موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم مهندسی صنایع خوندم و از 2008 ها هستم الان چند وقتی هست که دارم برای کار تلاش می کنم ولی خبری نیست و اگر شما اطلاعات جدیدی به دست آوردی به من هم بده .
ممنونم
شهرام
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
شهرام جان یعنی الان در آمریکا هستی و نتونستی کار متناسب با مهندسی صنایع پیدا کنی؟
اگه جواب مثبته لطفا بگو چند وقته دنبال کار می گردی و اینکه در کدوم ایالت هستی؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
من هم مهندس صنایع هستم و می خواهم به کالیفرنیا بیایم احتمال پیدا کردن کار چقدر است ؟ در کدام موضوعات کاری نیاز بیشتری هست ؟ کدام ایالت جهت مهندسین صنایع کار بیشتری هست ؟ ادامه تحصیل در این رشته یا mba در کجا مناسب تر است و چقدر هزینه دارد ؟
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-30 ساعت 16:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-30 ساعت 16:09 توسط رضاحبیبی.)
باسلام به دوستان عزیز
من هم دررشته مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی ازدانشگاه آزاد واحدتهران جنوب سال 82 فارغ التحصیل شدم وبه مدت 8 ساله که درزمینه سیستم های مدیریت کیفیت و کنترل کیفیت قطعات خودرویی فعالیت می کنم، درحال حاضردریک شرکت خصوصی مرتبط با قطعات خودرو باحدود 230 نفرپرسنل به مدت 3 ساله که مدیرکیفیت هستم.
بااین مقدمه می خواستم اگه ممکنه راهنماییم کنیدبا این شرایط امکان کارپیداکردن هست؟ حالا اینکه تو زمینه کاری خودم باشه یا نه خیلی مهم نیست.
سئوال دومم اینه که یکی ازدوستان من سال گذشته ازطریق همین لاتاری رفته لس آنجلس ومیگه یکسال بصورت دائم بایدتو یه ایالت مقیم باشی تابعدازاون بتونی رزیدنت شی ومثله یه آمریکایی امکان ادامه تحصیل با هزینه کم داشته باشی می خواستم ببینم تاچه حداین موضوع صحت داره ؟ واینکه تقریباً هزینه تحصیل سالانه چقدرمیشه؟ وآیا برای ادامه تحصیل مدرک ماروقبول دارن؟
درضمن زبان انگلیسی من درحدمتوسطه، برای تقویت زبانم وقتی رفتم اونجا بایدبرم کالج؟ اگه جواب مثبته، هزینه اش برای یکسال چقدرمیشه؟
باتشکرازشما
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-31 ساعت 23:13)aydinaghajani نوشته: با سلام به همگي
دوستان اگه كمك كنن ممنون ميشم
من فوق ليسانس مهندس صنايع دارم و حدودا دو سال سابقه كار در برنامه ريزي و كنترل پروه
ميخام ادامه تحصيل بدم تو امريكا و همزمان كارهم بكنم
لطفا دوستان راهنمايي كنن
ممنون
اطلاعاتی که دادید، خیلی کلیه. شرایط شما چیه؟ آیا گرین کارت دارید؟ کدوم ایالت می خواید برید؟ با چه شرایط مالی ای می خواید درس بخونید؟ در چه مقطعی می خواید شروع کنید؟ برای ادامه تحصیل، ناچار هستید که امتحان های تافل و جی آر ای رو بدید...
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-14 ساعت 09:20 توسط saba.m.)
سلام
چقدر خوبه اگه این پیج راه بیفته و دوستان اطلاعات بدن پیغام های اولیه خیلی قدیمیه ......
چیزی که من میدونم یکی از دوره هایی که برای مهندس صنایع و کار کارشناس کنترل پروژه و برنامه ریزی و یا مدیریت پروژه در پیدا کردن کار کمک می کنه مدرک PMP از PMI هست در امریکا با خوندن جزوه های مربوطه می تونید فقط امتحان بدید و کلاسهای اونو شرکت نکنید در ایران هم شرکتهای آموزشی این دوره رو پیاده سازی می کنند در نهایت این مدرک در پیدا کردن کار تاثیر مثبتی داره
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-24 ساعت 21:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-24 ساعت 21:57 توسط aydinaghajani.)
(2012-06-01 ساعت 04:49)mml نوشته: (2012-05-31 ساعت 23:13)aydinaghajani نوشته: با سلام به همگي
دوستان اگه كمك كنن ممنون ميشم
من فوق ليسانس مهندس صنايع دارم و حدودا دو سال سابقه كار در برنامه ريزي و كنترل پروه
ميخام ادامه تحصيل بدم تو امريكا و همزمان كارهم بكنم
لطفا دوستان راهنمايي كنن
ممنون
اطلاعاتی که دادید، خیلی کلیه. شرایط شما چیه؟ آیا گرین کارت دارید؟ کدوم ایالت می خواید برید؟ با چه شرایط مالی ای می خواید درس بخونید؟ در چه مقطعی می خواید شروع کنید؟ برای ادامه تحصیل، ناچار هستید که امتحان های تافل و جی آر ای رو بدید...
سلام
دوست عزيز بخاطر وقت گذاشتنتون و جواب دادنتون بي نهايت ممنونم
شرايطم اينه: برنده لاتاري 2013 هستم فوق مهندسي صنايع گرايش سيستمهاي اقتصادي اجتماعي معدلم 17.16 دو تا اي اس اي ويه دونه علمي پژوهشي خارجي با سه تا كنفرانسي بين المللي چاپ شده
زبانم در حد متوسط اما دنبال مدرك زبان هم هستم
ايالت خاصي مد نظرم نيست اما تو فرما تگزاس رو فعلا انتخاب كرده ام
بابت جواباتون بي نهايت ممنونم
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان