم و حدود 2 ماه دیگه بر می گردم. گرین کارتم الان رسیده به دست دوستامون و قراره قبل از عید برام بیارن.
شنیدم اگه گرین کارت داشته باشم لازم نیست عوارض خروج بدم . میخواستم بپرسم موقع خروج باید به همون برادرهایی! که مهر خروج میزنن گرین کارت رو نشون بدم جای فیش عوارض خروج؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به اداره مهاجرت رفتم برای پی گیری و کارمند انجا شماره A number)را وارد کرد و گفت هنوز گرین کارت صادر نشده وممکنه مدارکتان گم شده باشه ولی کاری نمیتونین بکنین!!!!!!!!!!!!!!چه باید کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوبم
امیدوارم هرجا که هستید شادو سلامت بارشید.من قبلا به اسم کاربر بنیتا در این سایت در خدمتتون بودم.اما چون اسمم در واقع ندا هست اینه که تغییر دادم به اینی که الان میبینبد.من 26 feb وارد کالیفرنیا شدم.شهر san jose.
10 روز بعد از ورودم سوشیالم اومد و 4 روز بعد از اون گرین کاردم.
حسابمو تو bank of america باز کردم.مبایل sprint گرفتم.هنوز ماشین نگرفتم و دنبال کار می گردم.یه کالج به اسم Deanza
ثبت نام کردم.هر سوالی کمکی باشه در خدمتم.
ج
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، امیدوارم که سفر خوبی در پیش داشته باشین.
همونطور که گفتین ، می توونین توی گیت خروجی از ایران به جای فیش عوارض خروجی ، گرین کارتتون رو نشون بدین . ما همین کار رو کردیم و مشکلی هم نبود . اینطوری حداقل 50000 تومان به نفعتونه
(2011-03-06 ساعت 17:34)yas نوشته: سلام
من 1 ماهی میشه که از آمریکا برگشتم و حدود 2 ماه دیگه بر می گردم. گرین کارتم الان رسیده به دست دوستامون و قراره قبل از عید برام بیارن.
شنیدم اگه گرین کارت داشته باشم لازم نیست عوارض خروج بدم . میخواستم بپرسم موقع خروج باید به همون برادرهایی! که مهر خروج میزنن گرین کارت رو نشون بدم جای فیش عوارض خروج؟
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
2011-03-09 ساعت 02:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-09 ساعت 21:41 توسط behzadb57.)
سلام دوستان
الان درست قبل برگشتن به ایران و یادم افتاد مهرماه که داشتیم از مرز زمینی بازرگان از ترکیه برمی گشتیم به خاطر اضافه بار (خرید زیادی) گمرک توی پاسامون مهر زدند و الان هم کلی سوغات گرفتیم. کسی می دونه قرار توی گمرک چه اتفاقی بیافته و چقدر جریمه می شیم و آیا راهی داره که نشیم؟
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مگه از مرز زمینی هم بار رو وزن میکنن؟ که چی بشه؟ اضافه بار رو شرکتی که شما رو جابجه میکنه میگیره. گمرک رو مسئولای کشور میگیرن. اینا چه ربطی به هم داره؟
از همه چی بگذریم شما چرا 2 تا ID STATE دارید؟ مگه هر چی بیشتر باشه بهتره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای دادن هر ID CARD چقدر پول میگیرن؟